Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα το πραγματικα απογοητευτικο ειναι τα κοριτσια που βαφονται την ωρα του μαθηματος![]()

Είχαμε μία,που βαφόταν στην τάξη και έφερνε,από κρέμες χεριών,μέχρι και μεικ-απ και ρουζ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Και σε μας πολλες περιπτωσεις..μα ειναι πραγματικο αποκρουστικο θεαμα
Είχαμε μία,που βαφόταν στην τάξη και έφερνε,από κρέμες χεριών,μέχρι και μεικ-απ και ρουζ.![]()

Narcissa
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

στΑ 18 σ?εχω αρχισει να συνειδητοποιω καποια πραγματα για την πραγματικη ομορφια![]()

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Όλα αυτά τα ''πρότυπα ομορφιάς'' που μας βομβαρδίζουν στην τηλεόραση και στα περιοδικά, δεν περνούν απαρατήρητα.
Πολλές κοπέλες, έχοντας κόμπλεξ και χαμηλή αυτοπεποίθηση βάφονται, γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα γίνουν πιο ελκυστικές.
Έτσι ανεβαίνει η εικόνα τους στα μάτια τους.
Και μη λέτε τη λέξη ''μπάζα''.
Δεν γεννήθηκαν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ελκυστικοί.

στΑ 18 σ?![]()
Γιατί πόσο πρέπει να φτάσει; 48;

nPb
Επιφανές μέλος

Δεν γεννήθηκαν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ελκυστικοί.![]()
Σαφώς αν θέτουμε ως πρότυπα ομορφιάς το μοντέλο σε κάποιο πλατό εκπομπής..

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γι' αυτό βάφονται.και η πλακα ειναι πως αυτες που συνηθως βαφονται ειναι για τα ΜΠΑΖΑ....

Δεν γεννήθηκαν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ελκυστικοί.![]()
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Απλα αυτο που μου τη δινει εμενα ειναι οταν μια κοπελα ειναι τελειως χαλια για χ ψ λογους εμφανισιακα και σου το παιζει θεα και οτι και καλα εχει ολους τους γκομενους και χαζομαρουλες. Εκεινο μου την δινει εμενα και αυτες θα πω μπαζα.
Rubi Rubi
Νεοφερμένο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν αν και έχω απαντήσει και παλιότερα στο topic (κάπου στη σελίδα 8) μου ήρθε ένα e- mail από το θεματάκι από απαντήσεις και μιας και τυχαίνει να μου έχουν κάνει αυτές τις μέρες σχόλιο για το γεγονός ότι δεν βάφομαι σχεδόν καθόλου και όχι πάντα, θα θελα να προσθέσω: κορίτσια μην φοβάστε να βγείτε έξω (είτε πρόκειται για σχολείο, είτε για βραδινή έξοδο) με ελαφρύ και φυσικό μακιγιάζ.Πραγματικά υπάρχουν αγόρια (όπως είδα και εδώ μέσα) που το προτιμούν αυτό και τους αρέσει καθώς έχουν βαρεθεί να βλέπουν βαμμένες κοπελιές παντού. Είχα βγει με ένα παδί έξω και μου είπε πως του αρέσει πολύ που δεν βάφομαι.Και δεν είναι ο μόνος.
Προσωπικά όταν βγαίνω όπου και να πάω κάνω μια γραμμή πάνω από το μάτι(και όχι ιδιαίτερα παχιά) και ποτέ μα ποτέ δεν παραλείπω να βάλω ελαφρώς κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει με τον ανοιχτό τόνο της επιδερμίδας μου. Δοκιμάστε και σεις την επόμενη φορά να βγείτε με έναν εντελώς ελαφρύ τόνο μακιγιάζ και που ξέρετε μπορεί να πάρετε το ίδιο σχόλιο που λαμβάνω εγώ κάποιες φορές, είναι ωραία η αίσθηση
![]()
Συμφωνώ απόλυτα! Το μακιγιάζ , αυτό που είναι σα να μη φοράς μακιγιάζ, τελείως διακριτικό , μπορεί να τονίσει ελαφρά τα σωστά σημεία!
challenger
Επιφανές μέλος

στο τελος της δευτερας λυκειου ειχα κανει κ ανταυγειες στα μαλλια μου
αλλο αυτο...
οι ανταυγειες ειναι ωραιες!!!
Rubi Rubi
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα! Το μακιγιάζ , αυτό που είναι σα να μη φοράς μακιγιάζ, τελείως διακριτικό , μπορεί να τονίσει ελαφρά τα σωστά σημεία!
Έτσι είναι το έχεις πιάσει!

