stevedionys
Νεοφερμένος
Αχαχαχαχα γαμ@τ0... μην την κάνεις... Είμαι κατά σε αυτές τις λακαμίες. Αν το πεις αυτό θα σε πουν οπισθοδρομικό και coblexικό πλάκα πλάκα. Η επιστήμη έχει και τα χάλια της [η πιο σωστά οι λάθος εφαρμογές της]. Anyway, πριν πάρεις την απόφαση πέρνα μία από το σπίτι μου να σου δείξω γιατί δεν αξίζει να κάνεις την αλλαγή
toi_toi διορθωση : χρυσοστομη !!
δεν θα παραλείψω!
dannare , μας εχεις ...παρει (!) ολα τα κοριτσια απο το φορουμ . ασε κατι και για μας ρε φιλε (φιλικα παντα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... Πιστεύω ότι έριξα το γέλιο της ημέρας σε ευχαριστώtoi_toi διορθωση : χρυσοστομη !!
dannare , μας εχεις ...παρει (!) ολα τα κοριτσια απο το φορουμ . ασε κατι και για μας ρε φιλε (φιλικα παντα)
Dias
Επιφανές μέλος
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σε 8 ημέρες αρχίζουν οι εξετάσεις. Θέλουμε να σας ρωτήσουμε για θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
ΥΠΟΥΡΓΟΣ:Ότι χρειάζεται να ξέρουν οι διαγωνιζόμενοι και οι καθηγητές το γνωρίζουν.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:Δεν γνωρίζουν τον αριθμό των εισακτέων και τις σχολές που θα περιλαμβάνει το Μηχανογραφικό …
ΥΠΟΥΡΓΟΣ:Σήμερα η συνάντηση είναι για τα ερευνητικά προγράμματα .Με το που θα ψηφιστεί ο νόμος την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν και τα υπόλοιπα στοιχεία.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:Μα δεν έχουμε αριθμό εισακτέων
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις εξετάσεις.
Να κάνω 2 αφελείς ερωτήσεις:
1) Τώρα είναι Μάιος και δεν ξέρουν ούτε τι σχολές θα έχει το μηχανογραφικό. Αν το συμπληρώναμε το Μάρτιο θα ξέρανε?
2) Μήπως κάποιος-κάποια δεν έχει καμία σχέση με την παιδεία?
stevedionys
Νεοφερμένος
nek*tarios*
Νεοφερμένος
θα σας το πω διαφορετικά... ποιος περίμενε ότι πέρυσι θα έπεφτε η αυτομόρφωση? Γιατί δεν έπεσε η οικονομική κρίση που ήταν και επίκαιρο θέμα? Η γνώμη μου είναι να μην ακούμε κανέναν...
γτ ολοι αυτο περιμεναν απο τα φροντιστηρια....και ηθελαν να κανουν σπασιμο αυτοι που εβαλαν τα θεματα!
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Σα δε ντρεπονται κ αυτοι οι δημοσιογραφοι.
Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι ολοι οι υπουργοι παιδειας δεν εχουν καμια σχεση με την παιδεια και παρ'ολα αυτα ολοι προσπαθουν να την ''αλλαξουν ριζικα''.
Αλλα αν θυμαμαι καλα, το δικο της το παιδι εδωσε ΙΒ και οχι πανελληνιες.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης και εσύ λες τώρα ότι δεν έχει σχέση αυτό που γράφεις με τις Πανελλήνιες και το θεωρείς offtopic... φυσικά και έχει και δεν είναι offtopic. Όλα πηγάζουν από τα σκατά τους...η απαντηση αυτη της διαμαντοπουλου , μου θυμιζει πολυ την απαντηση της μπακογιαννη σε ενα πρωινο που ηταν καλεσμενη του καμπουρακη οπου και την ρωτησανε : '' ....... ναι , ομως εχουν χαθει ποσα εκατομμυρια ευρω.... '' .. και απαντηση της ηταν : '' δεν με αφορα το θεμα '' ... τιποτα δεν εχει σχεση με την κυβερνηση !(οχι μονο την τωρινη). ουτε το οικονομικο χαλι της χωρας μας , ουτε η παιδεια , ουτε τιποτα ... σε λιγο θα μας πουν (ο παγκαλος ηδη το εκανε) οτι φταιμε κιολας. τεσπα , μην βγαινω αλλο Off topic
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μην σου προκαλεί εντύπωση. Είναι συνηθισμένη τακτική του Υπουργείου να βάζει αντι-φροντιστηριακά θέματα τα τελευταία χρόνια, και κάτι που προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ γιατί πιάνει off-guard τους φροντιστηριόπληκτους και αυτούς που δεν έχουν ανοιχτά μυαλά.θα σας το πω διαφορετικά... ποιος περίμενε ότι πέρυσι θα έπεφτε η αυτομόρφωση? Γιατί δεν έπεσε η οικονομική κρίση που ήταν και επίκαιρο θέμα? Η γνώμη μου είναι να μην ακούμε κανέναν...
Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια (2004 ή 2005 νομίζω) που περίμεναν κάτι σχετικό με τους Ολυμπιακούς Αγώνες - μιας και είχαν γίνει στην Αθήνα το 2004 - και βλέπουν να πέφτει ο .... υπερκαταναλωτισμός.
Guest 292010
Επισκέπτης
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Η έλλειψη οργάνωση μπορεί να με στείλει στο ψυχιατρείο. Ή να βγει να μιλήσει ξεκάθαρα και να πει αυτό αυτό κι αυτό ή να το κλείσει το ρημάδι. Παίζουν μαζί μας και την αγωνία μας? Τελευταία στιγμή βγήκε το Δελτίο Τύπου για να δηλώσουν τα παιδιά 2 μέρες πριν τις Πανελλήνιες ότι δεν θα δώσουν εξετάσεις αλλά θα πάρουν το απολυτήριο ενδοσχολικά. Δυο μέρες! Είμαστε σοβαροί? Τις θέσεις θα τις βγάλουν μαζί με τις σχολές που έχει το μηχανογραφικό μία ώρα πριν το πάρουμε και το υποβάλλουμε. Τι τα μάσαει? Μήπως ετοιμάζουν καμιά μαλακία και δεν θέλουν να γίνει κανένας ξεσηκωμός τώρα μαθητων και καθηγητών ξερω γω?
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουλαχιστον ξερουμε ποτε θα δωσουμε και χαρουμενοι να ειμαστε.
*ασχετο παντως,αλλα μου εχουν πει ατομα που εχουν σχεση με κομματα οτι ετοιμαζουν εκλογες. Δεν ξερω κατα ποσο σχετιχεται με τις εξετασεις,αλλα λεμε τωρα..
john25
Νεοφερμένος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
καθε περσυ και καλυτερα καθε χρονο και ποιο ανοργανωτοι ανακοινωνιντασ αποφασεισ λιγεσ μερες πριν τισ πανελληνιεσ! δεν θα επρεπε για παραδειγμα να γνωριζουμε απο την αρχη τησ χρονιασ οτι ξεκινανε το δευτερο δεκαπενθημερο του μαιου οι πανελλαδικεσ ....δηλαδη 12 μαιου. ακομα και στο ποδοσφαιρο και στο τελευταιο πρωταθλημα τησ χωρας υπαρχει ενα προγραμματισμοσ απο την αρχη τησ χρονιας..
Και είχε μια φαγούρα η Αννούλα για το άγχος το δικό μας...
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
παιδιά εγω θέλω αστυφυλακων ειμαι θεωρητικός!με δυσκολευουνπαραπολύ τα μαθηματικά!σταθεωρητικα ειμαι πολυ καλος δεν εχω πεσει κατω απο 15 σε διαγωνισμα σχολειο φροντ απο 15-20 γράφω...αλλα ι να κανω να εξασφαλισω βαση στα μαθηματικα γενικ΄ς?ολη τν θεωρια την ξερω απεξω παντως και απο τ πρωτο ξερω lim και παραγωγους απο το 2ο περα απο την κατανομη ολα τα αλλα οκ και πιθανοτητες τα ξερω αλλα οχι τοσο τελεια πιστευεται τ εχω?
Το 1ο κεφαλαιο καθως απαιτει και γνωσεις απο προηγουμενα ετη ειναι δυσκολουτσικο. Ομως η Στατιστικη και οι Πιθανοτητες ειναι πανευκολα. Ο καθενας μπορει να γραψει καλα σε αυτα, ακομα και θεωρητικη κατ. να ειναι. Επομενως σε συμβουλευω να τα ξαναδιαβασεις προσεχτικα και αναλυτικα αυτα τα δυο και θα δεις οτι δεν ειναι δυσκολα. Κι εγω θεωρητικη ειμαι και μαλιστα τα τελευταια χρονια ουτε που ασχολουμουν με τα μαθηματικα. Ελα ομως που τα εμαθα και μαλιστα πολυ καλα. Η θεωρια εχει αμεση σχεση με την επιλυση των ασκησεων Αν ομως την μαθαινεις παπαγαλεια δεν καταλαβαινεις τιποτα. Για αυτο ξαναδιαβασε τα και προσπαθησε να τα καταλαβεις γιατι στις πανελληνιες βαζουν θεματα απο ολα τα κεφαλαια. Ενω η θεωρια πιανει μονο 25 μοναδες.Αν ομως ξερεις καλα στατιστικη, πιθανοτητες, θεωρια και κανεις μια προπαθεια και στον διαφορικο λογισμο πιστευω ενα 15 θα το παρεις σιγουρα. Θελει ομως προσοχη.
trelomaniakos
Νεοφερμένος
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
christosglx
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.