Δεν έχουν καμία σχετικότητα με το θέμα αυτά που λες, σορρυ, αμφιβάλλω αν εχεις ποτε παει στην υπερπροχωρημενη Γαλλια ή την τεχνοκρατικη Γερμανια για να τα λες αυτα, εχω ολη την καλή διάθεση να πολεμησω μεχρις εσχάτων καθε ομοφοβικό και ρατσιστή παπάρα βρω μπροστά μου, αλλά όχι και ν'ανεχτώ τη χολή που βγάζεις.
έχω πάει γερμανία και ξέρω οτι τον κόσμο δεν τον νοιάζει τι κάνουνε οι άλλοι στις ζώες τους και τα κρεββάτια τους (εκτός να πρόκειται για παιδιά)
επίσης, ξέρω οτι έχουνε το δία βίου σύμφωνο συμβίωσης που είναι σαν γάμος με χωρίς - ακόμα - γονεικά δικαιώματα.
ξέρω επίσης για την γερμανία οτι υπάρχουεν και λίγοι ομοφοβικοί , ε εντάξει παντού θα υπάρχουνε, αλλά ειναι εξαίρεση του κανόνα και δεν αποτελούνε πρόβλημα.
επίσης για την Γαλλία, ξέρω οτι είναι συνειδητοποιημένοι ρατσιστές με τους μαύρους και τους ξένους, επειδή όμως είναι στην συνείδηση τους το δικαιώμα που σου ανέφερα, παρα ταύτα σέβονται πάρα πολύ τους γκέι ανθρώπους. και είναι παράδοξο πχ να αηδιάιζεις επειδή κάποιος εινα μαύρος και να σέβεσαι κάποιον που ίεναι γκέι. και οι δύο μειονότητες είναι που αξίζουνε σεβασμό. αλλά αυτό επιβεβαιώνει οτι πραγματικά η ηθική είναι κάτι εξαιρετικά ελαστικό και καθορίζεται απο τις εκάστωτε δυνάμεις. είναι τι θα διδάξεις στα παιδιά. ε και σαφώς τα παιδιά στην ελλάδα δεν διδάσκονται ανοχή για τους λοαδ!
τι ακριβώς χολή πετάω; γιατί με κατηγορείς δηλαδή; που κράζω την εκκλησία Α.Ε;
θες να πω κι αλλά να μουτρώσεις κι άλλο;
τους θεσμοτημένοςυ γάμους που κάνανε μεταξύ 13χρονων και 60ρηδων πριν απο μισό αίωνα, δηλαδή ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, τους ξέρεις;
και μετά αποκαλούνε τους γκέι ανώμαλοςυ και πρόβλημα της κοινωνίας και οτι έχουνε σχέση με παιδεράστια, όταν οι ίδιοι ευλογούσανε τους παιδεραστές; γιατί πως λέγεται ένας άντρας που παντρεύεται ένα 13χρονο;
να σου μιλήσω και για την πολυγαμία που λένε κάποιοι; οτι αν επιτρέψουμε τους γκέι γάμους γιατί όχι την πολυγαμία; η ότι οι λοαδ άνθρωπο ιειναι και καλά πολυγαμικοί και έχουνε καταστρέψει την έννοια της μονογαμικότητας και των σταθερών σχέσεων;
ε ψάξε λίγο στην στρέιτ χριστιανική κοινότητα. και πάλι εκεί θα βρείς πολυγαμία και πολύ κι όλας(αν και δεν θεωρώ κάτι κακό σε αυτήν αρκεί να υπάρχει συναίνεση απο όλους).
μπορεί να πονάει η αλήθεια, αλλά πρέπει να μαθαίνουμε απο την ιστορία. με κάθε φιλική διάθεση