Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορεί απλά να έχεις κουραστεί ... αν βλέπεις ότι παρά τις προσπάθειες σου δεν μπορείς να συγκεντρωθείς πήγαινε μια βόλτα πχ ή κάνε 1 μέρα διάλειμμα αν έχεις υπό έλεγχο την ύλη .. Παπαδιαμάντης θα θελα πάρα πολύ να είναι σος αλλά δυστυχώς δεν έχει ακουστεί και πολύ για φετος
Ας πουμε το πρωι ξυπναω 8 και διαβαζω 3 ωρες ενω παλια μπορει και 5 ... Παράλληλα, τα απογεύματα απο 10 ώρες διαβάζω 5-6 και έτσι εχω αρχίσει να ανησυχώ ... ακου και καποιους αλλους που λένε ότι κοιμούνται στις 3 και φρικάρω... εγω το πολύ μια κοιμάμαι.. ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αχχχ αυτός ο βαθμός δυσκολίας αμΆν ! Ένας <<μύθος>> ο οποίος υπερκυριαρχεί στις κοινότητες των μαθητών ιδίως της γ λυκείου κι των πανελλαδικώς διαγωνιζομένων . Η θεωρία είναι η εξής : 1)Διαβάζεις/είσαι προετοιμασμένος = γράφεις , 2) Δεν διαβάζεις/δεν προετοιμάστηκες = δεν γράφεις . Δεν είναι κάτι δύσκολο. Απλώς άμα πέσουν <<δύσκολα>> θέματα αντι να γραψεις λ.χ. 17.500 θα γράψεις 16.988..Απλά και λυτά !!! Καλή επιτυχία σε όλα τους συνδιαγωνιζομένους Υ.Γ. Αφήστε περί τεχνολογικών επιτευγμάτων και ανοίξτε κανένα βιβλίο , εκτός άμα είστε έτοιμοι !
Παίρνεις τίποτα ναρκωτικά; ή ψυχοφάρμακα για το άγχος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δευτερα-Κυριακη μια ευδομαδα εμεινε... Τι λεει το προγραμμα διαβασματος σας?

Ας πουμε το πρωι ξυπναω 8 και διαβαζω 3 ωρες ενω παλια μπορει και 5 ... Παράλληλα, τα απογεύματα απο 10 ώρες διαβάζω 5-6 και έτσι εχω αρχίσει να ανησυχώ ... ακου και καποιους αλλους που λένε ότι κοιμούνται στις 3 και φρικάρω... εγω το πολύ μια κοιμάμαι.. ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ...
Τα βρίσκω υπερβολικά αυτά που μου λες ... ηρεμισε οι ώρες που διαβαζεις παραμένουν πολλές και είμαι σίγουρη πως για να διαβαζες τόσο θα έχεις βγάλει την ύλη λογικά οπότε don't worry
_Silence_
Διάσημο μέλος

Δεν έχει σημασία η ποσότητα, αλλά η ποιότητα !
Ξεκούραση, ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ήσουν καλά διαβασμένος όλη τη χρονιά? Αν ναι,no worriesΡε παιδιά νιωθω οτι διαβάζω λιγότερο απο οτι πριν 2 μήνες και δεν το θελω αλλα χαζεύω λες κ αρνείται ο οργανισμός μ!!! Ειναι δικαιολογημένο ή φταίω εγώ; Εχω κατααγχωθεί και με πονάει ενίοτε το στομάχι... Επίσης θεωρείτε σος τον παπαδιαμαντη;
Ας ερθει αυτη η αγια παρασκευη επιτελους!!!!
Ελα ντε πες τα
Πάντως και γω τελευταία διαβάζω πολύ λίγο δε μπορώ άλλο βαρεθηκα...
LoThexristos
Νεοφερμένο μέλος

