mumofstudents

Νεοφερμένο μέλος

Η mumofstudents αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλημέρα σας ! Ο γιος μου ο δεύτερος συγκεντρωσε 16700 μορια για ηλεκρολογων μηχανικων . Περνάει λογικά Ξάνθη Η Βόλο. Ο πρώτος μου γιος σπουδάζει ήδη στο Απθ και είμαστε τριτεκνοι . Η ερώτηση μου είναι πόσο πιθανό είναι να πάρει μετεγγραφη Ο δεύτερος στο Απθ . Τόπος κατοικίας δεν ειναι η θεσσαλονικη . Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

gianikit

Νεοφερμένο μέλος

Ο gianikit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλημέρα, ο γιός μου μάλλον περνάει ΗΜΜΥ στην Κοζάνη (14.030 μόρια) και ενδιαφέρεται για μετεγγραφή / μετακίνηση στην αντίστοιχη σχολή ΔΠΘ Ξάνθη. Στο μηχανογραφικό δεν μπόρεσε να δηλώσει την Ξάνθη λόγω ελάχιστης βάσης εισαγωγής (14,73) Δεν πληρεί καμία προϋπόθεση μετεγγραφής (αδέλφια, μοριοδοτούμενα οικονομικά - κοινωνικά κριτήρια κλπ). Αναφέρω ότι υπάρχει ιδιόκτητο σπίτι της μητέρας του στην ίδια περιφέρεια (Κομοτηνή). Μπορεί να κάνει αίτηση χωρίς να έχει κανένα κριτήριο, λόγω πιθανής ύπαρξης κενών θέσεων;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.930 μηνύματα.
Καλημέρα, ο γιός μου μάλλον περνάει ΗΜΜΥ στην Κοζάνη (14.030 μόρια) και ενδιαφέρεται για μετεγγραφή / μετακίνηση στην αντίστοιχη σχολή ΔΠΘ Ξάνθη. Στο μηχανογραφικό δεν μπόρεσε να δηλώσει την Ξάνθη λόγω ελάχιστης βάσης εισαγωγής (14,73) Δεν πληρεί καμία προϋπόθεση μετεγγραφής (αδέλφια, μοριοδοτούμενα οικονομικά - κοινωνικά κριτήρια κλπ). Αναφέρω ότι υπάρχει ιδιόκτητο σπίτι της μητέρας του στην ίδια περιφέρεια (Κομοτηνή). Μπορεί να κάνει αίτηση χωρίς να έχει κανένα κριτήριο, λόγω πιθανής ύπαρξης κενών θέσεων;
Ναι μπορει να κανει αιτηση μετεγγραφης για ημμυ ξανθης με 0 μορια και σιγουρη επιτυχια. Η ξανθη ειναι διαχρονικα αδεια σχολη απο μετεγγραφες και κολημενη στα 0 μορια
Οχι ομως αιτηση μετακινησης

