thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Αν δε διάλεγα ΑΟΘ, θα έπαιρνα Φυσική!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostantinosal
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jbasm
Νεοφερμένος

Αν θες Φυσική διάλεξε Φυσική! Στο φροντιστήριο ο Φυσικός μας είχε δείξει τα στατιστικά του υπουργείου παιδείας όπου το μεγαλύτερο ποσοστό μαθητών επιτυγχάνει το άριστα στο μάθημα της Φυσικής! Μόνο το 2000 βάλανε δύσκολα. Από τότε περιορίζονται σε απλές πράξεις ή και απλούς τύπους. Επίσης η ύλη είναι πολύ ενδιαφέρουσα!!!
Αν δε διάλεγα ΑΟΘ, θα έπαιρνα Φυσική!
Σωστός...Ετσι ειναι!!!!!!
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σύγκριση δεν είναι άμεση, αφού κανείς δεν τα έχει διδαχτεί και τα δύο ταυτόχρονα, αλλά με βάση αυτά που πιστεύετε ποιο μάθημα θεωρείται ευκολότερο;
Και κάτι άλλο:
Αν και στη γ' 95% (μη πω και παραπάνω) θέλω να πάω τεχνολογική, αν μέσω θετικής περάσω σε πολυτεχνική σχολή πιστεύετε θα έχω κενά στον προγραμματισμό;
Ευχαριστώ. :thanks:
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμαι μαθητής β' λυκείου όμως έχω αρχίσει ήδη να το σκέφτομαι.
Η σύγκριση δεν είναι άμεση, αφού κανείς δεν τα έχει διδαχτεί και τα δύο ταυτόχρονα, αλλά με βάση αυτά που πιστεύετε ποιο μάθημα θεωρείται ευκολότερο;
Και κάτι άλλο:
Αν και στη γ' 95% (μη πω και παραπάνω) θέλω να πάω τεχνολογική, αν μέσω θετικής περάσω σε πολυτεχνική σχολή πιστεύετε θα έχω κενά στον προγραμματισμό;
Δεν πιστευω να εχεις κενα στο προγραμματισμο ... αν και το ΑΕΠΠ δινει μερικες γενικες γνωσεις που ισως θα σε βοηθουσαν να αρχισεις με τον προγραμματισμο πιο ευκολα αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα ...
Οσο για το ΑΟΔΕ ... ειναι θεωρια ... σπαστικη, μη ενδιαφερουσα θεωρια ... δεν ξερω για αλλους αλλα εγω προσωπικα οταν κατι δεν με ενδιαφερει καθολου το δεν το μπορω καθολου και γι'αυτο το μισουσα το μαθημα ... βεβαια αναγκαστηκα και το εμαθα πραγμα που δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο διοτι ειναι 45-50 σελιδες ολο ολο ... Γι'αυτο υπομονη και θα το βγαλεις ... για βιολογια δεν εχω ιδεα σορρυ αλλα ειναι και κομματακι ασχετη με το ΑΟΔΕ μιας και το ενα ειναι επιλογης και το αλλο κατευθυνσης ...
napstor
Δραστήριο μέλος

το ΑΟΔΕ ειναι μαθημα κατευθυνσης στην τεχνολογικη κατευθυνση.για βιολογια δεν εχω ιδεα σορρυ αλλα ειναι και κομματακι ασχετη με το ΑΟΔΕ μιας και το ενα ειναι επιλογης και το αλλο κατευθυνσης ...
ον τοπικ-δεν νομιζω το ΑΕΠΠ να σου δωσει γνωσεις για προγραμματισμο πανεπιστημιου(δεν ειμαι σιγουρος).ποιο ειναι ευκολοτερο κανεις δεν ξερει.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενηγουεη, αν συγκρινουμε την Βιολογια κατευθυνσης της Γ και το ΑΟΔΕ, ε νομιζω δεν τιθεται θεμα συγκρισης ως προς την ευκολια: Το ΑΟΔΕ ειναι μακραν πιο ευκολο, σε τελικη αναλυση.
Απλα εχει πολλα σπαστικα, το κυριοτερο ειναι οτι πρεπει να μαθεις παπαγαλια απο ενα βιβλιο κακογραμμενο. Ειναι λιγο, ομως.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Είμαι μαθητής β' λυκείου όμως έχω αρχίσει ήδη να το σκέφτομαι.
Και κάτι άλλο:
Αν δεν πας σε πολυτεχνικές σχολές ΗΜΜΥ/ΗΜΤΥ (είτε Ηλεκτρολόγων είτε Ηλεκτρονικών), Μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής, Μηχανικών επικοινωνιακών και πληροφοριακών συστημάτων, Μηχανικών υπολογιστών τηλ/νιών και δικτύων και γενικότερα πολυτεχνικές σχολές που το αντικείμενό τους δεν έχει άμεση σχέση με πληροφορική και προγραμματισμό τότε δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Κι εγώ θετική κατεύθυνση ήμουνα.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα, στο ερωτημα σου:Το ΑΟΔΕ ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ μαθημα απο τη βιολογια.Ημουν κατατοπιστικοτατος νομιζω.

chris_90
Διάσημο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος

...Θα δείξει και στη β' λυκ.
Για το ΑΟΔΕ νταξ, μπορώ να βρω και πιο καλογραμμένα βιβλία (βοηθήματα, βιβλιοθήκη ischool...).
Πάντως για τη βιολογία κατ. έχω ακούσει πολύ κακά σχόλια.
13diagoras
Δραστήριο μέλος

θα μπορουσε καποιος εμπειρος να ανεφερε καθε μαθημα απο τα αναφερθεντα σε τι ειδος ατομο ταιριαζει...
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος

13diagoras
Δραστήριο μέλος

Μπορεί να μην είμαι έμπειρος, αλλά πιστεύω το αοδε έχει ΠΟΛΥ περισσότερη αποστήθιση από τη χημεία. Το πολύ πολύ καμιά ονοματολία να μάθεις παπαγαλία. (αλλά τώρα που ξεκίνησα οργανική χημεία και η ονοματογία μου φαίνεται δύσκολη για αποστήθιση.)
παλουκι μου φαινεται και μενα η οργανικη..τι να πω...

xionath
Νεοφερμένος

Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το πρόβλημα στη χημεία λυκείου είναι ότι είναι πιο επιφανειακη από τη φυσική και αναγκάζεσαι να μάθεις αρκετά πράγματα παπαγαλία (πχ διαμοριακές δυνάμεις).
xionath
Νεοφερμένος

Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό ακριβώς παρατήρησα και στην 1η λυκείου.κοιτα οσο αφορα τη χημεια ακομα και σε πολυτεχνικες σχολες να πας θα χρειαστουν καποιες γνωσεις χημειας. ειναι πολυ ευκολη (μονο 3 γελοια κεφαλαια) με ασκησεις που λυνονται ολες με τον ιδιο μηχανισμο και μπορει να τις λυσει και ο καθενας!

Βοήθησες!το μονο που θα σου φανει περιεργο ειναι το 1ο κεφαλαιο αλλα δεν το θεωρω κατι τραγικα δυσκολο...
τωρα για τη βιολογια κατευθυνσης το πραγματα αλλαζουν!
Η ύλη ειναι αρκετη και εχει ζορικη ορολογια (γι αυτους που ξερουν παραθετω το αξεχαστο αποσπασμα:''μικρα ριβονουκλεοπρωτεινικα σωματιδια που αποτελουνται απο snrna και πρωτεινες...'') αν και γ αυτους που θελουν 4 πεδιο δεν εχει συντελεστη οποτε δεν θα χρειαστει και μεγαλη προσπαθεια..αν ομως ενδιαφερεσαι και για 3 πεδιο θελει σκληρη δουλεια με την αποστηθιση για να πετυχεις το απολυτο!παντως, κανενα μαθημα που χρειαζεται αποστηθιση δεν θα σου φανει ευκολο!το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ξεκαθαρισεις αν ενδιαφερεσαι για 3 πεδιο η οχι!αν οχι δεν υπαρχει λογος να πας θετικη!ελπιζω να βοηθησα καπως..ααα!μην ανησυχειτε στην ονοματολογια που χρειαζεται για την γ λυκειου αρκει να ξερεις τα βασικα!ποτε δεν ζητηθηκε κατι τρελο...
@xionath Τώρα θα πάω β οπότε δεν έχω κάνει κύματα ή στερεό, αλλά η θερμοδυναμική μου φαίνεται πολύ πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα από τις 2 χημείες.
(δεν κανω πλάκα :-) )
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.