Gareth
Δραστήριο μέλος

ας μην κανουμε χριστουγεννα και σαββατοκυριακα και ολα τα αλλα οκ θα τα υποστουμεδεν μπορουμε και αλλιως..τελευταια χρονια
![]()
Σωστά, τελευταία χρονιά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστά, τελευταία χρονιά... Εντάξει, εάν δεν κάνατε πολλές μέρες κατάληψη, το πολύ να κάνετε μάθημα σε καμία σχολική γιορτή..αλλά μέχρι εκεί..είναι λίγο ακραίο να κάνετε μάθημα τα χριστούγεννα ή τα ΣΚ ...αλλά στην ελλάδα βρισκόμαστε..
οπότε...ξέρεις..
ξερω..πως δεν ξερω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δε θα τα βγαλετεfairygiiiiiiiiiiiiiirl η ύλη που πρέπει να βγάλουμε στην ιστορία
Πως θα τα βγάλουμε όλα αυτά![]()
![]()
View attachment 54736
View attachment 54737

Εκτός κι αν σας παραδίδει μάθημα 4-5 σελίδων την ημέρα.
(Πέρυσι εμείς ούτε καν τη μισή ύλη ολοκληρώσαμε

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε θα τα βγαλετε
(Πέρυσι εμείς ούτε καν τη μισή ύλη ολοκληρώσαμε)
Τι 4-5 εμάς η καθηγήτρια μας είπε για 7-10 σελίδες,μας έχουν βάλει στην μέση και μας βομβαρδίζουν.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

σας δινει απο τωρα την υλη για το τελος???![]()
Είναι η διδακτέα ύλη όχι η ύλη για τις εξετάσεις,και φέτος για την α' λυκείου έχουν μεγαλώσει την ύλη,και το θέμα είναι ότι τώρα πια μετράει και η α' στην εισαγωγή μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Είναι καθυστερημένοι όλοι τους στο υπουργείο.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι η διδακτέα ύλη όχι η ύλη για τις εξετάσεις,και φέτος για την α' λυκείου έχουν μεγαλώσει την ύλη,και το θέμα είναι ότι τώρα πια μετράει και η α' στην εισαγωγή μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Είναι καθυστερημένοι όλοι τους στο υπουργείο.
α ειναι το νεο συστημα που λενε...
δυστηχως και ευτυχως μου λεει μια καθηγητρια οτι εσεις θα δωσετε τρεις φορες αλλα θεωρητικα επειδη ειστε οι πρωτοι δεν θα ειναι τοσο δυσκολα..
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

α ειναι το νεο συστημα που λενε...
δυστηχως και ευτυχως μου λεει μια καθηγητρια οτι εσεις θα δωσετε τρεις φορες αλλα θεωρητικα επειδη ειστε οι πρωτοι δεν θα ειναι τοσο δυσκολα..
Μακάρι,αλλά δεν το βλέπω.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

1.Αν με ξαναπείς φαίρυ,πιπέρι. Χαρά,χάρηκα.fairygiiiiiiiiiiiiiirl η ύλη που πρέπει να βγάλουμε στην ιστορία
Πως θα τα βγάλουμε όλα αυτά![]()
![]()

Εγώ το φυτό αντί να κάτσω να διαβάσω Χημεία που μπήκα χθες μέσα και νόμιζα ότι είχα μπει σε λάθος αίθουσα κάθομαι και διαβάζω Ιστορία τους πολιτισμούς.
Είναι υπέεεεεεροχη. Α,έχω υπέροχη καθηγήτρια,την αγαπάω ειλικρινά.
Έχω βλάκα Μαθηματικό (ο ίδιος με κάνει Άλγ.και Γεωμ.)
Μας έβαλε πιθανότητες στην εισαγωγή εύκολα είναι μέχρι στιγμής.
Αρχαία,αχ Αρχαία. ΤΑ ΑΓΑΠΑΩ.

