Και 'γω τα ίδια, πιστεύω. Εκτός αν είμαι (λίγο) τυχερός και δεν μπουν αυτά που δεν ξέρω. Εμένα είναι πολλά. Αρχίζω:
Από 1ο κεφάλαιο δεν έχω μάθει απ' έξω τις εισαγωγές από λειτουργίες και περιβάλλοντα (εκτός από αόρατη διοικητική λειτουργία, οικονομικοί παράγοντες, ομάδες συμφερόντων και δημιουργική καταστροφή).
Δεύτερο δεν ξέρω καλά την 1η σελίδα, αν και νομίζω πως με μια επανάληψη δεν θα έχω πρόβλημα. Δεν ξέρω επίσης, την παράγραφο μετά το κίνημα ανθρωπίνων σχέσεων και τα δύο παραδείγματα πριν τον προγραμματισμό. Αυτά θεωρητικά μέχρι να κοιμηθώ σήμερα, θα τα έχω βγάλει.

Από 3ο, έχω διαβάσει ελάχιστα την παρακίνηση (βασικές έννοιες), αν και νομίζω πως το θυμάμαι γιατί δεν είναι δύσκολο. Από Maslow δεν ξέρω καλά τα εισαγωγικά και τις 3 παραγράφους μετά της αυτοολοκλήρωσης.
Δυναμική ομάδων δεν ξέρω καλά αυτά που έπεσαν ΟΕΦΕ, δηλαδή πλεονεκτήματα/σπουδαιότητα.
Επικοινωνία, δεν ξέρω σχεδόν καθόλου τις 2 πρώτες σελίδες, την μικρή παραγραφούλα πριν την οριζόντια-κάθετη επικοινωνία. Επίσης μέτρια ξέρω την από πάνω προς τα κάτω επικοινωνία, και σχεδόν καθόλου την οριζόντια. Εισαγωγικά εμποδίων, τα ίδια. Από εμπόδια έχω βγάλει καλά μέχρι Υπερευαισθησία, και τα άλλα τα άφησα γιατί μπήκαν ΟΕΦΕ (θα τα κάνω, μη με βρίσετε

).
Τέλος, από Βελτίωση της επικοινωνίας, δεν ξέρω καλά τη βελτίωση του μηνύματος και καθόλου παθητική και οριζόντια επικοινωνία.
Αυτά τα λίγα, εγώ!

Θα επικεντρωθώ στο να μάθω καλά τα τελευταία, όπως και αυτά που δεν ξέρω καλά, με εξαίρεση αυτά που έπεσαν πέρυσι και ΟΕΦΕ. Το θέμα δεν είναι ότι δεν έχω χρόνο - αυτά θα μου έπαιρναν το πολύ 2 μέρες να τα μάθω.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω όρεξη. Και ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ.