Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο Pavlitos έγραψε: #901 23-06-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είναι άχρηστη η χημεία. Click για ανάπτυξη... Έμενα η χημεία μου αρέσει στην πράξη όχι στη θεωρία ( μπλα μπλα ). Γι' αυτό πάω τεχνολογική.Προτιμώ να αφοσιωθώ στα μαθηματικά και στη φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:02 Ο Iliaso έγραψε: #902 23-06-09 23:02 Η χημεία κατεύθυνσης μόνο θεωρητική δεν είναι:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Ο djimmakos: #903 23-06-09 23:05 Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Ο Iliaso έγραψε: #904 23-06-09 23:08 Εκτός από το 1ο Δημήτρη τα άλλα δεν είναι τόσο θεωρητικά όσο είχαμε συνηθίσει μέχρι φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:15 Ο Pavlitos έγραψε: #905 23-06-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Η χημεία κατεύθυνσης μόνο θεωρητική δεν είναι:p Click για ανάπτυξη... Πάτε σε εργαστήρια στο σχολείο σας;Αν πάτε καλώς γιατί αυτό μου αρέσει στη χημεία τα πειράματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Brian έγραψε: #906 24-06-09 00:16 ελα μου ντε! φετος παω πρωτη λυκειου και ακομη να αποφασισω μεταξυ θετικης ή θεωρητικης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 09:45 Η kaliorova: #907 24-06-09 09:45 Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #908 24-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Click για ανάπτυξη... To λιγότερο θωρητικό μάθημα της θετικής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο djgiannis: #909 24-06-09 15:15 να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #910 24-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είναι άχρηστη η χημεία. Click για ανάπτυξη... Έμενα η χημεία μου αρέσει στην πράξη όχι στη θεωρία ( μπλα μπλα ). Γι' αυτό πάω τεχνολογική.Προτιμώ να αφοσιωθώ στα μαθηματικά και στη φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:02 Ο Iliaso έγραψε: #902 23-06-09 23:02 Η χημεία κατεύθυνσης μόνο θεωρητική δεν είναι:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Ο djimmakos: #903 23-06-09 23:05 Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Ο Iliaso έγραψε: #904 23-06-09 23:08 Εκτός από το 1ο Δημήτρη τα άλλα δεν είναι τόσο θεωρητικά όσο είχαμε συνηθίσει μέχρι φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:15 Ο Pavlitos έγραψε: #905 23-06-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Η χημεία κατεύθυνσης μόνο θεωρητική δεν είναι:p Click για ανάπτυξη... Πάτε σε εργαστήρια στο σχολείο σας;Αν πάτε καλώς γιατί αυτό μου αρέσει στη χημεία τα πειράματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Brian έγραψε: #906 24-06-09 00:16 ελα μου ντε! φετος παω πρωτη λυκειου και ακομη να αποφασισω μεταξυ θετικης ή θεωρητικης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 09:45 Η kaliorova: #907 24-06-09 09:45 Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #908 24-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Click για ανάπτυξη... To λιγότερο θωρητικό μάθημα της θετικής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο djgiannis: #909 24-06-09 15:15 να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #910 24-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η χημεία κατεύθυνσης μόνο θεωρητική δεν είναι:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Ο djimmakos: #903 23-06-09 23:05 Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Ο Iliaso έγραψε: #904 23-06-09 23:08 Εκτός από το 1ο Δημήτρη τα άλλα δεν είναι τόσο θεωρητικά όσο είχαμε συνηθίσει μέχρι φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:15 Ο Pavlitos έγραψε: #905 23-06-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Η χημεία κατεύθυνσης μόνο θεωρητική δεν είναι:p Click για ανάπτυξη... Πάτε σε εργαστήρια στο σχολείο σας;Αν πάτε καλώς γιατί αυτό μου αρέσει στη χημεία τα πειράματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Brian έγραψε: #906 24-06-09 00:16 ελα μου ντε! φετος παω πρωτη λυκειου και ακομη να αποφασισω μεταξυ θετικης ή θεωρητικης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 09:45 Η kaliorova: #907 24-06-09 09:45 Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #908 24-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Click για ανάπτυξη... To λιγότερο θωρητικό μάθημα της θετικής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο djgiannis: #909 24-06-09 15:15 να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #910 24-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Ο Iliaso έγραψε: #904 23-06-09 23:08 Εκτός από το 1ο Δημήτρη τα άλλα δεν είναι τόσο θεωρητικά όσο είχαμε συνηθίσει μέχρι φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:15 Ο Pavlitos έγραψε: #905 23-06-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Η χημεία κατεύθυνσης μόνο θεωρητική δεν είναι:p Click για ανάπτυξη... Πάτε σε εργαστήρια στο σχολείο σας;Αν πάτε καλώς γιατί αυτό μου αρέσει στη χημεία τα πειράματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Brian έγραψε: #906 24-06-09 00:16 ελα μου ντε! φετος παω πρωτη λυκειου και ακομη να αποφασισω μεταξυ θετικης ή θεωρητικης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 09:45 Η kaliorova: #907 24-06-09 09:45 Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #908 24-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Click για ανάπτυξη... To λιγότερο θωρητικό μάθημα της θετικής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο djgiannis: #909 24-06-09 15:15 να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #910 24-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκτός από το 1ο Δημήτρη τα άλλα δεν είναι τόσο θεωρητικά όσο είχαμε συνηθίσει μέχρι φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 23:15 Ο Pavlitos έγραψε: #905 23-06-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Η χημεία κατεύθυνσης μόνο θεωρητική δεν είναι:p Click για ανάπτυξη... Πάτε σε εργαστήρια στο σχολείο σας;Αν πάτε καλώς γιατί αυτό μου αρέσει στη χημεία τα πειράματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Brian έγραψε: #906 24-06-09 00:16 ελα μου ντε! φετος παω πρωτη λυκειου και ακομη να αποφασισω μεταξυ θετικης ή θεωρητικης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 09:45 Η kaliorova: #907 24-06-09 09:45 Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #908 24-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Click για ανάπτυξη... To λιγότερο θωρητικό μάθημα της θετικής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο djgiannis: #909 24-06-09 15:15 να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #910 24-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Η χημεία κατεύθυνσης μόνο θεωρητική δεν είναι:p Click για ανάπτυξη... Πάτε σε εργαστήρια στο σχολείο σας;Αν πάτε καλώς γιατί αυτό μου αρέσει στη χημεία τα πειράματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Brian έγραψε: #906 24-06-09 00:16 ελα μου ντε! φετος παω πρωτη λυκειου και ακομη να αποφασισω μεταξυ θετικης ή θεωρητικης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 09:45 Η kaliorova: #907 24-06-09 09:45 Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #908 24-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Click για ανάπτυξη... To λιγότερο θωρητικό μάθημα της θετικής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο djgiannis: #909 24-06-09 15:15 να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #910 24-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα μου ντε! φετος παω πρωτη λυκειου και ακομη να αποφασισω μεταξυ θετικης ή θεωρητικης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 09:45 Η kaliorova: #907 24-06-09 09:45 Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #908 24-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Click για ανάπτυξη... To λιγότερο θωρητικό μάθημα της θετικής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο djgiannis: #909 24-06-09 15:15 να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #910 24-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #908 24-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Click για ανάπτυξη... To λιγότερο θωρητικό μάθημα της θετικής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο djgiannis: #909 24-06-09 15:15 να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #910 24-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δες το πρώτο κεφάλαιο και μετά μίλα.:p Εγώ πάντως αποφάσισα (εδώ και καιρό) Θετική με τα χίλιααααα :p Aγαπάμε Χημεία γενικής και Χημεία Κατεύθυνσης :heart: Click για ανάπτυξη... To λιγότερο θωρητικό μάθημα της θετικής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο djgiannis: #909 24-06-09 15:15 να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #910 24-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #910 24-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από djgiannis: να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να κάνει μουσικές σπουδαίς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν χρειάζεται συγκεκριμένη κατευθυνση αλλά πρέπει να δώσεις ειδικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djgiannis Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο djgiannis: #911 24-06-09 16:23 ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι εκτος απο τα μαθηματα αν υπαρχει περιορισμος κατεθυνσηες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Η Brian έγραψε: #912 24-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Και εγώ είχα το δίλλημά σου και τελικά δήλωσα θεωρητική! Και δεν το μετανιώνω καθόλου! Click για ανάπτυξη... ναι μονο που δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στα επαγγελματικα με την θετικη... πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Ο Iliaso έγραψε: #913 24-06-09 20:37 To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arisar Νεοφερμένο μέλος Ο arisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο arisar έγραψε: #914 24-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jimmaras: θετικη>! Click για ανάπτυξη... Και ξερό ψωμι φίλε μου ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 21:58 Η Brian έγραψε: #915 24-06-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To αντίθετο η θετική προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές Click για ανάπτυξη... σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:01 Ο Pavlitos έγραψε: #916 24-06-09 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Brian: σορι... μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση στην θεωρητικη εννοουσα... μαλιστα πιστευω πως γενικα οι σχολεσ θεωρητικων μαθηματων δεν πολυδουλευουν σε σχεση με τις θετικες... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:07 Η Brian έγραψε: #917 24-06-09 22:07 δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δηλαδη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #918 24-06-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Brian: δηλαδη?????? Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brian Νεοφερμένο μέλος Η Brian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 22:14 Η Brian έγραψε: #919 24-06-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν οι σχολές του 1ου πεδίου αλλά του 5ου.Και επειδή ξέρω ότι θα συγκεντρώσω περισσότερα μόρια στο 5ο πεδίο από θεωρητική είμαι σε δίλημμα.. Click για ανάπτυξη... ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 23:03 Η Devina έγραψε: #920 24-06-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ αν πάω θεωρητική θα πάω μόνο για τις σχολές 5ου πεδίου... Click για ανάπτυξη... Πάντως ντάξει, αν δεν σε ενδιαφέρει η θεωρητική καθόλου και πας μόνο για το 5ο, μπορείς να πας και από τις άλλες κατευθύνσεις και να ανοίξεις το 5ο μια χαρά άνετα παίρνοντας ως μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής και Α.Ο.Θ. Αρχική Δημοσίευση από Brian: ρε συ φετος θα παω πρωτη... δεν ξερω με λεπτομερειεσ τι περιλαμβανει το καθε παδιο... καντο λιανα μπειμπι... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν υπάρχουν 5 πεδία. Το 1ο: Ανθρωπιστικές,νομικές και κοινωνικές επιστήμες. Το 2ο: Θετικές Επιστήμες. Το 3ο: Επιστήμες Υγείας. Το 4ο: Τεχνολογικές Επιστήμες. Το 5ο: Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.