νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

οριστε η απαντηση σε οσες απορουνε.
μιχαλη,η τελευταια φραση σου τα λεει ολα!ρε κοριτσια,για να αρεσετε βγαλτε τον πραγματικο σασ εαυτο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JasonZante
Νεοφερμένο μέλος

Εμενα παντως μου τη δινει αφανταστα γιατι εγω δεν βαφομαι τελειως σπανια και μονο μολυβι αντε και μασκαρα.Και για τον λογο αυτο βγαινω και ξενερωτη στην τελικη.Εντωμεταξυ ακουω πολλους συνομιληκους μου που μου λενε πηγαμε εκει και ηπιαμε και δωσαμε τοσα(πολλα δηλαδη) και μεθυσαμε και τετοια.Λες και ειναι ενα ειδος μαγκιας κι αυτο.Δηλαδη στα 20-25 μας τι θα κανουμε αμα απο τωρα βαφομαστε,πινουμε τα παντα και πολυ,ξευχταμε και ουτω καθ' εξης;Ειναι να αναρωτιεται κανεις
Είμαι offtopic αλλά θέλω να το πω.. Μαγκιά δεν είναι να μεθάς για να φτιάχνεις κεφάλι, μαγκιά είναι να φτιάχνεις κεφάλι χωρίς να μεθάς γιατί αν χρειάζεσαι να μεθύσεις για να γλεντήσεις κάποιο πρόβλημα υπάρχει.. Και στην τελική οι μεθυσμένοι είναι πάντα οι περίγελλοι της παρέας.. Αυτό είθελα να πω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

Well,boys & girls,υπάρχει ένα σωρό κόσμος out there,που είτε ως πάγια τακτική είτε σε μια συγκεκριμένη φάση της ζωής του,δε γουστάρει έρωτες & stuff,απλά mindless sex.It's pretty nice,you know,no attachments,μόνο σωματική έλξη και ανταλλαγή υγρών.Ε,εκεί ναι,το make up βοηθάει πολύ.
Οκ,δεκτό,απλά σ' αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι και οι δύο πλευρές θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες!Γιατί κάποιοι για να ρίξουν μια κοπέλα τάζουν λαγούς με πετραχείλεια,μιλάν ρομαντικά και γενικά κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να καταφέρουν αυτό που θέλουν!Αυτό δεν το θεωρώ σωστό!Προτιμώ να είναι κάποιος ξεκάθαρος και ειλικρινής και να λέει αυτό που θέλει χωρίς ψέματα και χαζομάρες!
cacofonix
Δραστήριο μέλος

ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

anta1996
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels
Δραστήριο μέλος

Υ.Γ.: Στις μέρες μας, στα περισσότερα σχολεία όσες δε βάφονται θεωρούνται τα ''μπάζα'' της τάξης.. Ε Λ Ε Ο Σ .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά δε βάφομαι ποτέ στο σχολείο..(πραγματικά,ποιος έχει όρεξη πρωινιάτικα???)...Και ούτε καμία από την παρέα μου..(λιποζάν και καλυπτικό για τα σπυράκια εξαιρούνται!)...Άσε που σαν "μπάζα",όπως λες,μπορώ να πω ότι αντιμετωπίζονται αυτές που βάφονται...(που το παρακάνουν βασικά...ντάξει,σχολείο πάμε,ας χαλαρώσουμε...δεν είναι θέμα σεβασμού κι έτσι,απλά δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος...)Υ.Γ.: Στις μέρες μας, στα περισσότερα σχολεία όσες δε βάφονται θεωρούνται τα ''μπάζα'' της τάξης.. Ε Λ Ε Ο Σ .

3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Δεν υπάρχει χειρότερο, να βλέπεις τα μικρά του γυμνασίου να φορούν 3-4 στρώσεις μεικαπ , μαύρο μολύβι φουλ πάνω κάτω στο μάτι , μάσκαρα κάγκελο (σα καρφιά οι βλεφαρίδες) και να έχουν βάλει και μισό τόνο τερακότα κάτω από τα μάγουλα για να "λεπτύνουν " το πρόσωπο.
Και στις εξόδους μου, δεν με φαίνομαι ποτέ βαμένη, λίγο τονισμένα τα μάτια με πολύ διακριτικό τρόπο και λίγο καλυμμένα τα σπυράκια. Είναι γελοίο να παστώνεσαι και να νομίζεις ότι επειδή βάφτηκες είσαι θεογκόμενα xaxaxaxaxa, ίσα ίσα τα αγόρια δεν τους αρέσει το έντονο , αφύσικο μακιγιάζ.
evito
Νεοφερμένο μέλος

Είναι ψευτιά. Έχετε προσέξει ποτέ μια γυναίκα πριν και μετά το βάψιμο? Μπορεί να δείξει ΠΟΛΥ διαφορετική. Δεν έχει νόημα να δείχνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι.
Υ.Γ.: Στις μέρες μας, στα περισσότερα σχολεία όσες δε βάφονται θεωρούνται τα ''μπάζα'' της τάξης.. Ε Λ Ε Ο Σ .
πες τα... έχω βαρεθεί να τις βλέπω όλες έτσι...

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

και κατα κανονα το βαψιμο κρυβει ατελειες...
τι ατελειες να εχει μια κοπελα 18 χρονων??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
και η πλακα ειναι πως αυτες που συνηθως βαφονται ειναι για τα ΜΠΑΖΑ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.