Κατ'αρχάς, μπράβο σου για την επιτυχία.
Λοιπόοοον, κι εγώ πέρασα Νομική Κομοτηνής και τα μεταφορικά μόνο είναι 100 ευρώ να πάω. Καταλαβαίνω τι λες.
Εγώ θα πρότεινα να βρεις κάποιον τρόπο, δεν ξέρω, πιάσε άμεσα μια δουλειά και μάζεψε χρήματα, για να πας να κάνεις την εγγραφή σου. Μη χάσεις την εγγραφή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Τουλάχιστον προσπάθησε αυτό, ή μπορείς ακόμη να την κάνεις και με εξουσιοδότηση(!), αν έχετε κάποιον γνωστό, ή ακόμη πιάσε κάποιον συμμαθητή/-ρια που πέρασε Κρήτη, και εξήγησέ του, και πες του να τον εξουσιοδοτήσεις για την εγγραφή. Δεν είναι ντροπή. Είμαστε άνθρωποι και τυχαίνει να έχουμε διάφορα προβλήματα στη ζωή μας. Ωστόσο, όταν και αν θα πας, κάνε τα χαρτιά σου για την εστία. Μπορεί να είναι δύσκολο να σε πάρουν, αλλά όχι απίθανο. Ψάξε τα δικαιολογητικά. Ψάξε, λοιπόν, για κάποια δουλειά στον τόπο κατοικίας σου το Α' εξάμηνο, μάζεψε χρήματα και δεν αν θα σε πάρουν σε εστία κλπ, ώστε να πας από Β' εξάμηνο εκεί. Μπορείς να συνεχίσεις δουλεύοντας στην Κρήτη.
Μην το παρατήσεις. Μπορεί με προσπάθεια να βρεθεί λύση. Πάρα πολλοί φοιτητές είναι στην ίδια κατάσταση.
Υγ. Εκτός, βέβαια, αν δε σου αρέσει κιόλας η σχολή, οπότε αλλάζει το πράγμα.