MarcoReus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμα στοχευεις σε οποιαδηποτε στρατιωτικη σχολη και οχι μονο σε σωματα ασφαλειας προτεινω να μην αλλαξεις κατευθυνση. Εστω και τη ΣΜΥ-Οπλα που ειναι η πιο χαμηλη σε μορια απο τις στρατιωτικες σχολες μπορεις να την πιασεις. Τα σωματα ασφαλειας επειδη βρισκονται σε 3 διαφορετικα πεδια και υπαρχει καθε χρονο ολο και μεγαλυτερη ζητηση (το οριο ηλικιας σε αυτα ειναι 26 και οχι 21 οποτε αρκετοι τελειωνουν πρωτα καποιο Πανεπιστημιο και μετα ξανδινουν για σωματα ασφαλειας) θα εχουν πολυ υψηλη βαση και ειναι λιγο θεμα τυχης η εισαγωγη σε αυτα.Με την αλλαγή κατεύθυνσης στόχευα σε σώματα ασφαλείας (πυροσβεστική, λιμενικό, αστυνομία) δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο από αυτή την κατεύθυνση. Γι αυτό έγραψα εδώ γιατί είναι μια απόφαση με ρίσκο. Στην θετική έχεις πιο πολλές επιλογές σε στρατό και με μεγάλο εύρος μορίων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonym0s
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis7
Νεοφερμένο μέλος
Εδωσα φετος για τεφαα απο την κατευθυνση υγειας και δυστηχως τα πραγματα δεν πηγαν οπως περιμενα,βγαζοντας 9000 μορια απο τα γραπτα και 2600 απο τα αθληματα.
Σκεφτομαι να ξαναδωσω αλλα αυτην την φορα απο οικονομικα.Θεωρητε πως ειναι εφικτο να πιασω 14500+ μορια απο τα γραπτα.
Ευχαριστω!!
Κοίτα, αυτο απο εσενα εξαρτάται. Η πληροφορική θεωρειται ευκολουλα, ισως στα μαθηματικά να δυσκοκευτεις. Μην ρωτας αν ειναι εφικτο ή οχι, δεν θα σου πει κανεις εδω περα τι θα καταφέρεις και τι οχι.Καλησπερα!
Εδωσα φετος για τεφαα απο την κατευθυνση υγειας και δυστηχως τα πραγματα δεν πηγαν οπως περιμενα,βγαζοντας 9000 μορια απο τα γραπτα και 2600 απο τα αθληματα.
Σκεφτομαι να ξαναδωσω αλλα αυτην την φορα απο οικονομικα.Θεωρητε πως ειναι εφικτο να πιασω 14500+ μορια απο τα γραπτα.
Ευχαριστω!!
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα!
Ευχαριστω!!
Ξαναδώσε από την κατεύθυνση υγείας για να μην διαβάζεις άλλα μαθήματα την δεύτερη φορά.
Οταν κάτι το θές πάρα πολύ είναι εφικτό.
Εγώ πιστεύω πως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Μπορεί να μην συγκεντρώθηκες στο διάβασμα όπως πρέπει ή μπορεί και να είχες στρές και τώρα να τα πας καλύτερα.
Από 9000 μόρια στα 14000 μόρια δεν είναι εύκολη υπόθεση πάντως.
Καλή Επιτυχία
Κορώνα
Νεοφερμένο μέλος
Guest 475402
Επισκέπτης
Κορώνα
Νεοφερμένο μέλος
Τα προγράμματα σπουδών όλων των σχολών (εκτός στρατού που δεν Είχα ψάξει) μου φαίνονταν εντελώς βαρετές αν κι μου άρεσαν σαν ιδέα κάποια επαγγέλματα και έτσι είχα χάσει το ενδιαφέρον μου και δεν Είχα στόχοΤι ήταν αυτό που σε εμπόδισε να επιδιώξεις κάποιον συγκεκριμένο στόχο εξαρχής;
xriiistiiinaaa
Νεοφερμένο μέλος

fay01
Νεοφερμένο μέλος
_merion
Νεοφερμένο μέλος
Φέτος, έδωσα πανελλήνιες 3η συνεχόμενη χρόνια για Ιατρική. Έχασα τον στόχο μου για ΕΛΑΧΙΣΤΑ μόρια. Πέρασε το στάδιο της απογοήτευσης και θλίψης και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να ξαναδώσω; Να το ρισκάρω; Οι φίλοι μου λένε συνέχεια πως αυτοί σε έναν χρόνο τελειώνουν και εγώ δεν έχω καν στην ουσία αρχίσει και πως και Ιατρική να μπω φέτος θα τελειωσω στα 28 και θα είμαι πολύ πίσω στην καριέρα μου και στην ζωή μου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Χρειάζομαι κάποια συμβουλή.