Φυσική,να φάει την σκόνη μου. "Να μας απαντήσει η κοπέλα χωμένη στο τετράδιο".

Στη Χημεία,χρειάζομαι σοβαρή βοήθεια για με βλέπω με 10 και δεν πάει.

Γυμναστική,μία χαρά. Είναι υπέροχη.
Α,και θα πάρω απαλλαγή Θρησκευτικά.
Εσύ μη μιλάς.Δε θα τα βγαλετε
(Πέρυσι εμείς ούτε καν τη μισή ύλη ολοκληρώσαμε)

Ε μα.Τι 4-5 εμάς η καθηγήτρια μας είπε για 7-10 σελίδες,μας έχουν βάλει στην μέση και μας βομβαρδίζουν.

Όχι βρε.σας δινει απο τωρα την υλη για το τελος???![]()
Η εγκύκλιος για την διδακτέα ύλη που στέλνουν στους καθηγητές είναι.
Είπα ήρεμα.Μακάρι,αλλά δεν το βλέπω.

Gate4
Επιφανές μέλος

Αίσχος

Καλά ρε πως τα έκανες έτσι;

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Με στυλό.Αίσχος
Καλά ρε πως τα έκανες έτσι;![]()

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

1)Πώς να σε λέω?1.Αν με ξαναπείς φαίρυ,πιπέρι. Χαρά,χάρηκα.
Εγώ το φυτό αντί να κάτσω να διαβάσω Χημεία που μπήκα χθες μέσα και νόμιζα ότι είχα μπει σε λάθος αίθουσα κάθομαι και διαβάζω Ιστορία τους πολιτισμούς.
Είναι υπέεεεεεροχη. Α,έχω υπέροχη καθηγήτρια,την αγαπάω ειλικρινά.
Έχω βλάκα Μαθηματικό (ο ίδιος με κάνει Άλγ.και Γεωμ.)
Μας έβαλε πιθανότητες στην εισαγωγή εύκολα είναι μέχρι στιγμής.
Αρχαία,αχ Αρχαία. ΤΑ ΑΓΑΠΑΩ.
Φυσική,να φάει την σκόνη μου. "Να μας απαντήσει η κοπέλα χωμένη στο τετράδιο".
Στη Χημεία,χρειάζομαι σοβαρή βοήθεια για με βλέπω με 10 και δεν πάει.
Γυμναστική,μία χαρά. Είναι υπέροχη.
Α,και θα πάρω απαλλαγή Θρησκευτικά.
2)και εμένα μ'αρέσει η ιστορία αλλά σκέφτομαι το μέλλον (τις εξετάσεις)
3)Εμείς μαθηματικά καλό καθηγητή έχουμε
4)Αρχαία δεν αντέχω μετάφραση και συντακτικό,όσο για την γραμματική τρώγεται
5)Φυσική θα τον σκοτώσω,λέει να μην περιμένουμε να κάνουμε ασκήσεις στο σχολείο,αλλά μόνοι μας στο σπίτι,μα είναι δυνατόν αν δεν έχουμε κάνει μια άσκηση στο σχολείο για να καταλάβουμε πώς θα κάνουμε τις ασκήσεις στο σπίτι;
6)Και χημεία καλή καθηγήτρια έχουμε και τα καταλαβαίνω
7)Γυμναστική,την πρώτη φορά πιάστηκα τις επόμενες οκ,όσο για τον καθηγητή πάει και αυτός για πνίξιμο

8 )Απαλλαγή δεν παίρνεις μόνο αν δηλώσεις άλλη θρησκεία;,η καθηγήτρια καλή είναι,και φέτος τα θρησκευτικά έχουν ένα ενδιαφέρον (σατανισμός μπουχαχαχαχα

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Έλα τα λυκειόπαιδα να προετοιμάζονται για σχολείο, ύπνο από νωρίς σιγά σιγά![]()
Ελα τελευταια χρονια

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.