tolisman
Δραστήριο μέλος

Αν ένα cd μουσικής που πουλίεται σήμερα χωρίς λόγο 30 ευρώ, πέσει στα 5 τότε θα το πάρω. Και αν ρίξουν τόσο την τιμή, κανένας δεν θα αγοράσει αντιγραφή
ποιο cd κάνει 30 ευρά; θα με τρελλάνετε σήμερα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

tolisman
Δραστήριο μέλος

panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

... wha?
Δεν στέκει η 2η όψη.
Γιατί ρε Αnarki? Εσένα άμα σου την δώσει και μοιράζεις λεφτά , θα σε βάλουν μέσα? Δεν νομίζω,,,,,,,
Ο καθένας μοιράζεται ό,τι θέλει....................
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ...............................
tolisman
Δραστήριο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί ρε Αnarki? Εσένα άμα σου την δώσει και μοιράζεις λεφτά , θα σε βάλουν μέσα? Δεν νομίζω,,,,,,,
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
ΡΕ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ
Anarki
Διάσημο μέλος

Τα λεφτά δεν τα έχει συνθέσει ή προγραμματίσει κάποιος άλλος με ιδρώτα και μεράκι, τα έχεις βγάλει εσύ κάπως και μπορείς να τα δώσεις σε όποιον θέλεις. Τι άκυρη σύγκριση είναι αυτή;Γιατί ρε Αnarki? Εσένα άμα σου την δώσει και μοιράζεις λεφτά , θα σε βάλουν μέσα? Δεν νομίζω,,,,,,,
Αυτό που λέει ο tolisman, πνευματική ιδιοκτησία.
Scandal
Διαχειριστής

Το θέμα είναι να μοιράζεις πράγματα που νομικά και πνευματικά σου ανήκουν.Γιατί ρε Αnarki? Εσένα άμα σου την δώσει και μοιράζεις λεφτά , θα σε βάλουν μέσα? Δεν νομίζω,,,,,,,

-petros
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξέρω...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ......ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΞΕΠΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!
Anarki
Διάσημο μέλος

Είπα κι εγώ παραπάνω οτι στη μουσική κυκλοφορεί απίστευτα πολλή σαβούρα, αλλά αν δε σου αρέσει γιατί να την κατεβάσεις, αφού δεν πρόκειται να το ακούσεις άλλωστε. Αν κατεβάζεις κάποια μουσική, τότε λογικά αυτή θα είναι απο συγκροτήματα που σου αρέσουν και θεωρείς αξιόλογα. Αν θεωρείς οτι ούτε αυτοί έχουν δουλέψει πολύ και με μεράκι, τι να σου πω.
Έχεις ασχοληθεί ποτέ με σύνθεση, ηχογράφηση και παραγωγή μουσικής; Εγώ ναι (έχουμε συγκροτηματάκι και τα κάνουμε όλα μόνοι μας) και σε διαβεβαιώ οτι δεν είναι καθόλου εύκολο αν θέλεις να βγάλεις κάτι αξιόλογο.
Στα παιχνίδια δεν τίθεται θέμα πάντως, θέλουν πολλή δουλειά.
Orestes
Δραστήριο μέλος

nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα παιχνίδια θέλουν πάρα πολύ δουλειά! Αξίζουν τα λεφτά τους......
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνηθως νοικιαζω...
Orestes
Δραστήριο μέλος

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Πληροφοριακά ο admin ενός απ' τα μεγαλύτερα torrent sites μπήκε κάμποσα χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή αυτό το καλοκαίρι.
Dythor,γνωριζεις τον Oink?
Να πω κι εγω τη γνωμη μου.Συμφωνα με την Ε.Ε. δεν ειναι παρανομο το κατεβασμα τραγουδιων.Παλιοτερα θεωρουνταν παρανομο το uploading ΜΟΝΟ αλλα δε γνωριζω τι ισχυει τωρα.Ομως,θεωρω γελοιο να χρειαζεται καποιος αδεια που την πληρωνει κιολας για να παιζει στο μαγαζι του ή μεσω του ραδιοφωνου τη μουσικη(που στην ουσια κανει διαφημιση).Οι εταιρειες εχουν ξεφυγει πλεον ολοκληρωτικα(RIAA,MPAA,η Ολλανδικη BREIN) και δεν ειναι τυχαιο οτι καθε φορα που ηττωνται ειτε στο δικαστηριο ειτε απο καποιο αλλο φορεα(ειδικα οι απαντησεις του PirateBay ειναι ολα τα λεφτα) πανηγυριζει ολος ο κοσμος.
Δεν επικροτω με τιποτα να βγαζει καποιος λεφτα απο παρανομες δραστηριοτητες με την πνευματικη ιδιοκτησια καποιου αλλου(να γινεται δηλαδη ιντερνετικα οτι ενας εγχρωμος που πουλαει cd/dvd),αλλα το λεγομενο και filesharing ειναι ο διαμοιρασμος αρχειων που υπαρχει απο την εποχη των BBS οταν εγω ημουν 4-5 χρονων το πολυ.Καποιος αγοραζει την ταινια ή τη μουσικη για να την μοιραστει.
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν μπορώ να διανοηθώ πόση δουλειά ρίξαν για να σχεδιάσουν αυτό το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!
Χαλάλι τους τα 20 ? που έδωσα για να το αγοράσω.....
Συμφωνώ με όσα λέει ο PIL........... +1000000000000000000000000000000000000000
Anarki
Διάσημο μέλος

Οτι είναι τρελοί, είναι. Γι'αυτό θα πρέπει να ξεφύγουν οι καλλιτέχνες απο αυτές, όπως είπα και πιο πάνω.Οι εταιρειες εχουν ξεφυγει πλεον ολοκληρωτικα(RIAA,MPAA,η Ολλανδικη BREIN)
Σαφώς, αλλά τότε δεν υπήρχε η δυνατότητα να κατεβάσει κανείς 50 δίσκους σε ποιότητα CD σε μια μέρα. Ταινίες δεν αναφέρω καν, ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας να κατεβάσεις ταινία τότετο λεγομενο και filesharing ειναι ο διαμοιρασμος αρχειων που υπαρχει απο την εποχη των BBS οταν εγω ημουν 4-5 χρονων το πολυ

Που το βρήκες με 20 ευρώ ορέ; Να το πάρω κι εγώ άμα είναιΧαλάλι τους τα 20 ? που έδωσα για να το αγοράσω.....

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην βάζεις τόσες τελείες και μη γράφεις με κεφαλαία
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ; ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΕΣ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.