Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Ουφ,μου έφυγε ένα άνγχοςΤα λατινικά διδάσκονται από τη 2α οπότε μην ανησυχείς![]()
Ευχαριστώ.:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΒΙΚΑΚΙ36421
Νεοφερμένο μέλος

LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται!
Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου..
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree:
Άλλο αυτό..Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα ενός μαθημάτος ΜΟΝΟ από τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που διδάσκεται η Ιστορία αλλά ποτέ δεν την αποκάλεσα βλακεία γιατί σέβομαι τη σημαντικότητα της.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα
![]()
Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω.

Iliaso
Περιβόητο μέλος

LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου..
Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές!

boss2009
Νεοφερμένο μέλος

Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!!Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται!

Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές!![]()
Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1:
ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω.

LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!!![]()
Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει

Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους

Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!!

Iliaso
Περιβόητο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

:p
Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p
maraki
Δραστήριο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα![]()
Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα.
:p
Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm

djimmakos
Διάσημο μέλος

Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p
Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα.
Στο θέμα μας τώρα.
Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Chris00
- globglogabgalab
- Mitlos
- KonVag
- kafka
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Αντικειμενικός
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.