Alex F-17 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex F-17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Ο Alex F-17: #81 22-09-09 15:21 LOL! Αυτό ήθελα να το ρωτήσω! Ειναι αλήθεια δλδ , ότι στη σχολή φοιτούν κυρίως κορίτσια?! Παραξενο ακούγεται , αλλά όχι άσχημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Athinoul@91: #82 22-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Alex F-17: LOL! Αυτό ήθελα να το ρωτήσω! Ειναι αλήθεια δλδ , ότι στη σχολή φοιτούν κυρίως κορίτσια?! Παραξενο ακούγεται , αλλά όχι άσχημο Click για ανάπτυξη... κοιταξε εγω την πρωτη μερα που πηγα στις 16 ρωτησα τις συμφοιτητριες για το ποσα κοριτσια και ποσα αγορια περασαν και μου ειπαν πως ηταν 2 αγορια, τωρα θα σε γελασω. εγω πηγα και ειδα οτι ειμασταν μονο κοριτσια. τωρα θα δειξει!! αντε αντε τυχεροι εσεις οι δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:00 Ο n1kous έγραψε: #83 23-09-09 04:00 γραφτηκα εψες...ολα μια χαρα...και τα αγορια για φετος ειμαστεεεε..............5!!!!! να μου κανετε τη χαρη τσουπρες και να αφησετε τα αγορια των αλλων σχολων ησυχα γτ κι μεις καλα παιδια ειμαστε!!!νταξ τωρα μπορει να ειστε 16 προς εναν αλλα μη στραφειτε στους αλλους...παντως η κερκυρα ειναι τελειααααααα!!!και ο χειμωνας που ερχεται θα ναι ακομη τελειοτερος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:25 Η Athinoul@91: #84 23-09-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: γραφτηκα εψες...ολα μια χαρα...και τα αγορια για φετος ειμαστεεεε..............5!!!!! να μου κανετε τη χαρη τσουπρες και να αφησετε τα αγορια των αλλων σχολων ησυχα γτ κι μεις καλα παιδια ειμαστε!!!νταξ τωρα μπορει να ειστε 16 προς εναν αλλα μη στραφειτε στους αλλους...παντως η κερκυρα ειναι τελειααααααα!!!και ο χειμωνας που ερχεται θα ναι ακομη τελειοτερος!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnightsun Νεοφερμένο μέλος Η midnightsun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η midnightsun: #85 23-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Click για ανάπτυξη... χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Athinoul@91: #86 23-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Click για ανάπτυξη... α ναι εχω γινει μελος εδω και καιρο. αληθεια βρε παιδια τι κουβεντα ειναι αυτη που ανοιξαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η justelene22: #87 24-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: τελεια!!! φυσικα και ηταν η πρωτη μου επιλογη. εσενα? πηγα στις 16 και γραφτηκα. βρηκα και σπιτι. ασε δεν μπορεις να φανταστεις ταλαιπωρια. παναγια βοηθα!!!τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα. τωρα γυρισα παλι αθηνα και θα φυγω στις 6 οκτωβριου για τα μαθηματα γιατι ξεκινανε 12. εσυ γραφτηκες? αντε να εχουμε καλη αρχη!!! α γνωρισα μονο 2 κοριτσια απο τα γερμανικα ολα τα υπλοιπα ηταν γαλλικα. δεν πειραζει θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον!!! να εχουμε καλη επιτυχια !!!:iagree::iagree::iagree::iagree: ----------------------------------------- να δεις που θα σε συναντησα. πως σε λενε? εμενα αθηνα. ηρθες την πρωτη μερα? τα κοιταξα και εγω τα φυλλαδια αλλα πιστευω πως δεν μαθαινουμε τη γλωσσα μονο την ιστορια της. δεν ξερω καθολου ομως. μπορεις να ρωτησεις τη γραμματεια. να σε ρωτησω? τα συγγραματα που πρεπει να δηλωσουμε απο το ιντερνετ τι ειναι και ποσα μπορουμε να διαλεξουμε? α και η προθεσμια για τη δηλωση των μαθηματων και συγγραματων ποτε ληγει? ευχαριστω. να εχεις καλη αρχη σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: θα περασουμε τελεια συμφοιτητρια !ειμαι σιγουρη! οντωσ καλε τοσα πμ ανταλαξαμε κ δεν σου ειπα πωσ με λενε!? δαφνη ειναι το ονομα μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από n1kous: και εγω ειμαι ο Νίκος.... Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σας παιδιά μετά τον χαιρετισμό μου προς την Αθηνά!!!! Ελπίζω έστω κι ένας από εσάς να έχει δηλώσει για εστία γιατί εννοείται ότι προσωπικά δεν έχασα αυτή την υπέροχη ευκαιρία!!!:no1: Βέβαια δεν ξέρω κανέναν άλλο απ το τμήμα ως στιγμής που να έχει δηλώσει.!!! Όσο για τα ποσοστά αγόρια-κορίτσια, τα κορίτσια είναι τόοοοοοοοοσα πολλά που το τμήμα από ΤΞΓΜΔ που είναι το λένε Τμήμα Ξενέρωτων Γυναικών Με Διαστροφες!!!... Έλεος! Ξενέρωτες αμφιβάλλω αν είμαστε, αλλά εχουμε τη διαστροφή με τις ξένες γλώσσες σίγουρα! Θα τα πούμε σε λίγες μέρες στη Φοιτητική Γη Της Επαγγελίας (Κέρκυρα και πάλι Κέρκυρα)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Athinoul@91: #88 24-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από justelene22: Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. Click για ανάπτυξη... γεια σου ελενιτσα, καλως ορισες λοιπον στην κερκυρα. εγω βεβαια ειμαι αθηνα τωρα αλλα θα φυγω γυρω στις 7 οκτωβριου μετα τις εκλογες. σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σχετικα με τα συγγραματα. τηλεφωνησα και στη γραμματεια και μου ειπαν οτι θα το ανακοινωσουν στη σελιδα τους,οποτε παει και αυτο!σιγουρα θα συναντηθουμε στη κερκυρα και με εσενα και τμε τη δαφνουλα(midnigtsun), και με το νικο και με οποιον εχω ξεχασει να αναφερω. φιλακια σε ολους. ελπιζω να περασουμε 4 αξεχαστα φοιτητικα χρονια στη κερκυρα!!! ---------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο n1kous έγραψε: #89 24-09-09 19:26 θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:00 Η Athinoul@91: #90 24-09-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
