Μάλιστα, ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κάποια πράγματα. Πρώτ' απ' όλα, η Άλγεβρα της Α είναι αριθμητική μέχρι και τις συναρτήσεις, από την ύλη που διδασκόμαστε. Εκτός κι αν σου(σας) είναι πια τόσο δύσκολο να κάνεις προσθαφαιρέσεις (μου αναφέρεις συστήματα), ή να ακολουθήσεις απλή λογική επίλυσης εξισώσεων, γνωστή από την Α γυμνασίου. Στη συνέχεια, προτιμώ να μου δίνουν 893750135 τύπους οι οποίοι θα ξέρω ρε γαμώτο ότι από κάπου προκύπτουν, ότι κάπως αποδεικνύονται και ότι κάποτε θα είμαι σε θέση να μάθω τον έναν που τους αντικαθιστά όλους, παρά να μου δίνουν 893750135 ρήματα με άλλους τόσους αρχικούς δίχως λογική και αποδεικτική συνέχεια. Στην τελική, δεν ξέρω ''σε ποιόν δίνουν'' να μάθει, όπως λες. Τρίτο και τελευταίο, εσύ το βουλώνεις, συγχαρητήρια είναι άποψή σου. Εγώ(εμείς) όχι. Και για να αναφερθώ και στο πρόβλημά σου (η φασαρία της τάξης), δεν έχει να κάνει καθόλου με το θέμα μας. Καθόλου όμως. Στο χέρι σου είναι να αντιδράσεις. Προσωπικά, έχω δει πολλούς εδώ μέσα να κατηγορούν αυτό το ηλίθιο 6ωρο στην Α, μέσα κι εγώ. Δεν έχω δει κανέναν να λέει ''θα κάνω σαματά γιατί με εκνευρίζει το μάθημα''.
(10-10 μοιρασμένες σε άνισο αριθμό μαθημάτων)
Ah και αν θεωρείς ''ξεφτίλα'' τη συζήτηση, κακώς κάθομαι και σου μιλάω. Περιφρονείς τόσο την ίδια όσο και εμένα. Προτιμώ να χαραμίσω λίγο χρόνο παραπάνω για να πω αυτά που οι άλλοι λένε όταν ''ωρύονται'', παρά να ''ωρύομαι'' κι εγώ.