Γεια σε όλους! Είμαι μαθητής 3ης Λυκείου , και εδώ και 3 και παραπάνω χρόνια θέλω να περάσω σε αυτή τη σχολή , που την έχω θεοποιήσει , αφου είναι η μοναδική στην Ελλάδα που θα μπορούσε να με ικανοποιήσει!! Ευτυχώς έχω φίλους με το ίδιο πάθος για αυτή τη σχολή!
Έχω το C1 στα αγγλικα, και για λόγω έλλειψης χρόνου σταμάτησα χωρις να δώσω για proficiency , αλλά παρόλα αυτά διαβάζω βιβλία ψυχολογίας κ περιοδικά στα αγγλικά , και μιλάω με βρετανούς στο net, κι έτσι πιστεύω είμαι σε πολύ καλό επίπεδο. Στα γερμανικά είμαι πάλι στο επίπεδο C1 , με τα οποία θα ασχολούμαι πιο εντατικά φέτος, για να προετοιμαστώ και στις πανελλήνιες. Μετά απο αυτές τις δύο γλώσες ασχολούμε με εβραϊκά(1 απο τις αγαπημένες μου γλώσσες) , αλβανικά , σουηδικά , αλλά και εσπεράντο , μία γλώσσα που αξίζει να διαδοθεί!! Γενικά, ασχολούμε πολύ με τις ρίζες των γλωσσών , και ειδικά της πρωτο-ινδο-ευρωπαϊκης γλώσσας που θεωρώ την πιο ενδιαφέρουσα.
Αλλά δεν γνωρίζω πολλά για Κέρκυρα , και είναι ο μόνος λόγος που με τραβάει λόγω πίσω... Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται με τις εστίες ή για ξενοδοχεία? Αυτό το θέμα ειναι πράγματι το πιο...confusin για μενα!
Όσο για εάν ειναι ευκολη ή δύσκολη η σχολή , δεν με πολυαπασχολεί , αφου το να μαθαίνω για γλώσσες είναι το μεγαλύτερο μου πάθος μαζί με τη μουσική!!!! Εδώ έμαθα εβραϊκά,στα αγγλικα και γερμανικα θα κολλήσω ?

Κάποιος που έχει ήδη περάσει εκεί plz , διαφωτήσέ μας!!!!!