LOL! Αυτό ήθελα να το ρωτήσω! Ειναι αλήθεια δλδ , ότι στη σχολή φοιτούν κυρίως κορίτσια?! Παραξενο ακούγεται , αλλά όχι άσχημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Athinoul@91: #82 22-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Alex F-17: LOL! Αυτό ήθελα να το ρωτήσω! Ειναι αλήθεια δλδ , ότι στη σχολή φοιτούν κυρίως κορίτσια?! Παραξενο ακούγεται , αλλά όχι άσχημο Click για ανάπτυξη... κοιταξε εγω την πρωτη μερα που πηγα στις 16 ρωτησα τις συμφοιτητριες για το ποσα κοριτσια και ποσα αγορια περασαν και μου ειπαν πως ηταν 2 αγορια, τωρα θα σε γελασω. εγω πηγα και ειδα οτι ειμασταν μονο κοριτσια. τωρα θα δειξει!! αντε αντε τυχεροι εσεις οι δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:00 Ο n1kous έγραψε: #83 23-09-09 04:00 γραφτηκα εψες...ολα μια χαρα...και τα αγορια για φετος ειμαστεεεε..............5!!!!! να μου κανετε τη χαρη τσουπρες και να αφησετε τα αγορια των αλλων σχολων ησυχα γτ κι μεις καλα παιδια ειμαστε!!!νταξ τωρα μπορει να ειστε 16 προς εναν αλλα μη στραφειτε στους αλλους...παντως η κερκυρα ειναι τελειααααααα!!!και ο χειμωνας που ερχεται θα ναι ακομη τελειοτερος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:25 Η Athinoul@91: #84 23-09-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: γραφτηκα εψες...ολα μια χαρα...και τα αγορια για φετος ειμαστεεεε..............5!!!!! να μου κανετε τη χαρη τσουπρες και να αφησετε τα αγορια των αλλων σχολων ησυχα γτ κι μεις καλα παιδια ειμαστε!!!νταξ τωρα μπορει να ειστε 16 προς εναν αλλα μη στραφειτε στους αλλους...παντως η κερκυρα ειναι τελειααααααα!!!και ο χειμωνας που ερχεται θα ναι ακομη τελειοτερος!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnightsun Νεοφερμένο μέλος Η midnightsun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η midnightsun: #85 23-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Click για ανάπτυξη... χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Athinoul@91: #86 23-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Click για ανάπτυξη... α ναι εχω γινει μελος εδω και καιρο. αληθεια βρε παιδια τι κουβεντα ειναι αυτη που ανοιξαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η justelene22: #87 24-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: τελεια!!! φυσικα και ηταν η πρωτη μου επιλογη. εσενα? πηγα στις 16 και γραφτηκα. βρηκα και σπιτι. ασε δεν μπορεις να φανταστεις ταλαιπωρια. παναγια βοηθα!!!τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα. τωρα γυρισα παλι αθηνα και θα φυγω στις 6 οκτωβριου για τα μαθηματα γιατι ξεκινανε 12. εσυ γραφτηκες? αντε να εχουμε καλη αρχη!!! α γνωρισα μονο 2 κοριτσια απο τα γερμανικα ολα τα υπλοιπα ηταν γαλλικα. δεν πειραζει θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον!!! να εχουμε καλη επιτυχια !!!:iagree::iagree::iagree::iagree: ----------------------------------------- να δεις που θα σε συναντησα. πως σε λενε? εμενα αθηνα. ηρθες την πρωτη μερα? τα κοιταξα και εγω τα φυλλαδια αλλα πιστευω πως δεν μαθαινουμε τη γλωσσα μονο την ιστορια της. δεν ξερω καθολου ομως. μπορεις να ρωτησεις τη γραμματεια. να σε ρωτησω? τα συγγραματα που πρεπει να δηλωσουμε απο το ιντερνετ τι ειναι και ποσα μπορουμε να διαλεξουμε? α και η προθεσμια για τη δηλωση των μαθηματων και συγγραματων ποτε ληγει? ευχαριστω. να εχεις καλη αρχη σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: θα περασουμε τελεια συμφοιτητρια !ειμαι σιγουρη! οντωσ καλε τοσα πμ ανταλαξαμε κ δεν σου ειπα πωσ με λενε!? δαφνη ειναι το ονομα μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από n1kous: και εγω ειμαι ο Νίκος.... Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σας παιδιά μετά τον χαιρετισμό μου προς την Αθηνά!!!! Ελπίζω έστω κι ένας από εσάς να έχει δηλώσει για εστία γιατί εννοείται ότι προσωπικά δεν έχασα αυτή την υπέροχη ευκαιρία!!!:no1: Βέβαια δεν ξέρω κανέναν άλλο απ το τμήμα ως στιγμής που να έχει δηλώσει.!!! Όσο για τα ποσοστά αγόρια-κορίτσια, τα κορίτσια είναι τόοοοοοοοοσα πολλά που το τμήμα από ΤΞΓΜΔ που είναι το λένε Τμήμα Ξενέρωτων Γυναικών Με Διαστροφες!!!... Έλεος! Ξενέρωτες αμφιβάλλω αν είμαστε, αλλά εχουμε τη διαστροφή με τις ξένες γλώσσες σίγουρα! Θα τα πούμε σε λίγες μέρες στη Φοιτητική Γη Της Επαγγελίας (Κέρκυρα και πάλι Κέρκυρα)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Athinoul@91: #88 24-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από justelene22: Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. Click για ανάπτυξη... γεια σου ελενιτσα, καλως ορισες λοιπον στην κερκυρα. εγω βεβαια ειμαι αθηνα τωρα αλλα θα φυγω γυρω στις 7 οκτωβριου μετα τις εκλογες. σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σχετικα με τα συγγραματα. τηλεφωνησα και στη γραμματεια και μου ειπαν οτι θα το ανακοινωσουν στη σελιδα τους,οποτε παει και αυτο!