γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.829 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν δε πιάσω φέτος νομική θα ξαναδώσω και θα κάνω και 10%. Μετά τις νομικές θα βάλω ψυχολογίες αν και δε μου αρέσουν.
Μόνο νομική θέλω

Και ναι οι αδερφές μου είναι στο πιστοποιητικό κανονικότατα
ε ωραια ...βαλε ψυχολογια ρεθυμνο να ερθουμε μετα παντειο ή εκπα..μονο για φετος.
Οχι μην ξαναδωσεις πανελληνιες ειναι καταστροφη... το10% σε βαζει σιγουρα νομικη

sophieee

Νεοφερμένο μέλος

Η sophieee αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
ε ωραια ...βαλε ψυχολογια ρεθυμνο να ερθουμε μετα παντειο ή εκπα..μονο για φετος.
Οχι μην ξαναδωσεις πανελληνιες ειναι καταστροφη... το10% σε βαζει σιγουρα νομικη
Είσαι υπέροχος. Θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα . Ευχαριστώ για όλα

panaman

Νεοφερμένο μέλος

Ο panaman αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Ερώτηση για την υπόθεση που υποψήφιος δεν μπορεί να πάρει μετεγγραφή για την μία (1) και μόνη σχολή που επιθυμεί ( δηλαδή είτε δεν τον αφήνει το σύστημα λόγω του κόφτη των 2750 μοριών ή τυχόν απορριφθεί η αίτηση του λόγω ανεπαρκούς αριθμού μορίων) κατά το 1ο έτος σπουδών του.
Είναι σε αυτή την περίπτωση υποχρεωμένος να κάνει 10% και να ξαναμπεί στη σχολή που ήδη είναι (παράδοξο) και να ελπίζει ότι θα πέσει η σχολή που επιθυμεί ώστε είτε να πιάνει τον κόφτη είτε από τύχη τα μόρια ?
Δεν δικαιούται δηλαδή να κρατήσει την σχολή που ήδη είναι και να αιτηθεί ξανά μετεγγραφή στο 2 έτος. ? Παράλογο μου φαίνεται.

Tery07

Νεοφερμένο μέλος

Η Tery07 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σχετικά με τις μετεγγραφές; ο γιος μου έγραψε 15000 μόρια. Η σχολή που τον ενδιέφερε ήταν η ΟΔΕ. Με βάση τα οικονομικά κριτήρια έχει 2 μόρια. Θα ήταν καλύτερο να δηλώσει μια αντίστοιχη σχολή στην επαρχία και να κάνει αίτηση μετεγγραφής για το ΟΠΑ ή το ΠΑΠΕΙ, ή να επιλέξει το ΕΚΠΑ; Επίσης αν τελικά επιλέξει την Πάτρα και δεν καταφέρει να έρθει εδώ με μετεγγραφή, μπορεί να κάνει και αίτηση μετακίνησης και να μπει σε κάποια άλλη σχολή στην Αθήνα την οποία πιάνει με τα μόρια που διαθέτει ή θα χάσει τη δυνατότητα επιλογής; Σας ευχαριστώ πολύ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.829 μηνύματα.
Ερώτηση για την υπόθεση που υποψήφιος δεν μπορεί να πάρει μετεγγραφή για την μία (1) και μόνη σχολή που επιθυμεί ( δηλαδή είτε δεν τον αφήνει το σύστημα λόγω του κόφτη των 2750 μοριών ή τυχόν απορριφθεί η αίτηση του λόγω ανεπαρκούς αριθμού μορίων) κατά το 1ο έτος σπουδών του.
Είναι σε αυτή την περίπτωση υποχρεωμένος να κάνει 10% και να ξαναμπεί στη σχολή που ήδη είναι (παράδοξο) και να ελπίζει ότι θα πέσει η σχολή που επιθυμεί ώστε είτε να πιάνει τον κόφτη είτε από τύχη τα μόρια ?
Δεν δικαιούται δηλαδή να κρατήσει την σχολή που ήδη είναι και να αιτηθεί ξανά μετεγγραφή στο 2 έτος. ? Παράλογο μου φαίνεται.
Οταν κανεις 10% απογορευεται να ξαναμπεις στην σχολη που εισαι.
Το μηχανογραφικο θα στην δωσει αλλα η γραμματεια δεν θα σε γραψει.
Η γραμματεια δεν δεχεται να σε διαγραψει τωρα και να σε γραψει σε ενα λεπτο.
Το παραδοξο ειναι οτι αν δωσεις φρεσκες πανελληνιες εξετασεις μπορεις να το κανεις.

Μπορει να παραμενει στην σχολη που ειναι και να ξαναζητησει μετεγγραφη οντως δευτεροετης.. αυτο βεβαια εχει νοημα μονο αν τα οικονομικα κοινωνικα μορια απαίτησης της σχολης στοχος πεσουν ή αυξηθουν τα δικα του... αν ο κοφτης 2750 ειναι το προβημα αυτο δεν λυνεται... θα πρεπει να μπει σε αλλη αντιστοιχη σχολη με το 6% και να λογαριασει παλι τα ισοζυγια του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια