προς meidei
η καθηγήτρια μέσα στο εξαιρετικά ομοφοβικό κύπριο σύστημα παιδείας (απο ότι είδα απο κύπρο είσαι) δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. βλέπεις εκεί σε ακόμα πιο μεγάλο βαθμό κυριαρχούνε οι χριστιανοταλιμπάν
προς παουνζεφαουστ
σου έχω ξαναπροτείνει την ψυχανάλυση. όλα αυτά που λές ειναι μέσα σε ένα γενικότερο ψυχοπαθολογικό σύμπλεγμα που λέγεται ομφοβία (να μπερδεύεις δηλάδη ομοφυλοφιλια και διαφυλικότητα, να λές οτι το σεξ φτιάχτηκε μόνο για αναπαραγωγή όταν οι βιολόγοι σου λένε ακριβώς το αντίθετο κοκ). Στο έχω υποσχεθεί οτι αυτήν την στιγμή η παγκόσμια ψυχιατρική κοινότητα σχεδιάζει θεραπείες. οπότε μην ανυσηχείς.
ένα που θέλω να τονίσω ειναι οτι πρέπει να έχει απίστευτο θράσος και να είσαι απίστευτα γκαιμπελιστής για να δικαιολογείς τις αηδίες που γράφεις με πρόσχημα την επιστήμη. είσαι η φαεινή απόδειξη του μέσου μυαλού που κουβαλάει ένας έλληνας και η ελλαδάρα είναι έτσι οπως είναι.
νομίζω οτι το δεύτερο βίντεο που ανάρτησα τα αναλύει όλα περί φύλου και οτι δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολσιμό. το ξέριες αλλα επειδή είσαι μπουμπουκοφασιστοειδές (λαμπρό και άξιο τέκνο του άδωνι γεωργιάδη) και μάλλον έχεις και μια κρυφοδιαταραχή ταυτότητας - δεν εξηγείται αλλίως - δεν ηρεμείς.
τράβα να κοιταχτείς όσο είσαι μικρός. αυτή ειναι η απάντηση που θα δίνω απο δω και πέρα στα ανούσια σχόλια σου.
βρήκα ακόμα ένα ενδιαφέρων βίντεο να το αναρτήσω
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=7RlTAyNI8WE[/ame]
νομίζω πάουνζερψυχοπαθάκιαφάουστ οτι αυτό σε καλύπτει

-----------------------------------------
Mamma mia, here we go again!
Προηγούμενη σελίδα για να ξεχωρίσεις λίγο τις έννοιες και μετά cite your claims.
Όσο για το "ο μόνος σκοπός της ύπαρξης του πέους είναι η αναπαραγωγή", ένα να ξέρεις. Μόλις χαρακτήρισες το 100% των ανδρών μη-φυσιολογικούς.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω στον miv στον οποίο απευθύνεσαι.
όχι μην κάνεις το λάθος και του δώσεις το βήμα
απο δω και πέρα θα τον αντιμετωπίζεις κάπως έτσι
τράβα να κοιταχτείς όσο είσαι μικρός
πίστεψε με, δεν θα βγάλεις άκρη. έχει αποστηθίσει όλο το Ο Αγων Μου του πλεύρη απο έξω. χαχαχαχαχαχα