Οκ ας σκεφτουμε
Ναι οι χημικοι μηχανικοι ΕΜΠ ζητανε πολλα μορια ...τους αφηνουμε
Σωστα
Σωστα
κατ αρχη να πουμε οτι οι χημικοι μηχανικοι κοζανης επειρεαζονται απο το γραψιμο των παιδιων και οχι απο αλλο παραγοντα οπως προσφατες πολυτεχνειοποιησεις.(νομιζω)
Η αποψη μου ειναι οτι η κοζανη θα παει φετος στα 14380...οποτε μια χαρα μπαινεις.
Ο κοφτης μας ειναι 14825 +2750 = 17575...μια χαρα μακραν της οποιας νεας βασης της Πατρας
Η εικονα μετεγγραφων της πατρας
Μια χαρα ....διαχρονικα αδεια σχολη τα 0 μορια σου ειναι αρκετα και την μετεγγραφη την εχεις.
Η αποψη μου ειναι οτι οι χημικοι μηχανικοι κρητης θα ανεβουν πολυ και πλασματικα
14100-14200 ( 13400 περυσι) , με νεα εβε 14,73..την εχεις ομως αφου εχεις και την κοζανη
Οποτε η αποψη μου ειναι
1) μπαινεις κοζανη γραφεσαι κοζανη
2) σκεφτεσαι μεχρι αρχες οκτωβρη τι θα επιλεξεις
3) πας ταξιδι χανια 2-3μερες καθεσαι σε μαθηματα και κατασκοπευεις.
Απ οτι ξερω εχουν μουρατες εγκαταστασεις αλλα δεν ξερω εξοπλισμο γιατι ειναι νεα σχολη.
4)πας μετα ταξιδι πατρα και κανεις τα ιδια... τα χανια θα φαινονται πιο ελκυστικα ( και τουριτριες) αλλα η πατρα ειναι παμπαλαια σχολη .
5) Γυριζεις αθηνα και ριχνεις αιτηση μετεγγραφη για πατρα και μετακινηση χανια και πας πατρα
ή
6) Αιτηση για μετακίνησης χανια κανοντα σκιπ το πεδιο μετεγγραφης για πατρα
Η πλατφορμα δεν ανοιγει οταν ζητας μετεγραφη λογω σπουδαζοντος αδελφου και το κατακεφαλην εισοδημα ειναι πανω απο 17500€ εκτος και εισαι τριτεκνο οπου ανοιγει γιατι δεν υπαρχει ταβανι.
Εσυ ζητας μετεγγραφη με οικονομκα μορια και ανοιγει.
Εκτος και δεν δικαιουσε μετεγγραφη..πχ η σχολη σου ειναι αναδελφη, εχεις ξαναπαρει μετεγγραφη, εισαι αθλητης ,εισαι με κατατακτηριες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2025
Νομιζω και μαλλον ειμαι σιγουρος οτι την εχεις την μετεγγραφη...δηλαδη ειναι σιγουροτατη.
Μονο απο τριτεκνια εχεις 4 μορια (κοινωνικα) προφανως και καποια συν οικονομικα
Εδω η εικονα μετεγγραφων της σχολης του ΠΑΠΕΛ που ειναι διαρχονικα αδεια και στα 0 μορια