Αν ευσταθεί η μία λογική σου, καταρρέι η άλλη. Υπάρχει πάθηση που είναι κοινωνικών και όχι παθολογικών αιτίων; Από πότε η Ιατρική μελετάει ως ασθένειες κοινωνικά φαινόμενα; Πότε ακριβώς ορίστηκαν τα αίτια της ομοφυλοφιλίας απ'τους καθ'υλην αρμοδίους και ποια είναι ακριβώς αυτά; Ποιες μεθόδους χρησιμοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας; Ποια η σχέση του με το Συμβούλιο Ασφαλείας, πέραν του γεγονότος ότι ανήκουν και τα δύο στον ΟΗΕ πράγμα που αμφιβάλλω αν γνώριζες πριν στο πω εγώ, εξ'αιτίας του άσχετου σχολίου σου περί της πολιτικής του οργανισμού για τις υπερδυνάμεις;
Τι θα γίνει ρε Crookshanks, θα με λογοκρίνεις για πολύ ακόμα; Η δική μου αρχοντιά είναι να λέω τα πράγματα όπως είναι, αν εσύ είσαι καθώς πρέπει σου θυμίζω ότι στο forum δεν είσαι moderator για να επιβάλλεις το δικό σου στυλάκι επικοινωνίας. Να επαναφέρεις το μήνυμα εκεί που ήταν, διαφορετικά θα το κάνω μόνος μου. Να σβήσεις, αν θέλεις, μόνο την τελευταία πρόταση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.