Σκέφτομαι πως δεν έχει νόημα να συγκρίνομαι με τους άλλους, δεν με συμφέρει άλλωστε στην προκειμένη, και οι 9 μήνες θα περάσουν ούτως ή άλλως γρήγορα, οπότε αξίζει μια τελευταία προσπάθεια. Αλλιώς θα το μετανιώνω για πάντα.
Viedo
Διάσημο μέλος
Νομίζω έχεις πάρει την απόφασή σου και να την υποστηρίξεις όσο μπορείς. Πράγματι οι 9 μήνες περνάνε πολύ γρήγορα. Είναι αλήθεια πως θα τελειώσεις την Ιατρική, στην καλύτερη περίπτωση, στα 28 σου, όμως, σκέψου αρκετό κόσμο που πάει για Ιατρική μέσω κατατακτηρίων. Είναι σχετικό, το πότε θα αρχίσεις και θα πετύχεις ή όχι επαγγελματικά. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διαδρομή, που ακολουθούν όλοι.
Εσύ θέλεις ξεκάθαρα Ιατρική, το αποδεικνύουν και οι αρκετές φορές, που έδωσες Πανελλήνιες.
Χαρά στο κουράγιο σου πραγματικά. Και καλή δύναμη στην προετοιμασία σου.
Έδωσες με το παλιό σύστημα; Αν ναι σκέψου μήπως κάνεις 10% ( 6% βασικά) αφού ουσιαστικά όλες τις θέσεις της ιατρικής με το 10% θα τις πιάσουν από το παλαιό σύστημα επειδή σε αυτό η τελευταία ιατρική είχε βάση 1000+ μόρια παραπάνω από το νέο. Έχεις δηλαδή πολύ μικρότερο ανταγωνισμό σε αυτή την περίπτωση και πιθανόν να δικαιωθεί η προσπάθειά σου. Υποθέτωντας ότι το 10% θα ειναι κοινό όπως ήταν και το 2016.Θα τα πω σύντομα.
Φέτος, έδωσα πανελλήνιες 3η συνεχόμενη χρόνια για Ιατρική. Έχασα τον στόχο μου για ΕΛΑΧΙΣΤΑ μόρια. Πέρασε το στάδιο της απογοήτευσης και θλίψης και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να ξαναδώσω; Να το ρισκάρω; Οι φίλοι μου λένε συνέχεια πως αυτοί σε έναν χρόνο τελειώνουν και εγώ δεν έχω καν στην ουσία αρχίσει και πως και Ιατρική να μπω φέτος θα τελειωσω στα 28 και θα είμαι πολύ πίσω στην καριέρα μου και στην ζωή μου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Χρειάζομαι κάποια συμβουλή.
Σκέφτομαι πως δεν έχει νόημα να συγκρίνομαι με τους άλλους, δεν με συμφέρει άλλωστε στην προκειμένη, και οι 9 μήνες θα περάσουν ούτως ή άλλως γρήγορα, οπότε αξίζει μια τελευταία προσπάθεια. Αλλιώς θα το μετανιώνω για πάντα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Θα τα πω σύντομα.
Και ποιός λέει οτι δεν θα σου καρφωθεί η ιδέα να δώσεις και 5η φορά, αλλιώς "θα το μετανιώνεις για πάντα" ; Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω,και ούτως η άλλως εσύ ξέρεις τι είναι το καλύτερο για εσένα,αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο εδώ...
Πάντως η γνώμη μου για όσα παιδιά σκέφτονται να δώσουν πολλαπλές φορές και δίνουν πανελλήνιες για πρώτη φορά το 2021 είναι :
Μέχρι 2η φορά αξίζει να δώσεις εαν δεν θες με τίποτα την σχολή που πέρασες αρχικά και έχεις σκοπό να στρώσεις κώλο να διαβάσεις. Αλλά εαν κάποιος έχει αποφασίσει εκ των προτέρων, οτι ενδέχεται να δώσει και τρίτη φορά για τον στόχο του,είναι προτιμότερο εν τέλει να πάει όπου πέρασε αρχικά,να βγάλει την σχολή στα 4 χρόνια και να δώσει κατατακτήριες. Αν μη τι άλλο έχεις ένα χαρτί στο χέρι σου ήδη.
Valentina
Νεοφερμένο μέλος
Παρόλα αυτα αν ειναι όνειρο ζωής και δεν το κανεις απλα γιατι αου εχει κολλησει η ιδεα της Ιατρικής καντο.
Ωστόσο μπορει να ειναι σημαδι...
bubblebee
Δραστήριο μέλος

Dimitris9
Δραστήριο μέλος
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Τι 27 τι 28. Έχει δικό όμως ο Samuel ότι αυτό μπορεί να σε βάλει σε έναν φαύλο κύκλο και το 28 να γίνει 30 όπως το 24 έγινε 28. Πολλα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά και από ατυχία να μείνεις εκτός και το ένιωσα στο πετσί μου αυτό φέτος. Γι αυτό θα το σκεφτόμουν πααααρα πολύ να ξαναδωσω αν δεν περνούσα τελικά. Οι γονείς σου και οι καθηγητές σου όμως τι σε συμβουλεύουν; Η δικιά τους άποψη έχει μεγαλύτερη σημασία από τη δικιά μαςΘα τα πω σύντομα.
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
θα τελειωσω στα 28 και θα είμαι πολύ πίσω στην καριέρα μου και στην ζωή μου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Χρειάζομαι κάποια συμβουλή.
Εχε υπ'οψιν πως πολλοί Γιατροί αν συμπεριλάβουμε την υποχρεωτική Μεταπτυχιακή Ειδίκευση μπαίνουν στην αγορά εργασίας μετά τα 30 και ορισμένοι πετυχημένοι με πλούσια καριέρα εργάζονται μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 741 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- elenitren
- Cocobolo
- Annoulito
- andromaxh07
- V@Per
- Thomas.b
- Than003
- Gvisbinis
- tzoulio
- Xryssa
- Τρελας123
- GIANCHRIS
- sophieee
- PANSOFOS
- FNC_Sophia
- Corfu kitty
- tsiobieman
- Vera
- trifasikodiavasma
- zaxarhh
- zoed
- SYNTHESIS
- gianikit
- Schlimazel
- kostis76
- domenica.seven
- katerina1980
- Martheos
- Dr. Gl. Luminous
- E.Z
- ioanna2007
- Hased Babis
- Kafkinos
- korlef
- charmander
- Anna1974.
- ang12_012
- dodos1975
- ch2006
- bobbos188
- michaela888
- cinephilee
- many of Filip
- mpimpika
- mel123soc
- Deneimaikala
- Meri_k
- Lora2211
- Galleon
- mikasa
- margielajugg
- mikrosamiamidi
- softdomas
- Geraldsaga
- Nosokomos
- chocolate13
- Scandal
- iiTzArismaltor_
- Mixalis!
- acc/fin04
- friesnchocolate
- nicole1982
- mitsss
- geneticist
- .7082729-0.
- Highlander
- elinamav
- waakaq
- Kate1914
- Sotiris 12
- deloulou
- Χρήστος2006
- ck_chrysiis
- bigguy
- Dr.Katalyst
- Lia 2006
- gaidouri
- Penny1903
- gegeorgiou90
- iew
- giannis06
- ChrisG152
- thenutritionist
- hello1234
- jellojina
- Hmmytheos
- aris65
- Searching
- calliope
- fortheloveofshizaya
- Peratsis
- Neptune
- MikrosMpogdanos
- vassiliss
- sakplat
- carreragt
- abyssiniancat
- Libertus
- alexandros_isaa
- exotic xo
- nickos1
- 5607
- tomftw
- shortlived
- anakalaitzi
- foxypup
- giorgos8907
- flytern
- efthyyxoxo
- Dion G.
- maritina07
- snasis
- woke
- manozzz
- Ryuzaki
- athinoula
- rseven
- aggela30
- EleniPapa!
- Sotiris.Y
- Petr23
- marpa
- shuuu
- doctoradrian
- Arvacon
- petealia
- Mammy Nun
- giorgis_1996
- Isa
- Nick_nt
- Orfano
- bibliofagos
- fyllidas
- Panatha mono
- Nala
- Mapz
- soleilst
- constansn
- BatGuin
- Obi-Wan Kenobi
- Praxis
- panosT436
- ismember
- Mke
- zoeta_
- D a f n i
- anastasia papa
- nikoslog06
- seoulution21
- hirasawayui
- Saradhs michalopoulo
- userguest
- Unboxholics
- jYanniss
- Μήτσος10
- vasoula!
- Ken
- Ready for next step
- kathleenn
- luluty
- Viktoriaki
- Antomar3
- YMAT
- AggelikiGr
- mixaelaaa
- Enhypen
- MrDna
- ένας τυχαίος
- sophiaa
- Bleach_enjoyer
- Jbb
- antonis97
- Albert.123
- kiyoshi
- Farmakopoios
- Εριφύλη
- Conne
- Dkate
- Joji
- Entropy24
- woasibe
- katia.m
- Sofos Gerontas
- Paladin
- BiteTheDust
- donut_daddy
- suaimhneas
- ilkat06
- UnderGroundGr
- dioandi2010
- phleidhs
- neurogirl
- MrDragonboy
- Kolokythiatoumpana
- Marianna.diamanti
- chrismpd
- math2arch
- Aggel0sss
- MR WHITE
- giannis05
- g59
- Opiumred
- Nancysmilkyway
- Kontos23
- CrusaderKingsIII
- Nem0
- Giannis_19
- IcedBreaje
- Helen06
- stee
- Ness
- Nef22102000
- Eleni123-
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Annou1
- angies
- Marios2020
- spring day
- xraxra
- Gogosps
- dmav
- Στέλλαα
- buffon85
- giorgos78
- DeWiN
- Gstefan
- Nikos_81
- Rina
- Chrysa.k_
- BillyTheKid
- Έλενα Παπαμακαριου
- thekwarxitektonikh
- maril8na
- panagiotis23
- SoyN
- kleoniki05
- Pharmacist01
- TheUnknown
- kost28
- Ιωάννης1234
- augustine
- eukleidhs1821
- GeorgePap2003
- jim2015
- Billprs
- Specon
- Abiogenesis
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- Giii
- Alexecon1991
- Kitana
- Final4
- phoni
- User2350
- ggl
- Oikonomologistis
- Philologist
- thecrazycretan
- Γιώργος Ζ
- VFD59
- PanMoonlight
- walterrwhite
- xakounaamatata
- Κλημεντίνη
- Steliosgkougkou
- koukdespoina2004
- Αντικειμενικός
- n1ki20
- P.Dam.
- Miranda32
- oups
- fmarulezkd
- rempelos42
- eirinipap
- Nic Papalitsas
- suia1977
- Mary_03
- Chris-
- Peter Pan13
- Christos1971
- DimitrisGk
- don't touch
- Pigeon
- KellyT
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ioanna98
- Aspasia Tsaroyki
- barkos
- passengerofthefields
- pagratios2
- Billys 13
- georgios03
- Marple
- Dimgeb
- Sherlockina
- Kostas568
- Antzie
- giannhs2001
- stefan
- Αναστασία197
- EmperorPalpatine
- Hermione granger
- Corn90
- SKG
- ladybookworm
- Vasaki
- kallikd
- marakiloveee
- Jose13
- Ελεν
- margik
- SlimShady
- Viedo
- Nikoletaant
- Johnman97
- bruh_234
- Kostakis45
- katerinavld
- Maynard
- Johanna Mark
- Stergios
- Πα.Κ
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Marifei
- F1L1PAS
- BloodyFairy
- anakiriak@yahoo
- liana
- Eleni:
- Mariaathens
- Jessie
- Anonymous0
- vasilikiant
- agp
- athanasia.a
- penelopenick
- Αριάνα123
- Anta2004
- NasosJet
- Anhelika
- Ksenia. Ksenia77
- Circe
- QWERTY23
- BoredPanda
- clevercat
- nikoleta59
- shadow
- power puff girls
- nimbus
- jimis2001
- andkap
- Parrot
- Tzwrtzina!
