Η αστυφυλάκων νομίζω είναι 3 χρόνια και πληρώνεσαι από το πρώτο έτος και μένεις σε ειδική εστία οπότε δεν έχεις έξοδα. Το θέμα με την αστυφυλάκων είναι ότι παίζει και το θέμα της ασφάλειας όταν μετά αρχίσεις και δουλεύεις. Αλλά θα έχεις ένας σταθερό μισθό. Η νομική είναι τελείως διαφορετική, δεν γνωρίζω πολλά γιατί δεν το έχω σπουδάσει. Αλλά είναι 4 έτη και στο τέλος θα πρέπει να κάνεις πρακτική σε γραφείο. Προσωπικά την θεωρώ καλή σχολή από την άποψη ότι μαθαίνεις τους νόμους και θεωρητικά τα δικαιώματα σου. Αλλά από εκεί και πέρα δεν θα είναι όλα τόσο στρωμένα όσο στην αστυφυλάκων. Θα πρέπει να χτίσεις όνομα για τον εαυτό σου, αν δεν έχεις γονείς ή συγγενείς με γραφείο και στην ουσία θα αρχίσεις από το μηδέν. Βέβαια μπορεί να εργαστείς και με άλλον τρόπο όχι απαραίτητα σαν δικηγόρος. Ο διευθυντής μας στο γυμνάσιο ήταν απόφοιτος νομικής, αλλά πρέπει να είχε τα μέσα δεν ξέρω. Προσωπικά θα επέλεγα νομική, σου δίνει πιο πολλές διεξόδους. Αλλά εσύ ότι θεωρεις καλύτερο για εσένα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2020
Υπεργενικεύσεις. Η αστυνομία δεν γίνεται δεκτή από τους αναρχικούς. Δεν είναι όλοι αναρχικοί. Μια φασαρία να γίνει αμέσως καλούμε τους "μπάτσους" για να μας σώσουν. Για ταυτότητα στους ίδιους "μπάτσους" πας, για μήνυση το ίδιο, αν χάθηκε το παιδί σου πάλι σε αυτούς θα πας, όταν έχει μεγάλες συναυλίες και προγράμματα αυτοί βρίσκονται, στα διόδια αστυνομικούς έχει, κάποιοι είναι της τροχαίας, περιπολίες στους δρόμους αυτοί κάνουν. Τότε ξαφνικά τους αγαπάμε τους "μπάτσους".Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.