PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 19:22 Ο PeterTheGreat: #3.321 03-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εγώ αύριο γράφω ΑΟΘ...Άντε να δούμε τι πονηριά θα σκεφτούν πάλι οι τύποι.. Όσο για τον βαθμό μου...σίγουρα θα είναι 100 μη σας πω και πιο πάνω.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσένα δεν σου είπαν να τελειώσεις γρήγορα για να μπορείς να πας μετά για διόρθωση (μην πω και σύμβουλος σε εξεταστικό κέντρο)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 19:30 Η KeepDreaming!: #3.322 03-05-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Ναι αλλά εσένα δεν σου είπαν να τελειώσεις γρήγορα για να μπορείς να πας μετά για διόρθωση (μην πω και σύμβουλος σε εξεταστικό κέντρο)! Click για ανάπτυξη... Καλέ εμένα με ζήτησαν στη NASA..Τι λες τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 19:58 Η Όλγα21 έγραψε: #3.323 03-05-14 19:58 Παιδιά, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί τόποι των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:10 Ο notis_19 έγραψε: #3.324 03-05-14 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννα d. Νεοφερμένο μέλος Η ιωαννα d. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:18 Η ιωαννα d.: #3.325 03-05-14 20:18 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου για την έκθεση και καλή επιτυχία για αυριο! Πάντως τη γονιδιακή ρύθμιση διάβασε την οπωσδήποτε γιατί παίζει πολύ για φέτος. Πέθανε πέρυσι ένας από τους επιστήμονες που μελέτησαν τα οπερόνια (ο Francois Jacob), οπότε μπορεί να του κάνουν την τεράστια τιμή να κάνει ένα feature πανελλήνιες 14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. man Νεοφερμένο μέλος Ο man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:20 Ο man έγραψε: #3.326 03-05-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Emilouko έγραψε: #3.327 03-05-14 20:29 Όταν λείπω εγώ ανάβουν τα αίματα εδω μέσα :Ρ Ξεκίνησα να λύνω θέματα των πανελληνίων όλων των χρόνων ιστορία κ έχει γίνει αυγολέμονο το κεφάλι μου.... Το καλό είναι ότι επιτέλους βρήκα όρεξη για διάβασμα. : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:31 Η Όλγα21 έγραψε: #3.328 03-05-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Click για ανάπτυξη... δεν μου τις ανεθεσε καποιος καθηγητης , ειναι απο το διαγωνισμα ενος γνωστου μου μου απο το αρσακειο και ηθελα να το λυσω αλλα το συγκεκριμενο ερωτημα με εχει δυσκολεψει πολυ... Αρχική Δημοσίευση από man: w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Click για ανάπτυξη... και γω το ιδιο, ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες αν βρεις το τελευταιο ενημερωσε με... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:34 Ο chemysterious: #3.329 03-05-14 20:34 Σαφώς και τρολλαρώ. Δεν ειμαι ο τοπ μαθητής, απλα με αυτα που βλέπω εδω μέσα λέω που ήρθα. Ηρεμηστε. Ειμαι φιλος και ειμαι εδω με καλές διαθέσεις. Το ποστ μου σε καμία περίπτωση δεν είχε απώτερο σκοπό να αγχωσει. Χειρότερος παίζει να μαι, καλύτερος δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:39 Ο tweetyslvstr: #3.330 03-05-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Εγώ αύριο γράφω ΑΟΘ...Άντε να δούμε τι πονηριά θα σκεφτούν πάλι οι τύποι.. Όσο για τον βαθμό μου...σίγουρα θα είναι 100 μη σας πω και πιο πάνω.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσένα δεν σου είπαν να τελειώσεις γρήγορα για να μπορείς να πας μετά για διόρθωση (μην πω και σύμβουλος σε εξεταστικό κέντρο)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 19:30 Η KeepDreaming!: #3.322 03-05-14 19:30 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Ναι αλλά εσένα δεν σου είπαν να τελειώσεις γρήγορα για να μπορείς να πας μετά για διόρθωση (μην πω και σύμβουλος σε εξεταστικό κέντρο)! Click για ανάπτυξη... Καλέ εμένα με ζήτησαν στη NASA..Τι λες τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 19:58 Η Όλγα21 έγραψε: #3.323 03-05-14 19:58 Παιδιά, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί τόποι των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:10 Ο notis_19 έγραψε: #3.324 03-05-14 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννα d. Νεοφερμένο μέλος Η ιωαννα d. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:18 Η ιωαννα d.: #3.325 03-05-14 20:18 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου για την έκθεση και καλή επιτυχία για αυριο! Πάντως τη γονιδιακή ρύθμιση διάβασε την οπωσδήποτε γιατί παίζει πολύ για φέτος. Πέθανε πέρυσι ένας από τους επιστήμονες που μελέτησαν τα οπερόνια (ο Francois Jacob), οπότε μπορεί να του κάνουν την τεράστια τιμή να κάνει ένα feature πανελλήνιες 14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. man Νεοφερμένο μέλος Ο man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:20 Ο man έγραψε: #3.326 03-05-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Emilouko έγραψε: #3.327 03-05-14 20:29 Όταν λείπω εγώ ανάβουν τα αίματα εδω μέσα :Ρ Ξεκίνησα να λύνω θέματα των πανελληνίων όλων των χρόνων ιστορία κ έχει γίνει αυγολέμονο το κεφάλι μου.... Το καλό είναι ότι επιτέλους βρήκα όρεξη για διάβασμα. : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:31 Η Όλγα21 έγραψε: #3.328 03-05-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Click για ανάπτυξη... δεν μου τις ανεθεσε καποιος καθηγητης , ειναι απο το διαγωνισμα ενος γνωστου μου μου απο το αρσακειο και ηθελα να το λυσω αλλα το συγκεκριμενο ερωτημα με εχει δυσκολεψει πολυ... Αρχική Δημοσίευση από man: w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Click για ανάπτυξη... και γω το ιδιο, ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες αν βρεις το τελευταιο ενημερωσε με... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:34 Ο chemysterious: #3.329 03-05-14 20:34 Σαφώς και τρολλαρώ. Δεν ειμαι ο τοπ μαθητής, απλα με αυτα που βλέπω εδω μέσα λέω που ήρθα. Ηρεμηστε. Ειμαι φιλος και ειμαι εδω με καλές διαθέσεις. Το ποστ μου σε καμία περίπτωση δεν είχε απώτερο σκοπό να αγχωσει. Χειρότερος παίζει να μαι, καλύτερος δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:39 Ο tweetyslvstr: #3.330 03-05-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Ναι αλλά εσένα δεν σου είπαν να τελειώσεις γρήγορα για να μπορείς να πας μετά για διόρθωση (μην πω και σύμβουλος σε εξεταστικό κέντρο)! Click για ανάπτυξη... Καλέ εμένα με ζήτησαν στη NASA..Τι λες τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 19:58 Η Όλγα21 έγραψε: #3.323 03-05-14 19:58 Παιδιά, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί τόποι των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:10 Ο notis_19 έγραψε: #3.324 03-05-14 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννα d. Νεοφερμένο μέλος Η ιωαννα d. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:18 Η ιωαννα d.: #3.325 03-05-14 20:18 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου για την έκθεση και καλή επιτυχία για αυριο! Πάντως τη γονιδιακή ρύθμιση διάβασε την οπωσδήποτε γιατί παίζει πολύ για φέτος. Πέθανε πέρυσι ένας από τους επιστήμονες που μελέτησαν τα οπερόνια (ο Francois Jacob), οπότε μπορεί να του κάνουν την τεράστια τιμή να κάνει ένα feature πανελλήνιες 14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. man Νεοφερμένο μέλος Ο man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:20 Ο man έγραψε: #3.326 03-05-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Emilouko έγραψε: #3.327 03-05-14 20:29 Όταν λείπω εγώ ανάβουν τα αίματα εδω μέσα :Ρ Ξεκίνησα να λύνω θέματα των πανελληνίων όλων των χρόνων ιστορία κ έχει γίνει αυγολέμονο το κεφάλι μου.... Το καλό είναι ότι επιτέλους βρήκα όρεξη για διάβασμα. : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:31 Η Όλγα21 έγραψε: #3.328 03-05-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Click για ανάπτυξη... δεν μου τις ανεθεσε καποιος καθηγητης , ειναι απο το διαγωνισμα ενος γνωστου μου μου απο το αρσακειο και ηθελα να το λυσω αλλα το συγκεκριμενο ερωτημα με εχει δυσκολεψει πολυ... Αρχική Δημοσίευση από man: w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Click για ανάπτυξη... και γω το ιδιο, ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες αν βρεις το τελευταιο ενημερωσε με... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:34 Ο chemysterious: #3.329 03-05-14 20:34 Σαφώς και τρολλαρώ. Δεν ειμαι ο τοπ μαθητής, απλα με αυτα που βλέπω εδω μέσα λέω που ήρθα. Ηρεμηστε. Ειμαι φιλος και ειμαι εδω με καλές διαθέσεις. Το ποστ μου σε καμία περίπτωση δεν είχε απώτερο σκοπό να αγχωσει. Χειρότερος παίζει να μαι, καλύτερος δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:39 Ο tweetyslvstr: #3.330 03-05-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί τόποι των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:10 Ο notis_19 έγραψε: #3.324 03-05-14 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννα d. Νεοφερμένο μέλος Η ιωαννα d. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:18 Η ιωαννα d.: #3.325 03-05-14 20:18 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου για την έκθεση και καλή επιτυχία για αυριο! Πάντως τη γονιδιακή ρύθμιση διάβασε την οπωσδήποτε γιατί παίζει πολύ για φέτος. Πέθανε πέρυσι ένας από τους επιστήμονες που μελέτησαν τα οπερόνια (ο Francois Jacob), οπότε μπορεί να του κάνουν την τεράστια τιμή να κάνει ένα feature πανελλήνιες 14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. man Νεοφερμένο μέλος Ο man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:20 Ο man έγραψε: #3.326 03-05-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Emilouko έγραψε: #3.327 03-05-14 20:29 Όταν λείπω εγώ ανάβουν τα αίματα εδω μέσα :Ρ Ξεκίνησα να λύνω θέματα των πανελληνίων όλων των χρόνων ιστορία κ έχει γίνει αυγολέμονο το κεφάλι μου.... Το καλό είναι ότι επιτέλους βρήκα όρεξη για διάβασμα. : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:31 Η Όλγα21 έγραψε: #3.328 03-05-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Click για ανάπτυξη... δεν μου τις ανεθεσε καποιος καθηγητης , ειναι απο το διαγωνισμα ενος γνωστου μου μου απο το αρσακειο και ηθελα να το λυσω αλλα το συγκεκριμενο ερωτημα με εχει δυσκολεψει πολυ... Αρχική Δημοσίευση από man: w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Click για ανάπτυξη... και γω το ιδιο, ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες αν βρεις το τελευταιο ενημερωσε με... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:34 Ο chemysterious: #3.329 03-05-14 20:34 Σαφώς και τρολλαρώ. Δεν ειμαι ο τοπ μαθητής, απλα με αυτα που βλέπω εδω μέσα λέω που ήρθα. Ηρεμηστε. Ειμαι φιλος και ειμαι εδω με καλές διαθέσεις. Το ποστ μου σε καμία περίπτωση δεν είχε απώτερο σκοπό να αγχωσει. Χειρότερος παίζει να μαι, καλύτερος δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:39 Ο tweetyslvstr: #3.330 03-05-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννα d. Νεοφερμένο μέλος Η ιωαννα d. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:18 Η ιωαννα d.: #3.325 03-05-14 20:18 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου για την έκθεση και καλή επιτυχία για αυριο! Πάντως τη γονιδιακή ρύθμιση διάβασε την οπωσδήποτε γιατί παίζει πολύ για φέτος. Πέθανε πέρυσι ένας από τους επιστήμονες που μελέτησαν τα οπερόνια (ο Francois Jacob), οπότε μπορεί να του κάνουν την τεράστια τιμή να κάνει ένα feature πανελλήνιες 14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. man Νεοφερμένο μέλος Ο man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:20 Ο man έγραψε: #3.326 03-05-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Emilouko έγραψε: #3.327 03-05-14 20:29 Όταν λείπω εγώ ανάβουν τα αίματα εδω μέσα :Ρ Ξεκίνησα να λύνω θέματα των πανελληνίων όλων των χρόνων ιστορία κ έχει γίνει αυγολέμονο το κεφάλι μου.... Το καλό είναι ότι επιτέλους βρήκα όρεξη για διάβασμα. : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:31 Η Όλγα21 έγραψε: #3.328 03-05-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Click για ανάπτυξη... δεν μου τις ανεθεσε καποιος καθηγητης , ειναι απο το διαγωνισμα ενος γνωστου μου μου απο το αρσακειο και ηθελα να το λυσω αλλα το συγκεκριμενο ερωτημα με εχει δυσκολεψει πολυ... Αρχική Δημοσίευση από man: w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Click για ανάπτυξη... και γω το ιδιο, ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες αν βρεις το τελευταιο ενημερωσε με... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:34 Ο chemysterious: #3.329 03-05-14 20:34 Σαφώς και τρολλαρώ. Δεν ειμαι ο τοπ μαθητής, απλα με αυτα που βλέπω εδω μέσα λέω που ήρθα. Ηρεμηστε. Ειμαι φιλος και ειμαι εδω με καλές διαθέσεις. Το ποστ μου σε καμία περίπτωση δεν είχε απώτερο σκοπό να αγχωσει. Χειρότερος παίζει να μαι, καλύτερος δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:39 Ο tweetyslvstr: #3.330 03-05-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου για την έκθεση και καλή επιτυχία για αυριο! Πάντως τη γονιδιακή ρύθμιση διάβασε την οπωσδήποτε γιατί παίζει πολύ για φέτος. Πέθανε πέρυσι ένας από τους επιστήμονες που μελέτησαν τα οπερόνια (ο Francois Jacob), οπότε μπορεί να του κάνουν την τεράστια τιμή να κάνει ένα feature πανελλήνιες 14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
man Νεοφερμένο μέλος Ο man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:20 Ο man έγραψε: #3.326 03-05-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Emilouko έγραψε: #3.327 03-05-14 20:29 Όταν λείπω εγώ ανάβουν τα αίματα εδω μέσα :Ρ Ξεκίνησα να λύνω θέματα των πανελληνίων όλων των χρόνων ιστορία κ έχει γίνει αυγολέμονο το κεφάλι μου.... Το καλό είναι ότι επιτέλους βρήκα όρεξη για διάβασμα. : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:31 Η Όλγα21 έγραψε: #3.328 03-05-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Click για ανάπτυξη... δεν μου τις ανεθεσε καποιος καθηγητης , ειναι απο το διαγωνισμα ενος γνωστου μου μου απο το αρσακειο και ηθελα να το λυσω αλλα το συγκεκριμενο ερωτημα με εχει δυσκολεψει πολυ... Αρχική Δημοσίευση από man: w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Click για ανάπτυξη... και γω το ιδιο, ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες αν βρεις το τελευταιο ενημερωσε με... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:34 Ο chemysterious: #3.329 03-05-14 20:34 Σαφώς και τρολλαρώ. Δεν ειμαι ο τοπ μαθητής, απλα με αυτα που βλέπω εδω μέσα λέω που ήρθα. Ηρεμηστε. Ειμαι φιλος και ειμαι εδω με καλές διαθέσεις. Το ποστ μου σε καμία περίπτωση δεν είχε απώτερο σκοπό να αγχωσει. Χειρότερος παίζει να μαι, καλύτερος δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:39 Ο tweetyslvstr: #3.330 03-05-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Emilouko έγραψε: #3.327 03-05-14 20:29 Όταν λείπω εγώ ανάβουν τα αίματα εδω μέσα :Ρ Ξεκίνησα να λύνω θέματα των πανελληνίων όλων των χρόνων ιστορία κ έχει γίνει αυγολέμονο το κεφάλι μου.... Το καλό είναι ότι επιτέλους βρήκα όρεξη για διάβασμα. : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:31 Η Όλγα21 έγραψε: #3.328 03-05-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Click για ανάπτυξη... δεν μου τις ανεθεσε καποιος καθηγητης , ειναι απο το διαγωνισμα ενος γνωστου μου μου απο το αρσακειο και ηθελα να το λυσω αλλα το συγκεκριμενο ερωτημα με εχει δυσκολεψει πολυ... Αρχική Δημοσίευση από man: w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Click για ανάπτυξη... και γω το ιδιο, ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες αν βρεις το τελευταιο ενημερωσε με... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:34 Ο chemysterious: #3.329 03-05-14 20:34 Σαφώς και τρολλαρώ. Δεν ειμαι ο τοπ μαθητής, απλα με αυτα που βλέπω εδω μέσα λέω που ήρθα. Ηρεμηστε. Ειμαι φιλος και ειμαι εδω με καλές διαθέσεις. Το ποστ μου σε καμία περίπτωση δεν είχε απώτερο σκοπό να αγχωσει. Χειρότερος παίζει να μαι, καλύτερος δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:39 Ο tweetyslvstr: #3.330 03-05-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν λείπω εγώ ανάβουν τα αίματα εδω μέσα :Ρ Ξεκίνησα να λύνω θέματα των πανελληνίων όλων των χρόνων ιστορία κ έχει γίνει αυγολέμονο το κεφάλι μου.... Το καλό είναι ότι επιτέλους βρήκα όρεξη για διάβασμα. : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:31 Η Όλγα21 έγραψε: #3.328 03-05-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Click για ανάπτυξη... δεν μου τις ανεθεσε καποιος καθηγητης , ειναι απο το διαγωνισμα ενος γνωστου μου μου απο το αρσακειο και ηθελα να το λυσω αλλα το συγκεκριμενο ερωτημα με εχει δυσκολεψει πολυ... Αρχική Δημοσίευση από man: w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Click για ανάπτυξη... και γω το ιδιο, ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες αν βρεις το τελευταιο ενημερωσε με... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:34 Ο chemysterious: #3.329 03-05-14 20:34 Σαφώς και τρολλαρώ. Δεν ειμαι ο τοπ μαθητής, απλα με αυτα που βλέπω εδω μέσα λέω που ήρθα. Ηρεμηστε. Ειμαι φιλος και ειμαι εδω με καλές διαθέσεις. Το ποστ μου σε καμία περίπτωση δεν είχε απώτερο σκοπό να αγχωσει. Χειρότερος παίζει να μαι, καλύτερος δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:39 Ο tweetyslvstr: #3.330 03-05-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Για ποτε τις εχεις τις ασκησεις? Click για ανάπτυξη... δεν μου τις ανεθεσε καποιος καθηγητης , ειναι απο το διαγωνισμα ενος γνωστου μου μου απο το αρσακειο και ηθελα να το λυσω αλλα το συγκεκριμενο ερωτημα με εχει δυσκολεψει πολυ... Αρχική Δημοσίευση από man: w=k+ki+1-i=(1+k)+(k-1)i θετεις χ=k+i(1) ψ=k-1(2) λυνεισ ως προς κ το (1) αντκαθιστας στο (2) και βγαινει ψ=χ-2 το αλλο δν τ εχω βγαλει... Click για ανάπτυξη... και γω το ιδιο, ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες αν βρεις το τελευταιο ενημερωσε με... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:34 Ο chemysterious: #3.329 03-05-14 20:34 Σαφώς και τρολλαρώ. Δεν ειμαι ο τοπ μαθητής, απλα με αυτα που βλέπω εδω μέσα λέω που ήρθα. Ηρεμηστε. Ειμαι φιλος και ειμαι εδω με καλές διαθέσεις. Το ποστ μου σε καμία περίπτωση δεν είχε απώτερο σκοπό να αγχωσει. Χειρότερος παίζει να μαι, καλύτερος δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:39 Ο tweetyslvstr: #3.330 03-05-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαφώς και τρολλαρώ. Δεν ειμαι ο τοπ μαθητής, απλα με αυτα που βλέπω εδω μέσα λέω που ήρθα. Ηρεμηστε. Ειμαι φιλος και ειμαι εδω με καλές διαθέσεις. Το ποστ μου σε καμία περίπτωση δεν είχε απώτερο σκοπό να αγχωσει. Χειρότερος παίζει να μαι, καλύτερος δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:39 Ο tweetyslvstr: #3.330 03-05-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:46 Ο Filippos14: #3.331 03-05-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 20:59 Ο tweetyslvstr: #3.332 03-05-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Για το 2ο ζητουμενο κανε ενα σχημα,ουσιαστικα σου λεει να δειξεις οτι υπαρχει ενα κ ωστε η αποσταση ενος σημειου της ευθειας απο τον κυκλο να ειναι ιση με 3.Πιστευω οτι βγαινει με ελαχιστη και μεγιστη αποσταση,μια απο τις 2 θα ικανοποιει την σχεση για καποιον κ . Θα το κοιταξω αργοτερα,βαριεμαι τωρα Click για ανάπτυξη... φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η Όλγα21 έγραψε: #3.333 03-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: Καλησπέρα Όλγα. Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Τώρα ως προς την άκσηση την έλυσα οι γτ βγαινουν εύκολα για το τελευταίο ερώτημα σκέφτηκα να υψώσω στο τετράγωνο και τα δύο μέλη οποτε στο α έλος έχω την εξής παράσταση (z-w)(zsyzhghs-wsyzhghs)=9 και μετα από πράξεισ να φθάσω σε κάτι που ισχύει.(μέχρι στιγμής αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ο ο κατάληλος και σωστος τρόπος επίλυσης αυτού του ερωτήματος) Φιλικά Άγγελος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο tweetyslvstr: #3.334 03-05-14 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Ευχαριστώ πολυ! Το δοκίμασα όμως δεν κατέληξα πουθενά δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... δοκίμασε τον δεύτερο τρόπο λύσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:07 Η Peace_ έγραψε: #3.335 03-05-14 21:07 Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όντως παίζει πολύ η γονιδιακή ρύθμιση για φέτος. Για κακή μας τύχη, διότι είναι από τα πιο κακογραμμένα κομμάτια του βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:08 Η Όλγα21 έγραψε: #3.336 03-05-14 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: φίλε Φίλλιπε καλησπέρα, τι κάνεισ??εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε δυστυχώς. Λοπόν πρότεινα μία λύση στην όλγα λίγο πιο πάνω είναι. Πως σου φαίνεται??? και ενας δεύτερος τρόπος που πιστεύω ότι είναι σωστός είναι να κάνει |Ζ-W|=d(K,ε) + ρ Click για ανάπτυξη... σχεδίασα τους γεωμετρικούς τόπους και η ευθεία τέμνει τον κυκλο αρα η ελάχιστη απόσταση ειναι 0 και η μεγιστη άπειρο, οποτε δεν ισχυει νομιζω το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:11 Ο nikoslarissa: #3.337 03-05-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Όλγα21: Παιδία, παραθέτω μια άσκηση μαθηματικών, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας με βοηθήσει Δινονται οι μιγαδικοί Ζ=(5κ+i)/(1+κi), κεR και w=κ(1+i)+1-i, κεR Αρχικά ζητούνται οι γεωμετρικοί των εικόνων τους, που είναι κύκλος με κέντρο Κ(Ο,-2) και ρ=3 και ευθεία: y=x-2, αντίστοιχα. Το τελευταίο ερώτημα ειναι το εξής: να δειξετε οτι υπαρχει κεR ώστε |Ζ-W|= 3 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #3.338 03-05-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Εμείς αύριο γράφουμε τελευταίο διαγώνισμα στα Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), πάντως στην βιολογία την προηγούμενη βδομάδα μας λιώσανε. Όλο το βιβλίο ήθελε να γράψουμε, μόνο γονιδιακή ρύθμιση δεν έβαλε (προς μεγάλη μου ανακούφιση). Προς το παρών τα διαγωνίσματα είναι μάλλον εμψυχωτικά (εκείνο το ρημάδι το 90 στην έκθεση έφτυσα αίμα για να το φτάσω), αλλά φοβάμαι για αύριο. Ευτυχώς οι καθηγητές προσπαθούν να μας ανεβάσουν το ηθικό μέσα στην τάξη... Click για ανάπτυξη... Εγώ βλέπω να γράφουμε κι άλλα διαγωνίσματα στα μαθηματικά, όλη τη χρονιά γράφαμε κάθε δεύτερη κυριακή... και έχω ακόμα να γράψω αεππ, θεωρία + υποπρογράμματα, μαθηματικά γενικής, οεφέ φυσικής και όχι μόνο... στην έκθεση πάντως έχουμε γράψει μόνο ένα διαγώνισμα όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση, ευτυχώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα21 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Όλγα21 έγραψε: #3.339 03-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πήγαινε το 9 μπροστά θεώρησε συνάρτηση και κάνε Bolzano στο (0,1) Την έκανα στα γρήγορα γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί να έχει και λάθη. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ δεν ειχε λαθη, μονο ενα προσημο σου ξεφυγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 21:53 Ο nikoslarissa: #3.340 03-05-14 21:53 Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2014
Εχω την εντύπωση ότι άμα αλλάξω το πρόσημο που έκανα λάθος δεν βγαίνει. Βασικά η λύση είναι το -1 άμα παρατηρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.