angela912
Νεοφερμένο μέλος

εγω παιζω πιανο και πληκτρα..
σιγουρα ο χρονος ειναι περιορισμενος..αλλα μελεταω οσο προλαβαινω
επισης παιζω πληκτρα και κανω φωνητικα σε 2 group..ενα rock σχημα κ ενα σχηματακι με δικα μας κομματια(με στοιχεια hip-hop,R'n'B,latin..κ ψιλο-εντεχνες μελωδιες..)..κ ετσι ευτυχως συνεχιζω να ασχολουμαι...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirhnaki21
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
madster95
Νεοφερμένο μέλος

αν θεωρειται μουσικο οργανο, μερικες φορες μιξαρω μουσικη στο pc μου
eirhnaki21
Νεοφερμένο μέλος

12 χρόνια πιάνο, και 6 χρόνια drums...
γενικως ξερω λίγα και απο κιθάρα μποζούκι ταμπουρά λαούτο κλπ...
Από τότε που γεννήθηκες έπαιζες πιάνο??
alessia #8
Νεοφερμένο μέλος

Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Αργότερα, έκανα 2 χρόνια μαθήματα κανονικά πλέον και άρχισα να ασχολούμαι πιο σοβαρά, στον Πειραιά.
Φέτος πήρα και ηλεκτρική. Αλλά ακόμα παίζω άθλια. Προσπαθώ...

Επίσης, ξέρω λύρα (καρπάθικη) και λίγο λαούτο. Και ευελπιστώ να μάθω ό,τι έγχορδο κυκλοφορεί. Έχω πρόσβαση, γιατί ο αδερφός μου σπουδάζει μουσική (Στο Τ.Ε.Ι. της Άρτας)///
PanosL
Νεοφερμένο μέλος

Υποφερτος σε πιανο, ντραμς, μπουζουκι και τα συναφη..
Μαρία31454
Νεοφερμένο μέλος

μηπως ξερετε καμια ιστοσελιδα που να εχει παρτιτουρες???????
AlexUnder
Νεοφερμένο μέλος

djgiannis
Νεοφερμένο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένο μέλος

εγω παιζω παινο εδω και 5 χρονια....μεχρι τωρα παιζω μονο κλασσικα αλλα θα ηθελα να παιξω και ελληνικα κομματια π.χ χατζηγιαννη,πλουταρχο κα....
μηπως ξερετε καμια ιστοσελιδα που να εχει παρτιτουρες???????
Ξέρω αυτό εδώ. Στην αρχή έχει ξένες παρτιτούρες και μετά ελληνικές. Τις κατεβάζεις από το Rapid Share. Ελπίζω να βοήθησα!

AlexUnder
Νεοφερμένο μέλος

Αν εννοείς πόσο καιρό θα σου πάρει να φτάσεις σε σημείο να μπορείς να παίξεις ένα απλό τραγούδι με τις γνώσεις που θα αποκτήσεις, θα έλεγα τουλάχιστον 6 μήνες. Για πολύ απλό τραγούδι ε.
Συγνώμη, τι εννοείς; Γιατί να χρειαστεί 6 μήνες για ένα πολύ απλό τραγούδι; Να, για παίξει το smells like teen spirit, το οποίο είναι ένα πάρα πολύ απλό και εύκολο κομμάτι (και το αναφέρω γιατί το ξέρουν σχεδόν όλοι) νομίζω πως δεν χρειάζεται παραπάνω από μία μέρα, και αυτό γιατί θα πρέπει πρώτα να μάθει να κρατά σωστά την κιθάρα, καθώς τα πολύ βασικά περί παιξίματος, έτσι ώστε να μην τραυματίσει τα χέρια του, και για να μην συνηθίσει κάποια λανθασμένη τεχνική η οποία μπορεί να του σταθεί εμπόδιο στο μέλλον. Αν ήξερε κιόλας τα πολύ βασικά, τότε θα ήταν θέμα ωρών (ή και λεπτών).
Τουλάχιστον έτσι πιστεύω από δική μου εμπειρία (διορθώστε με αν πιστεύετε πως δεν είναι έτσι).
Τώρα αν εννοούσες κάτι άλλο τότε πάω πάσο.
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Smells Like Teen Spirit που αναφέρεις(αν εξαιρέσουμε τις rake chords βέβαια) είναι όντως ένα απλό τραγούδι, αλλά για να το παίξει κάποιος πρέπει να μπορεί να παίζει συγχορδίες πέμπτης. Το να βάλεις τα δάχτυλα σου στην ταστιέρα σε 5th chord shape δεν είναι τίποτα, ούτε το να strummareis στο δεξί χέρι. Αν θέλεις όμως να παίζεις το riff ομαλά και χωρίς να νιώθεις ενοχλήσεις, αλλά να έχεις και τον σωστό ήχο, θα πρέπει και τις συγχορδίες να κατέχεις, και το δεξί χέρι να είναι σε ένα επίπεδο ώστε να το παίξεις. Αν σκεφτείς πως ένας άνθρωπος που δεν έχει παίξει ποτέ κιθάρα δυσκολεύεται να κάνει το άνοιγμα 1-3 της power chord, καταλαβαίνεις γιατί λέω 6 μήνες ώστε να πετύχεις τα παραπάνω. Φυσικά το διάστημα μπορεί να είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο, ανάλογο πόσο μελετά ο καθένας στην αρχή.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγνώμη, τι εννοείς; Γιατί να χρειαστεί 6 μήνες για ένα πολύ απλό τραγούδι; Να, για παίξει το smells like teen spirit, το οποίο είναι ένα πάρα πολύ απλό και εύκολο κομμάτι (και το αναφέρω γιατί το ξέρουν σχεδόν όλοι) νομίζω πως δεν χρειάζεται παραπάνω από μία μέρα, και αυτό γιατί θα πρέπει πρώτα να μάθει να κρατά σωστά την κιθάρα, καθώς τα πολύ βασικά περί παιξίματος, έτσι ώστε να μην τραυματίσει τα χέρια του, και για να μην συνηθίσει κάποια λανθασμένη τεχνική η οποία μπορεί να του σταθεί εμπόδιο στο μέλλον. Αν ήξερε κιόλας τα πολύ βασικά, τότε θα ήταν θέμα ωρών (ή και λεπτών).
Τουλάχιστον έτσι πιστεύω από δική μου εμπειρία (διορθώστε με αν πιστεύετε πως δεν είναι έτσι).
Τώρα αν εννοούσες κάτι άλλο τότε πάω πάσο.
Παλ'καρ', πολύ βιάζεσαι. Η βιασύνη κάνει κακό!
Daisy
Δραστήριο μέλος

AlexUnder
Νεοφερμένο μέλος

Τα πολύ βασικά που αναφέρεις και εσύ δε νομίζω ότι μαθαίνονται σε μια μέρα. Το να παίξεις κιθάρα είναι κάτι στο οποίο τα δαχτυλά σου δεν έχουν καμία εμπειρία, οπότε χρειάζεται μια προσαρμοστική περίοδος ώστε να συνηθίσουν τα χέρια σου και να αποκτήσεις τις απαραίτητες τεχνικές βάσεις. Μπορεί το να παρκάρεις ένα αυτοκίνητο σε ένα χώρο όπου δεν υπάρχει κανένα άλλο να είναι πολύ απλό, αλλά αν μου ζητήσεις εμένα που δεν έχω πιάσει τιμόνι στα χέρια μου να το κάνω, δε θα τα καταφέρω. Το ίδιο θα έλεγα ισχύει και για την κιθάρα.
Το Smells Like Teen Spirit που αναφέρεις(αν εξαιρέσουμε τις rake chords βέβαια) είναι όντως ένα απλό τραγούδι, αλλά για να το παίξει κάποιος πρέπει να μπορεί να παίζει συγχορδίες πέμπτης. Το να βάλεις τα δάχτυλα σου στην ταστιέρα σε 5th chord shape δεν είναι τίποτα, ούτε το να strummareis στο δεξί χέρι. Αν θέλεις όμως να παίζεις το riff ομαλά και χωρίς να νιώθεις ενοχλήσεις, αλλά να έχεις και τον σωστό ήχο, θα πρέπει και τις συγχορδίες να κατέχεις, και το δεξί χέρι να είναι σε ένα επίπεδο ώστε να το παίξεις. Αν σκεφτείς πως ένας άνθρωπος που δεν έχει παίξει ποτέ κιθάρα δυσκολεύεται να κάνει το άνοιγμα 1-3 της power chord, καταλαβαίνεις γιατί λέω 6 μήνες ώστε να πετύχεις τα παραπάνω. Φυσικά το διάστημα μπορεί να είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο, ανάλογο πόσο μελετά ο καθένας στην αρχή.
Χμμ, ωραία τα είπες, και συμφωνώ μαζί σου έτσι όπως τα λες. Εννοείται πως δεν εννοούσα να παίζει το κομμάτι με μεγάλη άνεση, να μην κοιτάει καν την ταστιέρα κλπ, απλά εννοούσα να μπορέσει ίσα ίσα να το βγάλει, και νομίζω πως αυτό είναι δυνατό σε μία μέρα. Από την άλλη όμως, αυτός ο γρήγορος και πρόχειρος τρόπος που αναφέρω δεν οδηγεί και πουθενά συνήθως...
Οπότε ναι, έχεις δίκιο τελικά όταν λες για 6 μήνες.
(looks like I got owned a bit here...

musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 142 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Dr. Gl. Luminous
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- User2350
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.