Emilouko
Περιβόητο μέλος

Όχι ρε ωραία είναι..Ντάξει εμένα με μπερδεύει λίγο αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνω τι μαθαίνω.Και΄μένα η Νεότερη με αρέσει.
ΧΩΡΙΣ χρονολογίες.
Αν και για αυτή της κατεύθυνσης στην 3η δεν έχω ακούσει τα καλύτερα.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Η νεότερη ιστορία διδάσκεται στη Γ λυκείου, κανένας (προφανώς) δεν ασχολείται μαζί της, είναι και το βιβλίο τζι-τι-πι, οπότε είμαστε εντελώς άσχετοι με τη σύγχρονη ιστορία (ελληνική και παγκόσμια).Ας πούμε ότι προτιμώ τη Νεότερη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Απλά της θεωρητικής δίνουν βάση σε αυτή της κατεύθυνσης και οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρονται καν.Η νεότερη ιστορία διδάσκεται στη Γ λυκείου, κανένας (προφανώς) δεν ασχολείται μαζί της, είναι και το βιβλίο τζι-τι-πι, οπότε είμαστε εντελώς άσχετοι με τη σύγχρονη ιστορία (ελληνική και παγκόσμια).
![]()

olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος

sein1
Νεοφερμένο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!Well, Β' Λυκείου φέτος8)
Μεσαιωνική ιστορία, κατευθύνσεις, Αντιγόνη+τα ωραία της Γεωμετρίας. I'm going to love this class
(Ξέρω ότι θα συμφωνήσει μόνο ο Τάσος για την ιστορία. Οι υπόλοιποι πνιγείτε)

Μην ακούσω ξανά για το Βυζάντιο θα πιαστούμε στα χέριαΩραία η Αντιγόνη
Η ιστορία κάτι έλεγε..Αλλά με κουράζει το Βυζάντιο

*.* Μη με πορώνετε *.*Πλας οι σταυροφορίες.
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.![]()
~Melania~
Περιβόητο μέλος

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!Μεσαίωνας
![]()
![]()
Μην ακούσω ξανά για το Βυζάντιο θα πιαστούμε στα χέρια
*.* Μη με πορώνετε *.*
Ωχ ωχ

Μόνο εμένα μου αρέσει γενικά η Ιστορία σαν μάθημα; Ό,τι κι αν κάνουμε στο σχολείο, όποια περίοδο, γεγονότα κλπ. εμένα μου αρέσουν πολύ!

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

τι κατεύθυνση είπαμε θα πας;;;Ωχ ωχ.
Μόνο εμένα μου αρέσει γενικά η Ιστορία σαν μάθημα; Ό,τι κι αν κάνουμε στο σχολείο, όποια περίοδο, γεγονότα κλπ. εμένα μου αρέσουν πολύ!![]()

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Κλαιω τη μοίρα μου τις τελευταίες μέρες... Θα είμαι το μόνο κανονικό παιδι της θετικήςΘεωρητική.

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Κλαιω τη μοίρα μου τις τελευταίες μέρες... Θα είμαι το μόνο κανονικό παιδι της θετικής![]()
Τι εννοείς το μόνο κανονικό;

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

να ειναι άνθρωπος σοβαρός ξέρω γω σαν εμέναΤι εννοείς το μόνο κανονικό;![]()
~Melania~
Περιβόητο μέλος

να ειναι άνθρωπος σοβαρός ξέρω γω σαν εμένα
Χαχαχαχα, σε γενικά πλαίσια αυτό όμως δεν είναι κανόνας

Άντε καλή δύναμη

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

πω εγω κατευθυνση με ποιον θα μ@λ@κιζομαιΧαχαχαχα, σε γενικά πλαίσια αυτό όμως δεν είναι κανόνας.
Άντε καλή δύναμη.

μονο γενικης παιδειας θα μπορω να κάνω μαλακίες

κάπως πρέπει φέτος να κάνω κάποιον κανονικό άνθρωπο. Εδώ πέρσυ κατάφερα να κάνω ένα παιδί να μισεί τη μισή τάξη και το παιδί αυτό το γνώρισα στο σχολείο (έτυχε να κάτσουμε στο ίδιο τελευταίο θρανίο

~Melania~
Περιβόητο μέλος

πω εγω κατευθυνση με ποιον θα μ@λ@κιζομαι;;;;;;;
μονο γενικης παιδειας θα μπορω να κάνω μαλακίες
κάπως πρέπει φέτος να κάνω κάποιον κανονικό άνθρωπο. Εδώ πέρσυ κατάφερα να κάνω ένα παιδί να μισεί τη μισή τάξη και το παιδί αυτό το γνώρισα στο σχολείο (έτυχε να κάτσουμε στο ίδιο τελευταίο θρανίο) βέβαια σορρυ κιόλας αλλά η μισή τάξη ήταν για τα μπάζα
![]()
Μα είσαι τόσο καλόοοοος ^_^'.
Γιατί βρε Τάσο τους σνομπάρεις τους άλλους;

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

γιατί κατά κύριο λόγο ήταν:Μα είσαι τόσο καλόοοοος ^_^'.
Γιατί βρε Τάσο τους σνομπάρεις τους άλλους;Και που ξέρεις ποιους θα έχεις κατεύθυνση; Αφού θα αλλάξουν τα τμήματα!
- Φυτά
- Κάναν τα πάντα για να σε μειώσουν
- Όταν δεν κατάφερναν το (2) στο παίζαν φίλοι
- Συμπεριφέρονταν λες και πηγαίναν 1η Γυμνασίου
- IQ -oo

Με μεγάλη εξαίρεση ΕΜΕΝΑ
~Melania~
Περιβόητο μέλος

γιατί κατά κύριο λόγο ήταν:
Ξέρω ποιους θα έχω κατεύθυνση
- Φυτά
- Κάναν τα πάντα για να σε μειώσουν
- Όταν δεν κατάφερναν το (2) στο παίζαν φίλοι
- Συμπεριφέρονταν λες και πηγαίναν 1η Γυμνασίου
- IQ -oo
5 άτομα από την τάξη μου (Β1), 5 άτομα από το Β2 άντε άλλα 5-6 από τα υπόλοιπα 3 τμήματα
γενικά στο σχολείο μας έχουν την τιμητική τους οι Θετικοί γιατί έχουν τα 5 στοιχεία της επιτυχίας που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Με μεγάλη εξαίρεση ΕΜΕΝΑ
Χαχαχαχα,τώρα κατάλαβα

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

με το που διάβασα αυτό νόμιζα θα συμπλήρωνες: «Καλό κουράγιο που θα σε έχουν στο Β1 Θετ.» αλλά πάλι καλά δεν το γραψεςΧαχαχαχα,τώρα κατάλαβα. Δεν ξέρω και τι να σου ευχηθώ
. Βασικά όχι σε εσένα, στους άλλους θα έπρεπε να ευχηθώ κάτι, κι αυτό θα ήταν να ωριμάσουν, αλλά μου είναι κάπως δύσκολο
.

τώρα πάω να γυμναστώ αντίο Μελανάκι

-peace
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Πίσω στα κελιά ...
aka φυλακισμένοι του λυκείου

Οκ, τολμώ να πω ότι μου θυμίζει την καθημερινότητα μας στο σχολείο =>>>
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Το βλέπω, θα είμαι στο Β3 Θεωρητικής και Β5 Γενικής

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.