γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.930 μηνύματα.

Ετσι ακριβωςΥπέροχα!!! Διαβάζαμε τόσα που ειλικρινά μπερδεύτηκαμε και η σπαντηση σας καθορίζει και τον τρόπο ου θα κανει το μηχανογραφικο! Ευχαριστούμε ειλικρινά για την άμεση απάντηση!
Αφου εχω σιγουρεψει την μετεγγραφη σχεδιαζω και το μηχανογραφικο.
Δεν προτιμώ να μπω σε μια σχολη σκαλοπατι που να ειναι κοντα σπιτι αλλα εκεινη που θα μου δωσει τα περισοτερα μορια ωστε η προσθεση του αριθμου 2750 να υπερκαλυπτει αρκετα την αγνωστη βαση της σχολης στοχος.
Ισως αυτη η σχολη σκαλοπατι να ειναι και μακρια ..πχ κρητη.
Ετσι και αλλιως δεν προκειται να παω ποτε...με email θα μιλησω και θα γραφω.
Leo21
Νεοφερμένο μέλος
Η Leo21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Μπορεις να ζητησεις ταυτοχρονα μετεγγραφη σε μεχρι δυο αντιστοιχες σχολες
πχ
1) τουριστικα παπει ....και τσακισει
2 τουριστικα παδα
Την μεγαλυτερη πιθανοτητα την εχει το παπει γιατι διωχνει εντεχνως ( σου εξηγησα πως) τις σχολες και κρατα μονο μια την κερκυρα.
Η κερκυρα ειναι και μικρη σχολη (100) και με χαμηλα μορια και εξω απο την οπτικη γωνια των παιδιων να την παιξουν σκαλοπατι...πρεπει να ξερεις και πιο ξερει?
το παπει παιζει στα 15000 μορια
κερκυρα
View attachment 150166
Ωχ λαθος εκανα ειπα οτι το παπει θελει 3 μορια ...2 θελει.
View attachment 150167
Μετα δευτερο ερχεται το Γεωπονικο ( 3μορια) γιατι εχει μονο ενα τροφοδοτη (ορεστιαδα ///δεν ξερω καν που ειναι) στην αλλη ακρη αγνωστο και μονο για γνωστες.
View attachment 150168
Η Ορεστιαδα για χρονια εμενε αδεια ..τωρα γεμιζει..παλαβα πραματα
View attachment 150169
Και τελευταιο τα παδα (4 μορια) που αν και τεραστια σχολη ειναι καλόβολο και μαζευει ολες τις τουριστικες που διωχνει το παπει.
Το παδα ομως ειναι αναισθητο σε ευκολες μεταβολες λογω μεγεθους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
οχι οχι δεν λεω για νοικι...για ιδιοκτητο λεω..
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσες μέχρι τώρα

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.930 μηνύματα.

Ναι ετσι ειναι ..σωσταΓιάννη σε ευχαριστώ πολύ για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσες μέχρι τώραΘα κάτσουμε αύριο να τα δούμε και να καταλήξει σε μια απόφαση. Θέλει πολύ να ακολουθήσει το σχέδιο που προτείνεις αλλά ταυτόχρονα φοβάται μήπως δεν κάτσει ούτε μεταγραφή ούτε μετακίνηση και ξεμείνει σε μια σχολή στην άλλη άκρη της χώρας που δεν πρόκειται να πάει . Άρα να πάει στράφι όλη η προσπάθεια του
Του εξήγησα ότι σίγουρο δεν είναι τίποτα και θα πρέπει να ρισκάρει σε αυτή την φάση ... Δεν ξέρω πως αλλιώς να τον βοηθήσω. Ευχαριστώ και πάλι 🥹
Δεν αρκει να θελεις να πείσεις θα πρεπει και ο αλλος να θελει να πεισθεί.
Εγω δυστηχως δεν εχω αλλα επιχειρηματα...τα ειπα ολα και στερεψα.
Καλη επιτυχια ευχομαι
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.014 μηνύματα.

Δε χρειαζεται να ανησυχει τοσο, στην τελικη υπαρχει παντα και το 10%, απλα θα πρεπει να περιμενει μια χρονια ακομα.Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσες μέχρι τώραΘα κάτσουμε αύριο να τα δούμε και να καταλήξει σε μια απόφαση. Θέλει πολύ να ακολουθήσει το σχέδιο που προτείνεις αλλά ταυτόχρονα φοβάται μήπως δεν κάτσει ούτε μεταγραφή ούτε μετακίνηση και ξεμείνει σε μια σχολή στην άλλη άκρη της χώρας που δεν πρόκειται να πάει . Άρα να πάει στράφι όλη η προσπάθεια του
Του εξήγησα ότι σίγουρο δεν είναι τίποτα και θα πρέπει να ρισκάρει σε αυτή την φάση ... Δεν ξέρω πως αλλιώς να τον βοηθήσω. Ευχαριστώ και πάλι 🥹
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ε εμπειρε arvacon...το 10% ειναι αλλο καλο στορρυ αλλα οχι σημερινο.Δε χρειαζεται να ανησυχει τοσο, στην τελικη υπαρχει παντα και το 10%, απλα θα πρεπει να περιμενει μια χρονια ακομα.
Οι σχολες μετακινησης ( μαξιλαρι οπως τις λεω ) ειναι ανωτερη επιλογη απο την τυχαιοτητα του μηχανογραφικου.
Στο μηχανογραφικο κανεις λιστα και λες βαλεμε στην πρωτη που πιανω.
Στην μετακινηση στα μαξιλαρια ...παρατασεις τις πιασμενες σχολες μπροστα σου σε γραμμη... και λες εσυ φυγε δε σε θελω, εσυ κατσε.
Οποτε το ξεμενω μακρια δεν ισχυει
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.014 μηνύματα.

Ναι, αμα πιανει αυτο που θελει με μετακινηση, δεν το συζηταμε, εννοειται οτι θα το κανει ετσι τοτε. Αλλα στη χειροτερη, παντα υπαρχει και η λυση του 10% (εκτος κ αν ειναι απο ΕΠΑΛ...).Ε εμπειρε arvacon...το 10% ειναι αλλο καλο στορρυ αλλα οχι σημερινο.
Οι σχολες μετακινησης ( μαξιλαρι οπως τις λεω ) ειναι ανωτερη επιλογη απο την τυχαιοτητα του μηχανογραφικου.
Στο μηχανογραφικο κανεις λιστα και λες βαλεμε στην πρωτη που πιανω.
Στην μετακινηση στα μαξιλαρια ...παρατασεις τις πιασμενες σχολες μπροστα σου σε γραμμη... και λες εσυ φυγε δε σε θελω, εσυ κατσε.
Οποτε το ξεμενω μακρια δεν ισχυει
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Μα ιδια γευση ειναι ... και στην λιστα μηχανογραφικου παλι πρεπει να πιανεις βαση...αλλα πολυ λιγοτερο επιλεγεις...Ναι, αμα πιανει αυτο που θελει με μετακινηση, δεν το συζηταμε, εννοειται οτι θα το κανει ετσι τοτε.
Προφανως και υπαρχουν περιορισμοι προφανως και αφορα τα χαμηλα μορια.
Albert 123
Νεοφερμένο μέλος
Η Albert 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 37 μηνύματα.

Τι εννοείτε δεν έγινε η μετεγγραφή ενώ υπήρχαν οι προϋποθέσεις; Υπάρχει τέτοια περίπτωση;Ναι κτελ στην αρχη..και μετα αμαξι...οχι ουτε το αμαξι ειναι λυση ειναι πανακριβη η μετακινηση.
Εσυ ειναι νοημων γυναικα ...πιστευεις οτι υπαρχει ανθρωπος που ειναι στα κτελ 5-6 ωρες την ημερα για 5 μερες την εβδομαδα? οχι
Και να υπηρχε 25Ημερες χ 40€ = 1000€ το μηνα = νοικιαζω
Τωρα αν παω μια φορα την εβδομαδα να δω αν η σχολη ειναι εκει οκ..καλο ...αλλα δεν το λες σπουδαζω
Οχι ΔΕΤ τριπολης ειναι μια ανεμικη σχολη διοικησης επιχειρησεων.... καλοι ανθρωποι ...αλλα λιγοι.
ΔΕΤ Τριπολη 10 καθηγητες
Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Γεωπονικο Αθηνα 60 καθηγητες,
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αχ καλη μου Σοφια ..τι τραξηξε και εσυ με τους μπαρκαρουτσους?
Και τα ειχες παει λουλουδι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Albert καλημεραΤι εννοείτε δεν έγινε η μετεγγραφή ενώ υπήρχαν οι προϋποθέσεις; Υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Μιλας για την περιπτωση της σοφιας απο τουριστικα πατρα σε παπει που ηταν καθαρη αλλα στο τελος βρωμισε? ναι υπηρξε αυτο ειναι γεγονος περυσι
Για σενα με το αδελφακι σου και το αγορι στυλοβάτη δεν θεωρω οτι θα υπαρξει θεμα αλλα δεν ξερω και τι σχολη θελετε..δεν λέτε?
Albert 123
Νεοφερμένο μέλος
Η Albert 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 37 μηνύματα.

Ναι, φυσικά να πω.Albert καλημερα
Μιλας για την περιπτωση της σοφιας απο τουριστικα πατρα σε παπει που ηταν καθαρη αλλα στο τελος βρωμισε? ναι υπηρξε αυτο ειναι γεγονος περυσι
Για σενα με το αδελφακι σου και το αγορι στυλοβάτη δεν θεωρω οτι θα υπαρξει θεμα αλλα δεν ξερω και τι σχολη θελετε..δεν λέτε?
Ο μεγάλος αδελφός είναι πληροφορική στην Τρίπολη.
Αν χρειαστεί μετεγγραφή για εμάς τα δίδυμα,εγώ θα ζητήσω για το χημικό Αθήνας και ο αδελφός μου από ψηφιακά συστήματα Σπάρτης σε ψηφιακά συστήματα Πειραιά.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Οκ μια χαραΝαι, φυσικά να πω.
Ο μεγάλος αδελφός είναι πληροφορική στην Τρίπολη.
Αν χρειαστεί μετεγγραφή για εμάς τα δίδυμα,εγώ θα ζητήσω για το χημικό Αθήνας και ο αδελφός μου από ψηφιακά συστήματα Σπάρτης σε ψηφιακά συστήματα Πειραιά.
Το χημικο εκπα δεν θα φερει καμια αντιρρηση ..το εκπα ειναι ζαχαρη για τις μετεγγραφες
Τωρα τα ψηφιακα παπει... ουτε και αυτα δεν εχουν που να πατησουν να πουν σουξου μουξου..δεν εχουν ξενη γλωσσα τα ψηφιακα..
Ε εκει μπορει θα τον παιδεψουν σε αργοπορια να δωσουν κωδικους...ενταξει τιποτα.
Προφανως τα μορια κοφτη 2750 τα εχει
Ολα καλα
Αποψη αν και δεν μου πεφτει λογος...την πετας
Γιατι δεν πηγαινει στον μεγαλο αδελφο των ψηφιακων συστηματων που ειναι οι Μηχανικοι υπολογιστων ΠΑΔΑ? μορια εχει... και ολοκληρωμενη δουλεια 5 ετων
Με εισοδο σαμο και μετεγγραφη παδα
Leo21
Νεοφερμένο μέλος
Η Leo21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Γιάννη καλησπέρα και πάλιΛοιπον Leo
Παμε στο ευκολο
Τα τουριστικα πατρας ειναι αντιστοιχα με τα τουριστικα παπει..οκ? ναι ΟΚ
εδω και το επισημο φετινο χαρτι αντιστοιχιων..και περυσι τα ιδια
View attachment 150135
Παει λοιπον χαρουμενο το κοριτσι που πιανει τον κοφτη να την δηλωσει για μετεγγραφη πατρα προς παπει και δεν την βρισκει.
