prinCess.
Επιφανές μέλος
Ας μη σχολιάσω τα "κατρελάκια", περίμενα κάτι σε στυλ ταυτότητας, αλλά καμία σχέση. Ένα χαρτί με τη φάτσα μας είναι και έχει μπρος πίσω. ΑΠΑΙΣΙΟ.
Το φοβερό είναι ότι όλη τη βδομάδα δεν είχα πάει σχολείο, και όταν ρώτησα για απουσίες τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος μου λέει "Δεν έχεις απουσίες, το έκλεισα το βιβλίο με τις απουσίες." αχΑΧαχΧΑαχ.
Αυτά. Πήρα και ύλη Γ.Π, και πάμε Πέμπτη 7.30 να γράψουμε! Αχχχχ *.*
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εννοεις με το "βαθμους Πανελληνιων¨"Εμενα μου ζητησαν χαρτι απο γιατρο,γιατι ελειπα αυτη τη βδομαδα 4 μερες συνεχομενες.Καθε σχολειο εχει τα δικα του.Σημερα μας εδωσαν (αφου περιμεναμε 2-3 ωρες) το καρτελακι κ οταν τους ρωτησαμε τι ωρα να παμε την πρωτη μερα ,μας απαντησαν κατα τις 8,θα το ακουσετε κ στις ειδησεις....Εμείς πήραμε σήμερα καρτελάκια μαζί με βαθμούς Πανελληνίων.
Ας μη σχολιάσω τα "κατρελάκια", περίμενα κάτι σε στυλ ταυτότητας, αλλά καμία σχέση. Ένα χαρτί με τη φάτσα μας είναι και έχει μπρος πίσω. ΑΠΑΙΣΙΟ.
Το φοβερό είναι ότι όλη τη βδομάδα δεν είχα πάει σχολείο, και όταν ρώτησα για απουσίες τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος μου λέει "Δεν έχεις απουσίες, το έκλεισα το βιβλίο με τις απουσίες." αχΑΧαχΧΑαχ.
Αυτά. Πήρα και ύλη Γ.Π, και πάμε Πέμπτη 7.30 να γράψουμε! Αχχχχ *.*
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Τι εννοεις με το "βαθμους Πανελληνιων¨"Εμενα μου ζητησαν χαρτι απο γιατρο,γιατι ελειπα αυτη τη βδομαδα 4 μερες συνεχομενες.Καθε σχολειο εχει τα δικα του.Σημερα μας εδωσαν (αφου περιμεναμε 2-3 ωρες) το καρτελακι κ οταν τους ρωτησαμε τι ωρα να παμε την πρωτη μερα ,μας απαντησαν κατα τις 8,θα το ακουσετε κ στις ειδησεις....
Ναι, 4μηνων εννοούσα, αλλά επειδή σκέφτομαι συνέχεια Παν. έγραψα αυτό, το διόρθωσα.
Αμμ, καλά κι εγώ που ρώτησα παιδιά αν κάνανε μάθημα, μου είπαν δεν έκαναν, και ότι ο διευθυντής τους έδιωχνε και έκανε μάθημα μόνο 1η και 2α λυκείου. Πάλι καλά όμως γιατί με είχε πρήξει η μάνα μου με τις απουσίες.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, 4μηνων εννοούσα, αλλά επειδή σκέφτομαι συνέχεια Παν. έγραψα αυτό, το διόρθωσα.
Αμμ, καλά κι εγώ που ρώτησα παιδιά αν κάνανε μάθημα, μου είπαν δεν έκαναν, και ότι ο διευθυντής τους έδιωχνε και έκανε μάθημα μόνο 1η και 2α λυκείου. Πάλι καλά όμως γιατί με είχε πρήξει η μάνα μου με τις απουσίες.
Σε εμάς έκαναν κανονικά μάθημα όσοι πήγαιναν, αλλά πάλι καλά με τις απουσίες δεν υπάρχει θέμα, μου περισσεύουν και 3, νομίζω
Αλλά όντως, τι ώρα πρέπει να είμαστε εκεί την Πέμπτη?
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
66/114.
Ακόμη και φέτος φλώρος! Ασταδιαλα. (Πήγαινα συχνά γιατί λυπόμουν τις φιλολόγους στην κατεύθυνση που ήθελαν να κάνουν μάθημα)
@princess, αλήθεια δεν έχετε καρτελάκι - καρτελάκι; Εμάς μοιάζουν όντως με ταυτότητα. Περίεργο. :/
Εμείς παίρνουμε βαθμούς την Τρίτη και λογικά τότε θα μας πούνε και για την Πέμπτη. Άντε.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
PavloS
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
μόνο εμείς θα πάρουμε τις ταυτότητες την τρίτη??
Κι εμείς
prinCess.
Επιφανές μέλος
@princess, αλήθεια δεν έχετε καρτελάκι - καρτελάκι; Εμάς μοιάζουν όντως με ταυτότητα. Περίεργο. :/
Είναι απλά ένα χαρτί σε μέγεθος ταυτότητας με μια φωτογραφία μας πάνω, που γράφει τα σχετικά, και πίσω που γράφει και κάτι άλλα, αλλά δεν είναι πλαστικοποιημένο όπως περίμενα είναι τόσο άσχημο >.<
Άσε που τώρα τα ετοίμαζαν. Περιμέναμε 1 ώρα μέχρι να είναι έτοιμα. Μαλακία τελείως >.<
Και μας μάς είπαν να φέρουμε.μόνο εμείς θα πάρουμε τις ταυτότητες την τρίτη??
Βασικά ποια Τρίτη; Όταν θα γράφουμε μας είπαν να φέρουμε καρτελάκι και ταυτότητα Ο.ο
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
μόνο εμείς θα πάρουμε τις ταυτότητες την τρίτη??
Εμείς τη Δευτέρα, αλλά βαριέμαι τόσο πολύ να πάω..
mathitisp
Δραστήριο μέλος
μετα τις πανελληνιες??
τι να πεις για μερικους ανθρωπους..... βλακες με περικεφαλαια!!!
σε μας αρχισαν να τα βγαζουν απο πριν το πασχα
τοτε εβγαλα και το δικο μου
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Είναι απλά ένα χαρτί σε μέγεθος ταυτότητας με μια φωτογραφία μας πάνω, που γράφει τα σχετικά, και πίσω που γράφει και κάτι άλλα, αλλά δεν είναι πλαστικοποιημένο όπως περίμενα είναι τόσο άσχημο >.<
Άσε που τώρα τα ετοίμαζαν. Περιμέναμε 1 ώρα μέχρι να είναι έτοιμα. Μαλακία τελείως >.<
εμάς είναι πλαστικοποιημένο ζήλια
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
θελει να εχουμε και αστυνομικες ταυτοτητες μαζι μας?
Dias
Επιφανές μέλος
Κακώς! Έπρεπε να στο φέρουν και στο σπίτι σου.το δελτιο υποψηφιου δεν το εχω παρει ακομα δεν με εχουν παρει τηλεφωνο απο το σχολειο να το παραλαβω.
Αυτό είναι άκυρο. Ζητάς συμπληρωματικά φύλλα και είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν. Μόνο που το τετράδιο σου πάει με ειδικό τρόπο για διόρθωση.μας ελεγε ο λυκειαρχης οτι το τετραδιο εχει μονο 16 σελιδες και δεν μπορουμε να ζητησουμε αλλο
Τα σχολεία δεν κλείνουν την Τρίτη. Τα μαθήματα σταματούν. Οι καθηγητές θα είναι εκεί.Την Τριτη κλεινουν τα σχολεια!
Έτσι πρέπει να είναι, αλλά η ταυτότητα δεν είναι και βαριά.Οτι δεν χρειαζεται η ταυτοτητα,μονο τ δελτιο.
Και για ορισμένα μαθήματα χάρακα και διαβήτη.Καλο μαζι σου ειναι να χεις και ενα δευτερο στυλο οπως και μολυβι κ σβηστρα.
Καθόμαστε: πρώτα κατά σχολείο, ύστερα κατά μάθημα και τέλος με αλφαβητική σειρά.καθομαστε με αλφαβητικη σειρα η με βαση τους κωδικους?
Εμάς είναι πλαστικοποιημένα. Είναι σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας (άλλων σχολείων είναι πιο μεγάλα). Της θετικής είναι λαχανί, της τεχ.1 πορτοκαλί, της τεχ.2 λεμονί και της θεωρητικής ουρανί.Είναι απλά ένα χαρτί σε μέγεθος ταυτότητας με μια φωτογραφία μας πάνω, που γράφει τα σχετικά, και πίσω που γράφει και κάτι άλλα, αλλά δεν είναι πλαστικοποιημένο όπως περίμενα είναι τόσο άσχημο
Ευχαριστούμε. Και στα δικά σου!!Καλή επιτυχία παιδιά σε όλους!!!!!
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
εμας μας ειπαν μαλλον δευτερα......
θελει να εχουμε και αστυνομικες ταυτοτητες μαζι μας?
Ελπίζω όχι γιατί είμαι σαν κοιμησμένη στη φωτογραφία, αλλα καλου κακου ας την εχεις μαζι σου
prinCess.
Επιφανές μέλος
εμάς είναι πλαστικοποιημένο ζήλια
Καλά για να πω την αλήθεια δεν περίμενα κάτι παραπάνω από το σχολείο μου. Και που τα πήραμε σήμερα είναι ΘΑΥΜΑ.Εμάς είναι πλαστικοποιημένα. Είναι σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας (άλλων σχολείων είναι πιο μεγάλα). Της θετικής είναι λαχανί, της τεχ.1 πορτοκαλί, της τεχ.2 λεμονί και της θεωρητικής ουρανί.
Μπορώ να πάω να το πλαστικοποιήσω μόνη μου; Θα μου πουν τίποτα;
Είναι τόσο άχαρο έτσι ασπρουλιάρικο και δε θέλω να τσαλακωθεί.
Guest 292010
Επισκέπτης
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Μισό κ@λόχαρτι μου έδωσαν εμένα και μάλιστα όχι πλαστικοποιημένο. Του δινω ημερομηνία λήξης 11/5.. Πατσαβούρα θα γίνει!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Οι καθηγητές θα κάθονται εκεί όσο θα έκαναν μια κανονική μέρα ή έρχονται στο σχολείο για μια συγκεκριμένη διάρκεια?Τα σχολεία δεν κλείνουν την Τρίτη. Τα μαθήματα σταματούν. Οι καθηγητές θα είναι εκεί.
Ίσως χρειαστεί να πάω να ρωτήσω κάτι τον μαθηματικό μου...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.