- Nikoleta_Giann
- Student 123
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- panspil
- Ανώνυμη
- Christina947
- emzou
- Red
- Nikitas18
- AlexK9
- S1lent
- Maria1743
- Devilshjoker
- Dionyshs1
- Dora140303
- KingPoul
- Manolo165
- Lebron
- nucomer
- rafaela11
- bp.pantazis
- valantis21
- Citylights
- El_
- chochoru
- Xristosdimitra
- Jimmis18
- Ηρω03
- TonyMontanaEse
- globglogabgalab
- ΘανάσοςG4
- Dunedain
- KimTaehyung
- Anthropaki
- tfghp
- FRT
- theodoraooo
- maria2001
- lnesb
- VasoGrimes
- George9989
- snowy
- Sense
- pacheiko
- ioannam
- BornB
- Markos
- Stif6
- GAS
- Vboo
- goingtothestore
- GTS
- Chrisa
- Arhs19
- dovellos_p
- Paragontas7000
- Porfira
- george777
- igeorgeoikonomo
- Ria99
- Georgekk
- Κέλλυ Μ
- Nia Skg
- niaou
- Bill2002
- mike741
- maria20
- Petros.21
- Mary Jane
- martha03
- Ωρορα
- panosveki
- johnsala
- sophiex97
- Dimitris9
- paulkin94
- manpap97
- vetas
- aggelosst9
- Jimmy20
- gk214
- Vasiliki Keftedaki
- Eri0611
- roud
- Evapapa_
- Ziggy 1
- Ελενα Παλαιολόγου
- Valasia
- Nefh_
- παιδι για κλαματα
- Λαμπρινηη
- Σωτηρία
- mariosbakathanasis@g
- MarcoReus
- Αλκης Κ.
- Makis7
- Marioskops
- Slytherin
- fay01
- BioChemical
- Μελίνα
- Ziekr
- KaterinaL
- LeoDel
- papadopoulou.sophia
- JohnGreek
- ρενακι 13
- Lathy
- elen300
- efi25
- Stelios725
- emy1
- pink_panther
- D.a.i.s.y
- Danaida
- michouel
- Backpacker97
- Juana
- StudyFreak04
- eri548
- ksexatonkwdikom
- fujiko
- Nikoletasch
- Kor1977
- argiri p
- Anwnumh
- Alexandros36k
- Steffie88
- Kostakis26
- Greg1900
- Daydreamer
- Danis13
- Marin22
- Mariasete
- Mara00
- Memetchi
- Sokratis Mitropoulos
- Mariliaaa
- Eleutheriaa
- Gianpap
- kyrisari
- Iri2001
- GiorgosN61
- Xatzifragetas
- marax
- katiasalonica
- tzina2002
- Z1999
- .aven
- Γιωργος15773
- No name
- luisnazariodelima
- aceon
- LUNASTELLA
- barba_john
- Mukumbura
- RVU
- amraxa
- Vael
- Χριστίνα_
- marietaki22
- Ragnar10
- giorgosp97
- Kostis-Palamas
- T C
- Reik
- Ιωάννα2
- Orphalesian
- MariaAdamantia
- gwgw_5
- Anonym0s
- sofia.kp
- Elena78
- Nina42
- pergolas02
- olgakiks
- Vasilis2000kak
- kaaaaate
- Dafni22
- Thanos_D
- Κορώνα
- SweetGirl
- Bgpanos
- louminis
- Prak
- J.Cameron
- Marianna35
- island
- kasper21
- uni77
- Josua
- vivus
- Galina
- iminspain
- ioannaion
- CELTICS FAN
- annamaria12
- Tinapapa
- TheoniNia
- papas
- CuHg
- Xristinaqui
- PanosBat
- Χιονόπληκτη
- Βλα
- KikiGr23
- george pol
- jul25
- foteiniandr
- Tina02
- stam72
- milkyway
- jimnikol21
- mickie
- Danaoula2020
- Unseen skygge
- MarilynSt
- γιω99
- Rene2004
- geoavl
- fearless
- nikos0810
- Ggpg
- KingOfPop
- Μαρία234
- EiriniS20
- Nat Dor
- ROSSONERO
- kostas83
- PanosCh002
- Trolling Stones
- Φινεύς
- stamoul1s
- Maraki196
- Scott
- ada1974
- notis_19
- NEKTARIOS11
- angelaRet
- Lydia6902
- Yiorgosk
- Παυλος 9
- ManiLaw
- dim6
- Χριστιαννα
- tasost
- aaaaaaaaaa
- olga123
- χημεια4λαιφ
- Greco314
- Nurse91
- Ermioni89
- Mako777
- Έμμα
- the purge
- Evimgr
- anna-maria1
- don_vito
- Elama On Peli
- LateBloomer1985
- Jocaste
- Τζενη Σ
- Mary98
- nikos_nikos
- Tommy_civil
- MarinChrysanthi
- GeorgePAOKara
- tasoss
- Infrared
- Astrapig
- tymvorixos
- Iknowyou
- aggelikiT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki