Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Ο Iliaso έγραψε: #241 22-06-09 16:27 Τα λατινικά διδάσκονται από τη 2α οπότε μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #242 22-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Τα λατινικά διδάσκονται από τη 2α οπότε μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... Ουφ,μου έφυγε ένα άνγχος Ευχαριστώ.:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΙΚΑΚΙ36421 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 00:55 Η ΒΙΚΑΚΙ36421: #243 03-07-09 00:55 Η Α'Λυκείου δεν είναι εύκολη αλλά ούτε και πολύ δύσκολη.Βέβαια εμένα προσωπικά μου φάνηκε πιο δύσκολη απο την Γ'γυμνασίου...Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει δύσκολο η εύκολο μάθημα.Όλα τα μαθήματα χρειάζονται προσπάθεια πράγμα το οποίο αν δεν το καταλάβεις από την αρχή δεν μπορείς να συνεχίσεις...Στην προκειμένη περίπτωση εξαιρείται το μάθημα επιλογής που είχα δηλαδή τα γαλλικά που δεν χρειαζόταν καμιά προσπάθεια γιατί δεν είχαμε διάβασμα για το σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:30 Η LiLoOkOzz: #244 06-07-09 00:30 Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Ο Iliaso έγραψε: #245 06-07-09 10:34 E καλά δεν είναι και σαν τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:51 Ο Pavlitos έγραψε: #246 06-07-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Iliaso έγραψε: #247 06-07-09 10:55 Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:59 Ο Pavlitos έγραψε: #248 06-07-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Click για ανάπτυξη... Άλλο αυτό..Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα ενός μαθημάτος ΜΟΝΟ από τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που διδάσκεται η Ιστορία αλλά ποτέ δεν την αποκάλεσα βλακεία γιατί σέβομαι τη σημαντικότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:02 Ο Iliaso έγραψε: #249 06-07-09 11:02 Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Pavlitos έγραψε: #250 06-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα λατινικά διδάσκονται από τη 2α οπότε μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #242 22-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Τα λατινικά διδάσκονται από τη 2α οπότε μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... Ουφ,μου έφυγε ένα άνγχος Ευχαριστώ.:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΒΙΚΑΚΙ36421 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 00:55 Η ΒΙΚΑΚΙ36421: #243 03-07-09 00:55 Η Α'Λυκείου δεν είναι εύκολη αλλά ούτε και πολύ δύσκολη.Βέβαια εμένα προσωπικά μου φάνηκε πιο δύσκολη απο την Γ'γυμνασίου...Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει δύσκολο η εύκολο μάθημα.Όλα τα μαθήματα χρειάζονται προσπάθεια πράγμα το οποίο αν δεν το καταλάβεις από την αρχή δεν μπορείς να συνεχίσεις...Στην προκειμένη περίπτωση εξαιρείται το μάθημα επιλογής που είχα δηλαδή τα γαλλικά που δεν χρειαζόταν καμιά προσπάθεια γιατί δεν είχαμε διάβασμα για το σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:30 Η LiLoOkOzz: #244 06-07-09 00:30 Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Ο Iliaso έγραψε: #245 06-07-09 10:34 E καλά δεν είναι και σαν τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:51 Ο Pavlitos έγραψε: #246 06-07-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Iliaso έγραψε: #247 06-07-09 10:55 Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:59 Ο Pavlitos έγραψε: #248 06-07-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Click για ανάπτυξη... Άλλο αυτό..Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα ενός μαθημάτος ΜΟΝΟ από τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που διδάσκεται η Ιστορία αλλά ποτέ δεν την αποκάλεσα βλακεία γιατί σέβομαι τη σημαντικότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:02 Ο Iliaso έγραψε: #249 06-07-09 11:02 Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Pavlitos έγραψε: #250 06-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Τα λατινικά διδάσκονται από τη 2α οπότε μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... Ουφ,μου έφυγε ένα άνγχος Ευχαριστώ.:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΒΙΚΑΚΙ36421 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 00:55 Η ΒΙΚΑΚΙ36421: #243 03-07-09 00:55 Η Α'Λυκείου δεν είναι εύκολη αλλά ούτε και πολύ δύσκολη.Βέβαια εμένα προσωπικά μου φάνηκε πιο δύσκολη απο την Γ'γυμνασίου...Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει δύσκολο η εύκολο μάθημα.Όλα τα μαθήματα χρειάζονται προσπάθεια πράγμα το οποίο αν δεν το καταλάβεις από την αρχή δεν μπορείς να συνεχίσεις...Στην προκειμένη περίπτωση εξαιρείται το μάθημα επιλογής που είχα δηλαδή τα γαλλικά που δεν χρειαζόταν καμιά προσπάθεια γιατί δεν είχαμε διάβασμα για το σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:30 Η LiLoOkOzz: #244 06-07-09 00:30 Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Ο Iliaso έγραψε: #245 06-07-09 10:34 E καλά δεν είναι και σαν τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:51 Ο Pavlitos έγραψε: #246 06-07-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Iliaso έγραψε: #247 06-07-09 10:55 Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:59 Ο Pavlitos έγραψε: #248 06-07-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Click για ανάπτυξη... Άλλο αυτό..Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα ενός μαθημάτος ΜΟΝΟ από τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που διδάσκεται η Ιστορία αλλά ποτέ δεν την αποκάλεσα βλακεία γιατί σέβομαι τη σημαντικότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:02 Ο Iliaso έγραψε: #249 06-07-09 11:02 Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Pavlitos έγραψε: #250 06-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Α'Λυκείου δεν είναι εύκολη αλλά ούτε και πολύ δύσκολη.Βέβαια εμένα προσωπικά μου φάνηκε πιο δύσκολη απο την Γ'γυμνασίου...Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει δύσκολο η εύκολο μάθημα.Όλα τα μαθήματα χρειάζονται προσπάθεια πράγμα το οποίο αν δεν το καταλάβεις από την αρχή δεν μπορείς να συνεχίσεις...Στην προκειμένη περίπτωση εξαιρείται το μάθημα επιλογής που είχα δηλαδή τα γαλλικά που δεν χρειαζόταν καμιά προσπάθεια γιατί δεν είχαμε διάβασμα για το σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:30 Η LiLoOkOzz: #244 06-07-09 00:30 Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Ο Iliaso έγραψε: #245 06-07-09 10:34 E καλά δεν είναι και σαν τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:51 Ο Pavlitos έγραψε: #246 06-07-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Iliaso έγραψε: #247 06-07-09 10:55 Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:59 Ο Pavlitos έγραψε: #248 06-07-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Click για ανάπτυξη... Άλλο αυτό..Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα ενός μαθημάτος ΜΟΝΟ από τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που διδάσκεται η Ιστορία αλλά ποτέ δεν την αποκάλεσα βλακεία γιατί σέβομαι τη σημαντικότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:02 Ο Iliaso έγραψε: #249 06-07-09 11:02 Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Pavlitos έγραψε: #250 06-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Ο Iliaso έγραψε: #245 06-07-09 10:34 E καλά δεν είναι και σαν τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:51 Ο Pavlitos έγραψε: #246 06-07-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Iliaso έγραψε: #247 06-07-09 10:55 Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:59 Ο Pavlitos έγραψε: #248 06-07-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Click για ανάπτυξη... Άλλο αυτό..Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα ενός μαθημάτος ΜΟΝΟ από τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που διδάσκεται η Ιστορία αλλά ποτέ δεν την αποκάλεσα βλακεία γιατί σέβομαι τη σημαντικότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:02 Ο Iliaso έγραψε: #249 06-07-09 11:02 Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Pavlitos έγραψε: #250 06-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
E καλά δεν είναι και σαν τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:51 Ο Pavlitos έγραψε: #246 06-07-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Iliaso έγραψε: #247 06-07-09 10:55 Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:59 Ο Pavlitos έγραψε: #248 06-07-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Click για ανάπτυξη... Άλλο αυτό..Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα ενός μαθημάτος ΜΟΝΟ από τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που διδάσκεται η Ιστορία αλλά ποτέ δεν την αποκάλεσα βλακεία γιατί σέβομαι τη σημαντικότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:02 Ο Iliaso έγραψε: #249 06-07-09 11:02 Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Pavlitos έγραψε: #250 06-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Iliaso έγραψε: #247 06-07-09 10:55 Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:59 Ο Pavlitos έγραψε: #248 06-07-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Click για ανάπτυξη... Άλλο αυτό..Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα ενός μαθημάτος ΜΟΝΟ από τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που διδάσκεται η Ιστορία αλλά ποτέ δεν την αποκάλεσα βλακεία γιατί σέβομαι τη σημαντικότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:02 Ο Iliaso έγραψε: #249 06-07-09 11:02 Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Pavlitos έγραψε: #250 06-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 10:59 Ο Pavlitos έγραψε: #248 06-07-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Click για ανάπτυξη... Άλλο αυτό..Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα ενός μαθημάτος ΜΟΝΟ από τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που διδάσκεται η Ιστορία αλλά ποτέ δεν την αποκάλεσα βλακεία γιατί σέβομαι τη σημαντικότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:02 Ο Iliaso έγραψε: #249 06-07-09 11:02 Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Pavlitos έγραψε: #250 06-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Είναι λίγο άκυρος ο τρόπος που εξετάζεται:iagree: Click για ανάπτυξη... Άλλο αυτό..Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα ενός μαθημάτος ΜΟΝΟ από τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που διδάσκεται η Ιστορία αλλά ποτέ δεν την αποκάλεσα βλακεία γιατί σέβομαι τη σημαντικότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:02 Ο Iliaso έγραψε: #249 06-07-09 11:02 Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Pavlitos έγραψε: #250 06-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Pavlitos έγραψε: #250 06-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Eίπα εγώ κάτι;Εγώ έχω πει τόσες φορές να μην ισοπεδώνεται κανένα μάθημα Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι online και βλέπεις το θέμα άρα σε εσένα απαντάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:16 Ο Iliaso έγραψε: #251 06-07-09 11:16 Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ βλέπω τα πάντα είτε εκτός είτε εντός σύνδεσης:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η LiLoOkOzz: #252 06-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ναι είναι εντελώς βλακεία να μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου σου και τη γλώσσα των προγόνων σου.. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss2009 Νεοφερμένο μέλος Ο boss2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο boss2009 έγραψε: #253 06-07-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Παιδιά και εγώ 1η λυκείου θα πάω...Έχω σιχαθεί ήδη τα αρχαία και είμαι απο αυτές που πάνε με τρέλα για θετικοτεχνολογική αν και έχω επιλέξει με την βοηθειά σας θετική!!Πιστεύω οτι τα αρχαία είναι εντελώς βλακεία αλλά τέλος πάντων..Εγω πιστεύω ότι άμα διαβάσει κάποιος αρκετά στην 1η λυκείου δεν θα έχει πρόβλημα..Επειδή έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία στο φροντηστιριό μου κατάλαβα πως η άλγεβρα είναι η ύλη της 3ης γυμνασίου και η φυσική επανάληψη σχεδόν της 2ας γυμνασίου οπότε...πφφφφ εύκολα πράγματα φένονται! Click για ανάπτυξη... Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο Pavlitos έγραψε: #254 06-07-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Δεν είπα αυτό καλέ!!Μην παρεξηγούμαστε κιόλας!!Εγώ δεν πάω τα αρχαία ,τα βρίσκω άχρηστα..τι να κάνουμε???Άλλοι βέβαια τα λατρεύουν..Αυτή είναι η δική μου άποψη και σε παρακαλώ μην με ειρωνεύεσαι...Είναι καλό να ξέρεις τα βασικά δεν λέω αλλά οι λεπτομέριες για εμένα στα αρχαία είναι περιττές! Click για ανάπτυξη... Tότε δεν σου αρέσε ο τρόπος διδασκαλίας.Εδώ συμφωνούμε.:no1: ΥΓ:Συγγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος αλλά δεν το ελέγχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η LiLoOkOzz: #255 06-07-09 14:25 Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν πειράζει...και εγώ το παθαίνω αυτό.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από boss2009: Και εσύ σαν και εμένα είσαι και εγώ σιχαίνομαι τα αρχαία!!!Οσο για άλγεβρα και φυσική και εγώ όταν ήμουν 3η γυμνασίου αγχονόμουν αλλά όταν έφτασα Α'λυκείου τα είδα και μου φάνηκαν γελοία!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσεις είναι να μην είσαι αγχωμένος...Το έχω δοκιμάσει Καλό είναι να μην υποτιμάμε όμως κανένα μάθημα γιατί όλα έχουν τις παγίδες τους Άλλο βέβαια αν όλοι θεωρούμε την φυσική και τα μαθηματικά της πρώτης λυκείου αστεία και εύκολα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο Iliaso έγραψε: #256 06-07-09 19:41 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:43 Ο djimmakos: #257 06-07-09 19:43 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:46 Η maraki έγραψε: #258 06-07-09 19:46 Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντάξει,μην υπερβάλλουμε κιόλας.Σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηρίζεις "αστεία".Χρειάζονται αρκετό διάβασμα και εξάσκηση μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως.Δεν είναι άρπα-κόλλα.Το διάβασα,το κατάλαβα,τελείωσα.Θέλουν δουλειά.Αν γίνει αυτή η "δουλειά",τότε ναι μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα.Αλλά όχι "αστεία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:50 Ο Shadowfax: #259 06-07-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ δεν τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ πάντως τα θεώρησα "αστεία" και εύκολα. :p Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κύριοι βρίσκω το προνόμιο να λέει κανείς τη γνώμη του υπό μορφή συμβουλής κάτι το πραγματικά σπουδαίο και αρκετά «καταστροφικό» όταν δεν χρησιμοποιείται υπεύθυνα. Θα προτιμήσω λοιπόν μιλώντας στους μελλοντικούς μαθητές της Α Λυκείου, να δω από το πρίσμα των μέσων μαθητών μιας και αυτοί πρέπει να είναι τα μέτρα σύγκρισής μας. Για τον μέσο μαθητή λοιπόν τα μαθηματικά της Α (άλγεβρα και γεωμετρία) δεν είναι «γελοία» ή «αστεία» (και απορώ πως κανείς χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για το συγκεκριμένο θέμα :emm. Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναδώ το γνωστό «διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις» να πω πως συμφωνώ. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Συνεπώς όσοι διαβάζετε το θέμα καλά θα κάνετε να το διαβάσετε συνολικά για να βγάλετε εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 19:54 Ο djimmakos: #260 06-07-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Επειδή κάποιοι θα πεταχτούν τώρα (ναι, για εσένα μιλάω κύριε πράσινε που θ' αρχίσες παλι), να δηλωσώ ότι το ποστ αυτό έγινε με ένα σκοπό. Ειρωνεύομαι τον ιλιαςο γιατί χρησιμοποιεί πολύ το εγώ. Ilia, με μέτρο καμάρι μου. :p Click για ανάπτυξη... Τα λέγα εγώ, δεν τα λέγα. Στο θέμα μας τώρα. Κανένα μάθημα δεν είναι εύκολο ή αστείο, όλα απαιτούν προσπάθεια, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη. Για παράδειγμα, άλλη προσπάθεια θα κάνεις για τα Αρχαία και άλλη για τη...Γυμναστική :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.