Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 00:40 Ο Chris1993: #1.981 10-08-13 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Οικονομικό θέμα δεν υπάρχει αφού τα χρήματα είναι τα ιδία είτε κάνω σε φροντιστήριο είτε ιδιαίτερα.. Απλώς δεν ξέρω τι μάθημα κάνει ο συγκεκριμένος, αν είναι καλός, αποδοτικός, με μεταδοτικοτητα.. Αξίζει πάντως έτσι? Αν είναι να μη ρωτησω τσαμπα παιδιά που έχουν κάνει μαζί του.. Θεωρητική είμαι :-/ Click για ανάπτυξη... Ιδιαίτερα να κάνεις μόνο Αρχαία Ελληνικά. Τα άλλα βγαίνουν μια χαρά με φροντιστήριο και προσωπικό διάβασμα. Προσωπική άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 00:49 Ο Dark_Shadow: #1.982 10-08-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Σε εμενα παλι τα ιδιαιτερα ειχαν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα 3η φορά όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η niek έγραψε: #1.983 10-08-13 01:42 Αυτό με το χωρισμό των τμημάτων ισχύει και σε εμάς. Πιστεύω όμως ότι εφόσον δίνεται η ευκαιρία καλύτερα είναι να κάνει κανείς ιδιαίτερο γιατί καλύπτει τα δικά σου κενά, δε χάνεις χρόνο σε μετακινήσεις και δεν αποσυγκεντρώνεσαι με όσα λένε οι άλλοι (βέβαια αυτό εξαρτάται και από το χαρακτήρα του καθενός) Στην αρχή μπορείς να κάνεις και κάποια μαθήματα δοκιμαστικά, να δεις αν ο καθηγητής είναι καλός, αν σε καλύπτει και αν έχει μεταδοτικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 12:08 Η _catalonia_: #1.984 10-08-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Εγώ έδινα 3η φορά όμως Click για ανάπτυξη... Εεε τοτε παω πασο! Τριτη φορα ομως...;;; Μια εδωσα και δεν αντεξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:50 Ο Johnnys έγραψε: #1.985 10-08-13 16:50 Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:13 Ο Jonas έγραψε: #1.986 10-08-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η Nastazia88: #1.987 10-08-13 17:14 καταρχας το φροντιστηριο ειναι συνηθως πιο φθηνο απο τα ιδιαιτερα. εγω πηγα απο β και θα κανω και φετοσ. βοηθαει στον ανταγωνισμο βλεπεις που ειναι και οι υπολοιποι... σε ενα διαγωνισμα για τα ιδιαιτερα δεν διαβαζεισ συνηθως οπως διαβαζεισ για ενα διαγωνισμα στο φροντιστηριο... τρωει πολυ χρονο το πηγαινε ελα ισχυει αλλα αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Ο Antpal έγραψε: #1.988 10-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Για Μαθηματικά. Για Φυσική : Από τα βιβλία που κυκλοφορούν λιγότερο στην αγορά, με πολύ καλές ασκήσεις διαφόρων επιπέδων.Και τα βιβλία που προτάθηκαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά, αλλά χιλιοδουλεμένα.Ολη η Ελλάδα αυτά κάνει.Εάν θες κάτι διαφορετικό ρίξε μια ματιά σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.989 10-08-13 18:17 antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:46 Ο Jonas έγραψε: #1.990 10-08-13 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Οικονομικό θέμα δεν υπάρχει αφού τα χρήματα είναι τα ιδία είτε κάνω σε φροντιστήριο είτε ιδιαίτερα.. Απλώς δεν ξέρω τι μάθημα κάνει ο συγκεκριμένος, αν είναι καλός, αποδοτικός, με μεταδοτικοτητα.. Αξίζει πάντως έτσι? Αν είναι να μη ρωτησω τσαμπα παιδιά που έχουν κάνει μαζί του.. Θεωρητική είμαι :-/ Click για ανάπτυξη... Ιδιαίτερα να κάνεις μόνο Αρχαία Ελληνικά. Τα άλλα βγαίνουν μια χαρά με φροντιστήριο και προσωπικό διάβασμα. Προσωπική άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 00:49 Ο Dark_Shadow: #1.982 10-08-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Σε εμενα παλι τα ιδιαιτερα