Σε πληροφορώ ότι για να γράψεις κάτι στην Βικιπαιδεία χρειάζονται αξιόπιστες παραπομπές.
Αν δεν δέχεσαι κάτι να μας το πεις με αξιόπιστες παραπομπές. Αλλιώς θα είναι προσωπική σου γνώμη
Λαθος μου τοτε για την Βικιπαιδεια.......... Αγνοια μου.........
Οι θεσεις μου ειναι ξεκαθαρες, εχω δωσει και αξιοπιστες παραπομπες αρκετες σελιδες πριν αλλα φαινεται οτι καποιοι ειναι εντελως μηδενιστες και οι παρωπιδες ειναι ενα αξεσουαρ που φοριεται πολυ τελευταια (αν με πιανεις.....)
Αρκει να διαβασεις τους αρχαιους ιστορικους.........
Κοινο μυστικο ειναι πια ειναι αληθεια...... Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας......... Απλα καποιοι θελουν να κανουν εντυπωση εδω μεσα λεγοντας βλακειες για τοσο σοβαρα (κατα την ταπεινη μου αποψη) θεματα........ Τους κατανοω ομως....... Every publicity is good publicity..... (ή καπως ετσι.....)
Και στο κατω κατω δωστε μου εσεις στοιχεια επιστημονικα και ιστορικα τεκμηριομενα (απο σοβαρες πηγες, οχι απο καθε κακομοιρη σκοπιανο ιστορικο) γιατι τα Σκοπια ΠΡΕΠΕΙ να ονομαζονται Μακεδονια και γιατι ηταν ο Μεγας Αλεξανδρος σφαγεας και εγω θα βγω και θα παραδεχτω οτι λεω μ@#$%^ς και κανω προπαγανδα χωρις να γνωριζω στοιχεια..........
Δεν εχω κομπλεξ βλεπεις ουτε ειμαι φασιστας εθνικιστης........
Ενας νεος ειμαι που δεν καταλαβαινω γιατι γινεται ολο αυτο και τι συμφεροντα εξυπηρετει..... Και δεν καταλαβαινω και την αρνηση μερικων στην μη αποδοχη της αληθειας.........
Και ξαναλεω οτι ασπαζομαι την ιδεολογια των αριστερων στα περισσοτερα θεματα.......
-----------------------------------------
Σορρυ ηθελα να κανω παραθεση ολο σου το ποστ.........