Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Ο Τάσος97 έγραψε: #841 05-09-13 12:30 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ καίγομαι να μάθω πόσα τμήματα θα έχουμε από κατευθύνσεις. Είμαστε 147 άτομα και μόνο 3-4 από κάθε τμήμα θελουν θεωρητική. Όλοι οι υπόλοιποι θέλουν θετική/τεχνολογική Βέβαια, εμείς της θεωρητικής είμαστε σοβαρά παιδιά8) Το βλέπω, θα είμαι στο Β3 Θεωρητικής και Β5 Γενικής Click για ανάπτυξη... ναι παραδεχτειτε επιτελους οτι ειστε αχρηστοι σε ολα τα αλλα και πατε εκει στο μπλα μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:25 Ο jj! έγραψε: #842 05-09-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ναι παραδεχτειτε επιτελους οτι ειστε αχρηστοι σε ολα τα αλλα και πατε εκει στο μπλα μπλα Click για ανάπτυξη... I am not Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:27 Ο fockos έγραψε: #843 05-09-13 13:27 Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:14 Ο johnietraf: #844 05-09-13 14:14 Αρχισα σημερα φροντηστηριο 3ωρο και βαρεθηκα μπορω να πω λιγο χεχεχε τουλαχιστον ο χαβαλες μας σωζει ρε παιδια.... γτ αλλιως τραγουδας ανοιξε πετρααααααα υ.γ η ιστορια γαμαει σε ολες της ταξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:40 Η Ερινύς έγραψε: #845 05-09-13 14:40 Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #846 05-09-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Click για ανάπτυξη... ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:19 Η Emilouko έγραψε: #847 05-09-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Click για ανάπτυξη... Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:26 Ο Τάσος97 έγραψε: #848 05-09-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... εσεις γιατι εγω είχα μπει στο πνεύμα Λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #849 05-09-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler ΦΡΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ. Μετά τις 15/10 συζητάμε για ζεστό καφέ. Αυτό το μαγαζί έχει πλουτίσει ειλικρινά. Στο φούρνο έχει και τίποτα κρουασανάκια με σοκολάτα; Click για ανάπτυξη... εγω χειμωνα καλοκαιρι παίρνω ζεστο (πχ σημερα πηρα στο Large ποτηρι καπουτσινο ) ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΑΑ και το δικο σας coffee island εχει πλουτισει εμενα με το που με βλέπουν μέσα ξέρουν τι να μου φτιάξουν (καπουτσίνο μέτριο με σοκολάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Legs Νεοφερμένο μέλος Η Legs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:51 Η Legs έγραψε: #850 05-09-13 17:51 Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ καίγομαι να μάθω πόσα τμήματα θα έχουμε από κατευθύνσεις. Είμαστε 147 άτομα και μόνο 3-4 από κάθε τμήμα θελουν θεωρητική. Όλοι οι υπόλοιποι θέλουν θετική/τεχνολογική Βέβαια, εμείς της θεωρητικής είμαστε σοβαρά παιδιά8) Το βλέπω, θα είμαι στο Β3 Θεωρητικής και Β5 Γενικής Click για ανάπτυξη... ναι παραδεχτειτε επιτελους οτι ειστε αχρηστοι σε ολα τα αλλα και πατε εκει στο μπλα μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:25 Ο jj! έγραψε: #842 05-09-13 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ναι παραδεχτειτε επιτελους οτι ειστε αχρηστοι σε ολα τα αλλα και πατε εκει στο μπλα μπλα Click για ανάπτυξη... I am not Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:27 Ο fockos έγραψε: #843 05-09-13 13:27 Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:14 Ο johnietraf: #844 05-09-13 14:14 Αρχισα σημερα φροντηστηριο 3ωρο και βαρεθηκα μπορω να πω λιγο χεχεχε τουλαχιστον ο χαβαλες μας σωζει ρε παιδια.... γτ αλλιως τραγουδας ανοιξε πετρααααααα υ.γ η ιστορια γαμαει σε ολες της ταξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:40 Η Ερινύς έγραψε: #845 05-09-13 14:40 Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #846 05-09-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Click για ανάπτυξη... ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:19 Η Emilouko έγραψε: #847 05-09-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Click για ανάπτυξη... Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:26 Ο Τάσος97 έγραψε: #848 05-09-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... εσεις γιατι εγω είχα μπει στο πνεύμα Λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #849 05-09-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler ΦΡΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ. Μετά τις 15/10 συζητάμε για ζεστό καφέ. Αυτό το μαγαζί έχει πλουτίσει ειλικρινά. Στο φούρνο έχει και τίποτα κρουασανάκια με σοκολάτα; Click για ανάπτυξη... εγω χειμωνα καλοκαιρι παίρνω ζεστο (πχ σημερα πηρα στο Large ποτηρι καπουτσινο ) ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΑΑ και το δικο σας coffee island εχει πλουτισει εμενα με το που με βλέπουν μέσα ξέρουν τι να μου φτιάξουν (καπουτσίνο μέτριο με σοκολάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Legs Νεοφερμένο μέλος Η Legs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:51 Η Legs έγραψε: #850 05-09-13 17:51 Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ναι παραδεχτειτε επιτελους οτι ειστε αχρηστοι σε ολα τα αλλα και πατε εκει στο μπλα μπλα Click για ανάπτυξη... I am not Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:27 Ο fockos έγραψε: #843 05-09-13 13:27 Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:14 Ο johnietraf: #844 05-09-13 14:14 Αρχισα σημερα φροντηστηριο 3ωρο και βαρεθηκα μπορω να πω λιγο χεχεχε τουλαχιστον ο χαβαλες μας σωζει ρε παιδια.... γτ αλλιως τραγουδας ανοιξε πετρααααααα υ.γ η ιστορια γαμαει σε ολες της ταξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:40 Η Ερινύς έγραψε: #845 05-09-13 14:40 Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #846 05-09-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Click για ανάπτυξη... ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:19 Η Emilouko έγραψε: #847 05-09-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Click για ανάπτυξη... Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:26 Ο Τάσος97 έγραψε: #848 05-09-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... εσεις γιατι εγω είχα μπει στο πνεύμα Λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #849 05-09-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler ΦΡΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ. Μετά τις 15/10 συζητάμε για ζεστό καφέ. Αυτό το μαγαζί έχει πλουτίσει ειλικρινά. Στο φούρνο έχει και τίποτα κρουασανάκια με σοκολάτα; Click για ανάπτυξη... εγω χειμωνα καλοκαιρι παίρνω ζεστο (πχ σημερα πηρα στο Large ποτηρι καπουτσινο ) ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΑΑ και το δικο σας coffee island εχει πλουτισει εμενα με το που με βλέπουν μέσα ξέρουν τι να μου φτιάξουν (καπουτσίνο μέτριο με σοκολάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Legs Νεοφερμένο μέλος Η Legs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:51 Η Legs έγραψε: #850 05-09-13 17:51 Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:14 Ο johnietraf: #844 05-09-13 14:14 Αρχισα σημερα φροντηστηριο 3ωρο και βαρεθηκα μπορω να πω λιγο χεχεχε τουλαχιστον ο χαβαλες μας σωζει ρε παιδια.... γτ αλλιως τραγουδας ανοιξε πετρααααααα υ.γ η ιστορια γαμαει σε ολες της ταξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:40 Η Ερινύς έγραψε: #845 05-09-13 14:40 Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #846 05-09-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Click για ανάπτυξη... ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:19 Η Emilouko έγραψε: #847 05-09-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Click για ανάπτυξη... Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:26 Ο Τάσος97 έγραψε: #848 05-09-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... εσεις γιατι εγω είχα μπει στο πνεύμα Λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #849 05-09-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler ΦΡΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ. Μετά τις 15/10 συζητάμε για ζεστό καφέ. Αυτό το μαγαζί έχει πλουτίσει ειλικρινά. Στο φούρνο έχει και τίποτα κρουασανάκια με σοκολάτα; Click για ανάπτυξη... εγω χειμωνα καλοκαιρι παίρνω ζεστο (πχ σημερα πηρα στο Large ποτηρι καπουτσινο ) ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΑΑ και το δικο σας coffee island εχει πλουτισει εμενα με το που με βλέπουν μέσα ξέρουν τι να μου φτιάξουν (καπουτσίνο μέτριο με σοκολάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Legs Νεοφερμένο μέλος Η Legs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:51 Η Legs έγραψε: #850 05-09-13 17:51 Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχισα σημερα φροντηστηριο 3ωρο και βαρεθηκα μπορω να πω λιγο χεχεχε τουλαχιστον ο χαβαλες μας σωζει ρε παιδια.... γτ αλλιως τραγουδας ανοιξε πετρααααααα υ.γ η ιστορια γαμαει σε ολες της ταξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:40 Η Ερινύς έγραψε: #845 05-09-13 14:40 Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #846 05-09-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Click για ανάπτυξη... ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:19 Η Emilouko έγραψε: #847 05-09-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Click για ανάπτυξη... Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:26 Ο Τάσος97 έγραψε: #848 05-09-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... εσεις γιατι εγω είχα μπει στο πνεύμα Λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #849 05-09-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler ΦΡΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ. Μετά τις 15/10 συζητάμε για ζεστό καφέ. Αυτό το μαγαζί έχει πλουτίσει ειλικρινά. Στο φούρνο έχει και τίποτα κρουασανάκια με σοκολάτα; Click για ανάπτυξη... εγω χειμωνα καλοκαιρι παίρνω ζεστο (πχ σημερα πηρα στο Large ποτηρι καπουτσινο ) ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΑΑ και το δικο σας coffee island εχει πλουτισει εμενα με το που με βλέπουν μέσα ξέρουν τι να μου φτιάξουν (καπουτσίνο μέτριο με σοκολάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Legs Νεοφερμένο μέλος Η Legs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:51 Η Legs έγραψε: #850 05-09-13 17:51 Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:42 Ο Τάσος97 έγραψε: #846 05-09-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Click για ανάπτυξη... ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:19 Η Emilouko έγραψε: #847 05-09-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Click για ανάπτυξη... Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:26 Ο Τάσος97 έγραψε: #848 05-09-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... εσεις γιατι εγω είχα μπει στο πνεύμα Λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #849 05-09-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler ΦΡΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ. Μετά τις 15/10 συζητάμε για ζεστό καφέ. Αυτό το μαγαζί έχει πλουτίσει ειλικρινά. Στο φούρνο έχει και τίποτα κρουασανάκια με σοκολάτα; Click για ανάπτυξη... εγω χειμωνα καλοκαιρι παίρνω ζεστο (πχ σημερα πηρα στο Large ποτηρι καπουτσινο ) ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΑΑ και το δικο σας coffee island εχει πλουτισει εμενα με το που με βλέπουν μέσα ξέρουν τι να μου φτιάξουν (καπουτσίνο μέτριο με σοκολάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Legs Νεοφερμένο μέλος Η Legs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:51 Η Legs έγραψε: #850 05-09-13 17:51 Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Σ' αυτό το θέμα έπεφτε πάντα τόσο σπαμμάρισμα καμιά 10ρια μέρες πριν να βάλετε τα κεφάλια μέσα. Αλλά νταξ, άμα βλέπω εσάς τα νεούδια με πιάνει μια νοσταλγία, η Α' και η Β' Λυκείου εμένα ήταν οι καλύτερές μου τάξεις Click για ανάπτυξη... ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:19 Η Emilouko έγραψε: #847 05-09-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Click για ανάπτυξη... Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:26 Ο Τάσος97 έγραψε: #848 05-09-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... εσεις γιατι εγω είχα μπει στο πνεύμα Λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #849 05-09-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler ΦΡΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ. Μετά τις 15/10 συζητάμε για ζεστό καφέ. Αυτό το μαγαζί έχει πλουτίσει ειλικρινά. Στο φούρνο έχει και τίποτα κρουασανάκια με σοκολάτα; Click για ανάπτυξη... εγω χειμωνα καλοκαιρι παίρνω ζεστο (πχ σημερα πηρα στο Large ποτηρι καπουτσινο ) ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΑΑ και το δικο σας coffee island εχει πλουτισει εμενα με το που με βλέπουν μέσα ξέρουν τι να μου φτιάξουν (καπουτσίνο μέτριο με σοκολάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Legs Νεοφερμένο μέλος Η Legs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:51 Η Legs έγραψε: #850 05-09-13 17:51 Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Nα ανοίξουν να χωθείτε μέσα να ησυχάσουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ωωω μωρεεε να εισαι καλα ρεεεε η Β λυκειου θα ειναι ωραια η πρωτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ Click για ανάπτυξη... Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:26 Ο Τάσος97 έγραψε: #848 05-09-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... εσεις γιατι εγω είχα μπει στο πνεύμα Λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #849 05-09-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler ΦΡΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ. Μετά τις 15/10 συζητάμε για ζεστό καφέ. Αυτό το μαγαζί έχει πλουτίσει ειλικρινά. Στο φούρνο έχει και τίποτα κρουασανάκια με σοκολάτα; Click για ανάπτυξη... εγω χειμωνα καλοκαιρι παίρνω ζεστο (πχ σημερα πηρα στο Large ποτηρι καπουτσινο ) ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΑΑ και το δικο σας coffee island εχει πλουτισει εμενα με το που με βλέπουν μέσα ξέρουν τι να μου φτιάξουν (καπουτσίνο μέτριο με σοκολάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Legs Νεοφερμένο μέλος Η Legs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:51 Η Legs έγραψε: #850 05-09-13 17:51 Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... εσεις γιατι εγω είχα μπει στο πνεύμα Λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:45 Ο Τάσος97 έγραψε: #849 05-09-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler ΦΡΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ. Μετά τις 15/10 συζητάμε για ζεστό καφέ. Αυτό το μαγαζί έχει πλουτίσει ειλικρινά. Στο φούρνο έχει και τίποτα κρουασανάκια με σοκολάτα; Click για ανάπτυξη... εγω χειμωνα καλοκαιρι παίρνω ζεστο (πχ σημερα πηρα στο Large ποτηρι καπουτσινο ) ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΑΑ και το δικο σας coffee island εχει πλουτισει εμενα με το που με βλέπουν μέσα ξέρουν τι να μου φτιάξουν (καπουτσίνο μέτριο με σοκολάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Legs Νεοφερμένο μέλος Η Legs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:51 Η Legs έγραψε: #850 05-09-13 17:51 Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler ΦΡΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ. Μετά τις 15/10 συζητάμε για ζεστό καφέ. Αυτό το μαγαζί έχει πλουτίσει ειλικρινά. Στο φούρνο έχει και τίποτα κρουασανάκια με σοκολάτα; Click για ανάπτυξη... εγω χειμωνα καλοκαιρι παίρνω ζεστο (πχ σημερα πηρα στο Large ποτηρι καπουτσινο ) ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΑΑ και το δικο σας coffee island εχει πλουτισει εμενα με το που με βλέπουν μέσα ξέρουν τι να μου φτιάξουν (καπουτσίνο μέτριο με σοκολάτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Legs Νεοφερμένο μέλος Η Legs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:51 Η Legs έγραψε: #850 05-09-13 17:51 Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #851 05-09-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Legs: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... εσενα σε εκοψα της θετικης εισαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Fedde le Grand: #852 05-09-13 18:15 Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #853 05-09-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Άντε να αρχίσουν να κάνουμε και τίποτα άλλο γιατί έχω βαρεθεί τις διακοπές ( οι οποίες για μένα ξεκίνησαν από Απρίλη ) Click για ανάπτυξη... Εγω λίγο ακομα καλοκαιράκι (ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ) θα το εκτιμούσα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Fedde le Grand: #854 05-09-13 18:21 Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο johnietraf: #855 05-09-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Εγώ όχι άλλο. Φτάνει για μένα. Το μόνο που ζητώ είναι να μην έχει πολλές βροχές. Και να χιονίσει επιτέλους το Δεκέμβρη... Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρωινό ξύπνημα. Click για ανάπτυξη... χιονιι πολλα χρονια εχει να το στωσει εδω κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dragonborn Νεοφερμένο μέλος Ο Dragonborn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 Ο Dragonborn: #856 05-09-13 19:00 ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:40 Ο johnietraf: #857 05-09-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dragonborn: ^ Στην Αμερικη εχει χρονια να το στρωσει; Click για ανάπτυξη... nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:45 Η Emilouko έγραψε: #858 05-09-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: nai nai και γραφω εδω απλα μου αρεσει η αμερικη γτ να βαλω που μενω? Click για ανάπτυξη... χαχα καλά κάνεις ρε..Και γω στο φβ Honolulu έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:27 Η meetmeinmontauk: #859 05-09-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου Η Β' Λυκείου περνάει πολύ γρήγορα..Και η Α' καλή ήταν αλλά είχαμε ακόμα νοοτροπία γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:31 Η Emilouko έγραψε: #860 05-09-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: να δεις για ποτε θα 'σαι Γ' λυκειου και δεν θα το παρεις χαμπαρι Click για ανάπτυξη... Γ' θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.