ειχαν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα 3η φορά όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η niek έγραψε: #1.983 10-08-13 01:42 Αυτό με το χωρισμό των τμημάτων ισχύει και σε εμάς. Πιστεύω όμως ότι εφόσον δίνεται η ευκαιρία καλύτερα είναι να κάνει κανείς ιδιαίτερο γιατί καλύπτει τα δικά σου κενά, δε χάνεις χρόνο σε μετακινήσεις και δεν αποσυγκεντρώνεσαι με όσα λένε οι άλλοι (βέβαια αυτό εξαρτάται και από το χαρακτήρα του καθενός) Στην αρχή μπορείς να κάνεις και κάποια μαθήματα δοκιμαστικά, να δεις αν ο καθηγητής είναι καλός, αν σε καλύπτει και αν έχει μεταδοτικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 12:08 Η _catalonia_: #1.984 10-08-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Εγώ έδινα 3η φορά όμως Click για ανάπτυξη... Εεε τοτε παω πασο! Τριτη φορα ομως...;;; Μια εδωσα και δεν αντεξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:50 Ο Johnnys έγραψε: #1.985 10-08-13 16:50 Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:13 Ο Jonas έγραψε: #1.986 10-08-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η Nastazia88: #1.987 10-08-13 17:14 καταρχας το φροντιστηριο ειναι συνηθως πιο φθηνο απο τα ιδιαιτερα. εγω πηγα απο β και θα κανω και φετοσ. βοηθαει στον ανταγωνισμο βλεπεις που ειναι και οι υπολοιποι... σε ενα διαγωνισμα για τα ιδιαιτερα δεν διαβαζεισ συνηθως οπως διαβαζεισ για ενα διαγωνισμα στο φροντιστηριο... τρωει πολυ χρονο το πηγαινε ελα ισχυει αλλα αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Ο Antpal έγραψε: #1.988 10-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Για Μαθηματικά. Για Φυσική : Από τα βιβλία που κυκλοφορούν λιγότερο στην αγορά, με πολύ καλές ασκήσεις διαφόρων επιπέδων.Και τα βιβλία που προτάθηκαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά, αλλά χιλιοδουλεμένα.Ολη η Ελλάδα αυτά κάνει.Εάν θες κάτι διαφορετικό ρίξε μια ματιά σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.989 10-08-13 18:17 antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:46 Ο Jonas έγραψε: #1.990 10-08-13 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Σε εμενα παλι τα ιδιαιτερα ειχαν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έδινα 3η φορά όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η niek έγραψε: #1.983 10-08-13 01:42 Αυτό με το χωρισμό των τμημάτων ισχύει και σε εμάς. Πιστεύω όμως ότι εφόσον δίνεται η ευκαιρία καλύτερα είναι να κάνει κανείς ιδιαίτερο γιατί καλύπτει τα δικά σου κενά, δε χάνεις χρόνο σε μετακινήσεις και δεν αποσυγκεντρώνεσαι με όσα λένε οι άλλοι (βέβαια αυτό εξαρτάται και από το χαρακτήρα του καθενός) Στην αρχή μπορείς να κάνεις και κάποια μαθήματα δοκιμαστικά, να δεις αν ο καθηγητής είναι καλός, αν σε καλύπτει και αν έχει μεταδοτικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 12:08 Η _catalonia_: #1.984 10-08-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Εγώ έδινα 3η φορά όμως Click για ανάπτυξη... Εεε τοτε παω πασο! Τριτη φορα ομως...;;; Μια εδωσα και δεν αντεξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:50 Ο Johnnys έγραψε: #1.985 10-08-13 16:50 Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:13 Ο Jonas έγραψε: #1.986 10-08-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η Nastazia88: #1.987 10-08-13 17:14 καταρχας το φροντιστηριο ειναι συνηθως πιο φθηνο απο τα ιδιαιτερα. εγω πηγα απο β και θα κανω και φετοσ. βοηθαει στον ανταγωνισμο βλεπεις που ειναι και οι υπολοιποι... σε ενα διαγωνισμα για τα ιδιαιτερα δεν διαβαζεισ συνηθως οπως διαβαζεισ για ενα διαγωνισμα στο φροντιστηριο... τρωει πολυ χρονο το πηγαινε ελα ισχυει αλλα αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Ο Antpal έγραψε: #1.988 10-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Για Μαθηματικά. Για Φυσική : Από τα βιβλία που κυκλοφορούν λιγότερο στην αγορά, με πολύ καλές ασκήσεις διαφόρων επιπέδων.Και τα βιβλία που προτάθηκαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά, αλλά χιλιοδουλεμένα.Ολη η Ελλάδα αυτά κάνει.Εάν θες κάτι διαφορετικό ρίξε μια ματιά σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.989 10-08-13 18:17 antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:46 Ο Jonas έγραψε: #1.990 10-08-13 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό με το χωρισμό των τμημάτων ισχύει και σε εμάς. Πιστεύω όμως ότι εφόσον δίνεται η ευκαιρία καλύτερα είναι να κάνει κανείς ιδιαίτερο γιατί καλύπτει τα δικά σου κενά, δε χάνεις χρόνο σε μετακινήσεις και δεν αποσυγκεντρώνεσαι με όσα λένε οι άλλοι (βέβαια αυτό εξαρτάται και από το χαρακτήρα του καθενός) Στην αρχή μπορείς να κάνεις και κάποια μαθήματα δοκιμαστικά, να δεις αν ο καθηγητής είναι καλός, αν σε καλύπτει και αν έχει μεταδοτικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 12:08 Η _catalonia_: #1.984 10-08-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Εγώ έδινα 3η φορά όμως Click για ανάπτυξη... Εεε τοτε παω πασο! Τριτη φορα ομως...;;; Μια εδωσα και δεν αντεξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:50 Ο Johnnys έγραψε: #1.985 10-08-13 16:50 Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:13 Ο Jonas έγραψε: #1.986 10-08-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η Nastazia88: #1.987 10-08-13 17:14 καταρχας το φροντιστηριο ειναι συνηθως πιο φθηνο απο τα ιδιαιτερα. εγω πηγα απο β και θα κανω και φετοσ. βοηθαει στον ανταγωνισμο βλεπεις που ειναι και οι υπολοιποι... σε ενα διαγωνισμα για τα ιδιαιτερα δεν διαβαζεισ συνηθως οπως διαβαζεισ για ενα διαγωνισμα στο φροντιστηριο... τρωει πολυ χρονο το πηγαινε ελα ισχυει αλλα αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Ο Antpal έγραψε: #1.988 10-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Για Μαθηματικά. Για Φυσική : Από τα βιβλία που κυκλοφορούν λιγότερο στην αγορά, με πολύ καλές ασκήσεις διαφόρων επιπέδων.Και τα βιβλία που προτάθηκαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά, αλλά χιλιοδουλεμένα.Ολη η Ελλάδα αυτά κάνει.Εάν θες κάτι διαφορετικό ρίξε μια ματιά σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.989 10-08-13 18:17 antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:46 Ο Jonas έγραψε: #1.990 10-08-13 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Εγώ έδινα 3η φορά όμως Click για ανάπτυξη... Εεε τοτε παω πασο! Τριτη φορα ομως...;;; Μια εδωσα και δεν αντεξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:50 Ο Johnnys έγραψε: #1.985 10-08-13 16:50 Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:13 Ο Jonas έγραψε: #1.986 10-08-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η Nastazia88: #1.987 10-08-13 17:14 καταρχας το φροντιστηριο ειναι συνηθως πιο φθηνο απο τα ιδιαιτερα. εγω πηγα απο β και θα κανω και φετοσ. βοηθαει στον ανταγωνισμο βλεπεις που ειναι και οι υπολοιποι... σε ενα διαγωνισμα για τα ιδιαιτερα δεν διαβαζεισ συνηθως οπως διαβαζεισ για ενα διαγωνισμα στο φροντιστηριο... τρωει πολυ χρονο το πηγαινε ελα ισχυει αλλα αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Ο Antpal έγραψε: #1.988 10-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Για Μαθηματικά. Για Φυσική : Από τα βιβλία που κυκλοφορούν λιγότερο στην αγορά, με πολύ καλές ασκήσεις διαφόρων επιπέδων.Και τα βιβλία που προτάθηκαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά, αλλά χιλιοδουλεμένα.Ολη η Ελλάδα αυτά κάνει.Εάν θες κάτι διαφορετικό ρίξε μια ματιά σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.989 10-08-13 18:17 antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:46 Ο Jonas έγραψε: #1.990 10-08-13 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:13 Ο Jonas έγραψε: #1.986 10-08-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η Nastazia88: #1.987 10-08-13 17:14 καταρχας το φροντιστηριο ειναι συνηθως πιο φθηνο απο τα ιδιαιτερα. εγω πηγα απο β και θα κανω και φετοσ. βοηθαει στον ανταγωνισμο βλεπεις που ειναι και οι υπολοιποι... σε ενα διαγωνισμα για τα ιδιαιτερα δεν διαβαζεισ συνηθως οπως διαβαζεισ για ενα διαγωνισμα στο φροντιστηριο... τρωει πολυ χρονο το πηγαινε ελα ισχυει αλλα αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Ο Antpal έγραψε: #1.988 10-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Για Μαθηματικά. Για Φυσική : Από τα βιβλία που κυκλοφορούν λιγότερο στην αγορά, με πολύ καλές ασκήσεις διαφόρων επιπέδων.Και τα βιβλία που προτάθηκαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά, αλλά χιλιοδουλεμένα.Ολη η Ελλάδα αυτά κάνει.Εάν θες κάτι διαφορετικό ρίξε μια ματιά σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.989 10-08-13 18:17 antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:46 Ο Jonas έγραψε: #1.990 10-08-13 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nastazia88 Νεοφερμένο μέλος Η Nastazia88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η Nastazia88: #1.987 10-08-13 17:14 καταρχας το φροντιστηριο ειναι συνηθως πιο φθηνο απο τα ιδιαιτερα. εγω πηγα απο β και θα κανω και φετοσ. βοηθαει στον ανταγωνισμο βλεπεις που ειναι και οι υπολοιποι... σε ενα διαγωνισμα για τα ιδιαιτερα δεν διαβαζεισ συνηθως οπως διαβαζεισ για ενα διαγωνισμα στο φροντιστηριο... τρωει πολυ χρονο το πηγαινε ελα ισχυει αλλα αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Ο Antpal έγραψε: #1.988 10-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Για Μαθηματικά. Για Φυσική : Από τα βιβλία που κυκλοφορούν λιγότερο στην αγορά, με πολύ καλές ασκήσεις διαφόρων επιπέδων.Και τα βιβλία που προτάθηκαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά, αλλά χιλιοδουλεμένα.Ολη η Ελλάδα αυτά κάνει.Εάν θες κάτι διαφορετικό ρίξε μια ματιά σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.989 10-08-13 18:17 antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:46 Ο Jonas έγραψε: #1.990 10-08-13 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καταρχας το φροντιστηριο ειναι συνηθως πιο φθηνο απο τα ιδιαιτερα. εγω πηγα απο β και θα κανω και φετοσ. βοηθαει στον ανταγωνισμο βλεπεις που ειναι και οι υπολοιποι... σε ενα διαγωνισμα για τα ιδιαιτερα δεν διαβαζεισ συνηθως οπως διαβαζεισ για ενα διαγωνισμα στο φροντιστηριο... τρωει πολυ χρονο το πηγαινε ελα ισχυει αλλα αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 17:40 Ο Antpal έγραψε: #1.988 10-08-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Για Μαθηματικά. Για Φυσική : Από τα βιβλία που κυκλοφορούν λιγότερο στην αγορά, με πολύ καλές ασκήσεις διαφόρων επιπέδων.Και τα βιβλία που προτάθηκαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά, αλλά χιλιοδουλεμένα.Ολη η Ελλάδα αυτά κάνει.