Ακριβώς! Αυτό είναι το καλύτερο.. Παλαιότερα βαφόμουν αρκετά έντονα, και στο σχολείο και το βράδυ...Συμφωνώ απόλυτα! Το μακιγιάζ , αυτό που είναι σα να μη φοράς μακιγιάζ, τελείως διακριτικό , μπορεί να τονίσει ελαφρά τα σωστά σημεία!
Πλέον έχω υιοθετήσει το λεγόμενο nude look!
Και να πω και κάτι άλλο; μου έχουν πει ότι το έντονο μακιγιάζ με χαλάει...
Η αλήθεια όμως είναι ότι το βράδυ βάφομαι κάπως πιο έντονα... αλλά και πάλι δεν νομίζω να κάνω υπερβολές!
Απλά βάζω περισσότερο μάσκαρα και καμια καφέ σκιά, λίγο ρουζ και ελαφρύ λιπ γκλος ... και πάλι όμως nude θα το έλεγες!
Στην δική μου την τάξη κάποιες (να μην τις χαρακτηρίσω

Και για να μην λέω μόνο για τις άλλες... ας πω και την δικιά μου την αμαρτία... μια φορά φέτος, στα μαθηματικά βάψαμε με μια φίλη μου η μία τα νύχια της άλλης

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ειμαι ενας απο αυτουςΛοιπόν αν και έχω απαντήσει και παλιότερα στο topic (κάπου στη σελίδα 8) μου ήρθε ένα e- mail από το θεματάκι από απαντήσεις και μιας και τυχαίνει να μου έχουν κάνει αυτές τις μέρες σχόλιο για το γεγονός ότι δεν βάφομαι σχεδόν καθόλου και όχι πάντα, θα θελα να προσθέσω: κορίτσια μην φοβάστε να βγείτε έξω (είτε πρόκειται για σχολείο, είτε για βραδινή έξοδο) με ελαφρύ και φυσικό μακιγιάζ.Πραγματικά υπάρχουν αγόρια (όπως είδα και εδώ μέσα) που το προτιμούν αυτό και τους αρέσει καθώς έχουν βαρεθεί να βλέπουν βαμμένες κοπελιές παντού. Είχα βγει με ένα παδί έξω και μου είπε πως του αρέσει πολύ που δεν βάφομαι.Και δεν είναι ο μόνος.
Προσωπικά όταν βγαίνω όπου και να πάω κάνω μια γραμμή πάνω από το μάτι(και όχι ιδιαίτερα παχιά) και ποτέ μα ποτέ δεν παραλείπω να βάλω ελαφρώς κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει με τον ανοιχτό τόνο της επιδερμίδας μου. Δοκιμάστε και σεις την επόμενη φορά να βγείτε με έναν εντελώς ελαφρύ τόνο μακιγιάζ και που ξέρετε μπορεί να πάρετε το ίδιο σχόλιο που λαμβάνω εγώ κάποιες φορές, είναι ωραία η αίσθηση
![]()

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Ειμαι ενας απο αυτουςκαι επισης λεω και εγω το ιδιο με το παιδι που σου ειπε..για μενα μαι κοπελα θεωρειται ωραια μονο οταν ειναι χωρις βαψιμο..με το βαψιμο δεν θα την χαρακτηρισω ποτε
Ναι αλλά και αν είναι βαμμένη, όχι τίποτα τρελά πράγματα, θα την κακοχαρακτηρίσεις; Ή θα χάσεις πάσα ιδέα για αυτή;
Narcissa
Νεοφερμένο μέλος

Ναι δεν λεω ωραιες ειναι.ηθελα να κανω μια αλλαγη και την εκανα.ομως κανουν πολυ κακο στα μαλλια..και οταν τα επανεφερα στο φυσικο τους χρωμα(καστανα) μου λεγανε ολοι ποσο πιο ομορφη ειμαι με τα φυσικα..κ επειδη εχω ανοιχτο δερμα ειχα παρατηρησει οτι οι ανταυγειες με "χλωμαιναν" παραπανω..ασε που το μαλλι φαινοταν ψευτικο.μετα τη συγκριση που εκανα τελικα προτιμησα τα φυσικα μαλλιααλλο αυτο...
οι ανταυγειες ειναι ωραιες!!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Δυστυχως ομως τα περισσοτερα κοριτσια κυριως λιγο μικροτερα απο μας(βλεπω πως ειμαστε συνομηλικοι) βαφονται σε υπερβολικο βαθμο..γενικα δεν νομιζω οτι τα αγορια τα ελκυει το υπερβολικο βαψιμο γιατι για καποια τετοια κοριτσια δεν ακουγονται τα καλυτερα στις παρεες για την εμφανισηΝαι αλλά και αν είναι βαμμένη, όχι τίποτα τρελά πράγματα, θα την κακοχαρακτηρίσεις; Ή θα χάσεις πάσα ιδέα για αυτή;

Dwritsa_kAts
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.