Whatever παιδιά. Εγώ δεν πρόκειται να πάω εκεί, η φίλη μας η Αδέσποτο θα πάει, αν πάει. Κι εγώ της λέω, όπως της έχουν πεί κι άλλοι, να μήν βιαστεί καθόλου να τα βροντήξει με τους γονείς της, και ότι είναι απο τους τυχερούς που την φροντίζουν όσο σπουδάζει ακριβώς γιατί η κατάσταση έξω δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη. Ακόμη κι αυτοί που ανέφεραν υποτιθέμενα φτηνότερα σενάρια, πάλι ξεπέρασαν τα 1000 το μήνα, όταν τα λεφτά που θα πάρει το κορίτσι ότι κι άν κάνει θα είναι το πιο πιθζνό 600-700 !
Οπότε τί της λέτε της κοπέλας στην καταστροφή την σπρώχνετε;
Τέλος, για να ευλογείς και την τύχη της η αδέσποτο και να είναι και ευχαριστημένη, μπορεί να σκεφτεί ότι μετά τα 18, δεν την καλύπτει ο νόμος και, αν δεν ήθελαν να την φροντίζουν οι γονείς της μπορουσαν εκείνοι να στης πούν ότι αποφάσισαν να μεινουν μόνοι, και ότι τα λεφτά που τους κοστίζει προτιμάνε επίσης να τα τρώνε σε διακοπές ή για τη διασκέδασή τους απο εδώ και μπρός. Φαίνεται εξωφρενικό; Και όμως γνωρίζω γονείς που το έχουν κάνει.
Τι ακριβώς την συμβουλεύετε αφού εγώ "δεν ειμαι σε θέση να κάνω μια λογική συζήτηση"; Επανάσταση χωρίς αιτία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.