Αν ηταν αυτο Μεγας μαλακας τοτε ο τζεγκ χις χαν που ηταν βαρβαρος και ηθελε μονο να κατακτησει εδαφη τι ητανε? και να σου πω κατι? οσο και να προσπαθεις εσυ και καποιοι μηδενιστες σαν και εσενα να χαλασεις την εικονα που εχω εγω και καποιοι αλλοι για τον Μεγα Αλεξανδρο δεν καταφερνεται τιποτα σε εμας, καταφερνεται μονο σε κατι αδιαβαστους μαλακες που σας θεωρουν σοφους και σας ακουνε. νομιζετε καποιοι οτι ειστε αριστεροι και αναρχικοι. αρχιδια αριστεροι ειστε. δεν εχετε ιδεα τι σημαινει αναρχεια και τι σημαινει το να ειναι καποιος αριστερος. για χαρη της γαμημενης ειρηνης ξεπουλατε τα παντα. και το λεω δεν γουσταρω να ερχεται ο Γρουεφσκι και τα παπαρια οι υποστηρικτες του και να μου πουλανε τρελλα οτι ειναι Μακεδονες και να νομιζουν οτι εγω τους φοβαμαι ή οτι τους σεβομαι. κανενας σεβασμος στον εχθρο κανενα ελεος δεν ειχα προβλημα να σφαξω κοσμο αρκει να ξερουν να μην τα βαζουν με τους Ελληνες. πειτε μαλακα πειτε με τρελο αλλα σας βαρεθηκα. 10 σελιδες τωρα εχετε κολησει στο οτι ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν φονιας. ναι ρε ηταν φονιας γιατι αν δεν ηταν σημερα δεν θα υπηρχες και εσυ αντι να τον σεβαστεις και να τον θαυμασεις τον ισοπεδωνεις και τον μισεις. μπορει να μην γουσταρεις την σημερινη κατασταση στην Ελλαδα κανενας απο εμας δεν την γουσταρει γιατι εχουμε ανικανους και μαλακες να την κυβερνανε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να καιμε την σημαια ή να αδιαφορουμε για την ιστορια και τον πολιτισμο των προγονων μας. αν ζουσε σημερα ο Αλεξανδρος θα ντρεποτανε για εμας και τους απογονους του για αυτος εκανε τα παντα για εμας και εμεις τον βριζουμε και τον περιφρονουμε ή τον δινουμε σε νοητικα και πολιτισμικα κατωτερους λαους(ετσι για να δειτε την αποψη μου για τους γυφτοσκοπιανους). μπορει εσενα να μην σε νοιαζει η του μαλακα του nionioumeg να του εφευγε ενα βαρος αν μαθαινε οτι ο Μεγας Αλεξανδρος δεν ηταν Ελληνας αλλα κατι ατομα σαν και εσας νομιζουν οτι αυτο που κανουν ειναι αντιδραση μη χεσω στο συστημα και στα φασιστακια τα οποια ασχολουνται με αυτα τα θεματα. παρτε τα βανς σας και παντε να πιειτε καπουτσινο σε κανα γκλαμουρ μαζαζι και αφηστε εμας να περιμενουμε απο ολες τις πλευρες βαρβαρους ετοιμους να μας κατασπαραξουν. σημερα η Μακεδονια αυριο η Θρακη μεθαυριο το Αιγαιο και μετα ο κωλος σας. μονο που οταν φτασουν στον κωλο σας θα σηκωθειτε να τον υπερασπιστητε. περιμενω απο την διαχειριση του site καμια εβδομαδα ban γιατι εβρισα καποια μελη του φορουμ...
και γω ανετα μπορω να πω οτι εισαι ενας εκπροσωπος του ΛΑΟΣ, της Χρυσης Αυγης, των νεοναζι και δεν ξερω γω τι.
1)αριστερος δεν σημαινει και αναρχικος. Καπου το χανεις. χαχαχ. Μπορει καποιος να ειναι αριστερος χωρις απαραιτητα να ειναι αναρχικος. Και συνηθως οι αναρχικοι αποποιουνται τους διαχωρισμους και τις ταμπελες. Προσωπικα στηριζω την αναρχια, ενω ξερω οτι δεν ειμαι αναρχικος (ακομη). Θελω να λεγομαι αντεξουσιαστης αλλα οχι αναρχικος, ειναι κατι πολυ υψιστο και ιδανικο, και νομιζω δεν ζω ακομη σαν αναρχικος. Ωστοσο υποστηριζω την αναρχια.
2) Στο δευτερο ποστ μιλησα για τον Μεγα Αλεξανδρο. Οχι για την αναρχια. Λοιπον, ηταν φονιας και γ*μω τους φονιαδες σας. Π*παρια σκλαβωμενος θα μουν αν δεν ηταν αυτος. Ο,τι ηταν ο χιτλερ (φονιας) ήταν και ο Μεγας Μαλακας. Ενταξει δεν ειχαν ιδιες ιδεολογιες, αλλα κατ ουσιαν κατακτητες ηθελαν να γινουν και οι δυο τους.
3)Λες ο,τι σου κατεβει, μου αρεσει που λες "αν ζουσε ο Μ. Αλεξανδρος.."..ρε αμα ζουσε ο Πλατωνας ξες τι θα σας ειχε κανει??
4) Προσεχε πως χαρακτηριζεις ("γυφτοσκοπιανους"). Σε πληροφορω οτι καμια μα καμια σχεση δεν εχει ο λαος με τους μαλακες που τους κυβερνανε.
5) Απο τον τροπο που μιλας κρινω οτι εσυ συχναζεις σε τετοια μερη. Να υποθεσω εισαι και απο κεινους που κρινουν τον αλλον απο το αν ειναι μαυρος ? ή αν εχει mercedes??
6) Ο πολεμος δεν προκειται να γινει ποτε...Ξεχασε το. Οσο υπαρχουμε εμεις οι αντεξουσιαστες, ο πολεμος θα γινει στο εσωτερικο. Βλεπε δεκεμβριανα, που σας καιγαμε τις πολυεθνικες και τις τραπεζες και κλαιγατε...
7)
"Οταν ο Παπαδοπουλος ειπε "θα παταξομεν την αναρχια, αποφασισα να γινω Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΠΟΤΕ"
Νικολας Ασιμος.
Δε γουσταρω να σεβομαι εναν μαλακα που πηγε και εσφαξε ολη την Ασια...Αν τοσο τον γουσταρετε, ονομαστε τον Μεγα, παλιοφασιστακια...εγω συνενοχος στο εγκλημα δε γινομαι