Joaquín
Διάσημο μέλος
φυσικη κατ. 19,6
μαθηματικα κατ. 20
Αοδε 19,8
προγραμματισμος 20
μαθηματικα γεν. 19,9
οικονομια 20
και εκθεση 8,3
18,671
ευτυχως πιανω ηλεκτρολογων μηχανικων / μηχανικων pc
Απλά απίστευτο.Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τα φιλολογικά αλλά πραγματικά βλέποντας μόνο με το μάτι τον βαθμό στην έκθεση δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί το 85% των χρηστών του Ischool είναι ανήλικοι και θα έχουμε πρόβλημα μετά...
mol*μπράβο ρε φίλε τα άλλα τα ξέσκισες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cathrine17
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
Με βαση τις προτιμησεις σου, ριξε μια ματια στις περσινες βασεις εδω https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...s/442-vaseis-panelladikes-exetaseis-2009.html . Εξαρταται απο το που θελεις να σπουδασεις και φυσικα τι σου αρεσει...Έβγαλα 12640 μόρια και είμαι θεωρητική. Είχα θέσει υψηλούς στόχους αλλά δυστυχώς δεν πέτυχα. Με καθησυχάζει το ότι έβγαλα το μεγαλύτερο βαθμό στο νησί μου. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες σχολές που πιάνω από το πρώτο πεδίο και οι οποίες να αξίζουν. Ευχαριστώ
cathrine17
Νεοφερμένος
το τι ήθελα είναι πονεμένη ιστορία. θέλω από το πρώτο πεδίο. η διευθύντριά μου, μου έδωσε μια λίστα με σχολές του 2ου και του 4ου πεδίου αλλά εγώ θέλω από το πρώτο. οι βαθμοί μου είναι αυτοί:Με βαση τις προτιμησεις σου, ριξε μια ματια στις περσινες βασεις εδω https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...s/442-vaseis-panelladikes-exetaseis-2009.html . Εξαρταται απο το που θελεις να σπουδασεις και φυσικα τι σου αρεσει...
Αρχαία: 15,8
Εκθεση: 14,2
Λογοτεχνία: 12,4
Λατινικά: 11,9
Ιστορία: 11
Μαθηματικά: 3,8
όπως καταλαβαίνεις έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου επιλέγωντας τα μαθηματικά.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
Ενταξει τωρα οτι εγινε εγινε... Εκτος κ αν εχεις το κουραγιο να ξαναδωσεις...το τι ήθελα είναι πονεμένη ιστορία. θέλω από το πρώτο πεδίο. η διευθύντριά μου, μου έδωσε μια λίστα με σχολές του 2ου και του 4ου πεδίου αλλά εγώ θέλω από το πρώτο. οι βαθμοί μου είναι αυτοί:
Αρχαία: 15,8
Εκθεση: 14,2
Λογοτεχνία: 12,4
Λατινικά: 11,9
Ιστορία: 11
Μαθηματικά: 3,8
όπως καταλαβαίνεις έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου επιλέγωντας τα μαθηματικά.
cathrine17
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
Φυσικα κ υπαρχει, υπαρχουν μαλιστα. Το θεμα ειναι να σαρεσει εστω κ λιγο αυτη που θα επιλεξεις και να μην πας μονο απο υποχρεωση..δεν νομίζω ότι έχω το κουράγιο. ειδικά εδώ είναι πολύ δύσκολα. δεν μπορεί. κάποια σχολή θα υπάρχει απο το πρώτο πεδίο...ελπίζω
cathrine17
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
Το θεμα ομως ειναι να πιανεις αυτες που ηθελες βαθμολογικα!θα μου αρέσει γιατί οι πιο πολλές σχολές, σχεδόν όλες, που είχα στο μυαλό μου πριν βγουν τα αποτελέσματα ήταν από το πρώτο.
cathrine17
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
στην καλυτερη υπολογιζε 500 μορια... στην καλυτερη! (εκτος απο τις ξενες φιλολογιες, πλην της Αγγλικης, που θα πεσουν κατω απο τη βαση)ναι αυτό σκέφτομαι κι εγώ. ελπίζω να πέσουν αρκετά οι βάσεις.
Επισης ριξε μια ματια στα τει, υπαρχουν μερικες ενδιαφερουσες κατ'εμε σχολες που μπορεις να πιασεις με τα μορια σου..
cathrine17
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
Kαλη επιτυχια σε ο,τι και να επιλεξεις!ναι κι εγώ κάπου εκεί το κόβω...
cathrine17
Νεοφερμένος
avlk
Νεοφερμένος
Κατα τη γνωμη μου μια πολυ καλη επιλογη στο πρωτο πεδιο και μαλιστα με πολυ καλη επαγγελματικη αποκατσταση ειναι το ΤΕΙ Κοινωνικης Εργασιας το οποιο θα σου ανοιξει πολλες πορτες! Το θεμα ειναι βαβαια αν εσενα σου αρεσει το αντικειμενο αυτων των σπουδων. Ακομη αν εισαι λιγο τυχερη και το τμημα του Ηρακλειου πεσει 100 μορια το πιανεις!!
Οτι πληροφοριες θες σχετικα με το τμημα η με αλλες λυσεις που εχεις στο 1ο πεδιο ρωτα με ελευθερα!!!
Mr strange
Δραστήριο μέλος
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
kostis_8
Νεοφερμένος
mf92
Νεοφερμένος
Εδώ, εδώ!!!!!!Σηκώστε χέρια ψηλά να μετρηθούμε οι υποψήφιοι!!Κανένας που παει για ημμυτης?
Πρέπει να έχει τρελή ζήτηση φέτος!Ούτε Ιατρική να ήμασταν.......
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.