σιγουρα θα συναντηθουμε στη κερκυρα και με εσενα και τμε τη δαφνουλα(midnigtsun), και με το νικο και με οποιον εχω ξεχασει να αναφερω. φιλακια σε ολους. ελπιζω να περασουμε 4 αξεχαστα φοιτητικα χρονια στη κερκυρα!!! ---------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο n1kous έγραψε: #89 24-09-09 19:26 θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:00 Η Athinoul@91: #90 24-09-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alex F-17: LOL! Αυτό ήθελα να το ρωτήσω! Ειναι αλήθεια δλδ , ότι στη σχολή φοιτούν κυρίως κορίτσια?! Παραξενο ακούγεται , αλλά όχι άσχημο Click για ανάπτυξη... κοιταξε εγω την πρωτη μερα που πηγα στις 16 ρωτησα τις συμφοιτητριες για το ποσα κοριτσια και ποσα αγορια περασαν και μου ειπαν πως ηταν 2 αγορια, τωρα θα σε γελασω. εγω πηγα και ειδα οτι ειμασταν μονο κοριτσια. τωρα θα δειξει!! αντε αντε τυχεροι εσεις οι δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:00 Ο n1kous έγραψε: #83 23-09-09 04:00 γραφτηκα εψες...ολα μια χαρα...και τα αγορια για φετος ειμαστεεεε..............5!!!!! να μου κανετε τη χαρη τσουπρες και να αφησετε τα αγορια των αλλων σχολων ησυχα γτ κι μεις καλα παιδια ειμαστε!!!νταξ τωρα μπορει να ειστε 16 προς εναν αλλα μη στραφειτε στους αλλους...παντως η κερκυρα ειναι τελειααααααα!!!και ο χειμωνας που ερχεται θα ναι ακομη τελειοτερος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:25 Η Athinoul@91: #84 23-09-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: γραφτηκα εψες...ολα μια χαρα...και τα αγορια για φετος ειμαστεεεε..............5!!!!! να μου κανετε τη χαρη τσουπρες και να αφησετε τα αγορια των αλλων σχολων ησυχα γτ κι μεις καλα παιδια ειμαστε!!!νταξ τωρα μπορει να ειστε 16 προς εναν αλλα μη στραφειτε στους αλλους...παντως η κερκυρα ειναι τελειααααααα!!!και ο χειμωνας που ερχεται θα ναι ακομη τελειοτερος!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnightsun Νεοφερμένο μέλος Η midnightsun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η midnightsun: #85 23-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Click για ανάπτυξη... χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Athinoul@91: #86 23-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Click για ανάπτυξη... α ναι εχω γινει μελος εδω και καιρο. αληθεια βρε παιδια τι κουβεντα ειναι αυτη που ανοιξαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η justelene22: #87 24-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: τελεια!!! φυσικα και ηταν η πρωτη μου επιλογη. εσενα? πηγα στις 16 και γραφτηκα. βρηκα και σπιτι. ασε δεν μπορεις να φανταστεις ταλαιπωρια. παναγια βοηθα!!!τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα. τωρα γυρισα παλι αθηνα και θα φυγω στις 6 οκτωβριου για τα μαθηματα γιατι ξεκινανε 12. εσυ γραφτηκες? αντε να εχουμε καλη αρχη!!! α γνωρισα μονο 2 κοριτσια απο τα γερμανικα ολα τα υπλοιπα ηταν γαλλικα. δεν πειραζει θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον!!! να εχουμε καλη επιτυχια !!!:iagree::iagree::iagree::iagree: ----------------------------------------- να δεις που θα σε συναντησα. πως σε λενε? εμενα αθηνα. ηρθες την πρωτη μερα? τα κοιταξα και εγω τα φυλλαδια αλλα πιστευω πως δεν μαθαινουμε τη γλωσσα μονο την ιστορια της. δεν ξερω καθολου ομως. μπορεις να ρωτησεις τη γραμματεια. να σε ρωτησω? τα συγγραματα που πρεπει να δηλωσουμε απο το ιντερνετ τι ειναι και ποσα μπορουμε να διαλεξουμε? α και η προθεσμια για τη δηλωση των μαθηματων και συγγραματων ποτε ληγει? ευχαριστω. να εχεις καλη αρχη σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: θα περασουμε τελεια συμφοιτητρια !ειμαι σιγουρη! οντωσ καλε τοσα πμ ανταλαξαμε κ δεν σου ειπα πωσ με λενε!? δαφνη ειναι το ονομα μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από n1kous: και εγω ειμαι ο Νίκος.... Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σας παιδιά μετά τον χαιρετισμό μου προς την Αθηνά!!!! Ελπίζω έστω κι ένας από εσάς να έχει δηλώσει για εστία γιατί εννοείται ότι προσωπικά δεν έχασα αυτή την υπέροχη ευκαιρία!!!:no1: Βέβαια δεν ξέρω κανέναν άλλο απ το τμήμα ως στιγμής που να έχει δηλώσει.!!! Όσο για τα ποσοστά αγόρια-κορίτσια, τα κορίτσια είναι τόοοοοοοοοσα πολλά που το τμήμα από ΤΞΓΜΔ που είναι το λένε Τμήμα Ξενέρωτων Γυναικών Με Διαστροφες!!!... Έλεος! Ξενέρωτες αμφιβάλλω αν είμαστε, αλλά εχουμε τη διαστροφή με τις ξένες γλώσσες σίγουρα! Θα τα πούμε σε λίγες μέρες στη Φοιτητική Γη Της Επαγγελίας (Κέρκυρα και πάλι Κέρκυρα)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Athinoul@91: #88 24-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από justelene22: Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. Click για ανάπτυξη... γεια σου ελενιτσα, καλως ορισες λοιπον στην κερκυρα. εγω βεβαια ειμαι αθηνα τωρα αλλα θα φυγω γυρω στις 7 οκτωβριου μετα τις εκλογες. σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σχετικα με τα συγγραματα. τηλεφωνησα και στη γραμματεια και μου ειπαν οτι θα το ανακοινωσουν στη σελιδα τους,οποτε παει και αυτο!