Γενικό -  Ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε;

Ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 177)
  • Θεωρητική

Ψήφοι: 58 32,8%
  • Θετική

Ψήφοι: 81 45,8%
  • Τεχνολογή

Ψήφοι: 38 21,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    177
μαλλον θεωριτικη.ειμαι αρκετα καλη στα μαθηματικα και την χημεια αλλα σκραπα στη φυσικη
Μην βγάζεις ακόμα συμπεράσματα.Ασε να κυλήσουν ήρεμα τα πράγματα στην Α Λυκείου και ύστερα αποφασίζεις. Αφού είσαι καλή στα Μαθηματικά εκμεταλεύσου το

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θεωριτικη.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θετική χαλαρότατα.

θετική δαγκωτό!

Γεια σας παιδιά!! Είμαι καινούρια στο forum... Με λένε Εμμανουέλα και πάω 1η Λυκείου.
Δυσκολεύομαι να αποφασίσω ποια κατεύθυνση να ακολουθήσω. Θετική ή τεχνολογική;
Είμαι καλή στα θετικά μαθήματα άρα πιστεύω ότι θα τα πήγαινα καλά στην θετική αλλά θέλω να περάσω πολυτεχνείο οπότε καλύτερη κατεύθυνση είναι η τεχνολογική... Έχω ακούσει όμως ότι στην τεχνολογική ο προγραμματισμός και ό,τι έχει σχέση με πληροφορική είναι πολύ δύσκολα και οι περισσότεροι πατώνουν στις πανελλήνιες...
Αν πάλι πάω θετική θα κάνω περισσότερη χημεία που δεν μου χρειάζεται!
Εσείς τι λέτε;:what:

Είμαι καλή στα θετικά μαθήματα άρα πιστεύω ότι θα τα πήγαινα καλά στην θετική αλλά θέλω να περάσω πολυτεχνείο οπότε καλύτερη κατεύθυνση είναι η τεχνολογική...
Yπκειμενικό είναι αυτό.Αν προτιμάς τη βιολογία από τη διοίκηση πήγαινε θετική,αν είσαι καλή και στη χημεία.

Πολλοι θετικοι μαζευτηκαν ρε παιδια!:P

Πολλοι θετικοι μαζευτηκαν ρε παιδια!:P
Λογικο :xixi: αφου τα θετικα μαθηματα ειναι τα καλυτερα :)
Βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο..
Εμενα παντως απο την ωρα που πατησα στο σχολειο η μεγαλη μου αγαπη ηταν τα μαθηματικα..και οταν γνωρισα και το μαθημα της φυσικης το ερωτευτηκα κ αυτο :D

Θετικη κατευθυνση για μενα ;)

ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ με τα μπούνια! :)

Yπκειμενικό είναι αυτό.Αν προτιμάς τη βιολογία από τη διοίκηση πήγαινε θετική,αν είσαι καλή και στη χημεία.
H διοίκηση είναι δύσκολο μάθημα;

Aν δε σου αρέσει...Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για οικονομικά και τέτοια μπορεί να σου αρέσει.

θεωρητικη................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λογικο :xixi: αφου τα θετικα μαθηματα ειναι τα καλυτερα :)
Βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο..
Εμενα παντως απο την ωρα που πατησα στο σχολειο η μεγαλη μου αγαπη ηταν τα μαθηματικα..και οταν γνωρισα και το μαθημα της φυσικης το ερωτευτηκα κ αυτο :D

Θετικη κατευθυνση για μενα ;)

Όπως πάντα, προτρέχετε.

Τα μαθηματικά του Γυμνασίου, πώς να το πω, δεν κρύβουν καμιά ιδιαίτερη μαγεία (και αυτό υποκειμενικό είναι, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν). Όσο για την Φυσική...ας περιμένουμε το Λύκειο.

(

Όπως πάντα, προτρέχετε.

Τα μαθηματικά του Γυμνασίου, πώς να το πω, δεν κρύβουν καμιά ιδιαίτερη μαγεία (και αυτό υποκειμενικό είναι, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν). Όσο για την Φυσική...ας περιμένουμε το Λύκειο. (

Είναι καλό, πολύ καλό, να γίνονται ανάλογες διαπιστώσεις από συνομηλίκους σας. Γιατί άλλο να το καταλαβαίνει το άτομο μόνο του και άλλο να του το περιγράφουν οι μεγαλύτεροι. Κρατήστε ό,τι λέει, έχει δίκιο.

παντως ξανα θεωρητικη δεν πηγαινω....το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back