kolokot13
Νεοφερμένο μέλος
Αρχικό μήνυμα από kate! =] (Εμφάνιση μηνύματος)
ειμαι αναμεσα σε τεχνολογικη +θετικη...αλλ μαλλον θετικη θα παω...

και εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα και χειρότερα
ενώ έχω τρέλα με τα μαθηματικά και τους διαγωνισμούς (και μαθηματικών και φυσικης ) και τα καταφέρνω πολύ καλά μου αρεσει και η βιολογία και η χημεία πάρα πολυ .......
δεν ξέρω τι να κάνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από kate! =] (Εμφάνιση μηνύματος)
ειμαι αναμεσα σε τεχνολογικη +θετικη...αλλ μαλλον θετικη θα παω...
και εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα και χειρότερα
ενώ έχω τρέλα με τα μαθηματικά και τους διαγωνισμούς (και μαθηματικών και φυσικης ) και τα καταφέρνω πολύ καλά μου αρεσει και η βιολογία και η χημεία πάρα πολυ .......
δεν ξέρω τι να κάνω
Τι? :s Από τόσο νωρίς? Δεν πάμε καλά...
(αν είσαι όντως Β' Γυμνασίου, πληροφοριακά λέμε ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν διαγωνισμοί Μαθηματικών και Φυσικής...από μήνα αρχίζουν)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pinkpigmetallica
Νεοφερμένο μέλος

pinkpigmetallica
Νεοφερμένο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Btw, η ορθογραφία είναι αυτονόητη γνώση των μαθητών Λυκείου γενικότερα, όχι μόνο των θεωρητικών.
Εννοείται αυτό. Απλά το είπα επειδή η θεωρητική ασχολείται με τη γλώσσα.
Renita <3
Νεοφερμένο μέλος
Οι τυχεροι ειναι τις Θετικης κατευθυνσεις που μπορουν να μεταπηδησουν σε οποιο επιστημονικο πεδιο θελουν εκτος απο το 1ο....Τωρα απο επαγγελμα ....ψαχνομαι :xixi:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Γιατί είναι τυχεροί;Την κατεύθυνση τη διαλέγεις,δε σου τυχαίνει.Ισως παρω Τεχνολογικη , το προβλημα μου ειναι οτι με τρομαζει λιγο η Αλγεβρα ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα ...αλλα ανασφαλειεςΟι τυχεροι ειναι τις Θετικης κατευθυνσεις που μπορουν να μεταπηδησουν σε οποιο επιστημονικο πεδιο θελουν εκτος απο το 1ο....Τωρα απο επαγγελμα ....ψαχνομαι :xixi:
MpampisG
Νεοφερμένο μέλος
D3xt3r_th3_Tr3ck
Νεοφερμένο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Όσο για τη "θεωρητική", καλή επιτυχία!
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι 3άρια και κακό είναι αυτά στο username!!!! Σημαίνει κάτι το 3;;;;
Όσο για τη "θεωρητική", καλή επιτυχία!
/offtopic/Μάλλον έτσι γράφει το e
/offtopic/ontopic: τεχνολογική (ως γνωστόν

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος
/offtopic/Μάλλον έτσι γράφει το e/offtopic/
ontopic: τεχνολογική (ως γνωστόν)
Πρώτη φορά το ακούω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτη φορά το ακούω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
το ξέρω

A_myrto
Νεοφερμένο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki