Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.794 εγγεγραμμένα μέλη και 3.585.558 μηνύματα σε 106.793 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 188 άτομα.
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.916 μηνύματα.
Υπέροχα!!! Διαβάζαμε τόσα που ειλικρινά μπερδεύτηκαμε και η σπαντηση σας καθορίζει και τον τρόπο ου θα κανει το μηχανογραφικο! Ευχαριστούμε ειλικρινά για την άμεση απάντηση!
Ετσι ακριβως
Αφου εχω σιγουρεψει την μετεγγραφη σχεδιαζω και το μηχανογραφικο.
Δεν προτιμώ να μπω σε μια σχολη σκαλοπατι που να ειναι κοντα σπιτι αλλα εκεινη που θα μου δωσει τα περισοτερα μορια ωστε η προσθεση του αριθμου 2750 να υπερκαλυπτει αρκετα την αγνωστη βαση της σχολης στοχος.
Ισως αυτη η σχολη σκαλοπατι να ειναι και μακρια ..πχ κρητη.
Ετσι και αλλιως δεν προκειται να παω ποτε...με email θα μιλησω και θα γραφω.
Μπορεις να ζητησεις ταυτοχρονα μετεγγραφη σε μεχρι δυο αντιστοιχες σχολες
πχ
1) τουριστικα παπει ....και τσακισει
2 τουριστικα παδα
Την μεγαλυτερη πιθανοτητα την εχει το παπει γιατι διωχνει εντεχνως ( σου εξηγησα πως) τις σχολες και κρατα μονο μια την κερκυρα.
Η κερκυρα ειναι και μικρη σχολη (100) και με χαμηλα μορια και εξω απο την οπτικη γωνια των παιδιων να την παιξουν σκαλοπατι...πρεπει να ξερεις και πιο ξερει?
το παπει παιζει στα 15000 μορια
κερκυρα View attachment 150166
Ωχ λαθος εκανα ειπα οτι το παπει θελει 3 μορια ...2 θελει.
View attachment 150167
Μετα δευτερο ερχεται το Γεωπονικο ( 3μορια) γιατι εχει μονο ενα τροφοδοτη (ορεστιαδα ///δεν ξερω καν που ειναι) στην αλλη ακρη αγνωστο και μονο για γνωστες.
Και τελευταιο τα παδα (4 μορια) που αν και τεραστια σχολη ειναι καλόβολο και μαζευει ολες τις τουριστικες που διωχνει το παπει. Το παδα ομως ειναι αναισθητο σε ευκολες μεταβολες λογω μεγεθους.
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσες μέχρι τώρα Θα κάτσουμε αύριο να τα δούμε και να καταλήξει σε μια απόφαση. Θέλει πολύ να ακολουθήσει το σχέδιο που προτείνεις αλλά ταυτόχρονα φοβάται μήπως δεν κάτσει ούτε μεταγραφή ούτε μετακίνηση και ξεμείνει σε μια σχολή στην άλλη άκρη της χώρας που δεν πρόκειται να πάει . Άρα να πάει στράφι όλη η προσπάθεια του Του εξήγησα ότι σίγουρο δεν είναι τίποτα και θα πρέπει να ρισκάρει σε αυτή την φάση ... Δεν ξέρω πως αλλιώς να τον βοηθήσω. Ευχαριστώ και πάλι 🥹
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.916 μηνύματα.
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσες μέχρι τώρα Θα κάτσουμε αύριο να τα δούμε και να καταλήξει σε μια απόφαση. Θέλει πολύ να ακολουθήσει το σχέδιο που προτείνεις αλλά ταυτόχρονα φοβάται μήπως δεν κάτσει ούτε μεταγραφή ούτε μετακίνηση και ξεμείνει σε μια σχολή στην άλλη άκρη της χώρας που δεν πρόκειται να πάει . Άρα να πάει στράφι όλη η προσπάθεια του Του εξήγησα ότι σίγουρο δεν είναι τίποτα και θα πρέπει να ρισκάρει σε αυτή την φάση ... Δεν ξέρω πως αλλιώς να τον βοηθήσω. Ευχαριστώ και πάλι 🥹
Ναι ετσι ειναι ..σωστα
Δεν αρκει να θελεις να πείσεις θα πρεπει και ο αλλος να θελει να πεισθεί.
Εγω δυστηχως δεν εχω αλλα επιχειρηματα...τα ειπα ολα και στερεψα.
Καλη επιτυχια ευχομαι
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.