NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλυτερα να πας αυτοπροσωπως... αμα περιμενεις να σε παρουν τηλεφωνο...Εχω δηλωσει να ξαναδωσω Πανελληνιες αλλα το δελτιο υποψηφιου δεν το εχω παρει ακομα δεν με εχουν παρει τηλεφωνο απο το σχολειο να το παραλαβω.Οι υπολοιποι μαθητες το εχουν παρει?Μηπως θα επρεπε να παω απο το λυκειο να δω τι παιζει???
Παιδια εσας τι σας ειπαν στο σχολειο για τις πανελληνιες εκτος απο κινητα, μπλανκο κτλ. γιατι εκει που μας ελεγε ο λυκειαρχης οτι το τετραδιο εχει μονο 16 σελιδες και δεν μπορουμε να ζητησουμε αλλο καποιοι γελασαν, τα πηρε ο λυκειαρχης και μας εστειλε στις ταξεις να παρουμε τα καρτελακια... ("Θα γραψουμε στο εξωφυλλο" ειπαν! )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγα μη σε παρουν τηλ. Εσυ πρεπει να τους παρεις κ γρηγορα. Την Τριτη κλεινουν τα σχολεια!Εχω δηλωσει να ξαναδωσω Πανελληνιες αλλα το δελτιο υποψηφιου δεν το εχω παρει ακομα δεν με εχουν παρει τηλεφωνο απο το σχολειο να το παραλαβω.Οι υπολοιποι μαθητες το εχουν παρει?Μηπως θα επρεπε να παω απο το λυκειο να δω τι παιζει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
erilesg
Δραστήριο μέλος
Εχω δηλωσει να ξαναδωσω Πανελληνιες αλλα το δελτιο υποψηφιου δεν το εχω παρει ακομα δεν με εχουν παρει τηλεφωνο απο το σχολειο να το παραλαβω.Οι υπολοιποι μαθητες το εχουν παρει?Μηπως θα επρεπε να παω απο το λυκειο να δω τι παιζει???
Συνη9ως δεν παιρνουν τηλεφωνο για να ενημερωσουν για τα δελτια (γενικοτερα δεν ασχολουνται με τους μεταλυκειακους εδω με τς μα9ητες του λυκειου κ ολα τελευταια στιγμη τους τα λενε)
Τα δελτια εχουν βγει στα περισσοτερα σχολεια κ μαλιστα απο αρχες βδομαδας.
Μπορεις να πας να το παραλαβεις!!
Εμάς θα μας τα δώσουν 10 με 11 μαίου! -.-'
10 με 11?????
Σιγουρα???????
Παιδια εσας τι σας ειπαν στο σχολειο για τις πανελληνιες εκτος απο κινητα, μπλανκο κτλ. γιατι εκει που μας ελεγε ο λυκειαρχης οτι το τετραδιο εχει μονο 16 σελιδες και δεν μπορουμε να ζητησουμε αλλο καποιοι γελασαν, τα πηρε ο λυκειαρχης και μας εστειλε στις ταξεις να παρουμε τα καρτελακια... ("Θα γραψουμε στο εξωφυλλο" ειπαν! )
Ωρα προσελευσης δεν σας ειπαν???
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μας ειπαν. Μας ειπαν αυτο, για το τι επιτρεπεται και τι δεν επιτρεπεται (κινητα, μπλανκο, κομπιουτερακια κτλ) και μετα μας εδιωξε ο λυκειαρχης κακην κακως. Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να μαθω;Ωρα προσελευσης δεν σας ειπαν???
11 Μαϊου τα σχολεια θα εχουν κλεισει.Εμάς θα μας τα δώσουν 10 με 11 μαίου! -.-'
erilesg
Δραστήριο μέλος
Μας ειπαν. Μας ειπαν αυτο, για το τι επιτρεπεται και τι δεν επιτρεπεται (κινητα, μπλανκο, κομπιουτερακια κτλ) και μετα μας εδιωξε ο λυκειαρχης κακην κακως. Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να μαθω;
Οτι δεν χρειαζεται η ταυτοτητα,μονο τ δελτιο.
Καλο μαζι σου ειναι να χεις και ενα δευτερο στυλο οπως και μολυβι κ σβηστρα.