Παίρνεις τίποτα ναρκωτικά; ή ψυχοφάρμακα για το άγχος;
High όλη μέρα φίλε overdose από Δημοσθένη Ολυνθιακούς και το άγνωστο ...Όχι δε παίρνω τίποτα απλώς είμαι έτοιμος !!! Καλή σου επιτυχία NikosDim Υ.Γ. Διάβασμα είναι η δόση που ζητάς το περιβόητο όπιο ...
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

High όλη μέρα φίλε overdose από Δημοσθένη Ολυνθιακούς και το άγνωστο ...Όχι δε παίρνω τίποτα απλώς είμαι έτοιμος !!! Καλή σου επιτυχία NikosDim Υ.Γ. Διάβασμα είναι η δόση που ζητάς το περιβόητο όπιο ...
Αυτό ασε να το αποδειξουν τα αποτελεσματα

nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά πολιτικά πιστεύετε είναι από τα πιθανά για φετος ?? Και αν ναι ,ποια ??
Οι τρεις εκ των τεσσάρων ενοτήτων από πρωτότυπο των Πολιτικών «κάηκαν» πριν δύο χρόνια. Η μοναδική που έχει μείνει είναι η 20ή που μπήκε τελευταία φορά το 2006. Έχει καλές πιθανότητες.
Υ.Γ.: Πάντως αν βάλουν και φέτος Ηθικά, παρόλο που δεν δίνω εξετάσεις εγώ, αλλά ο αδερφός μου, θα πηδήξω από το παράθυρο. Έχουν λυσσάξει με αυτά από τότε που πήγαινα σχολείο.
Χαλαραα
Νεοφερμένο μέλος

Τωρα αν ειναι καλο αυτο ή κακο δεν ξερω,αλλα σιγουρα το αγχος δεν θα με βοηθουσε τωρα..
Απο διαβασμα,οπως ειπανε και καποιοι παραπανω,οσο περναει ο καιρος (ή μαλλον περασε ο καιρος) ολο και λιγοτερο διαβασμα..Βαριεμαι να κατσω να ανοιξω βιβλιο..Ειδικα κατι βιολογιες γενικης,αοδε,εκθεση δεν παιζονται..
Τουλαχιστον μαθηματικα,φυσικη και αεππ,λυνεις κανα 2-3 ασκησεις,δεν καταλαβαινεις πως περναει το 2ωρο!
konstantina2033
Νεοφερμένο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ερώτηση:
Είμαστε έτοιμοι ??
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

ΚΧριστίνα
Νεοφερμένο μέλος

dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι τρεις εκ των τεσσάρων ενοτήτων από πρωτότυπο των Πολιτικών «κάηκαν» πριν δύο χρόνια. Η μοναδική που έχει μείνει είναι η 20ή που μπήκε τελευταία φορά το 2006. Έχει καλές πιθανότητες.
Υ.Γ.: Πάντως αν βάλουν και φέτος Ηθικά, παρόλο που δεν δίνω εξετάσεις εγώ, αλλά ο αδερφός μου, θα πηδήξω από το παράθυρο. Έχουν λυσσάξει με αυτά από τότε που πήγαινα σχολείο.
Την 20η υποψιαζομαι κι εγω ( αν πεσει Αριστοτελης )

Στα ερμηνευτικα , τις αρχαιες προτασεις τις μαθαινετε; εγω τις κατανοουσα και τις μαθαινα αλλα μου ειναι αδυνατο να τις θυμαμαι ολες

Μπορει μια χρονια να πεσει Πρωταγορας;;;;;;

manos977
Νεοφερμένο μέλος

konstantina2033
Νεοφερμένο μέλος

Χτυπηστε τα σίγουρα μαθηματα και εκει που τα πραματα ειναι πιο αυθαιρετα καντε οτι καλυτερο μπορειτε και να χετε εφικτους στοχους!
Τι θα πει εφικτούς στόχους;Κατ' εμέ ότι αγαπάει ο καθένας να έχει ως στόχο. Αν κάτι σου αρέσει πολύ και προσπαθήσεις θα το πετύχεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.