Isiliel
Επιφανές μέλος

Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι υπάρχουν ειδικά αντιαλλεργικά μολύβια, για όσους έχουν αλλεργίες.να κανω μια ερωτηση...???
προσφατα εμαθα οτι δεν ειναι ολα τα μολυβια ειδικα για να βαφεσαι μεσα απο το ματι αλλα μονο απ' εξω...ξερετε κατι σχετικο???????????
Προσωπικά δεν θα διακινδύνευα να βάψω το εσωτερικό του ματιού μου με κάποιο πάρα πολύ φτηνό μολύβι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

ειμαι 2α λυκειου κι ενα μονο θα σας πω...ειμαι απο τα ελαχιστα κοριτσια πλεον που κυκλοφορουν στις νυχτερινες τους εξοδους με φλατ παπουτσια![]()
ολο κατι δωδεκαποντα βλεπω να κυκλοφορουν
Βλέποντας το ποστ σου,θυμήθηκα οτι έκανα πρωτοχρονιά σε οιγενειακούς φίλους.
Η οικογένεια λοιπόν αυτή έχει 3 παιδάκια,ενα κορίτσι (15),και 2 αγόρια (14,11),το κορίτσι ήταν ντυμένο όπως αρμόζει στην ηλικία του.Μια μπλουζίτσα,μια φούστα και πολυ ωραιές μπαλαρίνες,επίσης,είχε βαφτεί πολύ απαλά,λίγη μάσκαρα και λίγο λιπ γκλος.
Το πρόβλημα ήταν μόλις μπήκε στο σπίτι η 15χρονη επίσης,ξαδέρφη της.Άν θυμάμαι καλα φορούσε ένα μαύρο σεξυ κολλητό φόρεμα το οποίο δεν εκανε για την ηλικία της,12ποντες γόβες,κόκκινο κραγιον,eyeliner,μπόλικη μάσκαρα και ρουζ. Η αλήθεια είναι οτι έμοιαζε σίγουρα για 22 αλλά σε σύγκριση με την ξαδέρφη της,έχανε την αθωότητα της ηλικίας της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι λίγο ανάποδη, ξέρω.

MarioOZzzZ...<3
Νεοφερμένο μέλος

αυτο για της αλλεργιες το γνωριζω και εγω αλλα το αλλο για το μολυβι το σκουσα πρωτη φορα και δεν μιλαω για καπιο φθηνο...ισα ισα ηταν ενα μιας πολυ καλης μαρκας και πολυ γνωστης και οταν πηγα να το βαλω μεσα απο το ματι μου ειπε μια φιλη μου οτι ειναι απο αυτα που κανουν μονο για απο εξω.....Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι υπάρχουν ειδικά αντιαλλεργικά μολύβια, για όσους έχουν αλλεργίες.
Προσωπικά δεν θα διακινδύνευα να βάψω το εσωτερικό του ματιού μου με κάποιο πάρα πολύ φτηνό μολύβι...![]()

elefantaki07
Νεοφερμένο μέλος

dimitra..roxy
Νεοφερμένο μέλος

εμενα μου αρεσει το casual ντυσιμο και το προτιμω!
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης,διαπιστώνω δυστυχώς,πως μιλάμε πλέον,λες και το μακιγιάζ(ελαφρύ-βαρύ-δενξερωγωτιάλλο)είναι κάτι το επιβεβλημένο,το απόλυτα φυσιολογικό για μια κοπέλα ή γυναίκα που "θέλει να σέβεται τον εαυτό της".
Γιατί έτσι ρε κουρίτσια;

Θέλω να πω,μήπως κατ' αυτόν τον τρόπο,έστω και υποσυνείδητα,επικυρώνουμε και αναπαράγουμε εμείς οι ίδιες υπερκαταναλωτικά και σεξιστικά πρότυπα που θέλουν τη γυναίκα ένα πλάσμα,το οποίο δεν κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να αναλώνεται σε μακιγιάζ και ρούχα και που,προκειμένου να νιώθει/ είναι αρεστή,περνά εκατοντάδες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη,προτού βγει στον έξω κόσμο;Γιατί να μας περνούν ένα μοντέλο ζωής τόσο επιφανειακό,που κάνει μικρά κορίτσια,με φρέσκο και υγιές πρόσωπο,να θεωρούν ότι μόνο μέσα από τα καλλυντικά και την υπερπεριποίηση θα είναι αποδεκτές;
*Το τράβηξα λίγο πραπάνω,I know,αλλά.

elenaki92
Δραστήριο μέλος

όσον αφορά στο θέμα του σχολείου, δε με πειράζει να δω την κοπέλα με το μολύβι στο μάτι, αλλά με πειράζει να δω την κοπέλα που φαίνεται μεγαλύτερη από τη μάνα της επειδή είναι βαμμένη λες και πάει στα μπουζούκια και με 20 κιλά στόκο!
Μυρτώ, το θέμα του καλλωπισμού είναι κάτι που βρίσκει τις αρχές του στην αρχαϊκή εποχή. οι γυναίκες, οι οποίες όμως είχαν κάνει οικογένεια και ήταν μετά τα 30 καλλωπίζονταν με φυσικά προϊόντα. σίγουρα έχει επιβληθεί τη σήμερον ημέρα η μόδα του μακιγιάζ απ' το γυμνάσιο, αλλά το όλο θέμα του καλλωπισμού ανάγεται σε αιώνες πριν...
Gate4
Επιφανές μέλος

mara k telos
Νεοφερμένο μέλος

lostie
Νεοφερμένο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

για να δω τι απαντησεις θα λαβω...

Θάλεια
Διάσημο μέλος

καλα τα λες αλλα εξηγησε μου κατι στο δικο μου σχολειο πως γινεται να τις κυνηγανε ολοι κ ολες απο πισω αυτες τις κοπελες που ειναι λες και πανε για μπουζουκια; :Π
Επειδή είναι σχολείο!Τα αγόρια δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν (ίσως) τι είναι ωραίο σε αυτή την ηλικία...Αργότερα καταλαβαίνουν και εκτιμούν τις άλλες κοπέλες

Θάλεια
Διάσημο μέλος

χμμ μακαριειναι παντως καμια 10αρια απο αυτες που θελουν συνεχεια να τις προσεχουν ειναι καθε μερα μπογιατισμενες και προκλητικες σε μεγαλο βαθμο...π.χ για να μπεις στην παρεα τους πρεπει να εισαι καπως ετσι ..κ μου φαινεται λιγο βλακεια να γινεσαι φιλος με καποιον μονο απο την εξωτερικη του εμφανιση ..! οσο για τα αγορια τις εχουν πολυ ψηλα το μονο που θελουν ειναι μια κοπελα να την δειχνουν ! ελεος :Π
Σε όλα τα σχολεία έτσι είναι!

Αλλά θα δεις αργότερα ότι αυτές δε μετράνε!
Mike_Oh
Νεοφερμένο μέλος

https://tapanwkatw.blogspot.com/2010/11/s.html Το έχει γράψει μια φίλη μου 3η Λυκείου...
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

δυστυχως ολοενα και περισσοτερο σπανιζουν τα αληθινα κοριτσια,τα ηρεμα,που η ομορφια εντοπιζεται (και) στον χαρακτηρα τους...
αυτό πότε θα το καταλάβουν οι περισσότερες κοπέλες ώστε να πάψουν να ρωτάνε το ίδιο πράγμα όπως «πώς γίνεται να τις κυνηγάνε όλοι και όλες από πίσω αυτές τις κοπέλες που είναι λες και πάνε για μπουζούκια»;

Mike_Oh
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.