Το είπα, μιλάω γενικά, γιατί τα παραδείγματα δεν τα θεωρώ σοβαρό τρόπο έκφρασης. Παρ'ολα αυτά, μπορείς πάντα να μου πεις τι δεν κατάλαβες από τα πρόσφατα μηνύματά μου και εννοείται οτι θα εξηγήσω με την προυπόθεση να εχεις καλή πίστη, όπως δείχνεις. Γι'αυτό βεβαια και δεν είμαι πολύ πρόθυμος να απαντήσω στον Kristal που πολλές φορές παρατηρώ έναν προκατειλλημένο αρνητισμό που έχει ειδικά απέναντί μου. Έχω αποδείξει οτι ξεχνάω πάντα τις προηγούμενες διαφωνίες και είμαι πρόθυμος να συζητήσω με όλους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα με την piou, που ομολογουμένως έχω καιρό να τη δώ, μάλλον λόγω εξετάσεων. Όταν όμως η άλλη πλευρά συντηρεί τον αρνητισμό αυτό εγώ δε μπορώ να κάνω και πολλά. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά πως ο Kristal άρχισε ξαφνικά να μου απαντάει με τέτοιο ύφος, ενώ είμαστε συμφορουμίτες εδώ και μήνες και έχω πει πολύ πιο ακραία, ομολογουμένως, πράγματα από αυτά τα τελευταία που είπα σ'αυτό εδώ το τόπικ. Αν έχει κάτι μαζί μου δικαίωμά του, αλλά αν θέλει να συνδιαλεχθεί μαζί μου τότε να κάνει μια υποχώρηση και να ξεχάσει απλά οτι διαφωνήσαμε έντονα σε ορισμένα θέματα. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε διάλογο. Ο διάλογος αντιπολίτευσης-συμπολίτευσης δεν έχει κανένα νόημα νομίζω όταν συζητάμε χωρις να εξυπηρετούμε δεδομένα συμφέροντα, όπως οι φίλοι μας οι πολιτικοί. Αρνούμαι να κάνω σοβαρό διάλογο όταν ξαφνικά ορισμένα άτομα που δεν μου απήυθηναν το λόγο ποτέ, αρχίζουν να απαντάνε για να απαντήσουν. Δε δέχομαι φαινόμενα αντιδραστικού διαλόγου, στον οποίο φυσικά δεν θα συμμετέχω με σοβαρότητα.