1752567869519.png

gianikit

Νεοφερμένο μέλος

Ο gianikit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν ξέρω βέβαια εάν είναι καλύτερη σχολή η Ξάνθη.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.930 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν ξέρω βέβαια εάν είναι καλύτερη σχολή η Ξάνθη.
Δυσκολη και αοριστη η απαντηση.
Τα παιδια στη κοζανη ειναι μια παρεα με τους καθηγητες γιατι ειναι πολυ λιγα (φευγουν οσα μπορουν) Οχι γιατι ειναι κακη η κοζανη αλλα για να πανε σπιτι τους.
Ειχα βρεθει στο καλοσωρισμα το 2018 εκει... γεματο το αμφιθεατρο απο παιδια και γονεις .... εκει και ο δημαρχος να καλωσωρισει.
Τι του ειρθε του ανθρωπου να περιφανευτει οτι η πολη εχει το πανεπιστημιο της για τα παιδια της? και το χειροτερο να ρωτησει ποσα παιδια ειναι της περιοχης ...4 σηκωσαν χερι.
Εχω διαβασει το βασικο προγμαμμμα σπουδων των ημμυ ξανθης και εμεινα αφωνος...το εμπ,απθ δεν λενε μπροστα του.. καθε μαθημα και εργαστηριο.
Μεχρι που ενα παιδι που ηταν εκει μου ειπε..ναι κανε ορεξη ....εκει ειναι αλλα δεν τα κανουν.. Σωστα αυτα θελουν και καθηγητες.
Εδω το παδα με 3πλασιους καθηγητες δεν τα προλαβαινει.
Η κοζανη εχει 30+ καθηγητες και η ξανθη 41
Κι οι δυο εχουν θεμα να βρουν διδακτορικους αναπληρωτες να διδαξουν με τα 500€ που δινουν
Εξοπλισμος καλος και στις δυο
Η Κοζανη ως νεοτερη σχολη πηρε μεγαλη προικα απο τους ηλεκτρολογους ΤΕΙ
Απο εγκατασταεις οκ η Κοζονη ειναι γκλαμουρατη .. φορας ποδοναρια Μεθ μη λερωσεις... αλλα ειναι στην εξοχη..το παιδι και οι μπεκατσες.
Απο κοστος η κοζανη ειναι στην κορυφη ελλαδος ..σπιτι με 250.
Απο κρυο η κοζανη ειναι στην κορυφη παλι (νομιζω..ξανθη δεν εχω παει)
Παλιοτερα η θερμανση κοστιζε 10€ το μηνα (με ζεστο νερο απο τα εργοστασια λιγνίτη)..τωρα δεν ξερω αν υπαρχει.
Και κατι ανδρικο μιας και ειναι γιος... τα κοριστια ξανθης ειναι πιο ομορφα και γλυκομίλητα.

gianikit

Νεοφερμένο μέλος

Για τα κορίτσια ξέρω πολύ καλά και δοκίμασα, από εκεί δίπλα κατάγομαι και από εκεί πήρα (αν και έχει καταγωγή και από Κοζάνη)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Για τα κορίτσια ξέρω πολύ καλά και δοκίμασα, από εκεί δίπλα κατάγομαι και από εκεί πήρα (αν και έχει καταγωγή και από Κοζάνη)
Ωχ...ε συγνώμη ..αυτα τα λενε ..γιατι με αφηνεις και εκτιθεμαι?
Ειναι οντως ετσι?

gianikit

Νεοφερμένο μέλος

έτσι ακριβώς

Leo21

Νεοφερμένο μέλος

Η Leo21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Καλημέρα και πάλι!
Ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο και την καθοδήγηση που μας δώσατε χθες – πραγματικά είστε από τους ανθρώπους που βοηθούν ουσιαστικά τα παιδιά και τους γονείς σε μια τόσο δύσκολη και αγχωτικη περίοδο.
Ήθελα να σας μεταφέρω και λίγες σκέψεις του γιου μου Γιάννη: όταν του ανέφερα τη Σχολή Αγροτικής Ανάπτυξης στο Γεωπονικό, δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα. Βασικά το θέμα είναι γιατί δεν καταλαβαίνει επαγγελματικά τι μπορεί να κάνει κάποιος μετά επειδή ακούει την λέξη "αγροτικά". Δεν το απέκλεισε όμως σαν πιθανό σενάριο και θα το συζητήσουμε.
Του άρεσε αρκετά η ιδέα της Διοίκησης Τουρισμού .θα μπορούσε ίσως να διεκδικήσει και μεταγραφή από Πάτρα στο ΠΑΠΕΙ Τουριστικών σπουδών εκτός από το Παδα;; πώς στέκονται αυτές οι σχολές επαγγελματικά, έχουν προοπτική στην αγορά εργασίας;
Τέλος, αν μπορούσατε να μας πείτε λίγα περισσότερα και για τη σχολή τεχνολογιών ψηφιακής βιομηχανίας στα Ψαχνά, γιατί δεν προλάβαμε να το συζητήσουμε χθες . Ποια είναι η γνώμη σας για τη συγκεκριμένη σχολή γιατί μέχρι χθες πριν μιλήσουμε ήταν η πρώτη επιλογή. Έχει ακούσει από άλλα παιδιά που θέλουν να πάνε νομίζω και επειδή έχει μέσα πληροφορική, ai κτλ του φαίνεται ενδιαφέρουσα.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή σας και για το πόσο βοηθάτε τα παιδιά να βρουν τον δρόμο τους!☺️☺️👏👏

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλημέρα και πάλι!
Ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο και την καθοδήγηση που μας δώσατε χθες – πραγματικά είστε από τους ανθρώπους που βοηθούν ουσιαστικά τα παιδιά και τους γονείς σε μια τόσο δύσκολη και αγχωτικη περίοδο.
Ήθελα να σας μεταφέρω και λίγες σκέψεις του γιου μου Γιάννη: όταν του ανέφερα τη Σχολή Αγροτικής Ανάπτυξης στο Γεωπονικό, δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα. Βασικά το θέμα είναι γιατί δεν καταλαβαίνει επαγγελματικά τι μπορεί να κάνει κάποιος μετά επειδή ακούει την λέξη "αγροτικά". Δεν το απέκλεισε όμως σαν πιθανό σενάριο και θα το συζητήσουμε.
Του άρεσε αρκετά η ιδέα της Διοίκησης Τουρισμού .θα μπορούσε ίσως να διεκδικήσει και μεταγραφή από Πάτρα στο ΠΑΠΕΙ Τουριστικών σπουδών εκτός από το Παδα;; πώς στέκονται αυτές οι σχολές επαγγελματικά, έχουν προοπτική στην αγορά εργασίας;
Τέλος, αν μπορούσατε να μας πείτε λίγα περισσότερα και για τη σχολή τεχνολογιών ψηφιακής βιομηχανίας στα Ψαχνά, γιατί δεν προλάβαμε να το συζητήσουμε χθες . Ποια είναι η γνώμη σας για τη συγκεκριμένη σχολή γιατί μέχρι χθες πριν μιλήσουμε ήταν η πρώτη επιλογή. Έχει ακούσει από άλλα παιδιά που θέλουν να πάνε νομίζω και επειδή έχει μέσα πληροφορική, ai κτλ του φαίνεται ενδιαφέρουσα.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή σας και για το πόσο βοηθάτε τα παιδιά να βρουν τον δρόμο τους!☺️☺️👏👏
Οκ κατσε να οργανωσω απαντηση

mumofstudents

Νεοφερμένο μέλος

Η mumofstudents αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλημέρα σας ! Ο γιος μου ο δεύτερος συγκεντρωσε 16700 μορια για ηλεκρολογων μηχανικων . Περνάει λογικά Ξάνθη Η Βόλο. Ο πρώτος μου γιος σπουδάζει ήδη στο Απθ και είμαστε τριτεκνοι . Η ερώτηση μου είναι πόσο πιθανό είναι να πάρει μετεγγραφη Ο δεύτερος στο Απθ . Τόπος κατοικίας δεν ειναι η θεσσαλονικη . Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σε σχέση με το προηγούμενο μου post να σναφερω ότι είμαστε πολυ προβληματισμούς αν καταφέρει τη μετεγγραφη λόγω του ότι δεν θα υπάρξει δυνατότητα να συντηρηθεί 2 φοιτητικά σπιτια σε δύο πόλεις. Δε γνωρίζουμε τη διαδικασία και η απάντηση σας θα ήταν πολύτιμη! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά !

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

καλημερα
εχετε σπιτι δικος σας στην θεσσαλονικη?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλημέρα και πάλι!
Λοιπον Leo
Παμε στο ευκολο
Τα τουριστικα πατρας ειναι αντιστοιχα με τα τουριστικα παπει..οκ? ναι ΟΚ
εδω και το επισημο φετινο χαρτι αντιστοιχιων..και περυσι τα ιδια

1752580712253.png

Παει λοιπον χαρουμενο το κοριτσι που πιανει τον κοφτη να την δηλωσει για μετεγγραφη πατρα προς παπει και δεν την βρισκει.
Παει απο το υπουργειο να διαμαρτυρηθει και τι τις λενε?
Ναι βεβαια ειναι αντιστοιχη αλλα οχι ακριβως αντιστοιχη.
Η πατρα εχει συντελεστη 20% στα αγγλικα
1752580503841.png

Ενω το παπει εχει 10% συντελεστη στα αγγλικα ....ε ? για αυτο δεν εμφανιζεται να τη επιλεξεις.
1752581109988.png

Κοκκαλο το κοριτσι αλλα δεν χρεαστηκε εκαβ γιατι ηταν κοριστι.
Εκανε μαιλ .. εκανε ενσταση, εκανε συνηγορο πολιτη ,αυτοι εκει.
Οποτε τι ? αυτο...
1752581420005.png

Τωρα δεν ξερω τι θα κανουν φετος ...? οταν μαθεις θα ειναι ισως αργα
Να το πας μεσω Ηρακλειου ..? δεν εχει καν αγγλικα
1752581675714.png

Να το πας μεσω Χιου ? παλι εχει συντελεστη 20% στα αγγλικα
1752581549489.png

Πηγαινε το μεσω Κερκυρας που εχει συντελεστη 10% ισως περασει, αν και εχει διαφορετικους συντελεστες στα αλλα μαθηματα
1752581499683.png

συνεχιζεται

Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλημέρα και πάλι!
Ναι μιλαμε για την
Σχολή Αγροτικής Ανάπτυξης στο Γεωπονικό
Ειναι και αυτη μια σχολη διοικησης επιχειρησεων προσανατολιμενη σε θεματα τροφης και παραγωγης φυτικης και ζωικης...για αυτο την εχουν 5 χρονια γιατι εχει πολλα παραπνω μαθηματα τροφομων και παραγωγης
Εχει ολα τα βασικα μαθηματα μακρο, μικρο, λογιστικης, μαρκετινκ προς τα τροφιμα
Υπαρχουν τετοια παραδειγματα..οπως ΔΕΟ προς ναυτηλικα, ΔΕΟ προς τουριστικα, ΔΕΟ προς αθλητικα, ΔΕΟ προ Logostics.
Το θεμα ειναι τι σχεση μπορει να εχει με την αγορα γενικως
Μα η ελλαδα το μονο πραγμα που παραγει εινα τροφιμα.. αναρπαστος σε σχεση με απλη ΔΕΟ.
Το θεμα ειναι τι σχεση μπορει να εχει με την ξενοδοχειακη αγορα γενικως
Αν μιλαμε για booking οχι δεν εχει
Αν μιλαμε για ξενοδοχειο ξενοδοχειο παραεχει με ενα σχετικο μεταπτυχιακο και ειναι και πολυ πλεονεκτικος.
Εχεις αναλογιστει τι ειναι ενα ξενοδοχειο εκτος το φωτισμενο κτηριο?
2 πραματα ειναι
1) house keeping ...δηλαδη υπνος, κρεβατια, δωματια, καμαριερες
2) εστιατορια , ποτα και φαγητο,και καφεδες και μπαρ και αλλα καλα
Η νο 2 θεση μετα τον γενικο ειναι ο δντης τροφιμων και ποτων ..food and beverages manager τον λενε.(Φ&Β Mgr)
Ποιος λοιπον μπορει να προσαρμοστει καλυτερα στην θεση αυτη ?
Ο γενικος ΔΕΟ ή ΔΕΟ του ΓΠΑ?

Παμε τωρα στην ΔΕΟ τουριστικα
Ειναι μια διοικηση επιχειρησεων προσανατολιμενη σε γνωση ολων των ξενοδοχειακων διεργασιων.
Εχει δουλεια ...? απειρη και εποχιακη και βασανιστικη..απο το μανικι τους τραβανε...για υποδοχη , για εστιατορια , μπαρ , κρατησεις, σερβις κλπ
Τα ακουσε και μονη στην ΤV ..80.000 βασανιστικες θεσεις λείπουν φετος.
Το προβλημα με αυτες ειναι να πιασεις μονιμα σε μεγαλο ξενοδοχειο πολης και μαλιστα ξενης αλυσιδας
Να ξερεις οτι οι ξενοδοχοι ελληνες ειναι σπαγκοραμενοι.
Οι σχολες αυτες των ΔΕΟ τουριστικων ειναι καπελωμενες απο τις AΞTEΡ- ΑΞΤΕΚ γιατι αυτες εχουν εκπαιδευση στη πραξη .
Ειναι αυτο που πηγε να κανει το Παδα για την σχολη του, που αγορασε (αν τελικα το εκανε) ξενοδοχειο πρακτικης και στησαν τον πρυτανη καλδη στον τοιχο.

Για τα ψαχνα συνεχιζουμε

Leo21

Νεοφερμένο μέλος

Η Leo21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Μια τελευταία ερώτηση για Διοικηση επιχειρήσεων 🥹 . Από Λάρισα σε παδα. Γίνεται πιστεύεις;;; Θυμίζω ότι ο Γιάννης έχει 4 μόρια από οικ. κριτήρια. Περιμένουμε βέβαια και τα σχόλια σου για τα Ψαχνα για να αποφασίσει τελικά τι θα βάλει.

Συνημμένα

• IMG_20250715_170218.jpg
    IMG_20250715_170218.jpg
    110,4 KB · Εμφανίσεις: 5
  • IMG_20250715_170201.jpg
    IMG_20250715_170201.jpg
    114,8 KB · Εμφανίσεις: 6

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλημέρα και πάλι!
Τωρα λεμε για την Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας στα Ψαχνά
Αυτη ειναι μια αναγεννηση της σχολη που ειχε το ΠΑΔΑ παλια και ηταν οι Μηχανικοί Αυτοματισμων. Χρειαζουμενη σχολη
Η σχολη αυτη ειναι μια Lite εκδοση των ηλεκτρολογων ή καλυτερα των μηχανικων υπολογιστων
Υπαρχουν και αλλα τετοια παραδειγματα
Ψηφικα συστηματα = Lite εκδοση των μηχανικων υπολογιστων
Ενεργεικα συστηματα= Lite εκδοση των μηχανανολογων ενέργειας.
Μετα σχολης ναι ...υπαρχει εργασια και καλη αν και οχι μονο στην βιομηχανια.

Το βασικο θεμα ειναι οτι η σχολη αυτη ειναι εξω απο τα ενδιαφεροντα ενος παιδιου 4ου πεδιου... αν θελει να βουτηξει μεσα ομως και να παιδευτει...οκ καλωσωρισες
Το θεμα ειναι αν θελει κατι τετοιο πρεπει να το κανει ( αποψη μου) πληρες πακετο... που ...? στην μηχανικων υπολογιστων σαμου...στην ηλεκτρονικων χανιων ... ( μετεγγραφη αθηνα δεν παιζει).
Μα η σαμος και τα χανια ειναι μακρια και ακριβα..?ναι σωστα.
Τα ψαχνα ειναι φτηνα?
Η υποθεση παιρνω προαστιακο και παω καθε μερα δεν παιζει... θα το τσακισει σε κουραση και ηθικο... πρεπει να νοικιασει.
Και λεω τωρα εγω ..γιατι να μην παει σαμο ...? να παρει εστια και πιο φτηνα και ζωαρα....για χανια δεν το συνιστω ..βαρβατη σχολη... αλλα ειναι αγιογδύτες.
@Arvacon που εισαι...? θα το αναλαβεις το παιδι..?να το βαλεις στα κολπα..οχι στα ηδύποτα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μια τελευταία ερώτηση για Διοικηση επιχειρήσεων 🥹 . Από Λάρισα σε παδα. Γίνεται πιστεύεις;;; Θυμίζω ότι ο Γιάννης έχει 4 μόρια από οικ. κριτήρια. Περιμένουμε βέβαια και τα σχόλια σου για τα Ψαχνα για να αποφασίσει τελικά τι θα βάλει.
Ναι το ειχα στο μυαλο μου και το ελεγξα αλλα δεν ειπα τιποτα ...δεν ειθελα να διαταραξω και να απογοητευσω.
Η ΔΕΟ ΠΑΔΑ καλη και πολυ γεματη σχολη αλλα ειναι αδυσώπητη στις μετεγγραφες και δεν θα πεσει κατω φετος γιατι ειναι η μονη διεξοδος για αθηνα.
Ζητα σταθερα 6 μορια

1752589228081.png

1752589260216.png

Τελευταία επεξεργασία:

Leo21

Νεοφερμένο μέλος

Τωρα λεμε για την Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας στα Ψαχνά
Αυτη ειναι μια αναγεννηση της σχολη που ειχε το ΠΑΔΑ παλια και ηταν οι Μηχανικοί Αυτοματισμων. Χρειαζουμενη σχολη
Η σχολη αυτη ειναι μια Lite εκδοση των ηλεκτρολογων ή καλυτερα των μηχανικων υπολογιστων
Υπαρχουν και αλλα τετοια παραδειγματα
Ψηφικα συστηματα = Lite εκδοση των μηχανικων υπολογιστων
Ενεργεικα συστηματα= Lite εκδοση των μηχανανολογων ενέργειας.
Μετα σχολης ναι ...υπαρχει εργασια και καλη αν και οχι μονο στην βιομηχανια.

Το βασικο θεμα ειναι οτι η σχολη αυτη ειναι εξω απο τα ενδιαφεροντα ενος παιδιου 4ου πεδιο... αν θελει να βουτηξει μεσα ομως και να παιδευτει...οκ καλωσωρισες
Το θεμα ειναι αν θελει κατι τετοιο πρεπει να το κανει ( αποψη μου) πληρες πακετο... που ...? στην μηχανικων υπολογιστων σαμου...στην ηλεκτρονικων χανιων ... ( μετεγγραφη αθηνα δεν παιζει).
Μα η σαμος και τα χανια ειναι μακρια και ακριβα..ναι σωστα.
Τα ψαχνα ειναι φτηνα?
Η υποθεση παιρνω προαστιακο και παω καθε μερα δεν παιζει... θα το τσακισει σε κουραση και ηθικο... πρεπει να νοικιασει.
Και λεω τωρα εγω ..γιατι να μην παει σαμο ...? να παρει εστια και πιο φτηνα και ζωαρα....για χανια δεν το συνιστω ..βαρβατη σχολη... αλλα ειναι αγιογδύτες.
@Arvacon που εισαι...? θα το αναλαβεις το παιδι..?να το βαλεις στα κολπα..οχι στα ηδύποτα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι το ειχα στο μυαλο μου και το ελεγξα αλλα δεν ειπα τιποτα ...δεν ειθελα να διαταραξω και να απογοητευσω.
Η ΔΕΟ ΠΑΔΑ καλη και πολυ γεματη σχολη αλλα ειναι αδυσώπητη στις μετεγγραφες και δεν θα πεσει κατω φετος γιατι ειναι η μονη διεξοδος για αθηνα.
Ζητα σταθερα 6 μορια

View attachment 150153
View attachment 150154
Γιάννη ΔΕΤ Τρίπολης που μπαίνει κανονικά;;; παίζει λες το σενάριο να πηγαινοέρχεται από Αθήνα;; Μου είπε φίλη ότι το κάνει ο γιος της.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Leo21

Νεοφερμένο μέλος

FNC_Sophia

Νεοφερμένο μέλος

Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 71 μηνύματα.
συνεχιζεται
[/QUOTE]
Ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο Γιάννης είναι,πέρσι προσπάθησα να κάνω μετεγγραφή από Τουριστικά Πάτρας σε ΠΑΠΕΙ και δεν με άφησε η πλατφόρμα ενώ τα πληρούσαν όλα.Παντως οποίος τα βάζει με το Υπουργείο χάνει όλο το iq που του απομένει 😂

Χρήστες Βρείτε παρόμοια