Εάν θες κάτι διαφορετικό ρίξε μια ματιά σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2013 Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.989 10-08-13 18:17 antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:46 Ο Jonas έγραψε: #1.990 10-08-13 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!! Click για ανάπτυξη... Για Μαθηματικά. Για Φυσική : Από τα βιβλία που κυκλοφορούν λιγότερο στην αγορά, με πολύ καλές ασκήσεις διαφόρων επιπέδων.Και τα βιβλία που προτάθηκαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά, αλλά χιλιοδουλεμένα.Ολη η Ελλάδα αυτά κάνει.Εάν θες κάτι διαφορετικό ρίξε μια ματιά σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.989 10-08-13 18:17 antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:46 Ο Jonas έγραψε: #1.990 10-08-13 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 18:46 Ο Jonas έγραψε: #1.990 10-08-13 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα Click για ανάπτυξη... Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει: Spoiler Spoiler Ας επιβεβαιώσει ο Antpal ότι είναι όντως αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:26 Ο anwnymos έγραψε: #1.991 10-08-13 19:26 επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδη ειχα ψαχτει ιδιαιτερα με τα βοηθηματα εχω την εντυπωση οτι του μπαρλα ειναι το καλυτερο στα μαθ κατ ! του στεργιου-νακη που ανεβασε ο φιλος επισης ειναι καλο αλλα αναλισκεται σε ανουσια πραγματα σε ορισμενα σημεια σε αντιθεση με του μπαρλα που ειναι πιο πληρες . τωρα για την φυσικη μαγκες ψαχτειτε στο ιντερνετ εχει πολλα ψαγμενα σαιτ . ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 19:33 Ο Dark_Shadow: #1.992 10-08-13 19:33 Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ καλή φυσική είναι και του δημόπουλου και για μαθηματικά του Παπαδάκη.Τουλάχιστον αν διαβάζεις κατά κύριο λόγο μόνος σου βοηθάει πάρα πολύ η δομή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:03 Ο chester20080: #1.993 10-08-13 20:03 Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσον αφορά σε βοήθημα φυσικής προτείνω ανεπιφύλακτα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου(εννοείται και η επανάληψη για αργότερα). Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ...ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Ο Johnnys έγραψε: #1.994 10-08-13 20:17 Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:56 Ο chester20080: #1.995 10-08-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:01 Ο Jonas έγραψε: #1.996 10-08-13 21:01 Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περισσότερες προτάσεις για βοηθήματα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:12 Ο Johnnys έγραψε: #1.997 10-08-13 21:12 Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο NikosDim έγραψε: #1.998 10-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη? Click για ανάπτυξη... Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 22:10 Ο crusader έγραψε: #1.999 10-08-13 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά Click για ανάπτυξη... Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων. Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω: -Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων: -Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις: -"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει": Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 01:22 Ο Johnnys έγραψε: #2.000 11-08-13 01:22 Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eυχαριστώ...Από μαθηματικά να πάρω στεργίου,μπάρλα ή παπαδάκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.