γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.925 μηνύματα.
Υπέροχα!!! Διαβάζαμε τόσα που ειλικρινά μπερδεύτηκαμε και η σπαντηση σας καθορίζει και τον τρόπο ου θα κανει το μηχανογραφικο! Ευχαριστούμε ειλικρινά για την άμεση απάντηση!
Ετσι ακριβως
Αφου εχω σιγουρεψει την μετεγγραφη σχεδιαζω και το μηχανογραφικο.
Δεν προτιμώ να μπω σε μια σχολη σκαλοπατι που να ειναι κοντα σπιτι αλλα εκεινη που θα μου δωσει τα περισοτερα μορια ωστε η προσθεση του αριθμου 2750 να υπερκαλυπτει αρκετα την αγνωστη βαση της σχολης στοχος.
Ισως αυτη η σχολη σκαλοπατι να ειναι και μακρια ..πχ κρητη.
Ετσι και αλλιως δεν προκειται να παω ποτε...με email θα μιλησω και θα γραφω.

Leo21

Νεοφερμένο μέλος

Η Leo21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Μπορεις να ζητησεις ταυτοχρονα μετεγγραφη σε μεχρι δυο αντιστοιχες σχολες
πχ
1) τουριστικα παπει ....και τσακισει
2 τουριστικα παδα

Την μεγαλυτερη πιθανοτητα την εχει το παπει γιατι διωχνει εντεχνως ( σου εξηγησα πως) τις σχολες και κρατα μονο μια την κερκυρα.
Η κερκυρα ειναι και μικρη σχολη (100) και με χαμηλα μορια και εξω απο την οπτικη γωνια των παιδιων να την παιξουν σκαλοπατι...πρεπει να ξερεις και πιο ξερει?
το παπει παιζει στα 15000 μορια
κερκυρα
View attachment 150166
Ωχ λαθος εκανα ειπα οτι το παπει θελει 3 μορια ...2 θελει.

View attachment 150167
Μετα δευτερο ερχεται το Γεωπονικο ( 3μορια) γιατι εχει μονο ενα τροφοδοτη (ορεστιαδα ///δεν ξερω καν που ειναι) στην αλλη ακρη αγνωστο και μονο για γνωστες.

View attachment 150168
Η Ορεστιαδα για χρονια εμενε αδεια ..τωρα γεμιζει..παλαβα πραματα
View attachment 150169

Και τελευταιο τα παδα (4 μορια) που αν και τεραστια σχολη ειναι καλόβολο και μαζευει ολες τις τουριστικες που διωχνει το παπει.
Το παδα ομως ειναι αναισθητο σε ευκολες μεταβολες λογω μεγεθους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

οχι οχι δεν λεω για νοικι...για ιδιοκτητο λεω..

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσες μέχρι τώρα ❤️ Θα κάτσουμε αύριο να τα δούμε και να καταλήξει σε μια απόφαση. Θέλει πολύ να ακολουθήσει το σχέδιο που προτείνεις αλλά ταυτόχρονα φοβάται μήπως δεν κάτσει ούτε μεταγραφή ούτε μετακίνηση και ξεμείνει σε μια σχολή στην άλλη άκρη της χώρας που δεν πρόκειται να πάει . Άρα να πάει στράφι όλη η προσπάθεια του 😔Του εξήγησα ότι σίγουρο δεν είναι τίποτα και θα πρέπει να ρισκάρει σε αυτή την φάση ... Δεν ξέρω πως αλλιώς να τον βοηθήσω. Ευχαριστώ και πάλι 🥹

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.925 μηνύματα.
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσες μέχρι τώρα ❤️ Θα κάτσουμε αύριο να τα δούμε και να καταλήξει σε μια απόφαση. Θέλει πολύ να ακολουθήσει το σχέδιο που προτείνεις αλλά ταυτόχρονα φοβάται μήπως δεν κάτσει ούτε μεταγραφή ούτε μετακίνηση και ξεμείνει σε μια σχολή στην άλλη άκρη της χώρας που δεν πρόκειται να πάει . Άρα να πάει στράφι όλη η προσπάθεια του 😔Του εξήγησα ότι σίγουρο δεν είναι τίποτα και θα πρέπει να ρισκάρει σε αυτή την φάση ... Δεν ξέρω πως αλλιώς να τον βοηθήσω. Ευχαριστώ και πάλι 🥹
Ναι ετσι ειναι ..σωστα
Δεν αρκει να θελεις να πείσεις θα πρεπει και ο αλλος να θελει να πεισθεί.
Εγω δυστηχως δεν εχω αλλα επιχειρηματα...τα ειπα ολα και στερεψα.
Καλη επιτυχια ευχομαι

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
Δε χρειαζεται να ανησυχει τοσο, στην τελικη υπαρχει παντα και το 10%, απλα θα πρεπει να περιμενει μια χρονια ακομα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Δε χρειαζεται να ανησυχει τοσο, στην τελικη υπαρχει παντα και το 10%, απλα θα πρεπει να περιμενει μια χρονια ακομα.
Ε εμπειρε arvacon...το 10% ειναι αλλο καλο στορρυ αλλα οχι σημερινο.
Οι σχολες μετακινησης ( μαξιλαρι οπως τις λεω ) ειναι ανωτερη επιλογη απο την τυχαιοτητα του μηχανογραφικου.
Στο μηχανογραφικο κανεις λιστα και λες βαλεμε στην πρωτη που πιανω.
Στην μετακινηση στα μαξιλαρια ...παρατασεις τις πιασμενες σχολες μπροστα σου σε γραμμη... και λες εσυ φυγε δε σε θελω, εσυ κατσε.
Οποτε το ξεμενω μακρια δεν ισχυει