Με τν χρονο να κοιτα3εις να τν προσαρμοσεις σωστα,να ελεγχεις τις σελιδες του τετραδιου (αυτο τ ζητανε οι επιτηρητες απο την αρχη) οπως και τα στοιχεια(αν μπουν λα9ος σου αλλαζουν το τετραδιο αλλα τσατιζονται.
Γενικοτερα,οχι φασαρια την ωρα π 9α περιμενετε τα 9εματα.Μπορεις να αποχωρησεις μετα απο μια συγκεκριμενη ωρα γυρω στς 10 νομιζω ειναι και οτι τα α9ληματα κ τα ειδικα μα9ηματα 9α σας ανακοινωσουν στην διαρκεια των μα9ηματων που και ποτε (αν δεν εχουν πει)τα δινεται..
αυτα πανω κατω νομιζω
11 Μαϊου τα σχολεια θα εχουν κλεισει.
Σημερα δεν κλεινουν???
Arthur39432
Νεοφερμένος
Οτι δεν χρειαζεται η ταυτοτητα,μονο τ δελτιο.
Καλο μαζι σου ειναι να χεις και ενα δευτερο στυλο οπως και μολυβι κ σβηστρα.
Με τν χρονο να κοιτα3εις να τν προσαρμοσεις σωστα,να ελεγχεις τις σελιδες του τετραδιου (αυτο τ ζητανε οι επιτηρητες απο την αρχη) οπως και τα στοιχεια(αν μπουν λα9ος σου αλλαζουν το τετραδιο αλλα τσατιζονται.
Γενικοτερα,οχι φασαρια την ωρα π 9α περιμενετε τα 9εματα.Μπορεις να αποχωρησεις μετα απο μια συγκεκριμενη ωρα γυρω στς 10 νομιζω ειναι και οτι τα α9ληματα κ τα ειδικα μα9ηματα 9α σας ανακοινωσουν στην διαρκεια των μα9ηματων που και ποτε (αν δεν εχουν πει)τα δινεται..
αυτα πανω κατω νομιζω
Το δελτιο μας το δινει το σχολειο? Αν ναι, ποτε μας το δινουν?
erilesg
Δραστήριο μέλος
Το δελτιο μας το δινει το σχολειο? Αν ναι, ποτε μας το δινουν?
Ναι το σχολειο..
λογικα ηδη 9α πρεπε να το χετε.
κανε ενα τηλεφωνο στο σχολειο σου για να μα9εις περισσοτερα
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
11 Μαϊου τα σχολεια θα εχουν κλεισει.
Σημερα δεν κλεινουν???
10 μαιου κλεινουν τα σχολεια...
Εμας τα δελτια θα μας τα δωσουν τη δευτερα.
Ταυτοτητα σιγουρα δε χρειαζεται? Αρκει το δελτιο? :/
Και κατι αλλο...καθομαστε με αλφαβητικη σειρα η με βαση τους κωδικους? Γιατι οσους εχω ρωτησει, ο καθενας μ λεει τη δικη του θεωρια. Καλα,οχι οτι εχει σημασια,αλλα πληροφιριακα.
erilesg
Δραστήριο μέλος
Σημερα δεν κλεινουν???
10 μαιου κλεινουν τα σχολεια...
Εμας τα δελτια θα μας τα δωσουν τη δευτερα.
Ταυτοτητα σιγουρα δε χρειαζεται? Αρκει το δελτιο? :/
Και κατι αλλο...καθομαστε με αλφαβητικη σειρα η με βαση τους κωδικους? Γιατι οσους εχω ρωτησει, ο καθενας μ λεει τη δικη του θεωρια. Καλα,οχι οτι εχει σημασια,αλλα πληροφιριακα.
Σε εμας περσι δν χρειαστηκε τωρα αν αλλα3ε κατι δεν 3ερω
εχε την μαζι σου στο πρωτο μα9ημα τουλαχιστον και αν δεις οτι δεν την ζητανε μην τν 3αναφερεις.
Με αλφαβητικη σειρα και αν γινει κ συμπτυ3η με αλλο σχολη με αλφβαβητικη σειρα και τα 2 σχολεια
στην κατευ9υνση ή στα γενικης μπορει να αλλαζουν οι μα9ητες λογω οτι ολοι δεν δινουν τα ιδια μα9ηματα
την πρωτη μερα παντως παιρνεις μια ιδεα πανω κατω σε ποιο τμημα εισαι κ σε ποιο 9ρανιο κα9εσαι
γ αυτο κ πρεπει να πας νωριτερα στο σχολειο.
christosglx
Νεοφερμένος
erilesg
Δραστήριο μέλος
Τελικα πηγα και το πηρα το δελτιο απο το σχολειο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Παντως τη στιγμη που μου το εδινε ειδα οτι ειχε και αλλα 30-40 ακομα να δωσει και απορω ποτε περιμενουν για να τα δωσουν αφου Τριτη τα σχολεια κλεινουν, δεν μπορουν να παρουν ενα τηλ να μας ενημερωσουν να παμε να το παρουμε.Οι ελληνες τελικα ολα τα κανουμε τελευταια στιγμη
Σου λεει δεν ειναι υποχρεωμενοι για κατι τετοιο κ οτι 9α πρεπε να το 3ερεις ειδικα αν 3αναδινεις!
christosglx
Νεοφερμένος
erilesg
Δραστήριο μέλος
Εγω ειμαι υποχρεωμενος να παω να το παρω αλλα δεν μπορω να γνωριζω ποτε θα πρεπει να παω να το παρω οποτε πιστευω οτι θα επρεπε να παρουν καποιο τηλεφωνο να με ενημερωσουν
Ειναι η πρωτη φορα που δινεις πανελλαδικες???
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου λεει δεν ειναι υποχρεωμενοι για κατι τετοιο κ οτι 9α πρεπε να το 3ερεις ειδικα αν 3αναδινεις!
Δεν θα ηταν και τοσο δυσκολο ομως να επικοινωνησουν με 2-3 ατομα και να τους πουν να ενημερωσουν και τους αλλους. Σ'εμας τουλαχιστον ετσι εκαναν.
Αλλα βαβαια, σε οσους ξαναδινουν καλο θα ηταν να τους ενημερωνουν. Εξαλλου δε νομιζω να ειναι πανω απο 3-4 σε καθε σχολειο, αρα δεν ειναι και τοσο μεγαλος κοπος.
Guest 292010
Επισκέπτης
Καλά εγώ την Δευτέρα θα περάσω μια βόλτα να κόψω κίνηση γιατί είδα στον ύπνο μου ότι κάποιος που με μισεί τους έβαλε να πούν ότι πρέπει να πάω 10 με 11 για να μην το πάρω τελικά και να μην γράψω :p
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι σίγουρα.Πήρα τηλέφωνο.Σε ένα άλλο σχολείο θα τα δώσουν την ίδια μέρα των πανελληνίων!
Καλά εγώ την Δευτέρα θα περάσω μια βόλτα να κόψω κίνηση γιατί είδα στον ύπνο μου ότι κάποιος που με μισεί τους έβαλε να πούν ότι πρέπει να πάω 10 με 11 για να μην το πάρω τελικά και να μην γράψω :p
Καλά, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σ'αυτά που έχω δει εγώ
erilesg
Δραστήριο μέλος
Δεν θα ηταν και τοσο δυσκολο ομως να επικοινωνησουν με 2-3 ατομα και να τους πουν να ενημερωσουν και τους αλλους. Σ'εμας τουλαχιστον ετσι εκαναν.
Αλλα βαβαια, σε οσους ξαναδινουν καλο θα ηταν να τους ενημερωνουν. Εξαλλου δε νομιζω να ειναι πανω απο 3-4 σε καθε σχολειο, αρα δεν ειναι και τοσο μεγαλος κοπος.
Εγω οταν βγηκε το προγραμμα πηρα να ρωτησω και μου παν μια βδομαδα πριν τς Πανελλαδικες
καλο το συστημα που καναν σε εσας μπραβο τς!!
τουλαχιστον σας σκεφτηκαν
Ναι σίγουρα.Πήρα τηλέφωνο.Σε ένα άλλο σχολείο θα τα δώσουν την ίδια μέρα των πανελληνίων!
Ελεοςςςςς
Δεν πάμε καθόλου καλά.
Την ίδια ημέρα;;; Είναι σοβαροί;;;
Οργάνωση μηδέν (μην πω μείον.....)
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω οταν βγηκε το προγραμμα πηρα να ρωτησω και μου παν μια βδομαδα πριν τς Πανελλαδικες
καλο το συστημα που καναν σε εσας μπραβο τς!!
τουλαχιστον σας σκεφτηκαν
Ναι, τουλαχιστον ως προς αυτο δεν υπαρχει κανενα προβλημα ευτυχως...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.