Παει απο το υπουργειο να διαμαρτυρηθει και τι τις λενε?
Ναι βεβαια ειναι αντιστοιχη αλλα οχι ακριβως αντιστοιχη.
Η πατρα εχει συντελεστη 20% στα αγγλικα
View attachment 150134
Ενω το παπει εχει 10% συντελεστη στα αγγλικα ....ε ? για αυτο δεν εμφανιζεται να τη επιλεξεις.
View attachment 150137
Κοκκαλο το κοριτσι αλλα δεν χρεαστηκε εκαβ γιατι ηταν κοριστι.
Εκανε μαιλ .. εκανε ενσταση, εκανε συνηγορο πολιτη ,αυτοι εκει.
Οποτε τι ? αυτο...
View attachment 150140
Τωρα δεν ξερω τι θα κανουν φετος ...? οταν μαθεις θα ειναι ισως αργα
Να το πας μεσω Ηρακλειου ..? δεν εχει καν αγγλικα
View attachment 150143
Να το πας μεσω Χιου ? παλι εχει συντελεστη 20% στα αγγλικα
View attachment 150142
Πηγαινε το μεσω Κερκυρας που εχει συντελεστη 10% ισως περασει, αν και εχει διαφορετικους συντελεστες στα αλλα μαθηματα
View attachment 150141
συνεχιζεται

Όλο λέω ότι είναι η τελευταία ερώτηση αλλά τελικά πάλι κάτι με μπερδεύει και χρειάζομαι τα φώτα σου.
Σχετικά με την Τουρισμού Κέρκυρα θέλω να σε ρωτήσω. Αφού ο συντελεστής στο ειδικο μαθημα είναι διαφορετικός από το παδα πως θα ζητήσει μεταγραφή και εκεί ; Αυτό που ισχύει τελικά δεν είναι ότι στο ειδικο μαθημα πρέπει ο συντελεστής βαρύτητας να είναι ίδιος για να πάρει μεταγραφή;;
Άρα απο Κέρκυρα μπορεί να ζητήσει μόνο Παπει και από Πάτρα μόνο στο Παδα. Σωστά;
Μετά βλεπω ότι από Κέρκυρα που έχει 12710+2750=15460
Η Τουρισμού Πειραιά 14.985 το 2024
Έχει διαφορά 475 μόρια με του 24. Αν ανέβει φέτος το παπει και δεν το πιάνει; Δεν είναι πιθανό λες;
Μήπως τελικά η πιο safe επιλογή είναι από Πάτρα σε Παδα ή Ορεστιάδα σε ΦΠΑ;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

χμμμ θες απαντηση..?Γιάννη καλησπέρα και πάλι
Όλο λέω ότι είναι η τελευταία ερώτηση αλλά τελικά πάλι κάτι με μπερδεύει και χρειάζομαι τα φώτα σου.
Σχετικά με την Τουρισμού Κέρκυρα θέλω να σε ρωτήσω. Αφού ο συντελεστής στο ειδικο μαθημα είναι διαφορετικός από το παδα πως θα ζητήσει μεταγραφή και εκεί ; Αυτό που ισχύει τελικά δεν είναι ότι στο ειδικο μαθημα πρέπει ο συντελεστής βαρύτητας να είναι ίδιος για να πάρει μεταγραφή;;
Άρα απο Κέρκυρα μπορεί να ζητήσει μόνο Παπει και από Πάτρα μόνο στο Παδα. Σωστά;
Μετά βλεπω ότι από Κέρκυρα που έχει 12710+2750=15460
Η Τουρισμού Πειραιά 14.985 το 2024
Έχει διαφορά 475 μόρια με του 24. Αν ανέβει φέτος το παπει και δεν το πιάνει; Δεν είναι πιθανό λες;
Μήπως τελικά η πιο safe επιλογή είναι από Πάτρα σε Παδα ή Ορεστιάδα σε ΦΠΑ;
Και που εισαι ακομα ...μολις το στειλεις να δεις τι ρωτησεις θα γεννηθουν... μην το στειλεις αστο προχειρο..αυριο απογευμα στελνεις.
αποψη για τουρισικα παδα.
Μα το δειχνει και η εικονα εισαγωγων δεν εχει η πατρα τοσα παιδια να δωσει...απο παντου μαζευει
Το ΠΑΔΑ ειναι καλοβολο και μαζευει ολη την ελλαδα ..ειναι αντιστοιχο τερμα και ελα..και να ηθελε βεβαια δεν θα του εκαναν την χαρη.
Το παπει ειναι στριμενο και του κομματος... θες και αλλα ?
Θες αλλο παραδειγμα
Οι υπολογιστες ceid πατρας ειναι μονο 2ο πεδιο...η σαμος ειναι 2ο και 4ο πεδιο...οταν παει παιδι στην πατρα απο σαμο δεν του λενε φυγε εισαι απο το 4ο πεδιο. Ειναι αντιστοιχο παει και τελειωσε...
Για μενα η πλατφρορμα για το παδα δεν θα φερει αντιρρηση.
Ετσι νομιζω και δεν εχω τροπο να το επιβεβαιώσω..ουτε ειμαι στα μαγειρεματα των κομπιουτεραδων.
Ρωτας αν το παπει θα ανεβει ..η δικη μου ματια λεει διακυμανση +- 100
Γλωσσα κατω αγγλικα απανω = ισοσταθμιζοντε
Μαθηματικα κατω πληροφορικη πανω = ισοσταθμιζοντε
Ρωτας για την πιο ασφαλη επιλογη?
Και οι δυο ειναι πολυ καλες . εξαιρτατε απο τα ενδιαφερντα.
Τα τουριστικα πολυδιαφημισμενα και μουρατα αλλα το παδα τεραστια σχολη και απορροφα ( 50 ατομα παιρνει)
Η αγροτικης ... του γεωπονικου ειναι μικρη σιωπηρή και άγνωστη. (11 παιρνει) αλλα μονο η ορεστιαδα της δινει, αγνωστη και αυτη, η οποια στο παρελθον ειχε μεγαλο προβλημα να παρει παιδια.
Αν θελεις καταταξη μεταξυ των δυο
1) ΓΠΑ
2 )ΠΑΔΑ
Albert 123
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννη, καταρχήν σε ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.Ο αδελφός μου που έδωσε φέτος, μπορεί να πιάσει τις σχολές που θέλει και χωρίς μετεγγραφή, αν δεν ανέβουν τρελά οι βάσεις.Εγω σε ρώτησα όλες τις προϋποθέσεις για μετεγγραφές επειδή οι πληροφορίες που μας εδωσες μας κατατοπισαν για το πώς θα συμπληρώσουμε το μηχανογραφικό.Ημουν εντελώς άσχετη αρχές Ιουλίου και αγχωμενη και πραγματικά μας διαφωτίσες. Ο αδελφος μου δεν ψήνεται και πολύ για το ΠΑΔΑ.Το δήλωσε βεβαια, δήλωσε και των Σερρών σε περίπτωση που χρειαστεί μετεγγραφή αλλά προτιμά τα ψηφιακαΟκ μια χαρα
Το χημικο εκπα δεν θα φερει καμια αντιρρηση ..το εκπα ειναι ζαχαρη για τις μετεγγραφες
Τωρα τα ψηφιακα παπει... ουτε και αυτα δεν εχουν που να πατησουν να πουν σουξου μουξου..δεν εχουν ξενη γλωσσα τα ψηφιακα..
Ε εκει μπορει θα τον παιδεψουν σε αργοπορια να δωσουν κωδικους...ενταξει τιποτα.
Προφανως τα μορια κοφτη 2750 τα εχει
Ολα καλα
Αποψη αν και δεν μου πεφτει λογος...την πετας
Γιατι δεν πηγαινει στον μεγαλο αδελφο των ψηφιακων συστηματων που ειναι οι Μηχανικοι υπολογιστων ΠΑΔΑ? μορια εχει... και ολοκληρωμενη δουλεια 5 ετων
Με εισοδο σαμο και μετεγγραφη παδα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ΠαρακαλωΓιάννη, καταρχήν σε ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.Ο αδελφός μου που έδωσε φέτος, μπορεί να πιάσει τις σχολές που θέλει και χωρίς μετεγγραφή, αν δεν ανέβουν τρελά οι βάσεις.Εγω σε ρώτησα όλες τις προϋποθέσεις για μετεγγραφές επειδή οι πληροφορίες που μας εδωσες μας κατατοπισαν για το πώς θα συμπληρώσουμε το μηχανογραφικό.Ημουν εντελώς άσχετη αρχές Ιουλίου και αγχωμενη και πραγματικά μας διαφωτίσες. Ο αδελφος μου δεν ψήνεται και πολύ για το ΠΑΔΑ.Το δήλωσε βεβαια, δήλωσε και των Σερρών σε περίπτωση που χρειαστεί μετεγγραφή αλλά προτιμά τα ψηφιακα
Οκ ψηφιακα ψηφιακα οτι γουσταρει και οτι μελετησε.
Aria2006
Νεοφερμένο μέλος
Η Aria2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για την απάντηση!! Στη δική μας περίπτωση τα πραγματα είναι λίγο πιο μπερδεμένα. Ηταν όντως του 2014 το συναινετικό μας διαζύγιο, όπου και βγήκε και ιδιωτικό συμφωνητικό ρύθμισης επιμέλειας σε μένα (τη μαμα) σε 3 αντίτυπα, όπως τα λέτε. Το 2024 όμως κάναμε τροποποίηση του συμφωνητικού σε συμβολαιογραφο και αλλάξαμε την επιμέλεια, γιατι ο μπαμπας και πρωην σύζυγος ως ξαναπαντρεμένος και με ενα παιδακι ακομα με αναπηρία, θα μπορούσε να δώσει στο παιδι τα μόρια της τριτεκνίας (εχουμε μαζί 2 παιδιά+1 παιδακι από τον γάμο του τώρα) και της αναπηρίας. Εμένα λοιπόν στην ερώτηση μου στην ΑΑΔΕ αν θα πρέπει (αφου τους έχω πει όλη αυτή την ιστορία) να μπει και το δικό μου ΑΦΜ μου είπαν ναι. Αρα στη δική μας περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν θα έχουμε τα μόρια από τα οικονομικά κριτήρια. Δε πειράζει όμως, βάλαμε επαρχίες και βλέπουμε όταν θα ανοιξουν οι μετεγγραφές τι θα γίνει! Ευχομαι καλά αποτελέσματα και σε εσάς.Καλησπέρα.
Αυτό που λέτε ισχύει για συναινετικά που βγήκαν μετά το 2017 με απλό ιδιωτικό συμφωνητικό / συμβολαιογραφική πράξη.
Στα συναινετικά πριν το 2017, ιδιωτικό συμφωνητικό(που καθόριζε επιμέλεια κτλ) υπέγραφαν οι γονείς σε 3 αντίτυπα. Το ένα εξ αυτών σφραγιζόταν στο δικαστήριο όταν έβγαινε το διαζύγιο. Οπότε ο δικηγόρος βγάζει ένα αντίτυπο της "Δικαστικής απόφασης επιμέλειας" και ο γονιός που έχει την επιμέλεια το καταθέτει στην σχολή όταν του ζητήσουν τα δικαιολογητικά. Οπότε στην πλατφόρμα των μεταγραφών δεν βάζει το ΑΦΜ του ο άλλος γονιός που ασκεί απλά γονική μέριμνα και διαλέγει στις επιλογές - Ο ΓΟΝΕΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Επειδή δεν διάβασα σωστά τον νόμο και δεν ρώτησα δικηγόρο(όχι την ΑΑΔΕ) πέρσι, δεν βάλαμε καθόλου επαρχία θεωρώντας ότι δεν έχουμε πιθανότητες για μεταγραφή. Αποτέλεσμα να χάσουμε ένα χρόνο σπουδών. Φέτος θα το κάνουμε σωστά...
Τα παραθέτω αυτά για να μην κάνει κανείς το λάθος που κάναμε εμείς...
termiii
Νεοφερμένο μέλος
Ο termiii αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλησπερα, εγραψα 15.2 και πιανω σιγουρα ημμυ Ξανθης ενω θελω ημμυ Βολου (15.7), disclaimer δεν ειμαι απο Βολο. Εχω 2 μορια για τισ μετεγγραφες και βλεπω πως ο Βολος τα τελευταια χρονια ειτε εχει 0 ο τελευταιος ειτε δεν γεμιζει ολες τις θεσεις. Εχω πολλες ελπιδες να την παρω, δεδομενου οτι οι ημμυ εχουν ολο και μεγαλυτερη ζητηση τα τελευταια χρονια? Αυτο που σκεφτομαι με τους δικους μου ειναι να κανω μια συμφωνια με ενα ξενοδοχειο να μενω στην Ξανθη (εχω ψαξει κ εχω βρει) εως οτου βγουν οι μετεγγραφες κ μετα να παω στον Βολο αν με το καλο βγει. Εφοσον βγει η μετεγγραφη οταν εγω παω στον Βολο θα εχω χασει το εξαμηνο? Προσωπικα πιστευω πως θα την παρω την μετεγγραφη εξαιτιας των τμηματων του παδα κλπ απλα δεν ξερω πως να πεισω τους γονεις μου να ξεκινησω την χρονια στον Βολο, βεβαια μπορει να εχω κ αδικο οποτε ψαχνω μια καθοδηγηση
Greg25
Νεοφερμένο μέλος
Ο Greg25 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

Στον Βόλο πάντως οι καθηγητές στα παιδιά με μετεγγραφές επέτρεπαν κανονικά, να είναι στα εργαστήρια, να στέλνουν εργασίες. Τους είχαν βγάλει προσωρινούς κωδικούς. Άρα δεν θα χάσεις το εξάμηνο.Καλησπερα, εγραψα 15.2 και πιανω σιγουρα ημμυ Ξανθης ενω θελω ημμυ Βολου (15.7), disclaimer δεν ειμαι απο Βολο. Εχω 2 μορια για τισ μετεγγραφες και βλεπω πως ο Βολος τα τελευταια χρονια ειτε εχει 0 ο τελευταιος ειτε δεν γεμιζει ολες τις θεσεις. Εχω πολλες ελπιδες να την παρω, δεδομενου οτι οι ημμυ εχουν ολο και μεγαλυτερη ζητηση τα τελευταια χρονια? Αυτο που σκεφτομαι με τους δικους μου ειναι να κανω μια συμφωνια με ενα ξενοδοχειο να μενω στην Ξανθη (εχω ψαξει κ εχω βρει) εως οτου βγουν οι μετεγγραφες κ μετα να παω στον Βολο αν με το καλο βγει. Εφοσον βγει η μετεγγραφη οταν εγω παω στον Βολο θα εχω χασει το εξαμηνο? Προσωπικα πιστευω πως θα την παρω την μετεγγραφη εξαιτιας των τμηματων του παδα κλπ απλα δεν ξερω πως να πεισω τους γονεις μου να ξεκινησω την χρονια στον Βολο, βεβαια μπορει να εχω κ αδικο οποτε ψαχνω μια καθοδηγηση
kflen
Νεοφερμένο μέλος
