Λοιπόν:
Πρώτον δε τρελάθηκα και ούτε σου επιτίθεμαι προσωπικά. Ίσα ίσα που είμαι και πολύ καλά αφού πλέον ησύχασα και είμαι φοιτητής με την πρώτη φορά και δε χρειάστηκε να τις ξαναπεράσω. Συνεπώς, άλλοι τρελαίνονται και προπάντων οι μαθητές που βρίσκονται μέσα σε αυτό τον "ανεμοστρόβιλο".
Δεύτερον δε νομίζω ότι τα θέματα ήταν και γελοία. Ήταν όπως και τις άλλες χρονιές και μη σου πω ότι στα "Αρχαία ελληνικά θεωρητικής κατεύθυνσης" έβαλαν "τσιμπημένα" θέματα, αλλά και στα "Λατινικά θεωρητικής κατεύθυνσης". Δε το λέω επειδή έδινα εγώ, αλλά να φανούμε αντικειμενικοί τα θέματα ήταν το ίδιο όπως και τις άλλες χρονιές. Από εκεί και μετά η μισή Ελλάδα λέει ότι ήταν εύκολα και η άλλη μισή δύσκολα. Βγάλε συμπέρασμα....
Τρίτον τα Παιδαγωγικά δημοτικής εκπαίδευσης, τα Παιδαγωγικά προσχολικής αγωγής, οι Καθηγητικές σχολές (Φιλολογία, Μαθηματικό, Φυσικό, Χημικό) ανέβηκαν γιατί πολύ απλά έχουν ζήτηση με όλα αυτά που ακούγονται για άνοιγμα των θέσεων. Οι Στρατιωτικές σχολές έπεσαν, οι Αστυνομικές επίσης, πολλά ΤΕΙ (Λογοθεραπείας, Διατροφολογίας, Νοσηλευτικής, Εργοθεραπείας κ.τ.λ) έπεσαν, οι Νομικές έπεσαν, οι Ιατρικές δεν είδα να έχουν και τη τρελή άνοδο αφού έτσι κι αλλιώς ήταν, είναι και θα είναι υψηλά! Και ακόμη σε παιδαγωγικές-καθηγητικές σχολές σε κάποιες περιοχές είχαμε άνοδο σε άλλες όπως ήταν.
Που θέλω να καταλήξω;
Ότι μάλλον ξέχασες τη νίλα που τράβηξες και τώρα λες κι εσύ κάτι που λέει η μισή Ελλάδα (στην οποία συγκαταλέγονται άτομα που ούτε ξέρουν τι είναι Πανελλαδικές) ή ακούς την άποψη κάποιων καθηγητών που ό,τι λένε το λένε για να ακουστούν. Με συγχωρείς πολύ φίλε, αλλά με όλο το σεβασμό έχεις λάθος και ελπίζω να μη σε ακούσουν τα καημένα τα παιδάκια που δίνουν το δικό τους αγώνα. Άμα διαβάσετε, θα γράψετε. Δε βάζουν δύσκολα και εύκολα. Βάζουν πράγματα που αν τα παπαγαλίσατε θα τα γράψετε. Αν πάλι όχι δε θα γράψετε... Κοιτάξτε να περάσετε κάπου και κοιτάξτε και τι θα κάνετε μετά από πέντε χρόνια όταν θα βγείτε στην αγορά ανεργίας.