Nα πω και εγώ τη γνώμη μου;
Ας την πω! Τσάμπα είναι!!!
Λοιπόν, ένας φοιτητής που μένει μόνος του, πιστεύω ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα με 600-700 ευρώ...
ΑΛΛΑ:
πρέπει να περιορίσει πολύ κάποια πράγματα όπως φαΐ έξω, εξόδους, τηλέφωνα,τσιγάρα κλπ...
Εγώ ας πούμε για προσωπικά έξοδα/λογαριασμούς ξοδεύω 300-450 μηνιαίως, ανάλογα το μήνα.... (πχ τώρα στην εξεταστική που δε βγαίνω καθόλου έχω ελάχιστα έξοδα...)
Το θέμα είναι ότι για να βρεις μια δουλειά που θα σου αποδίδει τόσα χρήματα, μάλλον θα πρέπει να παραμελήσεις τη σχολή σου....(αλλιώς με part-time δουλειά, άντε να καθαρίζεις κάνα 300-400άρι το μήνα...)
Τώρα όσο αφορά στα σπίτια που βρήκες...
Δες τα πρώτα και μετά πες μας... στο λέω επειδή έχω ψάξει δυο φορές για σπίτι στη Θεσσαλονίκη και έχουν δει τα μάτια μου απίστευτα πράγματα!!!
Μπορεί η αγγελία να το κάνει να φαίνεται παλάτι, αλλά όταν θα πας να το δεις να σου βγουν τα μάτια!!!
Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι, ακόμα και εκτός κέντρου, μια αξιοπρεπή γκαρσονιέρα θα τη δώσουν κάτω από 350 ευρώ... (ειδικά επιπλωμένη!)
Πέρα απ' αυτά, εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις αυτό που σου είπε η crazyhelen... υπομονή μέχρι να ξεμπερδέψεις με τη σχολή!
(ίσως μάλιστα αυτό να σε κάνει να πισμώσεις και να τελειώσεις πιο γρήγορα...

)