!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Το τελευταίο που λές <Ελπίζουμε όλοι να βρεθεί> κτλ ποιος το λέει, εσύ? Δεν το κατάλαβαΝέα στο θέμα που αποδεικνύουν πως η σκληρότητα τελικά, όταν έχεις ντουβάρια απέναντι και δεν υπάρχει ηπιότερη λύση αποδίδει. Πριν λίγο ο ίδιος ο, άλλοτε αδιάλλακτος και ακραίος, Gruevski, δήλωσε πως όταν συνέλθουν από το σοκ, όπως χαρακτηριστικά είπε, θα πάρουν αποφάσεις αν και ο Μπους συνεχίζει να τους υποστηρίζει ακόμη πιο ανοιχτά. Ελπίζουμε όλοι να βρεθεί μία άμεση λύση με τα χαρακτηριστικά που έχουμε διατυπώσει πολλές φορές ακόμη κι αν χρειαστεί, ελπίζουμε πως όχι, να φτάσει η Ελλάδα ακόμη και σε άμεσο εκβιασμό οτι θα εμποδίσει την ευρωατλαντική πορείας της ΦΥΡΟΜ και πάλι, αν δεν προβεί σε διάλογο για τη λύση του προβλήματος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Μπορούμε να θεωρηθούμε ίδοι με USA ;
Πιστευώ βέβαια πως είμαστε κλάσεις ανώτερες αλλά δεν νομίζω ποτέ να το παραδεχτούν.
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλα ρε Βάλια.
Μπορούμε να θεωρηθούμε ίδοι με USA ;
Πιστευώ βέβαια πως είμαστε κλάσεις ανώτερες αλλά δεν νομίζω ποτέ να το παραδεχτούν.
Σε τι ακριβώς είναι η Ελλάδα κλάσεις ανώτερη από τις ΗΠΑ;
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε τίποτα. Απλά εγώ μεγάλωσα ξέροντας ότι όλες οι χώρες έχουν τα ίδια δικαιώματα και μπορούν να έχουν την απόψή τους και να μετράει όσο και των άλλων...Εγώ αυτό ξέρω αυτό πιστεύω αυτό θεωρώ σωστόΣε τι ακριβώς είναι η Ελλάδα κλάσεις ανώτερη από τις ΗΠΑ;
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Συνεχίζεις να δηλώνεις Έλληνας ;Σε τι ακριβώς είναι η Ελλάδα κλάσεις ανώτερη από τις ΗΠΑ;
Η Ελλάδα ακτινοβόλησε , ακτινοβολεί και θα συνεχίσει να ακτινοβολή μέχρι να υπάρχει . Toυς έχουμε επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό , αυτό μου αρκεί.
Ίσως έχετε διαφορετικές απόψεις.
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ποιους τομείς ακτινοβολεί η σημερινή Ελλάδα και σε ποιους έχει επηρεάσει τις ΗΠΑ; Εγώ άλλους βλέπω να έχουν επηρεαστεί από τις ΗΠΑ και να ακολουθούν κατά γράμμα ότι γίνεται εκεί.Συνεχίζεις να δηλώνεις Έλληνας ;
Η Ελλάδα ακτινοβόλησε , ακτινοβολεί και θα συνεχίσει να ακτινοβολή μέχρι να υπάρχει . Toυς έχουμε επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό , αυτό μου αρκεί.
Ίσως έχετε διαφορετικές απόψεις.
Mε τη Βάλια δε διαφωνώ. Πιστεύω πως έχει απόλυτο δίκιο όσον αφορά την ισότητα των χωρών. Τα δικά σου λόγια έβαλα σε παράθεση.
miv
Επιφανές μέλος
Αυτό πάνω στο οποίο χτίστηκε η Ευρώπη, η Αμερική, η Δύση, ο κόσμος είναι βασικά η Αρχαία Ελλάς. Για το λόγο αυτό θεωρώ οτι εμείς έχουμε χρέος περισσότερο να τιμούμε στην πράξη τους φωτοδότες πρόγονούς μας και όχι τόσο οι ξένοι τους Έλληνες. Ίσως όταν σεβαστούμε εμείς την ταυτότητά μας, τον πολιτισμό μας τον αρχαίο που έδωσε φώτα σε όλους όσους σήμερα το παίζουν υπερδυνάμεις να πρέπει να έχουμε την απαίτηση από τους ξένους να σεβαστούν αυτούς που τους ανέβασαν στάδια πάνω από τα ζώα και δυστυχώς ήταν οι Αρχαίοι και όχι οι Νέοι Έλληνες. Ίδια ράτσα είναι βέβαια, αλλά εμείς σήμερα περνάμε μια πολιτισμική κρίση που σημαίνει βασικά οτι δεν έχουμε και πολλά δικαιώματα πάνω στον πολιτισμο που δημιούργησαν οι πρόγονοί μας. Τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουμε να τους τιμούμε στην πράξη.
Για δικαιώματα λαών βέβαια δεν τίθεται θέμα. Εννοείται οτι η ισότητα των λαών είναι κεκτημένο δικαίωμα εδώ και χρόνια. Απλώς οι λαοί με Ιστορία μπορούν επίσης να νιώθουν περηφάνια. Αυτό δεν είναι βέβαια λόγος για να ισχυρίζονται κάποιοι οτι αυτοί οι λαοί είναι ανώτεροι από άλλους.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
τι είμαστε δλδ απόγονοι των ινδιάνων?
Καταρχάς μόνο άμα σκεφτείς ότι η γλώσσα μας έχει τις ίδιες ρίζες...έλεος δηλαδή
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύεις οτι είσαι απόγονος του Περικλή?Κοίτα δεν με πείραξαν τόσο οι απόψεις του όσο το ότι ήθελα να μου τις επιβάλει. Ακούς εκεί ΤΥΧΑΙΑ είμαστε εδώ
τι είμαστε δλδ απόγονοι των ινδιάνων?
Καταρχάς μόνο άμα σκεφτείς ότι η γλώσσα μας έχει τις ίδιες ρίζες...έλεος δηλαδή
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.