Η kflen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλησπέρα σας, ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζετε να μου πείτε μια λεπτομέρεια που αφορά στις μετεγγραφές. Μία γυναίκα που βρίσκεται σε χηρεία και δεν έχει ξαναπαντρευτεί εμπίπτει στις άγαμες μητέρες; Τα δικαιούται αυτά τα 2 μόρια ή παίρνει μόνο τα 3 μόρια το παιδί ως ορφανό από τον ένα γονέα σύμφωνα με την περυσινή εγκύκλιο; Ευχαριστώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 239 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- termiii
- afraim
- Sotiris 12
- panaman
- psychoticwaltz
- Albert 123
- mpimpika
- FNC_Sophia
- Dkate
- Scandal
- Anna1974
- Greg25
- sophieee
- mumofstudents
- sakplat
- elinamav
- many of Filip
- kflen
- Ersa
- ang12_012
- Arvacon
- Leo21
- ManDef
- GV221
- Pyotr_Krasnov
- eleanna4
- Jauahahwiwisjs
- nikfis
- lain
- Aria2006
- UnderGroundGr
- Eleanna89
- shuuu
- Corfu kitty
- Kzaro
- Xryssa
- MariaApo
- engineer?
- kyriako
- Dina
- fgk
- gianikit
- marpa
- andrianna
- constansn
- elef
- TheNorth
- korydallos
- kate45
- Tery07
- late boomer
- thewitcher
- 4444
- sky1
- adtor
- Pars3c
- Lennie
- Nick_Athens
- krys
- burningfire
- EFAKIT
- fotini15
- doctoradrian
- NIKHNIKH
- LexTr
- Kendrick
- st.krf
- Drscientist
- andyklad
- Huener
- elcteng
- giannis06
- katia.m
- alfresco
- woasibe
- stamp
- Atrlef
- tzoulio
- plantbee
- Hased Babis
- Tet07
- Fefi
- Vera
- str07
- GIANCHRIS
- Dimitris_nts
- Nek21
- Mixalis!
- nicole95
- Panatha mono
- Nala
- Primary Care
- acc/fin04
- Atom8
- thanasarasz
- AggelikiGr
- sophiaa
- marina.marina
- mflam
- MPmp
- afroditi16
- elefther1ou_
- MANUELMANUEL
- Manou Litsa
- giorgos2000
- nikosm72
- annapdk
- Msp1
- redpointer
- Conne
- bak07
- Specon
- N2007
- aris65
- Linsanity
- burakpak8
- Simela24
- bibliofagos
- Unboxholics
- jkhkh
- peris68
- confused???
- Panfl
- Searching
- Panagiotis_gr
- tomftw
- fotia13
- bobbos188
- Hmmytheos
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- AMPA
- Giota_pel
- Vok
- Geo20
- maritina07
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- Alex81
- ilion
- Annoulito
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gaidouri
- Penny1903
- gpio
- bigguy
- konan
- XRY
- TonyGeo
- geornirv
- Arigas
- Entropy24
- agg41
- Κλημεντίνη
- Maria_Xagorari
- andreouk
- waakaq
- petl
- ligfing
- akis_95
- ειδήμων
- Elvi
- nearos
- tripolitsa3
- AnAn
- jim2222
- Giorgakys
- jellojina
- charmander
- panosT436
- Mapz
- ch2006
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- hello1234
- Marios25250
- nick34
- Lydiaaaaaaa
- sp0t4
- LeGoat
- Isa
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- etzoni
- 21eleni
- Lia 2006
- AGGELIKI AA
- SlimShady
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- Leo komm
- mikke
- fyllidas
- jYanniss
- rseven
- nefeli10
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- Reader
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.