Τελευταία επεξεργασία:

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
Ε εμπειρε arvacon...το 10% ειναι αλλο καλο στορρυ αλλα οχι σημερινο.
Οι σχολες μετακινησης ( μαξιλαρι οπως τις λεω ) ειναι ανωτερη επιλογη απο την τυχαιοτητα του μηχανογραφικου.
Στο μηχανογραφικο κανεις λιστα και λες βαλεμε στην πρωτη που πιανω.
Στην μετακινηση στα μαξιλαρια ...παρατασεις τις πιασμενες σχολες μπροστα σου σε γραμμη... και λες εσυ φυγε δε σε θελω, εσυ κατσε.
Οποτε το ξεμενω μακρια δεν ισχυει
Ναι, αμα πιανει αυτο που θελει με μετακινηση, δεν το συζηταμε, εννοειται οτι θα το κανει ετσι τοτε. Αλλα στη χειροτερη, παντα υπαρχει και η λυση του 10% (εκτος κ αν ειναι απο ΕΠΑΛ...).

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ναι, αμα πιανει αυτο που θελει με μετακινηση, δεν το συζηταμε, εννοειται οτι θα το κανει ετσι τοτε.
Μα ιδια γευση ειναι ... και στην λιστα μηχανογραφικου παλι πρεπει να πιανεις βαση...αλλα πολυ λιγοτερο επιλεγεις...
Προφανως και υπαρχουν περιορισμοι προφανως και αφορα τα χαμηλα μορια.

Albert 123

Νεοφερμένο μέλος

Η Albert 123 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Ναι κτελ στην αρχη..και μετα αμαξι...οχι ουτε το αμαξι ειναι λυση ειναι πανακριβη η μετακινηση.
Εσυ ειναι νοημων γυναικα ...πιστευεις οτι υπαρχει ανθρωπος που ειναι στα κτελ 5-6 ωρες την ημερα για 5 μερες την εβδομαδα? οχι
Και να υπηρχε 25Ημερες χ 40€ = 1000€ το μηνα = νοικιαζω
Τωρα αν παω μια φορα την εβδομαδα να δω αν η σχολη ειναι εκει οκ..καλο ...αλλα δεν το λες σπουδαζω
Οχι ΔΕΤ τριπολης ειναι μια ανεμικη σχολη διοικησης επιχειρησεων.... καλοι ανθρωποι ...αλλα λιγοι.
ΔΕΤ Τριπολη 10 καθηγητες
Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Γεωπονικο Αθηνα 60 καθηγητες,
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αχ καλη μου Σοφια ..τι τραξηξε και εσυ με τους μπαρκαρουτσους?
Και τα ειχες παει λουλουδι.
Τι εννοείτε δεν έγινε η μετεγγραφή ενώ υπήρχαν οι προϋποθέσεις; Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Τι εννοείτε δεν έγινε η μετεγγραφή ενώ υπήρχαν οι προϋποθέσεις; Υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Albert καλημερα
Μιλας για την περιπτωση της σοφιας απο τουριστικα πατρα σε παπει που ηταν καθαρη αλλα στο τελος βρωμισε? ναι υπηρξε αυτο ειναι γεγονος περυσι

Για σενα με το αδελφακι σου και το αγορι στυλοβάτη δεν θεωρω οτι θα υπαρξει θεμα αλλα δεν ξερω και τι σχολη θελετε..δεν λέτε?

Albert 123

Νεοφερμένο μέλος

Η Albert 123 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Albert καλημερα
Μιλας για την περιπτωση της σοφιας απο τουριστικα πατρα σε παπει που ηταν καθαρη αλλα στο τελος βρωμισε? ναι υπηρξε αυτο ειναι γεγονος περυσι

Για σενα με το αδελφακι σου και το αγορι στυλοβάτη δεν θεωρω οτι θα υπαρξει θεμα αλλα δεν ξερω και τι σχολη θελετε..δεν λέτε?
Ναι, φυσικά να πω.
Ο μεγάλος αδελφός είναι πληροφορική στην Τρίπολη.
Αν χρειαστεί μετεγγραφή για εμάς τα δίδυμα,εγώ θα ζητήσω για το χημικό Αθήνας και ο αδελφός μου από ψηφιακά συστήματα Σπάρτης σε ψηφιακά συστήματα Πειραιά.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ναι, φυσικά να πω.
Ο μεγάλος αδελφός είναι πληροφορική στην Τρίπολη.
Αν χρειαστεί μετεγγραφή για εμάς τα δίδυμα,εγώ θα ζητήσω για το χημικό Αθήνας και ο αδελφός μου από ψηφιακά συστήματα Σπάρτης σε ψηφιακά συστήματα Πειραιά.
Οκ μια χαρα
Το χημικο εκπα δεν θα φερει καμια αντιρρηση ..το εκπα ειναι ζαχαρη για τις μετεγγραφες
Τωρα τα ψηφιακα παπει... ουτε και αυτα δεν εχουν που να πατησουν να πουν σουξου μουξου..δεν εχουν ξενη γλωσσα τα ψηφιακα..
Ε εκει μπορει θα τον παιδεψουν σε αργοπορια να δωσουν κωδικους...ενταξει τιποτα.
Προφανως τα μορια κοφτη 2750 τα εχει
Ολα καλα

Αποψη αν και δεν μου πεφτει λογος...την πετας
Γιατι δεν πηγαινει στον μεγαλο αδελφο των ψηφιακων συστηματων που ειναι οι Μηχανικοι υπολογιστων ΠΑΔΑ? μορια εχει... και ολοκληρωμενη δουλεια 5 ετων
Με εισοδο σαμο και μετεγγραφη παδα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια