Αλεξια αρχικά συγχαρητήρια!

Για 'μένα καλό θα ήταν να βάλεις κάτω τα δεδομένα και να σκεφτείς τη ζωή σου λιγάκι μακροπρόθεσμα. Πως τη φαντάζεσαι σε κάθε περίπτωση. Αφού μπήκες στη μια σχολή, δες αν σου αρέσει κι αν όχι πας για άλλες πολιτείες. Αν και για το τμήμα Θεσσαλονίκης έχω ενστάσεις. Είναι αρκετά πρόχειρο και βαρετό.
Λιγάκι οφφτόπικ..
Δεν έχω καταλάβει πως όλοι έχουν γίνει ειδικοί στα Παιδαγωγικά χωρίς καν να έχουν πατήσει μισή φορά σε μάθημα του τμήματος.

Όλοι κάτι έχουν ακούσει από κάποιο γνωστό- φίλο και γενικεύουν χωρίς να μπουν στον κόπο να μάθουν.
Συμφωνώ σε πολλά με τον foreverfreak. Θέλω επίσης να ρωτήσω σε ποια πόλη δίνουν 4 μαθήματα, γιατί αν αυτό ισχύει εγώ που έδωσα 9 και 8 στα δύο εξάμηνα του πρώτου έτους μάλλον αδικήθηκα. Γνωρίζω προσωπικά 2 τμήματα που είναι πολύ εύκολα αλλά σας παρακαλώ μη μιλάτε γενικά. Είναι άτοπο.
Κανείς δε μου χάρισε βαθμό, ούτε και θεωρώ γελοίο το επίπεδο του Πανεπιστημίου μου. Δεν έχουμε σκοπό, ούτε ανθρώπους να γιατρέψουμε, ούτε πολυκατοικίες να χτίσουμε, οπότε θεωρώ τον παραλληλισμό ατυχή. Παιδιά πρόκειται να διαπαιδαγωγήσουμε και προσωπικά θα μπορούσα να συγχωρήσω το δάσκαλο του παιδιού μου (λέμε τώρα) αν δεν έμαθε ποτέ μιγαδικούς, αλλά θα είχα ενστάσεις αν το τραυμάτιζε ψυχικά ή του δημιουργούσε αποστροφή για κάποια επιστήμη, επειδή δε γνώριζε μια μέθοδο να του μεταλαμπαδεύσει σωστά τις γνώσεις του. Εσείς τι λέτε;
Από την άλλη υπάρχουν μαθήματα που όντως φαίνονται εύκολα αλλά στην πράξη δεν είναι. Άλλα πάλι ακούγονται δύσκολα αλλά είναι εύκολα. Επειδή εσείς θέλατε να εντρυφήσετε σε διαφορετικές επιστήμες σημαίνει ότι εμείς ασχολούμαστε με γελοιότητες;
Το σχόλιο με το πρότυπο του δασκάλου που κάθεται και πληρώνεται θα το σχολιάσω ελάχιστα, καθώς ο σωστός δάσκαλος δεν είναι όπως τον περιέγραψε κάποιο μέλος. Θα συμφωνήσω όμως στο ότι τα άτομα που κυνηγάνε το διορισμό ευτελίζουν τα τμήματα αυτά.
Φιλικά