Tilemaxos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

iri_22
Νεοφερμένο μέλος

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω πήγα χθες στον αγιασμό. Ήταν πολύ διαφορετικά τώρα που δεν ήμουν μαθήτρια! Και πέρασα μια χαρά γιατί ήμασταν σχεδον όλοι οι συμμαθητές εκεί και είδα και κάποιον καθηγητή μου που εκτιμώ ιδιαίτερα. Θα μου λείψει το σχολειο...![]()
Συνηθίζεται να πηγαίνετε στον αγιασμό και αφού τελειώσετε;

Εδώ όχι πάντως!
Σήμερα κάναμε 3 ώρες και ομιλία για τη γενοκτονία των Ποντίων...
Τη Δευτέρα έχουμε 4ωρο...Αντίθετα, το άλλο λύκειο έχει 7ωρο!!!

tasoula
Νεοφερμένο μέλος

ναι ρε αμαν!!!...Τι θα γινει ετσι??πωπω και δεν την παλευω με αυτη τη ζεστη!!Θελω και εγω 4ωροοοο!!!Συνηθίζεται να πηγαίνετε στον αγιασμό και αφού τελειώσετε;
Εδώ όχι πάντως!
Σήμερα κάναμε 3 ώρες και ομιλία για τη γενοκτονία των Ποντίων...
Τη Δευτέρα έχουμε 4ωρο...Αντίθετα, το άλλο λύκειο έχει 7ωρο!!!![]()

SWEET HEART
Νεοφερμένο μέλος

-Αρχαια γενικης
-Βιολογια
-Αρχαια κατευθυνσης
-Αγγλικα
-Νεοελληνικη Λογοτεχνια
Αντε να δουμε.....καλη αρχη!!!

Cosdel
Νεοφερμένο μέλος

Πεστα και εγω τωρα αρχισα να συμπαθω το σχολειο.Εγω πήγα χθες στον αγιασμό. Ήταν πολύ διαφορετικά τώρα που δεν ήμουν μαθήτρια! Και πέρασα μια χαρά γιατί ήμασταν σχεδον όλοι οι συμμαθητές εκεί και είδα και κάποιον καθηγητή μου που εκτιμώ ιδιαίτερα. Θα μου λείψει το σχολειο...![]()

Chrissaflou
Νεοφερμένο μέλος

ΗΔΟΝΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΔΟΝΗ!!!!

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι ρε αμαν!!!...Τι θα γινει ετσι??πωπω και δεν την παλευω με αυτη τη ζεστη!!Θελω και εγω 4ωροοοο!!!![]()
Χαχαχα!! Δεύτερο Λύκειο,ε;;; Τι να κάνουμε!!! Πήγατε σε λάθος λύκειο!!!

Δευτέρα έχω:
Κείμενα
Κοινωνιολογία
Μαθ.Γεν
+Κατεύθυνση (ΑΕΠΠ)

Αληθεια, ποσοι απο σας τους αποφοιτους πηγατε στον αγιασμο του σχολειου σας;
Εγω παντως δεν περασα ουτε απ' εξω!![]()
Εγω πηγα!!!!! Σχεδον ολοι οι περσινοι πηγαμε και εγινε χαμοοοοοος

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω πηγα!!!!! Σχεδον ολοι οι περσινοι πηγαμε και εγινε χαμοοοοοοςΕιχαμε φτιαξει δικια μας σειρα στον αγιασμο
και οταν ειπε ο λυκειαρχης να ανεβουμε στις ταξεις κοροϊδευαμε και λεγαμε "σιγουραααααααα" και μετα πηγαιναμε εξω απο τις ταξεις και δουλευαμε τους καθηγητες
![]()
Να γιατι πηγαμε κι εμεις στον αγιασμο

Agnes
Νεοφερμένο μέλος

prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

+1Aυτο το πρωινο ξυπνημα δεν προκειται να το συνηθισω ποτε..... Αντε 8 μηνες ακομα!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω πηγα!!!!! Σχεδον ολοι οι περσινοι πηγαμε και εγινε χαμοοοοοοςΕιχαμε φτιαξει δικια μας σειρα στον αγιασμο
και οταν ειπε ο λυκειαρχης να ανεβουμε στις ταξεις κοροϊδευαμε και λεγαμε "σιγουραααααααα" και μετα πηγαιναμε εξω απο τις ταξεις και δουλευαμε τους καθηγητες
![]()

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

7...6...5...4...3....2...1.....welcome back αστεια ,γελια,καθηγητες,τεστ ,διαβασματα,αποβολες ,βαθμοι και ολα εκεινα που μας κανουν να γελαμε (ή να γελαμε..

εσεις τι σκεφτεστε να κανετε φετος για να κανετε αυτη τη σχολικη χρονια αξεχαστη??τι σας ελειψε απο το σχολειο το καλοκαιρι???τι ταξη θα πατε ?αγαπημενα μαθηματα ?φαρσες,αστεια ..μπορειτε να πειτε καθε αξεχαστη στιγμη που θα ΘΕΛΑΤΕ να γινει και ΦΕΤΟΣ..!!!!
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spystou
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

πια δεν μπορείτε να ακούτε αυτό το τραγούδι
αλλά αυτό
σε όλα αυτά υπάρχει και ένα καλό

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.