Gate4
Επιφανές μέλος
Αυτήν την ερώτηση δεν τη βαριούνται ποτέ οι γονείς.. το πιστεύωNo more "back to school" για μένα..!!! Ούτε και η κλασσική ερώτηση της μαμάκας μου "πως πήγε η πρώτη σου μέρα στο σχολείο???" ακόμη και όταν πήγα Γ λυκείου και ας είχα στο ιστορικό μου άλλες 13 πρώτες μέρες στο σχολείο..!!
Θα πάω όμως τα ανιψάκια μου στο σχολείο τους, έτσι για να θυμηθούμε την Β και Γ Δημοτικού...!!
Καλή αρχή σε όλους και καλή επιτυχία σε όσους ετοιμάζονται για εξετάσεις..!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Όχι..ποτέ..!!! Και τώρα θα ξεκινήσει άλλο ποιηματάκι.."πώς πήγε η πρώτη μέρα στη σχολή?"Αυτήν την ερώτηση δεν τη βαριούνται ποτέ οι γονείς.. το πιστεύω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή σχολική χρονιά λοιπόν σε όλους όσους θα αντικρίσουν και πάλι τα άβολα καρεκλάκια της σχολικής αίθουσας!
Και φυσικά μέσα από την ψυχή μου καλή επιτυχία σε όσους θα δώσουν πανελλήνιες!! Βάλτε στόχους παιδιά-πραγματοποιήστε και εσείς το όνειρό σας!!
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Άντε καλή αρχή να έχουμε και μεις Γιωργάκη μου..!Συμφωνώ μαζί σου Άντζυ!Τέλος και για μένα το σχολείο από φέτος...τώρα πανεπιστήμιο!
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΒΟΛΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!! ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!!
Gate4
Επιφανές μέλος
Μα ναι αυτή η ερώτηση κολλάει ΠΑΝΤΟΥ!Όχι..ποτέ..!!! Και τώρα θα ξεκινήσει άλλο ποιηματάκι.."πώς πήγε η πρώτη μέρα στη σχολή?"
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Αγιασμος μηπως παιζει στο πανεπιστημιο?Τον εχω για γουρι.με πιανει μια γλυκια νοσταλγια που δεν θα ξαναπαω στο σχολειο παντα η μερα του αγιασμου ηταν γεματη γελια και ταυτοχρονα αγωνια να ξαναδουμε συμμαθητες(οταν ημασταν σε μικροτερες ταξεις που δεν βρισκομασταν ολο το καλοκαιρι).. και η ανυπομωνυσια να γνωριζουμε βαρεμενους καθηγητες για να εχουμε ολη τη χρονια να γελαμε μολις μπαιναμε μεσα μετα τον αγιασμο τρεχαμε για να πιασουμε το πισω θρανειο(ακομα και στη Γ Λυκειου ).. τοσο ωραιες αναμνησεις! και τωρα ανοιγει καινουριο κεφαλαιο στη ζωη! αυτο του ΦΟΙΤΗΤΗ!!!!!!!
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
χμμμ δεν ξερω να σου πω! ισως χαχαΑγιασμος μηπως παιζει στο πανεπιστημιο?Τον εχω για γουρι.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Θέλεις 40.000-50.000 μαθητές να τους βρέχει ο παπάς με το βασιλικό;Αγιασμος μηπως παιζει στο πανεπιστημιο?Τον εχω για γουρι.
Θα βαρεθεί τη ζωή του
cha0s
Περιβόητο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
You must me crazy my friendΤι τυχεροί που είστε που θα πάτε σχολείο... Χωρίς πλάκα, σας ζηλεύω !
Εγω παλι σε μια εβδομαδα τετοια ωρα παλι καλα θα διαβαζω ξενογλωσσα
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
τριτη τριτη!καλη σχολικη χρονιαααα6 μερες;;Ρε παιδια τη Δευτερα δεν ανοιγουν;;;
Πωπω...αυτες οι διακοπες δε θελω με τιποτα να τελιωσουν...
Καλη σχολικη χρονια να εχουμε
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
εγγραφες?αυτοματα δεν γινεται?Πολύ γρήγορα πέρασε το Καλοκαίρι. Για εγγραφές στα Λύκεια παιδιά πάμε αυτές τις μέρες, πριν ανοίξουν τα σχολεία;
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
1η φορα το ακουω αυτοΌχι. Από όσα ξέρω πρέπει να πάει ο κηδεμόνας και να κάνει απλώς εγγραφή(βάζοντας υπογραφή και δίνοντας λεφτά στο σύλλογο).
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό που είπα. Ας ακούσουμε και άλλη γνώμη.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Anyone help please?
Είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό που είπα. Ας ακούσουμε και άλλη γνώμη.
Έτσι είναι πάει βάζει μια τζίφρα, σκάει και 20 ευρώ και φεύγει.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Καλό θα είναι, όμως, να πάει ο γονιος στο λύκειο και να πληρώσει τη συνδρομή του στο σύλλογο γονέων, καθώς και για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου (απουσίες, πιθανές εκδηλώσεις, κλπ).
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Άντε επιτέλους, γιατί κι εγώ βαρέθηκα. Βέβαια στα διαγωνίσματα τριμήνου που θα έρθουν θα αναπολώ το καλοκαίρι, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΗ. :-)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.