@Ameliak χαίρομαι πολύ που προσφέρθηκε η καθηγήτρια σου να σου στέλνει επιπλέον υλικό και να σου διορθώνει εκθέσεις.
Παρ’όλα αυτά, επιμένω πως αν ήμουν στη θέση σου θα φρόντιζα να βρω τουλάχιστον έναν έμπειρο εξωτερικό καθηγητή ο οποίος να μου διορθώνει τις εκθέσεις με χρηματική αμοιβή.
Η καθηγήτριά σου στο σχολείο ό,τι κάνει το κάνει εθελοντικά, και εκτός ωραρίου εργασίας. Αυτό σημαίνει πως, σε περίπτωση που δε διορθώνει επιμελώς τις εκθέσεις σου (κάτι το οποίο συμβαίνει πιο συχνά απ ότι φαντάζεσαι, ειδικά με φιλολογους και με δεδομένο την υποκειμενικότητα της έκθεσης), δεν θα έχεις περιθώριο να διαμαρτυρηθείς ή να έχεις απαιτήσεις για παραπάνω.
Στο ιδιαίτερο, αντιθέτως, εκτός από μαθήτρια, είσαι και πελάτισσα (όσο γραφικό και να ακούγεται), οποτε μόνο και μόνο επειδή πληρώνεις και μπορείς ανα πασα στιγμή να σταματήσεις τα μαθήματα και να βρεις άλλον, ο καθηγητης είναι υποχρεωμένος (η έχει τουλάχιστον κίνητρο) να λάβει υποψη του τις διαμαρτυρίες και τις απαιτήσεις σου.
Με συγχωρεις που επιμένω έτσι, απλά θέλω να σε προφυλάξω από το ενδεχόμενο η καθηγήτρια του σχολείου σου να σου βάζει συνέχεια πάνω από 18 και να λέει «όλα τέλεια, μια χαρά θα τα πας κορίτσι μου», και στο τέλος να γράψεις 14...