σιγουρα θα συναντηθουμε στη κερκυρα και με εσενα και τμε τη δαφνουλα(midnigtsun), και με το νικο και με οποιον εχω ξεχασει να αναφερω. φιλακια σε ολους. ελπιζω να περασουμε 4 αξεχαστα φοιτητικα χρονια στη κερκυρα!!! ---------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο n1kous έγραψε: #89 24-09-09 19:26 θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:00 Η Athinoul@91: #90 24-09-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γραφτηκα εψες...ολα μια χαρα...και τα αγορια για φετος ειμαστεεεε..............5!!!!! να μου κανετε τη χαρη τσουπρες και να αφησετε τα αγορια των αλλων σχολων ησυχα γτ κι μεις καλα παιδια ειμαστε!!!νταξ τωρα μπορει να ειστε 16 προς εναν αλλα μη στραφειτε στους αλλους...παντως η κερκυρα ειναι τελειααααααα!!!και ο χειμωνας που ερχεται θα ναι ακομη τελειοτερος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:25 Η Athinoul@91: #84 23-09-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: γραφτηκα εψες...ολα μια χαρα...και τα αγορια για φετος ειμαστεεεε..............5!!!!! να μου κανετε τη χαρη τσουπρες και να αφησετε τα αγορια των αλλων σχολων ησυχα γτ κι μεις καλα παιδια ειμαστε!!!νταξ τωρα μπορει να ειστε 16 προς εναν αλλα μη στραφειτε στους αλλους...παντως η κερκυρα ειναι τελειααααααα!!!και ο χειμωνας που ερχεται θα ναι ακομη τελειοτερος!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnightsun Νεοφερμένο μέλος Η midnightsun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η midnightsun: #85 23-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Click για ανάπτυξη... χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Athinoul@91: #86 23-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Click για ανάπτυξη... α ναι εχω γινει μελος εδω και καιρο. αληθεια βρε παιδια τι κουβεντα ειναι αυτη που ανοιξαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η justelene22: #87 24-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: τελεια!!! φυσικα και ηταν η πρωτη μου επιλογη. εσενα? πηγα στις 16 και γραφτηκα. βρηκα και σπιτι. ασε δεν μπορεις να φανταστεις ταλαιπωρια. παναγια βοηθα!!!τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα. τωρα γυρισα παλι αθηνα και θα φυγω στις 6 οκτωβριου για τα μαθηματα γιατι ξεκινανε 12. εσυ γραφτηκες? αντε να εχουμε καλη αρχη!!! α γνωρισα μονο 2 κοριτσια απο τα γερμανικα ολα τα υπλοιπα ηταν γαλλικα. δεν πειραζει θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον!!! να εχουμε καλη επιτυχια !!!:iagree::iagree::iagree::iagree: ----------------------------------------- να δεις που θα σε συναντησα. πως σε λενε? εμενα αθηνα. ηρθες την πρωτη μερα? τα κοιταξα και εγω τα φυλλαδια αλλα πιστευω πως δεν μαθαινουμε τη γλωσσα μονο την ιστορια της. δεν ξερω καθολου ομως. μπορεις να ρωτησεις τη γραμματεια. να σε ρωτησω? τα συγγραματα που πρεπει να δηλωσουμε απο το ιντερνετ τι ειναι και ποσα μπορουμε να διαλεξουμε? α και η προθεσμια για τη δηλωση των μαθηματων και συγγραματων ποτε ληγει? ευχαριστω. να εχεις καλη αρχη σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: θα περασουμε τελεια συμφοιτητρια !ειμαι σιγουρη! οντωσ καλε τοσα πμ ανταλαξαμε κ δεν σου ειπα πωσ με λενε!? δαφνη ειναι το ονομα μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από n1kous: και εγω ειμαι ο Νίκος.... Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σας παιδιά μετά τον χαιρετισμό μου προς την Αθηνά!!!! Ελπίζω έστω κι ένας από εσάς να έχει δηλώσει για εστία γιατί εννοείται ότι προσωπικά δεν έχασα αυτή την υπέροχη ευκαιρία!!!:no1: Βέβαια δεν ξέρω κανέναν άλλο απ το τμήμα ως στιγμής που να έχει δηλώσει.!!! Όσο για τα ποσοστά αγόρια-κορίτσια, τα κορίτσια είναι τόοοοοοοοοσα πολλά που το τμήμα από ΤΞΓΜΔ που είναι το λένε Τμήμα Ξενέρωτων Γυναικών Με Διαστροφες!!!... Έλεος! Ξενέρωτες αμφιβάλλω αν είμαστε, αλλά εχουμε τη διαστροφή με τις ξένες γλώσσες σίγουρα! Θα τα πούμε σε λίγες μέρες στη Φοιτητική Γη Της Επαγγελίας (Κέρκυρα και πάλι Κέρκυρα)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Athinoul@91: #88 24-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από justelene22: Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. Click για ανάπτυξη... γεια σου ελενιτσα, καλως ορισες λοιπον στην κερκυρα. εγω βεβαια ειμαι αθηνα τωρα αλλα θα φυγω γυρω στις 7 οκτωβριου μετα τις εκλογες. σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σχετικα με τα συγγραματα. τηλεφωνησα και στη γραμματεια και μου ειπαν οτι θα το ανακοινωσουν στη σελιδα τους,οποτε παει και αυτο!σιγουρα θα συναντηθουμε στη κερκυρα και με εσενα και τμε τη δαφνουλα(midnigtsun), και με το νικο και με οποιον εχω ξεχασει να αναφερω. φιλακια σε ολους. ελπιζω να περασουμε 4 αξεχαστα φοιτητικα χρονια στη κερκυρα!!! ---------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο n1kous έγραψε: #89 24-09-09 19:26 θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:00 Η Athinoul@91: #90 24-09-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από n1kous: γραφτηκα εψες...ολα μια χαρα...και τα αγορια για φετος ειμαστεεεε..............5!!!!! να μου κανετε τη χαρη τσουπρες και να αφησετε τα αγορια των αλλων σχολων ησυχα γτ κι μεις καλα παιδια ειμαστε!!!νταξ τωρα μπορει να ειστε 16 προς εναν αλλα μη στραφειτε στους αλλους...παντως η κερκυρα ειναι τελειααααααα!!!και ο χειμωνας που ερχεται θα ναι ακομη τελειοτερος!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
