Gareth
Δραστήριο μέλος

Όταν λέω βγαίναμε οφ τόπικ εννοώ πως εκεί που αρχίζαμε συζήτηση σχετική με το μάθημα καταλήγαμε μέσα σε λίγα λεπτά να λέμε του κόσμου τα άσχετα. Και περιττό να πω ότι τις περισσότερες φορές αντί για ΣΕΠ κάναμε γυμναστική![]()
Ακριβώς αυτό γίνονταν και σε μας......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Εκδρομη![]()
Λολ

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Λολ. Τι εκδρομή, εδώ δεν έχουμε δει σχολείο ακόμα
.
εμεις δεν καναμε απεργειες -_- μονο μια μερα...... Κι δεν ξερω παραξενο μου φανηκε και εμενα

~Melania~
Περιβόητο μέλος

εμεις δεν καναμε απεργειες -_- μονο μια μερα...... Κι δεν ξερω παραξενο μου φανηκε και εμενα![]()
Εμείς κάναμε μια ολόκληρη εβδομάδα κατάληψη, και την προηγούμενη είχαμε τις απεργίες των καθηγητών

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

μετα απο 15 μερες περιπου καναμε μαθημα σημερα και μπορω να πω οτι η μου κακοφανηκε η δεν ημουν προετιμασμενος![]()
Χαχαχαχα λογικό

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Dear,are you trolling us?Εκδρομη![]()

Εσάς δεν έχει ακουστεί για επ'αόριστον κατάληψη.Λολ. Τι εκδρομή, εδώ δεν έχουμε δει σχολείο ακόμα
.
Ούτε έχει ψηφιστεί παρουσία γονέων κάτι τέτοιο.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Εσάς δεν έχει ακουστεί για επ'αόριστον κατάληψη.
Ούτε έχει ψηφιστεί παρουσία γονέων κάτι τέτοιο.
Μπα, λογικά αύριο το μεσημέρι εμάς θα ανοίξει το σχολείο...
Dias
Επιφανές μέλος

Παλιό το κόλπο. Ανοίγουν το σχολείο Παρασκευή μεσημέρι, (σιγά μη χάσουν εκεί το σαββατοκύριακο) και Δευτέρα πρωί το ξανακλείνουν.Μπα, λογικά αύριο το μεσημέρι εμάς θα ανοίξει το σχολείο...

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Παλιό το κόλπο. Ανοίγουν το σχολείο Παρασκευή μεσημέρι, (σιγά μη χάσουν εκεί το σαββατοκύριακο) και Δευτέρα πρωί το ξανακλείνουν.
![]()
Για να δούμε, ό,τι ξέρεις ξέρω

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Έχω εκνευριστεί. Δε θα κάνω πάλι Γλώσσα.Μπα, λογικά αύριο το μεσημέρι εμάς θα ανοίξει το σχολείο...
Ε,φακ οφφ.

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Έχω εκνευριστεί. Δε θα κάνω πάλι Γλώσσα.
Ε,φακ οφφ.![]()
Έκθεση το λέμε γλυκιά μου

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχαχαχα λογικό. Πόσες ώρες κάνατε Γιάννη;
5

και σημερα 5 και την δευτερα 7

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Γυμνάσιο mood.Έκθεση το λέμε γλυκιά μου.

Πάλι καλά είχατε και αιτήματα.Δευτερη μερα καταληψης σημερα και ο λογος : δεν εχουμε σχολικα λεωφορεια. Στο λυκειο-γυμνασιο μας ερχονται παιδια απο 5 περιπου γειτονικα χωρια . Υπαρχει δυνατοτητα μερακινησης με αστικο μονο ομως στα 3/5 χωρια 1) το λεωφορειο ειναι σχεδον παντα γεματο οποτε δεν παιρνει ολα τα παιδια (εχει τυχει αυτο και σε εμενα πολλες φορες) 2) δε γινεται καθε μερα να ξοδευεις 1 ευρω για τη μετακινηση σου 3) γινεσαι σαν παστη σαρδελα και 4) οπως προανεφερα το αστικο δε καλυπτει ολες τις περιοχες....

Εμάς μας έχουν ξεσκίσει για αρχή και για απεργία,έχουμε γράψει αρχαία,αύριο θα γράψουμε στην εισαγωγή στους αρχαίους Έλληνες ιστοριογράφους, και την άλλη εβδομάδα διαγώνισμα φυσική σε όλο το 1ο κεφάλαιο δηλαδή το κεφάλαιο 1.1 μηχανική και ευθύγραμμη κίνηση,θα καταρεύσω
Σοβαρά τώρα,θέλετε να κάνω εγώ μάθημα;5![]()
και σημερα 5 και την δευτερα 7![]()
Τόσες μέρες,πηγαινοέρχομαι και καταλήγω να διαβάζω αγγλικά και να κοιτάω για Ιταλικά.
Τυχεροί που είστε.

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Οκ, εμείς παίρνουμε το λεωφορείο της "γραμμής", αλλά κάποια παιδιά μένουν σε χωριά που δεν πηγαίνει λεωφορείο "γραμμής", παρά μόνο σχολικό. Ε, εκείνα τα παιδιά εδώ και 4 ημέρες δεν έρχονται στο σχολείο...

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δημητράκη,είσαι πάρα πολύ τυχερός κάνεις Αρχαία. Εγώ μόνο Άλγεβρα,Φυσική και Χημεία είχα κάνει.
Σημείωση: Το σχολείο για μερικές μέρες τελούσε υπό κατάληψη.
Αναστασία,αν πεταχτείς να πεις για τα σύνολα θα ρίξω καντήλια.
Επίσης,υπάρχει κανένας που ο Θεολόγος του να τον έβαλε να μάθει τα βιβλία της Κ.Δ ή μόνο εγώ πληρώνω τα σπασμένα που δεν διάβαζα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.