Albert 123
Νεοφερμένο μέλος
Η Albert 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα.

Γιάννη, να ρωτήσω κάτι επειδή διάβασα κάποια εδώ μηνύματα και μου δημιουργήθηκαν απορίες... σχετικά με το κορίτσι που δεν πήρε τη μετεγγραφή στα τουριστικά επειδή της είπαν δεν είναι ακριβώς αντίστοιχη η σχολή λόγω διαφορετικού συντελεστή στα αγγλικά...και σε σχολές που κοίταξα π.χ στα ψηφιακά,δεν έχει καμία ίδιους συντελεστές με την άλλη.Αυτο τι σημαίνει; Δεν γίνονται μετεγγραφές;Παρακαλω
Οκ ψηφιακα ψηφιακα οτι γουσταρει και οτι μελετησε.
Ersa
Νεοφερμένο μέλος
Η Ersa αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

Επειδή βρισκόμαστε σε μια παρόμοια κατάσταση το θέμα είναι τι γίνεται στην περίπτωση που δεν εγκριθεί η μετεγγραφή ως προς το εξάμηνο αν χάνεται ή όχι.Στον Βόλο πάντως οι καθηγητές στα παιδιά με μετεγγραφές επέτρεπαν κανονικά, να είναι στα εργαστήρια, να στέλνουν εργασίες. Τους είχαν βγάλει προσωρινούς κωδικούς. Άρα δεν θα χάσεις το εξάμηνο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.935 μηνύματα.

AlbertΓιάννη, να ρωτήσω κάτι επειδή διάβασα κάποια εδώ μηνύματα και μου δημιουργήθηκαν απορίες... σχετικά με το κορίτσι που δεν πήρε τη μετεγγραφή στα τουριστικά επειδή της είπαν δεν είναι ακριβώς αντίστοιχη η σχολή λόγω διαφορετικού συντελεστή στα αγγλικά...και σε σχολές που κοίταξα π.χ στα ψηφιακά,δεν έχει καμία ίδιους συντελεστές με την άλλη.Αυτο τι σημαίνει; Δεν γίνονται μετεγγραφές;
Κατ αρχη να πουμε οτι καθε σχολη εχει τους δικους συντελεστες και καποιες περιορισμενες τους ιδιους
Η ομοιοτητα των σχολων ( καμια δεν ειναι ίδια) κρινεται απο το προγραμμα σπουδων της και ταυτιση σε ισχυρα επαγγελματικα δικαιωματα απο μια επιτροπη που λεγετε εθααε .. η ομοιότητα αυτη λεγεται αντιστοιχια και ανακοινωνεται καθε χρονο ( υπαρχουν ομως και παρατραγουδα και παρεακια).
Οι διαφορετικοι συντελεστες ΔΕΝ ειναι λογος μη αντιστοιχιας ... αν ηταν ετσι δεν θα ειχαμε αντιστοιχιες.Aυτο που εκαναν τα τουριστικα παπει ειναι αυθαιρετο κολλασιμο και παρεϊστικο με καποιους πληροφορικαριους εκει...αντιθετα με την αποφαση εθααε.
Μετεγγραφες στα ψηφικα (2 σχολες ειναι) γινονται ... και περυσι εγιναν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η μετεγγραφη σου στους ημμυ βολου εινα σιγουρη,Καλησπερα, εγραψα 15.2 και πιανω σιγουρα ημμυ Ξανθης ενω θελω ημμυ Βολου (15.7), disclaimer δεν ειμαι απο Βολο. Εχω 2 μορια για τισ μετεγγραφες και βλεπω πως ο Βολος τα τελευταια χρονια ειτε εχει 0 ο τελευταιος ειτε δεν γεμιζει ολες τις θεσεις. Εχω πολλες ελπιδες να την παρω, δεδομενου οτι οι ημμυ εχουν ολο και μεγαλυτερη ζητηση τα τελευταια χρονια? Αυτο που σκεφτομαι με τους δικους μου ειναι να κανω μια συμφωνια με ενα ξενοδοχειο να μενω στην Ξανθη (εχω ψαξει κ εχω βρει) εως οτου βγουν οι μετεγγραφες κ μετα να παω στον Βολο αν με το καλο βγει. Εφοσον βγει η μετεγγραφη οταν εγω παω στον Βολο θα εχω χασει το εξαμηνο? Προσωπικα πιστευω πως θα την παρω την μετεγγραφη εξαιτιας των τμηματων του παδα κλπ απλα δεν ξερω πως να πεισω τους γονεις μου να ξεκινησω την χρονια στον Βολο, βεβαια μπορει να εχω κ αδικο οποτε ψαχνω μια καθοδηγηση
Μη νοικιασεις ξανθη...δεν εχει νοημα
Απο την αρχη παρακολουθα στο βολο γιατι θα χασεις το 1ο εξαμηνο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ναι χανεται... πως θα δωσει εξεταστικη στην παλια χωρις γνωση των μαθηματων της?Επειδή βρισκόμαστε σε μια παρόμοια κατάσταση το θέμα είναι τι γίνεται στην περίπτωση που δεν εγκριθεί η μετεγγραφή ως προς το εξάμηνο αν χάνεται ή όχι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.935 μηνύματα.

Albert
Βαλε και τους μηχανικους υπολογιστων παδα κατω κατω να κανει μετακινηση εκει για φετος αν του κανει κολπα το παπει (δεν θα κανει) και του χρονου το ξανασχεδιαζει με 6%
Βαλε και τους μηχανικους υπολογιστων παδα κατω κατω να κανει μετακινηση εκει για φετος αν του κανει κολπα το παπει (δεν θα κανει) και του χρονου το ξανασχεδιαζει με 6%
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 239 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Leo21
- FNC_Sophia
- sophieee
- Corfu kitty
- MariaApo
- N2007
- mumofstudents
- Ersa
- psychoticwaltz
- Geo20
- UnderGroundGr
- Dina