midnightsun Νεοφερμένο μέλος Η midnightsun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η midnightsun: #85 23-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Click για ανάπτυξη... χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Athinoul@91: #86 23-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Click για ανάπτυξη... α ναι εχω γινει μελος εδω και καιρο. αληθεια βρε παιδια τι κουβεντα ειναι αυτη που ανοιξαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η justelene22: #87 24-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: τελεια!!! φυσικα και ηταν η πρωτη μου επιλογη. εσενα? πηγα στις 16 και γραφτηκα. βρηκα και σπιτι. ασε δεν μπορεις να φανταστεις ταλαιπωρια. παναγια βοηθα!!!τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα. τωρα γυρισα παλι αθηνα και θα φυγω στις 6 οκτωβριου για τα μαθηματα γιατι ξεκινανε 12. εσυ γραφτηκες? αντε να εχουμε καλη αρχη!!! α γνωρισα μονο 2 κοριτσια απο τα γερμανικα ολα τα υπλοιπα ηταν γαλλικα. δεν πειραζει θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον!!! να εχουμε καλη επιτυχια !!!:iagree::iagree::iagree::iagree: ----------------------------------------- να δεις που θα σε συναντησα. πως σε λενε? εμενα αθηνα. ηρθες την πρωτη μερα? τα κοιταξα και εγω τα φυλλαδια αλλα πιστευω πως δεν μαθαινουμε τη γλωσσα μονο την ιστορια της. δεν ξερω καθολου ομως. μπορεις να ρωτησεις τη γραμματεια. να σε ρωτησω? τα συγγραματα που πρεπει να δηλωσουμε απο το ιντερνετ τι ειναι και ποσα μπορουμε να διαλεξουμε? α και η προθεσμια για τη δηλωση των μαθηματων και συγγραματων ποτε ληγει? ευχαριστω. να εχεις καλη αρχη σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: θα περασουμε τελεια συμφοιτητρια !ειμαι σιγουρη! οντωσ καλε τοσα πμ ανταλαξαμε κ δεν σου ειπα πωσ με λενε!? δαφνη ειναι το ονομα μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από n1kous: και εγω ειμαι ο Νίκος.... Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σας παιδιά μετά τον χαιρετισμό μου προς την Αθηνά!!!! Ελπίζω έστω κι ένας από εσάς να έχει δηλώσει για εστία γιατί εννοείται ότι προσωπικά δεν έχασα αυτή την υπέροχη ευκαιρία!!!:no1: Βέβαια δεν ξέρω κανέναν άλλο απ το τμήμα ως στιγμής που να έχει δηλώσει.!!! Όσο για τα ποσοστά αγόρια-κορίτσια, τα κορίτσια είναι τόοοοοοοοοσα πολλά που το τμήμα από ΤΞΓΜΔ που είναι το λένε Τμήμα Ξενέρωτων Γυναικών Με Διαστροφες!!!... Έλεος! Ξενέρωτες αμφιβάλλω αν είμαστε, αλλά εχουμε τη διαστροφή με τις ξένες γλώσσες σίγουρα! Θα τα πούμε σε λίγες μέρες στη Φοιτητική Γη Της Επαγγελίας (Κέρκυρα και πάλι Κέρκυρα)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Athinoul@91: #88 24-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από justelene22: Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. Click για ανάπτυξη... γεια σου ελενιτσα, καλως ορισες λοιπον στην κερκυρα. εγω βεβαια ειμαι αθηνα τωρα αλλα θα φυγω γυρω στις 7 οκτωβριου μετα τις εκλογες. σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σχετικα με τα συγγραματα. τηλεφωνησα και στη γραμματεια και μου ειπαν οτι θα το ανακοινωσουν στη σελιδα τους,οποτε παει και αυτο!σιγουρα θα συναντηθουμε στη κερκυρα και με εσενα και τμε τη δαφνουλα(midnigtsun), και με το νικο και με οποιον εχω ξεχασει να αναφερω. φιλακια σε ολους. ελπιζω να περασουμε 4 αξεχαστα φοιτητικα χρονια στη κερκυρα!!! ---------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο n1kous έγραψε: #89 24-09-09 19:26 θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:00 Η Athinoul@91: #90 24-09-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: αντε καλε φτασατε τους 5?κατι ειναι και αυτο!! οσο για τα παιδια των αλλων σχολων τι ανησυχειτε? δεν συγκρινεστε!! τελος!!αλλα βρε παιδια τι θα γινει που ειστε μονο 5? καποιες θα περισσεψουν. για ελα να συγκεντρωθουμε λιγο, εμπρος διαβασμα, τι ειναι αυτα? τα κεφαλια μεσα!! καλα, αστιευομαι ετσι!! οτι ειναι να γινει θα γινει! και προς θεου μην ξεχναμε τον στοχο μας!! αντε καλη μας επιτυχια.(αληθεια ποσες φορες το εχω πει:xixi:??) Click για ανάπτυξη... χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Athinoul@91: #86 23-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Click για ανάπτυξη... α ναι εχω γινει μελος εδω και καιρο. αληθεια βρε παιδια τι κουβεντα ειναι αυτη που ανοιξαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η justelene22: #87 24-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: τελεια!!! φυσικα και ηταν η πρωτη μου επιλογη. εσενα? πηγα στις 16 και γραφτηκα. βρηκα και σπιτι. ασε δεν μπορεις να φανταστεις ταλαιπωρια. παναγια βοηθα!!!τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα. τωρα γυρισα παλι αθηνα και θα φυγω στις 6 οκτωβριου για τα μαθηματα γιατι ξεκινανε 12. εσυ γραφτηκες? αντε να εχουμε καλη αρχη!!! α γνωρισα μονο 2 κοριτσια απο τα γερμανικα ολα τα υπλοιπα ηταν γαλλικα. δεν πειραζει θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον!!! να εχουμε καλη επιτυχια !!!:iagree::iagree::iagree::iagree: ----------------------------------------- να δεις που θα σε συναντησα. πως σε λενε? εμενα αθηνα. ηρθες την πρωτη μερα? τα κοιταξα και εγω τα φυλλαδια αλλα πιστευω πως δεν μαθαινουμε τη γλωσσα μονο την ιστορια της. δεν ξερω καθολου ομως. μπορεις να ρωτησεις τη γραμματεια. να σε ρωτησω? τα συγγραματα που πρεπει να δηλωσουμε απο το ιντερνετ τι ειναι και ποσα μπορουμε να διαλεξουμε? α και η προθεσμια για τη δηλωση των μαθηματων και συγγραματων ποτε ληγει? ευχαριστω. να εχεις καλη αρχη σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: θα περασουμε τελεια συμφοιτητρια !ειμαι σιγουρη! οντωσ καλε τοσα πμ ανταλαξαμε κ δεν σου ειπα πωσ με λενε!? δαφνη ειναι το ονομα μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από n1kous: και εγω ειμαι ο Νίκος.... Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σας παιδιά μετά τον χαιρετισμό μου προς την Αθηνά!!!! Ελπίζω έστω κι ένας από εσάς να έχει δηλώσει για εστία γιατί εννοείται ότι προσωπικά δεν έχασα αυτή την υπέροχη ευκαιρία!!!:no1: Βέβαια δεν ξέρω κανέναν άλλο απ το τμήμα ως στιγμής που να έχει δηλώσει.!!! Όσο για τα ποσοστά αγόρια-κορίτσια, τα κορίτσια είναι τόοοοοοοοοσα πολλά που το τμήμα από ΤΞΓΜΔ που είναι το λένε Τμήμα Ξενέρωτων Γυναικών Με Διαστροφες!!!... Έλεος! Ξενέρωτες αμφιβάλλω αν είμαστε, αλλά εχουμε τη διαστροφή με τις ξένες γλώσσες σίγουρα! Θα τα πούμε σε λίγες μέρες στη Φοιτητική Γη Της Επαγγελίας (Κέρκυρα και πάλι Κέρκυρα)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Athinoul@91: #88 24-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από justelene22: Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. Click για ανάπτυξη... γεια σου ελενιτσα, καλως ορισες λοιπον στην κερκυρα. εγω βεβαια ειμαι αθηνα τωρα αλλα θα φυγω γυρω στις 7 οκτωβριου μετα τις εκλογες. σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σχετικα με τα συγγραματα. τηλεφωνησα και στη γραμματεια και μου ειπαν οτι θα το ανακοινωσουν στη σελιδα τους,οποτε παει και αυτο!σιγουρα θα συναντηθουμε στη κερκυρα και με εσενα και τμε τη δαφνουλα(midnigtsun), και με το νικο και με οποιον εχω ξεχασει να αναφερω. φιλακια σε ολους. ελπιζω να περασουμε 4 αξεχαστα φοιτητικα χρονια στη κερκυρα!!! ---------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο n1kous έγραψε: #89 24-09-09 19:26 θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:00 Η Athinoul@91: #90 24-09-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: χαχα!παντωσ το καλο που τουσ θελω ασ περιοριστουν στο μεταφραστικο γιατι αλλιωσ θα γινει χαμος!κ τι δε συγκρινονται καλε?συγκρινεις τωρα τα αγορια του μεταφραστικου με αυτα του τμ.μ.σπουδων που ειναι μαλλιαδες ροκαδες με ωραια φωνη! lol lol lol πλακα κανω ε! ξεφυγα μου φαινεται !ας επανελθω λοιπον!αυτο ειναι το group της σχολης μας στο facebook https://www.facebook.com/group.php?gid=5194858558&ref=ts Click για ανάπτυξη... α ναι εχω γινει μελος εδω και καιρο. αληθεια βρε παιδια τι κουβεντα ειναι αυτη που ανοιξαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η justelene22: #87 24-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: τελεια!!! φυσικα και ηταν η πρωτη μου επιλογη. εσενα? πηγα στις 16 και γραφτηκα. βρηκα και σπιτι. ασε δεν μπορεις να φανταστεις ταλαιπωρια. παναγια βοηθα!!!τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα. τωρα γυρισα παλι αθηνα και θα φυγω στις 6 οκτωβριου για τα μαθηματα γιατι ξεκινανε 12. εσυ γραφτηκες? αντε να εχουμε καλη αρχη!!! α γνωρισα μονο 2 κοριτσια απο τα γερμανικα ολα τα υπλοιπα ηταν γαλλικα. δεν πειραζει θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον!!! να εχουμε καλη επιτυχια !!!:iagree::iagree::iagree::iagree: ----------------------------------------- να δεις που θα σε συναντησα. πως σε λενε? εμενα αθηνα. ηρθες την πρωτη μερα? τα κοιταξα και εγω τα φυλλαδια αλλα πιστευω πως δεν μαθαινουμε τη γλωσσα μονο την ιστορια της. δεν ξερω καθολου ομως. μπορεις να ρωτησεις τη γραμματεια. να σε ρωτησω? τα συγγραματα που πρεπει να δηλωσουμε απο το ιντερνετ τι ειναι και ποσα μπορουμε να διαλεξουμε? α και η προθεσμια για τη δηλωση των μαθηματων και συγγραματων ποτε ληγει? ευχαριστω. να εχεις καλη αρχη σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: θα περασουμε τελεια συμφοιτητρια !ειμαι σιγουρη! οντωσ καλε τοσα πμ ανταλαξαμε κ δεν σου ειπα πωσ με λενε!? δαφνη ειναι το ονομα μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από n1kous: και εγω ειμαι ο Νίκος.... Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σας παιδιά μετά τον χαιρετισμό μου προς την Αθηνά!!!! Ελπίζω έστω κι ένας από εσάς να έχει δηλώσει για εστία γιατί εννοείται ότι προσωπικά δεν έχασα αυτή την υπέροχη ευκαιρία!!!:no1: Βέβαια δεν ξέρω κανέναν άλλο απ το τμήμα ως στιγμής που να έχει δηλώσει.!!! Όσο για τα ποσοστά αγόρια-κορίτσια, τα κορίτσια είναι τόοοοοοοοοσα πολλά που το τμήμα από ΤΞΓΜΔ που είναι το λένε Τμήμα Ξενέρωτων Γυναικών Με Διαστροφες!!!... Έλεος! Ξενέρωτες αμφιβάλλω αν είμαστε, αλλά εχουμε τη διαστροφή με τις ξένες γλώσσες σίγουρα! Θα τα πούμε σε λίγες μέρες στη Φοιτητική Γη Της Επαγγελίας (Κέρκυρα και πάλι Κέρκυρα)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Athinoul@91: #88 24-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από justelene22: Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. Click για ανάπτυξη... γεια σου ελενιτσα, καλως ορισες λοιπον στην κερκυρα. εγω βεβαια ειμαι αθηνα τωρα αλλα θα φυγω γυρω στις 7 οκτωβριου μετα τις εκλογες. σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σχετικα με τα συγγραματα. τηλεφωνησα και στη γραμματεια και μου ειπαν οτι θα το ανακοινωσουν στη σελιδα τους,οποτε παει και αυτο!σιγουρα θα συναντηθουμε στη κερκυρα και με εσενα και τμε τη δαφνουλα(midnigtsun), και με το νικο και με οποιον εχω ξεχασει να αναφερω. φιλακια σε ολους. ελπιζω να περασουμε 4 αξεχαστα φοιτητικα χρονια στη κερκυρα!!! ---------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο n1kous έγραψε: #89 24-09-09 19:26 θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:00 Η Athinoul@91: #90 24-09-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athinoula17: τελεια!!! φυσικα και ηταν η πρωτη μου επιλογη. εσενα? πηγα στις 16 και γραφτηκα. βρηκα και σπιτι. ασε δεν μπορεις να φανταστεις ταλαιπωρια. παναγια βοηθα!!!τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα. τωρα γυρισα παλι αθηνα και θα φυγω στις 6 οκτωβριου για τα μαθηματα γιατι ξεκινανε 12. εσυ γραφτηκες? αντε να εχουμε καλη αρχη!!! α γνωρισα μονο 2 κοριτσια απο τα γερμανικα ολα τα υπλοιπα ηταν γαλλικα. δεν πειραζει θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον!!! να εχουμε καλη επιτυχια !!!:iagree::iagree::iagree::iagree: ----------------------------------------- να δεις που θα σε συναντησα. πως σε λενε? εμενα αθηνα. ηρθες την πρωτη μερα? τα κοιταξα και εγω τα φυλλαδια αλλα πιστευω πως δεν μαθαινουμε τη γλωσσα μονο την ιστορια της. δεν ξερω καθολου ομως. μπορεις να ρωτησεις τη γραμματεια. να σε ρωτησω? τα συγγραματα που πρεπει να δηλωσουμε απο το ιντερνετ τι ειναι και ποσα μπορουμε να διαλεξουμε? α και η προθεσμια για τη δηλωση των μαθηματων και συγγραματων ποτε ληγει? ευχαριστω. να εχεις καλη αρχη σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από midnightsun: θα περασουμε τελεια συμφοιτητρια !ειμαι σιγουρη! οντωσ καλε τοσα πμ ανταλαξαμε κ δεν σου ειπα πωσ με λενε!? δαφνη ειναι το ονομα μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από n1kous: και εγω ειμαι ο Νίκος.... Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σας παιδιά μετά τον χαιρετισμό μου προς την Αθηνά!!!! Ελπίζω έστω κι ένας από εσάς να έχει δηλώσει για εστία γιατί εννοείται ότι προσωπικά δεν έχασα αυτή την υπέροχη ευκαιρία!!!:no1: Βέβαια δεν ξέρω κανέναν άλλο απ το τμήμα ως στιγμής που να έχει δηλώσει.!!! Όσο για τα ποσοστά αγόρια-κορίτσια, τα κορίτσια είναι τόοοοοοοοοσα πολλά που το τμήμα από ΤΞΓΜΔ που είναι το λένε Τμήμα Ξενέρωτων Γυναικών Με Διαστροφες!!!... Έλεος! Ξενέρωτες αμφιβάλλω αν είμαστε, αλλά εχουμε τη διαστροφή με τις ξένες γλώσσες σίγουρα! Θα τα πούμε σε λίγες μέρες στη Φοιτητική Γη Της Επαγγελίας (Κέρκυρα και πάλι Κέρκυρα)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Athinoul@91: #88 24-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από justelene22: Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. Click για ανάπτυξη... γεια σου ελενιτσα, καλως ορισες λοιπον στην κερκυρα. εγω βεβαια ειμαι αθηνα τωρα αλλα θα φυγω γυρω στις 7 οκτωβριου μετα τις εκλογες. σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σχετικα με τα συγγραματα. τηλεφωνησα και στη γραμματεια και μου ειπαν οτι θα το ανακοινωσουν στη σελιδα τους,οποτε παει και αυτο!σιγουρα θα συναντηθουμε στη κερκυρα και με εσενα και τμε τη δαφνουλα(midnigtsun), και με το νικο και με οποιον εχω ξεχασει να αναφερω. φιλακια σε ολους. ελπιζω να περασουμε 4 αξεχαστα φοιτητικα χρονια στη κερκυρα!!! ---------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2012 n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο n1kous έγραψε: #89 24-09-09 19:26 θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:00 Η Athinoul@91: #90 24-09-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από justelene22: Γειά σου Αθηνά!! Μάλλον δε με συνάντησες γιατί πήγα τη δεύτερη μέρα! Και δε σε θυμάμαι.... Με λένε Ελένη όπως μπορείς να καταλάβεις και έχω πάρει γαλλικά. Τελικά έμαθα πως ιαπωνικά και κινέζικα δε διδάσκονται ακόμα, γιατί δεν υπάρχει καθηγητής. Η διδασκαλια τους θα αρχίσει σε 2 ακαδημαικά έτη, με την ίδρυση του τμήματος Ασιάτικων Σπουδών. Μην ανησυχείς ακόμα για τα συγγράματα, οι δηλώσεις δεν έχουν αρχίσει καν!! Θα έχουμε πολύ καιρό μέχρι να τα δηλώσουμε και άλλο τόσο μέχρι να τα πάρουμε στα χερια μας χε χεεεεε..... Ελπίζω να τα πούμε στην Κέρκυρα και από κοντά!! Αν επιτρέπεται, πότε θα πας στο νησί; Γιατί εγώ θα αργήσω κάπως λόγω εστίας. Click για ανάπτυξη... γεια σου ελενιτσα, καλως ορισες λοιπον στην κερκυρα. εγω βεβαια ειμαι αθηνα τωρα αλλα θα φυγω γυρω στις 7 οκτωβριου μετα τις εκλογες. σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σχετικα με τα συγγραματα. τηλεφωνησα και στη γραμματεια και μου ειπαν οτι θα το ανακοινωσουν στη σελιδα τους,οποτε παει και αυτο!σιγουρα θα συναντηθουμε στη κερκυρα και με εσενα και τμε τη δαφνουλα(midnigtsun), και με το νικο και με οποιον εχω ξεχασει να αναφερω. φιλακια σε ολους. ελπιζω να περασουμε 4 αξεχαστα φοιτητικα χρονια στη κερκυρα!!! ---------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο n1kous έγραψε: #89 24-09-09 19:26 θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:00 Η Athinoul@91: #90 24-09-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:00 Η Athinoul@91: #90 24-09-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από n1kous: θα περασουμε τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mimikats Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 01:32 Η Mimikats έγραψε: #91 01-10-09 01:32 Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
n1kous Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 03:15 Ο n1kous έγραψε: #92 01-10-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... read above...γεια σου μελλοντικη συμφ!!!τα λεμε σιγουρα στις 12 του μηνα εαν δε διασταυρωθουν οι δρομοι μας στα κερκυραιικα καντουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Athinoul@91: #93 01-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mimikats: Χαιρετώ το forum του μεταφραστικού! Κανένας πρωτοετής της χρονιάς 2009-10? Click για ανάπτυξη... οπως θα καταλαβαινεις εδω ειμαστε οι πρωτοετεις... αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 09:21 Η dalida έγραψε: #94 06-10-09 09:21 Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:07 Η Athinoul@91: #95 06-10-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dalida: Εγώ θα πάω μάλλον Σάββατο γιατι τα δωμάτιο απ όσο ξέρω τα παίρνουμε απο 10 και μετα΄οπότε αν ΄πάω νωρίτερα θα κοιμηθώ σε παγκάκι.Αν μπορούσε βέβαια θα εφευγα και τώρα αλλά τέλος πάντων υ΄πομονή!Μήπως ξέρει κανείς που γίνονται τα γερμανικά και αν χωριζόμαστε απο την αρχή σε όσους έχουν διαλέξει γερμανικά ή γαλλικά?? Click για ανάπτυξη... αχ, πες μου οτι εισαι γερμανικα να χαρω. αληθεια τα γερμανικα γινονται στο πρωην γαλλικο ινστιτουτο ή στο κτιριο καλυψω?α και κατι αλλο,την πρωτη μερα σε ποιο κτιριο θα συγκεντρωθουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:19 Η dalida έγραψε: #96 06-10-09 17:19 ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:01 Η Athinoul@91: #97 06-10-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχαμο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... τελεια!!! και εγω αλλο ενα κοριτσι ξερω για γερμανικα.εγω εχω κανει αιτηση και για εστια και για ξενοδοχειο αλλα δεν με πηρα στην εστια. για το ξενοδοχειο δεν ξερω ακομα, αν και δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω νοικιασει σπιτι. αληθεια το αληθινο σου ονομα ειναι δαλιδα? πολυ σπανιο αλλα υπεροχο. αντε συμφοιτητες και συμφοιτητριουλες θα τα πουμε πολυ πολυ συντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Ο A propos έγραψε: #98 08-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs m.b. luluty patatosalata22 Aggel0sss Sotiris.Y Claire05 Alessandra Eliza augustine KingOfPop damn phoni SoyN thenutritionist tsiobieman Johnman97 charmander Scandal Meow GeorgePap2003 Pen_addict nicole1982 Fanimaid123 emy1 Libertus abbyrob B747 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dalida: ναι, ναι γερμανικά είμαι!!!! και εσύ είσαι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζω και είναι στα γερμανικά γιατί οι περισσότεροι είναι των γαλλικών!!Μας τρώνε λάχανο δλδ! Για το που θα κάνουμε μάθημα δεν έχω ιδέα και βασικά δεν ξέρω τίποτα από Κέρκυρα....αν μάθεις ΄, πές μου και μένα.Εσύ που θα μείνεις?? Νοίκιασες σπίτι ή έκανες αίτηση για εστία.?Α και για όσους δεν κληρώθηκαν να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία θα βγουν την Πέμπτη.Ετσι μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα ότι στη κέρκυρα πρώτα ήταν τα ιταλικά λαι μετά τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dalida Νεοφερμένο μέλος Η dalida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η dalida έγραψε: #99 08-10-09 12:28 Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νικε Γιωργε λυπάμαι έχασεςτα γαλλικά είναι η γλώσσα με την μεγαλύτερη απήχηση φαίνεται και μάλιστα απ όσο ξέρω στο τμήμα της ιταλίκής φιλολογίας φέτος είναι μόνο έξι άτομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 12:31 Ο A propos έγραψε: #100 08-10-09 12:31 Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάλλον με χαροποιεί το γεγονός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.